Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Παλιά άντεχα πολλές ωρες, τώρα τίποτα, βέβαια επανερχομαι γρήγορα! Απο τότε που σταμάτησα να γυμνάζονται Γιαννα μου πήρα αρκετά κιλά, κακώς την σταμάτησα δηλαδή!

Δεν ξέρω τι προβλέπεται για τις περιπτώσεις που τα οικονομικά δεν είναι καλα, πάντως κάποια πράγματα τα πληρώνεις και στο δημόσιο, έχω φίλη που έπρεπε να κανει εκτρωση γιατι το μωρό είχε κάποιο πρόβλημα και Πλήρωσε κανονικά! Στο Έλενα! Δεν δικαιολογείται ούτε όταν είναι για ιατρικούς λόγους! Σε συγχυσα κι άλλο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχχχ κατεβαινει δηλαδη η ρημαδα?????? :evil:

Καλέ ναι. . Σιγα μη μας κάνει τη χάρη και δεν κατέβει. . Χα χα χα. . Αφού όταν έρθει αυτή η ώρα που δεν θα κατέβει θα κάνω σαν τον βοσκό που φώναζε λύκος και όταν ήρθε στα αλήθεια ο λύκος δεν τον πίστευε κανείς. . Κάπως έτσι με φαντάζομαι. Να λέω ναι καλά θα κατέβει και αυτή δεν θα κατεβαίνει και εγώ θα λέω θα κατέβει μην ανησυχείτε. . Αχ ρε κορίτσια δεν ξερω πότε θα έρθει αυτή η ώρα. . Για την ώρα νομίζω πως δον θα έρθει πότε και ταυτόχρονα πως είναι τόσο κοντά. . Δεν ξερω αν παραλογιζομαι αλλά κάπως έτσι αισθάνομαι γιατί βρίσκομαι στο άγνωστο. . Δεν ξερω καν αν μπορούμε να κάνουμε παιδιά. . Και από την άλλη σκέφτομαι τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν. . Είναι η δεν είναι παρανοϊκό αυτό? Και ο άντρας μου μου χαϊδεύει συνεχώς την κοιλία μου και μιλάει στα αυγά μας. . Να λιώσώ τώρα η αργότερα? Μόνο σε εσάς μπορώ και λέω τους παραλογισμούς μου. .

2kMip2.png

Καλέ ναι. . Σιγα μη μας κάνει τη χάρη και δεν κατέβει. . Χα χα χα. . Αφού όταν έρθει αυτή η ώρα που δεν θα κατέβει θα κάνω σαν τον βοσκό που φώναζε λύκος και όταν ήρθε στα αλήθεια ο λύκος δεν τον πίστευε κανείς. . Κάπως έτσι με φαντάζομαι. Να λέω ναι καλά θα κατέβει και αυτή δεν θα κατεβαίνει και εγώ θα λέω θα κατέβει μην ανησυχείτε. . Αχ ρε κορίτσια δεν ξερω πότε θα έρθει αυτή η ώρα. . Για την ώρα νομίζω πως δον θα έρθει πότε και ταυτόχρονα πως είναι τόσο κοντά. . Δεν ξερω αν παραλογιζομαι αλλά κάπως έτσι αισθάνομαι γιατί βρίσκομαι στο άγνωστο. . Δεν ξερω καν αν μπορούμε να κάνουμε παιδιά. . Και από την άλλη σκέφτομαι τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν. . Είναι η δεν είναι παρανοϊκό αυτό? Και ο άντρας μου μου χαϊδεύει συνεχώς την κοιλία μου και μιλάει στα αυγά μας. . Να λιώσώ τώρα η αργότερα? Μόνο σε εσάς μπορώ και λέω τους παραλογισμούς μου. .

Λινάκι μου δεν είναι παραλογισμοί!! Είναι άγχος, φόβος αλλά και όνειρα μαζί! Εννοείται πως θα κάνεις παιδάκια και θα είσαι η πιο τρυφερή μανούλα ever!!!Μην ακούω τέτοια! Να κάνεις όνειρα γλυκούλα! Και σιγά σιγά θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται!! Καιρός τους είναι!!

Παλιά άντεχα πολλές ωρες, τώρα τίποτα, βέβαια επανερχομαι γρήγορα! Απο τότε που σταμάτησα να γυμνάζονται Γιαννα μου πήρα αρκετά κιλά, κακώς την σταμάτησα δηλαδή!

Δεν ξέρω τι προβλέπεται για τις περιπτώσεις που τα οικονομικά δεν είναι καλα, πάντως κάποια πράγματα τα πληρώνεις και στο δημόσιο, έχω φίλη που έπρεπε να κανει εκτρωση γιατι το μωρό είχε κάποιο πρόβλημα και Πλήρωσε κανονικά! Στο Έλενα! Δεν δικαιολογείται ούτε όταν είναι για ιατρικούς λόγους! Σε συγχυσα κι άλλο;

κατι για το εθνικο συστημα υγειας το εχετε ακουστα ??????? μαλλον μονο ακουστα το εχουμε ολοι.

ελα μην ακουω χαζομαρες βραδυατικα....ακου εκει δεν ξερω αν μπορουμε να κανουμε παιδια......ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ.

δεν υπαρχει δεν μπορω το 2012.........απλα δεν υπαρχει. ο κοσμος να γυρισει αναποδα μανουλα θα γινεις.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Αχ Γιάννα μου ειδικά τώρα δεν υπάρχει τίποτα!! Ούτε φάρμακα δε θα έχουμε σε λίγο! Άστα! Η αλήθεια είναι πως η γενιά μας, είμαστε πιο τυχερή γιατί η επιστήμη έχει εξελιχθεί. Εγώ έτσι το έχω σκεφτεί. Αν δεν τα καταφέρω με φυσική σύλληψη θα απευθυνθώ στους ειδικούς. Και ελπίζω να τα καταφέρω. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!! Ο σκοπός είναι ιερός άλλωστε!!

Διαφημίσεις

Λινάκι μου δεν είναι παραλογισμοί!! Είναι άγχος, φόβος αλλά και όνειρα μαζί! Εννοείται πως θα κάνεις παιδάκια και θα είσαι η πιο τρυφερή μανούλα ever!!!Μην ακούω τέτοια! Να κάνεις όνειρα γλυκούλα! Και σιγά σιγά θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται!! Καιρός τους είναι!!

Ναι κοριτσι μου έχεις απόλυτο δίκιο. . Αλλά. . Αλλά. . Δεν θα ξαναπώ τέτοια. . Απλά θα κάνω υπομονή για άλλη μια φορά στη ζωή μου!

2kMip2.png

Ναι κοριτσι μου έχεις απόλυτο δίκιο. . Αλλά. . Αλλά. . Δεν θα ξαναπώ τέτοια. . Απλά θα κάνω υπομονή για άλλη μια φορά στη ζωή μου!

Να μας λες ότι θες! Ότι νιώθεις, όπως τα νιώθεις! Αλλά να μην χάσεις την ελπίδα σου! Εμείς είμαστε εδώ για ότι μα ότι θες!! Τέτοια ώρα κοιμάστε βέβαια, ελπίζω να βλέπετε όνειρα γλυκά!!

Να μας λες ότι θες! Ότι νιώθεις, όπως τα νιώθεις! Αλλά να μην χάσεις την ελπίδα σου! Εμείς είμαστε εδώ για ότι μα ότι θες!! Τέτοια ώρα κοιμάστε βέβαια, ελπίζω να βλέπετε όνειρα γλυκά!!

Εγώ πριν λίγο Μπηκα σπίτι. . Γυριστρουλα! Ήμουνα στους γονεις μου. .

2kMip2.png

καλημερα ζουζουνιτσες.

τι κανετε?

πω πω βρε κοριτσια εχω μια νυστα........κι εβλεπα και ενα ονειρο οτι με χωρισε ο αντρας μου και εφυγα απο το σπιτι και εμενα αλλου δεν ξερω που......αλλα μαλλον λιγο πριν ξυπνησω τα ειχαμε ξανα βρει....λιγο περιπλοκο ηταν.

Λινα μου τι γινεται αγαπη? ηρθε η ακατανομαστη?

Γιωτακι μου ομορφο, εσυ τι κανεις? ποια μερα θα κανεις την επεμβαση , κανονισατε?

Βρε κοριτσια που ειναι οι υπολοιπες? η συμπεθερα μου η annast? θα κοντευει να γεννησει.....

το κοκακι μας ξεχασε???? ας ειναι καλα και δεν πειραζει.

το σταυρουλακι το χασαμε και αυτο......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα ζουζουνιτσες.

τι κανετε?

πω πω βρε κοριτσια εχω μια νυστα........κι εβλεπα και ενα ονειρο οτι με χωρισε ο αντρας μου και εφυγα απο το σπιτι και εμενα αλλου δεν ξερω που......αλλα μαλλον λιγο πριν ξυπνησω τα ειχαμε ξανα βρει....λιγο περιπλοκο ηταν.

Λινα μου τι γινεται αγαπη? ηρθε η ακατανομαστη?

Γιωτακι μου ομορφο, εσυ τι κανεις? ποια μερα θα κανεις την επεμβαση , κανονισατε?

Βρε κοριτσια που ειναι οι υπολοιπες? η συμπεθερα μου η annast? θα κοντευει να γεννησει.....

το κοκακι μας ξεχασε???? ας ειναι καλα και δεν πειραζει.

το σταυρουλακι το χασαμε και αυτο......

καλημερα φιλεναδα μου!!!!!ναι βεβαια εννοειται πως ηρθε αυτη η ενοχλητικη αλλα απαραιτητη κυρια....χαχαχαχαχαχα....κανονικα και με το νομο....τουλαχιστον ερχεται στην ωρα της τωρα πια οποτε μπορω να υπολογιζω τις γονιμες μερες .....τωρα για το ονειρο που ειδες συνηθως λενε πως γινεται το αντιθετο....που σημναινει συσφιξη σχεσεων με τον ανθρωπο σου....και αυτο εννοειται αφου θα ερθει το μωρακι σας και θα σας ενωσει κι αλλο....εεεεεεεεεεεεε????πως με βρισκεις??????χαχαχαχαχα....πω πω αυτη τη φορα με τσακισε ο πονος...αλλα πολυ υπουλος ρε γαμωτο....μεσα στον υπνο μου με ξυπνησε ο ατιμος ο πονος....που θα παει θα περασει....αυτη τη φορα πηρα πιο πολλα depon απο καθε αλλη φορα....ουυυυυυυυφ!!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμένα!!! Λινα μου δεν πειράζει ειναι απο τις τςλευταιες φορές που σε επισκέπτεται! Όλα θα γίνουν όπως πρέπει!

Γιαννα μου το έχω δει και εγω αυτο το ονειρο, κλάμα στον ύπνο μου? δε φαντάζεται! Δε ξέρω τι σημαίνει αλλα μ΄ αρέσει πολυ η εκδοχή της Λινας!! Τα υπόλοιπα κοριτσακια δε γνωρίζω, η Σταυρουλα πάντως ειναι στο δίπλα θένα, και ετοιμάζεται για τον γάμο της!!! παρασκευη πρωί η επέμβαση!

καλημερα φιλεναδα μου!!!!!ναι βεβαια εννοειται πως ηρθε αυτη η ενοχλητικη αλλα απαραιτητη κυρια....χαχαχαχαχαχα....κανονικα και με το νομο....τουλαχιστον ερχεται στην ωρα της τωρα πια οποτε μπορω να υπολογιζω τις γονιμες μερες .....τωρα για το ονειρο που ειδες συνηθως λενε πως γινεται το αντιθετο....που σημναινει συσφιξη σχεσεων με τον ανθρωπο σου....και αυτο εννοειται αφου θα ερθει το μωρακι σας και θα σας ενωσει κι αλλο....εεεεεεεεεεεεε????πως με βρισκεις??????χαχαχαχαχα....πω πω αυτη τη φορα με τσακισε ο πονος...αλλα πολυ υπουλος ρε γαμωτο....μεσα στον υπνο μου με ξυπνησε ο ατιμος ο πονος....που θα παει θα περασει....αυτη τη φορα πηρα πιο πολλα depon απο καθε αλλη φορα....ουυυυυυυυφ!!!!!

ο πονος της περιοδου Λινα μου μπορει να ειναι πιο εντονος απο καποιο κρυωμα ή απο τα μπάνια στη θάλασσα. συμβαινει σε αρκετες τετοια εποχη να βλέπουν διαφορα στον κύκλο...είτε σε ροή είτε σε πόνο....μην σε αγχωνει.

αλλα δεν φτάνει η κυρία που ερχεται φερνει και πονο μαζι.........σα δε ντρεπεται λιγο........

Καλημέρα και απο εμένα!!! Λινα μου δεν πειράζει ειναι απο τις τςλευταιες φορές που σε επισκέπτεται! Όλα θα γίνουν όπως πρέπει!

Γιαννα μου το έχω δει και εγω αυτο το ονειρο, κλάμα στον ύπνο μου? δε φαντάζεται! Δε ξέρω τι σημαίνει αλλα μ΄ αρέσει πολυ η εκδοχή της Λινας!! Τα υπόλοιπα κοριτσακια δε γνωρίζω, η Σταυρουλα πάντως ειναι στο δίπλα θένα, και ετοιμάζεται για τον γάμο της!!! παρασκευη πρωί η επέμβαση!

Γιωτακι μου μπορει να ειμαστε μακρυα αλλα την Παρασκευη ολη μου η σκεψη και η θετικοτητα μου θα ειναι σε σενα. αντε φιλεναδα να ξεμπερδευεις κι εσυ, να ειμαστε και οι 3 εγκυουλες μεχρι τελος της χρονιας, γιατι τι ειπαμε????? δεν πιστευω να το ξεχασατε????? κουβαδακια - μωρακια και παραλια του χρονου......χαχαχαχαχαχαχαχαχα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Σε ευχαριστώ γλυκούλα μου!!

Εννοείται πως προετοιμαζόμαστε για αυτή την πανέμορφη εικόνα!!!

Πάω για αποτρίχωση τώρα, προετοιμάζομαι για το χειρουργείο! Τι έτσι θα πάω? Θα κάνω το μποτέ μου πρώτα!!

ο πονος της περιοδου Λινα μου μπορει να ειναι πιο εντονος απο καποιο κρυωμα ή απο τα μπάνια στη θάλασσα. συμβαινει σε αρκετες τετοια εποχη να βλέπουν διαφορα στον κύκλο...είτε σε ροή είτε σε πόνο....μην σε αγχωνει.

αλλα δεν φτάνει η κυρία που ερχεται φερνει και πονο μαζι.........σα δε ντρεπεται λιγο........

Γιωτακι μου μπορει να ειμαστε μακρυα αλλα την Παρασκευη ολη μου η σκεψη και η θετικοτητα μου θα ειναι σε σενα. αντε φιλεναδα να ξεμπερδευεις κι εσυ, να ειμαστε και οι 3 εγκυουλες μεχρι τελος της χρονιας, γιατι τι ειπαμε????? δεν πιστευω να το ξεχασατε????? κουβαδακια - μωρακια και παραλια του χρονου......χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μπα δεν με αγχώνει ούτε ο πόνος ούτε η ροή . . Είναι οι γάμοορμονες των δύο πρώτων ημερών που σε κάνουν και τα βλέπεις όλα μαύρα. . Ποιος εγώ. . Ακου κάτι πράγματα. . Χα χα χα. . Νομίζω πως εχω μελαγχολία. . Αλλά θα μου περάσει. . Απλά σταματάω να ελπίζω πριν από κάθε περίοδο. . Και όταν έρθει. . Και αν έρθει. . Ίσως τώρα ίσως και σε μερικά χρόνια. . Δεν μας έχει ενημερώσει βλέπεις για την άφιξη του. . Χα χα χα. . Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας να περνάμε ομορφα και όταν θέλει θα φυτρώσει. . Τι να πω? Η αλήθεια είναι πως το φανταζόμουν πιο εύκολο και αναρωτιέμαι αν εχω κάνει κάτι κακό . . Αν εχω βλάψει κάποιον παρά τη θέληση μου. . Από την άλλη είναι γελοίο να σκέφτομαι ότι κάποιος με τιμωρεί γιατί δεν είναι έτσι τα πράγματα και το ξερω. . Ίσως ψάχνω να αρχ μια δικαιολογία. . Χαζομαρες λέω το ξερω. . Όμως γιαυτό εισαστε εσείς εδώ για να τις ακούτε. . Χα χα χα. . Αχ τα είπα. .

2kMip2.png

Σε ευχαριστώ γλυκούλα μου!!

Εννοείται πως προετοιμαζόμαστε για αυτή την πανέμορφη εικόνα!!!

Πάω για αποτρίχωση τώρα, προετοιμάζομαι για το χειρουργείο! Τι έτσι θα πάω? Θα κάνω το μποτέ μου πρώτα!!

Με το καλο ψυχή μου. . Είμαστε κοντά σου . .

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...