Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ γλυκούλα μου!!

Εννοείται πως προετοιμαζόμαστε για αυτή την πανέμορφη εικόνα!!!

Πάω για αποτρίχωση τώρα, προετοιμάζομαι για το χειρουργείο! Τι έτσι θα πάω? Θα κάνω το μποτέ μου πρώτα!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εισαι απιστευτη......!!!!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα δεν με αγχώνει ούτε ο πόνος ούτε η ροή . . Είναι οι γάμοορμονες των δύο πρώτων ημερών που σε κάνουν και τα βλέπεις όλα μαύρα. . Ποιος εγώ. . Ακου κάτι πράγματα. . Χα χα χα. . Νομίζω πως εχω μελαγχολία. . Αλλά θα μου περάσει. . Απλά σταματάω να ελπίζω πριν από κάθε περίοδο. . Και όταν έρθει. . Και αν έρθει. . Ίσως τώρα ίσως και σε μερικά χρόνια. . Δεν μας έχει ενημερώσει βλέπεις για την άφιξη του. . Χα χα χα. . Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας να περνάμε ομορφα και όταν θέλει θα φυτρώσει. . Τι να πω? Η αλήθεια είναι πως το φανταζόμουν πιο εύκολο και αναρωτιέμαι αν εχω κάνει κάτι κακό . . Αν εχω βλάψει κάποιον παρά τη θέληση μου. . Από την άλλη είναι γελοίο να σκέφτομαι ότι κάποιος με τιμωρεί γιατί δεν είναι έτσι τα πράγματα και το ξερω. . Ίσως ψάχνω να αρχ μια δικαιολογία. . Χαζομαρες λέω το ξερω. . Όμως γιαυτό εισαστε εσείς εδώ για να τις ακούτε. . Χα χα χα. . Αχ τα είπα. .

ρε αγαπη σε εχει παρει τοσο πολυ απο κατω και δεν ξερω πως να σε βοηθησω. δεν ξερω τι να σου πω για να σε παρηγορισω....????? καταλαβαινω την "αγανακτιση" σου....όμως .............................

θελει υπομονη και επιμονη κια να νομιζεις οτι δεν εχεις αλλο τοτε αφοσιωσου σε κατι αλλο αυτη τη περιοδο, οπως η παρασταση, μαζεψε παλι δυναμη και ενεργεια και το κοιτας αργοτερα το θεμα του μωρου. χρειαζεσαι ισως λιγη ξεκουραση απο αυτο.να ηρεμησει το μυαλουδακι σου και να ανεβει η ψυχολογια σου.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κοριτσάκια μου σας χαιρετώ και από δω...όπως καταλαβαίνετε σας διαβαζω,αν όχι κάθε μέρα,τουλάχιστον αρκετά συχνά για να μαθαίνω τα νέα σας...

λιονταράκι μου καλή επιτυχία να έχεις την παρασκεύη...άντε ένα ακόμη πιο μεγάλο βήμα για να φτάσεις στο όνειρο!!!!!!!;);)

γιάννα μου βουρρρρρρρρρρρρρρρρρρ και αυτό τον μήνα και βλέπω να έρχεται!!!!!

λινάκι υπομονή...η μία δυσκολη μέρα περασε και θα δεις ότι από αυριο θα είσαι πιο αισιόδοξη!!!έτσι σε γνωρίσαμε,έτσι σε θέλουμε!!!!!!!;)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Kοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ!!

Λινάκι μου πες τα να βγουν οι κακές σκέψεις από μέσα σου! Τι κακό έχεις κάνει? Τίποτα κακό. Αποκλείεται όλες οι άλλες γυναίκες που μένουν έγκυες να είναι καλές και εμείς όχι!! Είναι απλά θέμα τύχης.. Και εμείς ανήκουμε στην κατηγορία.. : ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!! Ισως πάλι θες λιγάκι χρόνο να ηρεμήσεις, μήπως ζορίστηκες λιγάκι με αυτό θέμα? Σε καταλαβαίνω απόλυτα, τα ίδια νιώθω και εγώ, κάθε φορά που αδιαθετώ με πιάνει μία θλίψη.. και ένα γιατί όχι εγώ γυρνάει στο μυαλό μου!! Ο δρόμος μας είναι πιο μακρύς και απότομος, αλλά μάλλον εμείς είμαστε αντράκια και αντέχουμε? Έτσι κουκλίτσα μου? Ηρέμησε, ασχολήσου με την παράσταση και θα δεις πως όλα θα γίνουν. Θέλω πάλι αισιοδοξία και ελπίδα!!

Εγώ πάλι, αν δε με χωρίσει ο σύζυγος που γυρνάω τα βράδια με τις φίλες μου, αναρωτιέμαι αν θα μας δώσει ελευθέρας ο γιατρός αμέσως ή θα μας βάλει λίγο στον πάγκο!! Όπως και να έχει, νομίζω ότι χρειάζομαι λίγο ξεκούραση από το θέμα. Λίγη ξεγνοιασιά βρε αδελφέ!!!

Σταυρούλα μου, δε σε ξεχνάμε!! Σε χαιρετώ που και που στο δίπλα!! Καλές ετοιμασίες!!

Φιλιά πολλά και στη Γιάννα μας!!

(Έτοιμη για εκπομπή, δε βρίσκεται?)

Καλημέρες σας πολλές κορίτσια μου! Μόλις ξύπνησα και πρέπει να παω στο ικα. . Φτου! Χα χα χα. . Εντάξει μια απλή δουλειά είναι ένα χαρτί μια βεβαίωση ότι είμαι ασφαλισμένη. . Αλλά και πάλι βαριέμαι. . Χα χα χα. . Άντε μια καινούρια μέρα ξεκίνησε να δούμε που θα μας βγάλει. . Με συγχωρείτε που σας μαύρισα την ψυχή εχθες. . Με παρασερνει ο δεύτερος εαυτός μου αυτός με τις αρνητικές σκέψεις. . Χα χα χα. . Όλα θα φτιάξουν Φιλες μου το ξερω. . Και φυσικά και δεν εχω κάνει μαλακό και φυσικά και δεν είμαι άτυχη. . Απλά δεν είμαι τόσο τυχερή σε αυτό το θέμα. Άλλωστε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα εύκολα στη ζωή μας. . Αυτό κατάλαβα. . Όμως προχωράμε. . Σωστά κορίτσια μου? Έχουμε να χαρούμε πρώτα με τη γιάννα μας και μετά τη σκυτάλη μια μια. . Σας φιλω και σας αγαπω. . Και σας ευχαριστω σας το είπα?

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα στις κουκλες μου,

πως μου ειστε σημερα?

Λινα μου κοριτσακι μου, πως εισαι σημερα?????? δεν θελω να σε καταλαβαινω δυσαρεστημενη, τι εχουμε πει???? καταλαβαινω απολυτα τα συναισθηματα που εχεις αυτη τη στιγμη κι οτι εχεις ψυχολογικα κουραστει όμως πρεπει να εισαι δυνατη. αν χανεις τις ελπιδες σου τι νοημα εχει?

αν θες τη γνωμη μου, ασε για κακενα 2μηνο το θεμα της εγκυμοσυνης, ασχολησου με οτιδηποτε αλλο σε κανει να ξεχνας και να χαμογελας, απολαυσε τον ερωτα με τον αντρουλη σου επειδη τον αγαπας και σε αγαπαει κι οχι για να πετυχετε ενα στοχο, γιατι ετσι μετα δεν εχει και νοημα η επαφη σας , κανε ενα παρτυ, αλλαξε διακοσμηση ασχολησου με την Λινα στο κατω κατω και όταν με το καλο τελειωσεις την παρασταση βλέπεις το θεμα του μωρου ξανα. αλλα τωρα νομιζω οτι χρειαζεσαι ξεκουραση, οχι σωματικη αλλα ψυχολογικη.

εμεις ειμαστε εδω για να βγαζεις απο μεσα σου οτι καημο εχεις γιατι ουσιαστικα ειμαστε απο τους λιγους που μπορουν να σε καταλαβουν σε βαθος. λυπαμαι που αναγκαζομαι λογο αποστασης να στα γραψω ολα αυτα. θα προτιμουσα να σε κοιταζα στα ματια και να στα ελεγε. ισως τοτε σε εκανα να πειστεις παραπανω για τα λογια μου........

δες το σαν ενα κακο ονειρο.......καποια στιγμη θα ξυπνησεις απο τον εφιαλτη και θα εχεις απλα ενα σπορι ( ηλιοσπορο-πασατεμπο κατι τετοιο) στην μικροσκοπικη σου κοιλιτσα.......και ΓΕΛΑ......το χαμογελο κανει τους αλλους να ανησυχουν.....χαχαχαχαχα......γελα ειπα ρε παιδι μου.......αφου σε βλεπω εχεις το υφος του παραπονου στο βλεμα σου......;);););) αλλα θα μου κανεις τη χαρη και θα γελασεις ε????? ( ενταξει το εσκασες το χαμογελο:D)

Σταυρουλακι μου εσυ τι κανεις? πες μου οτι πηγες για νυφικο......!?!?!?!?! πλησιαζει και σενα ο καιρος. το σκεφτηκες καλα???? χαχαχαχαχαχαχαχα ρωτα και εμας τις παντρεμενες.....χαχαχαχαχα πλακα κανω, τη γνωστη πλακα που κανουν ολοι λιγο πριν το γαμο......!!!! πως πανε οι ετοιμασιες σου?

Γιωτα μου τυφλα να εχει η Μενεγακη......:D:D:D. το 'χεις παιδι μου, το χεις. τρεμε Μενεγακη, ερχεται το λιονταρακι μας....χαχαχαχαχαχα.

αντε αγαπουλα κι εσενα μια μερουλα εμεινε και μετα θα εισαι "του κουτιου". λογικα θα σου πει να αφησεις να περασει η πρωτη περιοδος και μετα να ξεκινησετε επαφουλες......γιουπιιιιιιιι !!!! μπορει να εχεις και λιγες μερες αιματακι μετα την επεμβαση αλλα ειναι φυσιολογικο. καλα αυτα θα στα πει και ο γιατρος. μονο ρωτα τον αν σου κανει υστεροσκοπηση αν θα βαλει μεσα στη μητρα για λιγο καιρο σπιραλ ή μπαλονακι. καποιοι το κανουν, εμενα ομως ο Χασιακος δεν μου εβαλε τιποτα. ουτε θεραπεια μου εδωσε για μετα. εγω ομως εκανα μονο υστεροσκοπηση. τιποτα δεν ειναι Γιωτα μου θα δεις που οταν τελειωσει και βγεις απο το χειρουργειο θα λες αυτο ηταν?? και θα εχεις τοσο γαληνη μεσα σου....θα ξερεις οτι εισαι καλα. ξερεις ποσο σημαντικο ειναι αυτο????? ασε το αλλο το καλο.....θα ξυπνησεις απο την ναρκωση και θα νομιζεις οτι εχεις χορτασει υπνο....οτι κοιμοσουν κανενα τριημερο συνεχομενα...χαχαχαχαχαχα και θα νιωθεις τοσο ξεκουραστη. ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ που οταν σε λιγο καιρο μεινεις εγκυος θα λες χαλαλι και η αγωνια μου και ο φοβος μου.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Να 'μαι και εγώ!!! Καλή μέρα!!

Λινάκο σα να σ' ακούω καλύτερα!!! Μπράβο γλυκούλα! Να προσπαθείς να κάνεις θετικές σκέψεις! Πραγματικά, ατυχία είναι άλλα πράγματα στη ζωή οπότε εμείς που είμαστε καλά και έχουμε την υγεία μας, και ανθρώπους που μας αγαπάνε και τους αγαπάμε έχουμε όλα τα όπλα για να πολεμήσουμε. Και θα τα καταφέρουμε!!! Μη σου πω ότι είμαστε και πολύ κοντά!!

Γιάννα μου εσύ πως τα περνάς? Έχετε πολύ δουλειά? Εγώ θυμάμαι, και από την άλλη δουλειά, κάθε Σεπτέμβρη λιώναμε!

Εγώ περιμένω να τελειώσει η αυριανή μέρα, έχω λίγη αγωνία, τίποτα παραπάνω, αυτό το τρακ που λένε? Για μετά δεν έχουμε πει τίποτα, φαντάζομαι θα μου τα πει αύριο, άντε να τελειώνουμε!!!

Να 'μαι και εγώ!!! Καλή μέρα!!

Λινάκο σα να σ' ακούω καλύτερα!!! Μπράβο γλυκούλα! Να προσπαθείς να κάνεις θετικές σκέψεις! Πραγματικά, ατυχία είναι άλλα πράγματα στη ζωή οπότε εμείς που είμαστε καλά και έχουμε την υγεία μας, και ανθρώπους που μας αγαπάνε και τους αγαπάμε έχουμε όλα τα όπλα για να πολεμήσουμε. Και θα τα καταφέρουμε!!! Μη σου πω ότι είμαστε και πολύ κοντά!!

Γιάννα μου εσύ πως τα περνάς? Έχετε πολύ δουλειά? Εγώ θυμάμαι, και από την άλλη δουλειά, κάθε Σεπτέμβρη λιώναμε!

Εγώ περιμένω να τελειώσει η αυριανή μέρα, έχω λίγη αγωνία, τίποτα παραπάνω, αυτό το τρακ που λένε? Για μετά δεν έχουμε πει τίποτα, φαντάζομαι θα μου τα πει αύριο, άντε να τελειώνουμε!!!

απο το τελος του μηνα και μετα θα ρχισει το μαρτυριοα μου εμενα γιατι οι περισσοτερες επιχειρησεις που εχει ειναι τουριστικες και σταματανε ολοι μαζι και θελουν ολοι μαζι τα χαρτια τους και γινεται της τρελης το καγκελο......!!!! αααα ασε το αλλο το καλο.....δεν ξερω αν το εχετε δει ακομα.......ξερεις πως θα γινονται στο εξης οι προσληψεις???? θα καταχωρουνται μεσω ιντερνετ, 2,5 σελιδες βιογραφικο ολοκληρο στον καθε υπαλληλο (μονο τι νουμερο σουτιεν ή βρακι φοραει δεν ζητανε), σε προγραμμα που θα εχει τα ιδια δεδομενα ο οαεδ με τον σεπε και ετσι για την ιστορια η καθε προσληψη περιπου εχει χρονομετρηθει στα 30 λεπτα. ερχονται δυσκολες μερες......αστααααα....υπομονη να εχουμε και εχει ο Θεος.

κατα τα αλλα καλα ειμαι, κανω και τα τεστακια μου καθε μερα, εχτες ξεκινησα να κανω 2 αντι για 1 που εκανα. ακομα τιποτα......εν αναμονη της ωορρηξιας μου ειμαι.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημερα στις κουκλες μου,

πως μου ειστε σημερα?

Λινα μου κοριτσακι μου, πως εισαι σημερα?????? δεν θελω να σε καταλαβαινω δυσαρεστημενη, τι εχουμε πει???? καταλαβαινω απολυτα τα συναισθηματα που εχεις αυτη τη στιγμη κι οτι εχεις ψυχολογικα κουραστει όμως πρεπει να εισαι δυνατη. αν χανεις τις ελπιδες σου τι νοημα εχει?

αν θες τη γνωμη μου, ασε για κακενα 2μηνο το θεμα της εγκυμοσυνης, ασχολησου με οτιδηποτε αλλο σε κανει να ξεχνας και να χαμογελας, απολαυσε τον ερωτα με τον αντρουλη σου επειδη τον αγαπας και σε αγαπαει κι οχι για να πετυχετε ενα στοχο, γιατι ετσι μετα δεν εχει και νοημα η επαφη σας , κανε ενα παρτυ, αλλαξε διακοσμηση ασχολησου με την Λινα στο κατω κατω και όταν με το καλο τελειωσεις την παρασταση βλέπεις το θεμα του μωρου ξανα. αλλα τωρα νομιζω οτι χρειαζεσαι ξεκουραση, οχι σωματικη αλλα ψυχολογικη.

εμεις ειμαστε εδω για να βγαζεις απο μεσα σου οτι καημο εχεις γιατι ουσιαστικα ειμαστε απο τους λιγους που μπορουν να σε καταλαβουν σε βαθος. λυπαμαι που αναγκαζομαι λογο αποστασης να στα γραψω ολα αυτα. θα προτιμουσα να σε κοιταζα στα ματια και να στα ελεγε. ισως τοτε σε εκανα να πειστεις παραπανω για τα λογια μου........

δες το σαν ενα κακο ονειρο.......καποια στιγμη θα ξυπνησεις απο τον εφιαλτη και θα εχεις απλα ενα σπορι ( ηλιοσπορο-πασατεμπο κατι τετοιο) στην μικροσκοπικη σου κοιλιτσα.......και ΓΕΛΑ......το χαμογελο κανει τους αλλους να ανησυχουν.....χαχαχαχαχα......γελα ειπα ρε παιδι μου.......αφου σε βλεπω εχεις το υφος του παραπονου στο βλεμα σου......;);););) αλλα θα μου κανεις τη χαρη και θα γελασεις ε????? ( ενταξει το εσκασες το χαμογελο:D)

Σταυρουλακι μου εσυ τι κανεις? πες μου οτι πηγες για νυφικο......!?!?!?!?! πλησιαζει και σενα ο καιρος. το σκεφτηκες καλα???? χαχαχαχαχαχαχαχα ρωτα και εμας τις παντρεμενες.....χαχαχαχαχα πλακα κανω, τη γνωστη πλακα που κανουν ολοι λιγο πριν το γαμο......!!!! πως πανε οι ετοιμασιες σου?

Γιωτα μου τυφλα να εχει η Μενεγακη......:D:D:D. το 'χεις παιδι μου, το χεις. τρεμε Μενεγακη, ερχεται το λιονταρακι μας....χαχαχαχαχαχα.

αντε αγαπουλα κι εσενα μια μερουλα εμεινε και μετα θα εισαι "του κουτιου". λογικα θα σου πει να αφησεις να περασει η πρωτη περιοδος και μετα να ξεκινησετε επαφουλες......γιουπιιιιιιιι !!!! μπορει να εχεις και λιγες μερες αιματακι μετα την επεμβαση αλλα ειναι φυσιολογικο. καλα αυτα θα στα πει και ο γιατρος. μονο ρωτα τον αν σου κανει υστεροσκοπηση αν θα βαλει μεσα στη μητρα για λιγο καιρο σπιραλ ή μπαλονακι. καποιοι το κανουν, εμενα ομως ο Χασιακος δεν μου εβαλε τιποτα. ουτε θεραπεια μου εδωσε για μετα. εγω ομως εκανα μονο υστεροσκοπηση. τιποτα δεν ειναι Γιωτα μου θα δεις που οταν τελειωσει και βγεις απο το χειρουργειο θα λες αυτο ηταν?? και θα εχεις τοσο γαληνη μεσα σου....θα ξερεις οτι εισαι καλα. ξερεις ποσο σημαντικο ειναι αυτο????? ασε το αλλο το καλο.....θα ξυπνησεις απο την ναρκωση και θα νομιζεις οτι εχεις χορτασει υπνο....οτι κοιμοσουν κανενα τριημερο συνεχομενα...χαχαχαχαχαχα και θα νιωθεις τοσο ξεκουραστη. ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ που οταν σε λιγο καιρο μεινεις εγκυος θα λες χαλαλι και η αγωνια μου και ο φοβος μου.

αγαπουλα μου εσυ με τα ομορφα σου λογια......σε ευχαρισω πολυ πολυ για την υποστηριξη....cet la vie....μια η μια μια η αλλη....χαχαχαχαχα....οταν πεφτει η μια την σηκωνει η αλλη...ετσι παει το πραγμα......εννοειται πως ακολουθω πιστα τη συμβουλη σου ...αλλωστε δεν μπορω να κανω κι αλλιως γιατι τωρα με την παρασταση ειναι και λιγο απαγορευτικο γιατι με τοσο χορο που ριχνω δεν κανει να εχω σπορακι στην κοιλιτσα μου!!!!!αχου το μωρε...χαχαχαχαχαχα....βασικα απο το μυαλο μου να το βγαλω πρωτα και μετα θα ηρεμησω...η αληθεια ειναι πως φερθηκα και λιγο εγωιστικα γιατι ενω εχω τη δουλεια μου ευχομουν μεσα μου να ειμαι εγκυος αν και δεν ημουνα και πολυ σιγουρη ως ηθικο ατομο που ειμαι-τρομαρα μου,,,,,μην τους κρεμασω και τα σχετικα ...καταλαβαινεις....και πιο πολυ στενοχωρηθηκα που δεν πηγαν τα πραγματα οπως ταελεγα μεσα μου παρα για την περιοδο που μου ηρθε...ειμαι του ανωμαλου παιδι μου πως να το κανουμε....χαχαχαχαχαχα.....απο τη μια ηθελα το σπορακι και απο την αλλη και τη δουλεια....κυρια μου δεν γινονται και τα δυο....πως να το κανουμε....ωχουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!λοιπον...τερμα τα ψεμματα που λεει και η ξανθουλα στο black out...παω να αδυνατισω να διαπρεψω στην παρασταση μου μιας και ειμαι φατσα φορα σε ολα τα χορευτικα -πρεπει να ειμαι και κορμαρα τι να κανουμε....και το σπορακι θα ερθει αργοτερα...ααααααααα....μας ζαλισε κι αυτο!!!!σε φιλω αγαπημενη μου υποστηριξη!!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

φιλεναδες μολις ειχα θετικο τεστ ωορρηξιας.....χιχιχιχιχιχιχιχιχχιχιχι ενταξει ακουστηκα λιγο σε ολο το τετραγωνο αλλα οκ........φανταστειτε να δω θετικο τεστ εγκυμοσυνης τι εχει να γινει...ολο το νησι θα με ακουσει.

πω πω τι συναισθημα καλε κι αυτο??? τελεια κοριτσια μου θα τον ρουφηξω σημερα και αυριο.....ειμαι πολυυυυυυυυυυυυυ χαρουμενη.....:D ειμαι το παιδι της crest......:D

οποτε βαση της ωορρηξιας μου δεν εχει αλλαξει ο κυκλος μου, αρα εξακολουθει να ειναι 24-25 μερες και οχι 28-29.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιαννα ορμα!! Μην τον λυπηθεις καθόλου!! Χαχα!! Καλή προσπάθεια με τέλειο αποτέλεσμα! Και σε 14 ημέρες θα πανηγυρίζουμε θετικό τεστ!!!

Κοριτσάκια μου με τη σειρά μου θέλω να σας ευχαριστήσω, είσαστε μέσα στη καρδιά μου, φίλες πραγματικές!!! Αν το πιστεύετε, νιώθω τυχερή, που έχω ανθρώπους να με καταλαβαίνουν σε όλο αυτο το δύσκολο κομματι της ζωής, και μπορω κα εκφράζω τις σκέψεις και τους φόβους μου!

Να μας πανε όλα δεξιά καλές μου!!

Υ.Γ. Λινα τι να αδυνατισεις; Θα με τρέλανεις; Απο που;

Γιαννα ορμα!! Μην τον λυπηθεις καθόλου!! Χαχα!! Καλή προσπάθεια με τέλειο αποτέλεσμα! Και σε 14 ημέρες θα πανηγυρίζουμε θετικό τεστ!!!

Κοριτσάκια μου με τη σειρά μου θέλω να σας ευχαριστήσω, είσαστε μέσα στη καρδιά μου, φίλες πραγματικές!!! Αν το πιστεύετε, νιώθω τυχερή, που έχω ανθρώπους να με καταλαβαίνουν σε όλο αυτο το δύσκολο κομματι της ζωής, και μπορω κα εκφράζω τις σκέψεις και τους φόβους μου!

Να μας πανε όλα δεξιά καλές μου!!

Υ.Γ. Λινα τι να αδυνατισεις; Θα με τρέλανεις; Απο που;

κοριτσακι μου γλυκο γλυκο γλυκο γλυκο.......ειμαστε εδω η μια για την αλλη και η αληθεια ειναι οτι ειμαστε δυνατο team. εμενα τουλαχιστον οσο περναει απο το χερι μου δεν θα αφησω να χαθει αυτος ο "δεσμος". εχω παρει τοσο κουραγιο εδω μεσα και εχω δωσει αλλο τοσο που δεν γινεται να το ξεχασω.

οσο για τη Λινα......αν βρεις εσυ σημειο που πρεπει να χασει πεστο και σε εμενα....!!!!! θα μας τρελανει αυτη παιδι μου....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αχ Παναγια μου.....

απο το στομα σου και στου Θεου το αφτι Γιωτακι μου......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...