Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Θα την εξετάσουμε με το μικροσκόπιο!!!!

Συμφωνώ απόλυτα, το team ειναι δυνατός και ο δεσμός απαραίτητος!!!

Αυτο με την πρόσληψη δεν το ήξερα, εμείς κάναμε μια κανονικά τον Αύγουστο, απο ποτε ισχύει? θα πηγαίνουμε πάλι για αναγγελία στον ΟΑΕΔ? γιατι εμείς εδω στην αναμονή του ΟΑΕΔ τρώμε όλη μας την ημέρα!!! ( πλην Ιούλιο Αύγουστο που ειναι σχεδόν αδειος)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα την εξετάσουμε με το μικροσκόπιο!!!!

Συμφωνώ απόλυτα, το team ειναι δυνατός και ο δεσμός απαραίτητος!!!

Αυτο με την πρόσληψη δεν το ήξερα, εμείς κάναμε μια κανονικά τον Αύγουστο, απο ποτε ισχύει? θα πηγαίνουμε πάλι για αναγγελία στον ΟΑΕΔ? γιατι εμείς εδω στην αναμονή του ΟΑΕΔ τρώμε όλη μας την ημέρα!!! ( πλην Ιούλιο Αύγουστο που ειναι σχεδόν αδειος)

δεν εχει εφαρμοστει ακομα....ειναι σε εξελιξη. μαλλον μετα τον Οκτωβριο. οτι θα εφαρμοστει παντως ειναι το μονο σιγουρο....κοντος ψαλμος.

και ναι ξεχναμε την ουρα του οαεδ. ολες οι αναγγελιες-οικ.αποχ/ση-καταγγελιες θα γινονται μεσω ιντερνετ. καλα αν δεις τη φορμα της ανναγγελιας θα σου σηκωθει η τριχα. 2,5 σελιδες. και αν ειναι αλλοδαπος εκει να δεις γελια, ποτε μποηκε στη χωρα, ποτε βγηκε .......ολα θα πρεπει να αναγραφονται. την δουλεια δηλαδη που κανει ενας υπαλληλος στον οαεδ πλεον θα την κανει ο λογιστης ή οι υπαλληλοι βοηθοι λογιστη που βρισκονται στις επιχ/σεις καλη ωρα οπως εγω.

και επισης νομοθετηται προστιμο σε ολους οσους καθυστερουν και βγαινουν εκτος 8ημερου στις παραδοσεις. κατι λεγεται για 300αρι....ειναι υπο συζητηση.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

να'μαι κ γωωωωωωωωωωωω!!!!!μπηκα να πω καλη επιτυχά στο λιονταράκι μου...αυριο είναι απ'ότι θυμάμαι η μέρα,ε?με τη βοήθεια του Τιμίου σταυρού όλα να πάνε τέλεια κουκλίτσα μου!!!

γιάννα μου δοκίμασα νυφικα,όχι πολλά αλλά κατι καναμε..!!!και ναι ευτυχώς μου πηγαίνει το γοργονέ!!!!το λατρεύω αυτό το στυλ!!!το σαββατο ξαναπάμε για άλλη προβα....αχχχχχχχχχχχχ μεγάλωσααααααααααααααααα................:|:-|:|

λινάκι μου φιλιάαααααα!!!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

φιλεναδες μολις ειχα θετικο τεστ ωορρηξιας.....χιχιχιχιχιχιχιχιχχιχιχι ενταξει ακουστηκα λιγο σε ολο το τετραγωνο αλλα οκ........φανταστειτε να δω θετικο τεστ εγκυμοσυνης τι εχει να γινει...ολο το νησι θα με ακουσει.

πω πω τι συναισθημα καλε κι αυτο??? τελεια κοριτσια μου θα τον ρουφηξω σημερα και αυριο.....ειμαι πολυυυυυυυυυυυυυ χαρουμενη.....:D ειμαι το παιδι της crest......:D

οποτε βαση της ωορρηξιας μου δεν εχει αλλαξει ο κυκλος μου, αρα εξακολουθει να ειναι 24-25 μερες και οχι 28-29.

Γιούπιιιι. . Άντε να μας βγει δίδυμακι. . Να μου μοιάζει. . . Χα χα χα. . Μακαρι να μπορούσα να γίνω νονα του. . Αλλά θα είμαι μακριά. . Χι χι χι χι.

2kMip2.png

να'μαι κ γωωωωωωωωωωωω!!!!!μπηκα να πω καλη επιτυχά στο λιονταράκι μου...αυριο είναι απ'ότι θυμάμαι η μέρα,ε?με τη βοήθεια του Τιμίου σταυρού όλα να πάνε τέλεια κουκλίτσα μου!!!

γιάννα μου δοκίμασα νυφικα,όχι πολλά αλλά κατι καναμε..!!!και ναι ευτυχώς μου πηγαίνει το γοργονέ!!!!το λατρεύω αυτό το στυλ!!!το σαββατο ξαναπάμε για άλλη προβα....αχχχχχχχχχχχχ μεγάλωσααααααααααααααααα................:|:-|:|

λινάκι μου φιλιάαααααα!!!!!!

σωπα καλε...μη κοιτας τι λεει η ταυτοτητα. μεγαλωνουμε οταν σταματαμε να ειμαστε κατα βαθος παιδια.....μονο τοτε.:D

αχ πω πω ποσο αναπολω την προετοιμασια του γαμου.....σου βγαινει λιγο ο αδοξαστος ειδικα οταν δεν εχεις βοηθεια αλλα ειναι τοσο ομορφη.....

να χαιρεσαι το καθε λεπτο της Σταυρουλακι μου και να το απολαμβανεις οσο πιο πολυ μπορεις....μια φορα παντρευεσαι.καλη προβα το σαββατο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Γιούπιιιι. . Άντε να μας βγει δίδυμακι. . Να μου μοιάζει. . . Χα χα χα. . Μακαρι να μπορούσα να γίνω νονα του. . Αλλά θα είμαι μακριά. . Χι χι χι χι.

κοιτα θα μπορουσες να γινεις μονιμη κατοικος σαντορινης......χαχαχαχαχα . θα ειχες ετσι εναν πανεμορφο τοπο ως μονιμη κατοικια, εμενα και το βαφτηστηρι σου....αλλα το δευτερο Λινα μου γιατι το πρωτο το περιμενει πως και πως η κουμπαρα μου........χαχαχαχαχαχαχαχαχα.....ολο ποτε θα γινει νονα ρωταει......!!!!

αλλα με τον αντρα που χω μαλλον θα αργησω......

ψιλο αρπαχτηκαμε να το πω???? χοντροαρπαχτηκαμε να το πω????

το μονο σιγουρο ειναι οτι την χανουμε τη γονιμη πατριωτη........!!!!

μου εχει ανεβασει τοσο πολυ την πιεση που δεν μπορω να.....αποδωσω!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιωτα μου , γλυκο μου κοριτσι, ολα καλα να πανε αυριο. μην μου φοβασαι για τιποτα. αυριο τελειωνει οτι προβλημα υπαρχει και ξεκιναει καινουργια σελιδα.

ετσι να το βλεπεις.....!!! :D

θα σε παρω αυριο τηλεφωνο να δω πως πηγε η επεμβασουλα.

φιλια πολλααααα πολλλαααααα

καλο βραδυ

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κοιτα θα μπορουσες να γινεις μονιμη κατοικος σαντορινης......χαχαχαχαχα . θα ειχες ετσι εναν πανεμορφο τοπο ως μονιμη κατοικια, εμενα και το βαφτηστηρι σου....αλλα το δευτερο Λινα μου γιατι το πρωτο το περιμενει πως και πως η κουμπαρα μου........χαχαχαχαχαχαχαχαχα.....ολο ποτε θα γινει νονα ρωταει......!!!!

αλλα με τον αντρα που χω μαλλον θα αργησω......

ψιλο αρπαχτηκαμε να το πω???? χοντροαρπαχτηκαμε να το πω????

το μονο σιγουρο ειναι οτι την χανουμε τη γονιμη πατριωτη........!!!!

μου εχει ανεβασει τοσο πολυ την πιεση που δεν μπορω να.....αποδωσω!

Ναι αγάπη μου. . Ξερω πως άλλοι έχουν σειρά. . Άλλωστε το είπα για την ομορφια του θέματος. . Αμάν ! Τι έκανε αυτός ο άντρας δηλαδή? Έλεος. . Τόσο καιρό περιμέναμε όλες μαζί. . Αυτοί οι άντρες ώρες ώρες είναι για πολυ ξύλο!έρχονται κ άλλοι μήνες ζωή μου. . Δεν σκάμε. . Άλλωστε έχεις και την αυριανή. .

2kMip2.png

καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!ουουουουου...τι ωραιος καιρος ειναι αυτος ρε κοριτσια.....φθινοπωρακι!!!!!χουζουρακια και πολυ πολυ ερωταααααααααααααααααα.....

2kMip2.png

Ναι αγάπη μου. . Ξερω πως άλλοι έχουν σειρά. . Άλλωστε το είπα για την ομορφια του θέματος. . Αμάν ! Τι έκανε αυτός ο άντρας δηλαδή? Έλεος. . Τόσο καιρό περιμέναμε όλες μαζί. . Αυτοί οι άντρες ώρες ώρες είναι για πολυ ξύλο!έρχονται κ άλλοι μήνες ζωή μου. . Δεν σκάμε. . Άλλωστε έχεις και την αυριανή. .

καλημερα κι απο κι εμενα.

καλη επιτυχια στο Γιωτακι μας.

ο αντρας μου ειναι δυστηχως λιγο στον κοσμο του....και οταν ο ενας ειναι εδω και ο αλλος ειναι παρα περα τοτε χωριο δε γινεται.

για την ωρα ξεχναω το θεμα του μωρου γιατι εχω χαλαστει πολυ και κοιταζω να βαλω πρωτα καποια αλλα θεματα στην σειρα τους. και επειδη ξερω οτι απο την καλοσυνη σας και επειδη με σκεφτεστε θα προσπαθησετε να με καθησυχασετε σας λεω απλα οτι ειναι αδικος κοπος......οταν το μυαλο γυρναει και περνει αναποδες τερμα...γυρισε...δεν αλλαζει. η αποφαση μου παρθηκε και ειναι αμετακλητη..........ο καλος Θεουλης ας με βοηθησει να κανω αυτο που πρεπει.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο κι εμενα.

καλη επιτυχια στο Γιωτακι μας.

ο αντρας μου ειναι δυστηχως λιγο στον κοσμο του....και οταν ο ενας ειναι εδω και ο αλλος ειναι παρα περα τοτε χωριο δε γινεται.

για την ωρα ξεχναω το θεμα του μωρου γιατι εχω χαλαστει πολυ και κοιταζω να βαλω πρωτα καποια αλλα θεματα στην σειρα τους. και επειδη ξερω οτι απο την καλοσυνη σας και επειδη με σκεφτεστε θα προσπαθησετε να με καθησυχασετε σας λεω απλα οτι ειναι αδικος κοπος......οταν το μυαλο γυρναει και περνει αναποδες τερμα...γυρισε...δεν αλλαζει. η αποφαση μου παρθηκε και ειναι αμετακλητη..........ο καλος Θεουλης ας με βοηθησει να κανω αυτο που πρεπει.

Γιάννα μου τι κανείς;τι επαθες;κανε υπομονή κ εγώ τα ίδια περνάω με τον δικό μου,μετα από αυτό που έγινε όλο αποφεύγει...δεν καταλαβαίνουν αυτοί εμείς τι έχουμε περάσει!πέντε μήνες τον κυνηγαω κ τίποτα...όλο θα κ θα είναι!!υπομονή τι να πω!!!

Γλυκά μου κοριτσάκια καλημέρα!

Σας ευχαριστώ για τις ευχούλες και πραγματικά σας έχω μέσα στην καρδιά μου! Εύχομαι και ελπίζω να μην χαθούμε και να συνεχίσουμε να τα λέμε έπειτα από χρόνια και να αλλάζουμε γνώμες για τα σχολεία των παιδιών μας!!! (αφού θα έχουμε περάσει άπειρες ώρες με κουβαδάκια και μπιχλιμπίδια στις Σαντορινιές παραλίες!!)

Γιάννα μου, διάβασα το πιο κάτω ποστ, αλλιώς σκεφτόμαστε εμείς αλλιώς όλοι οι άντρες! Νομίζω ότι θα βρείτε τις ισσοροπίες σας και θα είναι όλα τέλεια! Είσαι άλλωστε τόσο γλυκούλα που δε νομίζω να σου χαλάσει τα χατίρια!!

Λίνακι μου καλό, πολύ χαίρομαι που ανέβηκε η διάθεση!! Πάμε με χίλια! Να σκίσουμε στην παράσταση και μετά να απολαύσουμε την μητρότητα!!! Όλα στην σειρά τους!!

Αν σας είχα κοντά μου θα σας έπαιρνα μία αγκαλιά και θα σας έδινα από ένα γλυκό φιλί!! Είστε απλά υπέροχες!

Πάω να δω το ανιψάκι μου που είναι μόνο λίγων ωρών! Ελπίζω να μου πάει γούρι, τώρα που τελείωσαν όλα! Πονάω βέβαια, αλλά αφού έχω καλή διάθεση όλα τα καταφέρνω!!

Σας φιλώ γλυκά!!!

περαστικά σου λιονταράκι μου!!!!να σας ζήσει και ο ανηψιος!!!!!σύντομα θα μαθουμε και τα δικά σου ευχάριστα,πολύ σύντομα!!!!!!;););)

Σταυρούλι μου γλυκό σε ευχαριστώ πολύ! Σε σκεφτόμουνα από εχτες που γιόρταζες! Συγγνώμη για τις καθυστερημένες ευχές! Χρόνια πολλά, με υγεία και πολύ πολύ ευτυχία! Καλά Στέφανα και καλούς απογόνους!!!

περαστικά σου λιονταράκι μου!!!!να σας ζήσει και ο ανηψιος!!!!!σύντομα θα μαθουμε και τα δικά σου ευχάριστα,πολύ σύντομα!!!!!!;););)

χρονια πολλα γλυκια μου....οτι καλυτερο σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...