Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

το ξερω αγαπημενη....το νιωθω γιαυτο και δεν στενοχωριεμαι πια....

Να μη στεναχωριέσαι! Είσαι πολύ κοντά! Είπαμε, θα μου δώσεις σκυτάλη! Και μάλιστα Χριστουγεννιάτικη!

Με παίρνει μία φίλη μου, καλή, να με ρωτήσει για τον υπέρηχο, της λέω λοιπόν τα νέα, σε πολύ χαλαρό ύφος, και μου λεει: Ε, πότε θα αγχωθείς? Λέω ποτέ. Καλά, μου απαντάει, τοτε μπορώ να αγχωθώ εγώ? τελείως τρελή!!!!

Εγώ πάλι ίσως επειδή ξέρω από την Γιάννα μας ότι μετά είσαι οκ, είμαι πολύ ήρεμη! Μάλλον άρχισαν να με πιάνουν τα ωμ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασχετως......ποναει τοσο πολυ το στηθος μου.....ασε.....με τραβαει απιστευτα....χαχαχαχα...

Τα τραβήγματα είναι πολύ ύποπτα! Αχχ, Λινάκι μου στο εύχομαι ολόψυχα!!! Μέχρι σήμερα δεν ήταν?

Τα τραβήγματα είναι πολύ ύποπτα! Αχχ, Λινάκι μου στο εύχομαι ολόψυχα!!! Μέχρι σήμερα δεν ήταν?

βασικα μεχρι σημερα δεν ειχα καμια ενοχληση εκτος απο το σαββατο που ελεγα τωρα θα μου ρθει....μεχρι σημερα λιγο μετα την προβα τιποτα....και τωρα με πεθαινουν τα μπρατσακια μου....σαν μπρατσακια εχουν γινει...χιχιχιχιχιχ.....πολυ πλακα....ομως με πιανουν πονακια ερχομου περιοδου που και που!!!!μπαααααααααααα!!!!

2kMip2.png

μπααααααααααααα...την βλεπω να με καλημεριζει αυριο.....χιχιχιχι...δεν πειραζει...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

ωωωωωωωωωωωωωμμμμμμμμμμμ!!!!!!χαχαχαχαχα

Καλά αν πιάσουν τα ωωωωμμμμμ θα είναι σαν λαχείο!

Σου εύχομαι αύριο να περάσεις μία πολύ "ζεστή" ημέρα με την οικογένειά σου!!

Θα περιμένω και τα ευχάριστα άλλωστε...!

Καλό σου βράδυ γλυκούλα!!

Καλά αν πιάσουν τα ωωωωμμμμμ θα είναι σαν λαχείο!

Σου εύχομαι αύριο να περάσεις μία πολύ "ζεστή" ημέρα με την οικογένειά σου!!

Θα περιμένω και τα ευχάριστα άλλωστε...!

Καλό σου βράδυ γλυκούλα!!

τα ευχαριστα τα χριστουγεννα με τον αγιο βασιλη ειπαμε αγαπουλα μου!!!!!Ονειρα γλυκα.....καλη μου!!!!

2kMip2.png

Καλημερουδια τσι ομορφες τσι κοπελιες μου.....ιντα καμετε?

εγω παλι 3 πουλακια καθοταν.........χαχαχαχαχαχαχα πολυ ευδιαθετη.

Λινα μου κανενα νεο????? η μάλλον....κανενα ευχαριστο????? εεεε??????

Ναι γλυκές μου όλα καλα θα πανε!!! Γιαννα μου τα τεστ ωορρηξιας και εγω ξέρω κοντα στις γόνιμες δυο την ημέρα! Πολλα ώμ και για σένα!!!!

Λινακι μου και εσύ με τεστ? τι κρίμα που δεν θα κανω και εγω μαζι σας!! Κλάψ! Εντάξει εμένα ο κύκλος αυτός παει, πάμε για Οκτώβρη τώρα!!!! όμως θα ήθελα πολυ πολυ πολυ να μου δώσετε σκυτάλη! ε? θα το κάνετε αυτο για μένα????

τι ειναι καλε ενας κυκλος????? τιποτα. μεχρι να πεις να......θα εχει ερθει ο οκτωβρης και θα κανουμε μαζι τεστ. σκεψου οτι εγω περιμενα απο Μαρτιο μεχρι Ιουλιο μπας και παρεις κουραγιο...σκεψου ομως και το μετα......θα εισαι στα καλυτερα σου....!!!!

Θα έρθω οπωσδήποτε, θα δω πρώτα όμως αν θα ανέβει η Γιάννα μας, αν θέλει να έρθουμε παρέα. Θα φέρουμε και πανό. χαχα, μη τρομάζεις πλάκα κάνω. Λινάκι μου, το λέγαμε και στην αρχή που τα πρωτολέγαμε. Η ζωή θα συνεχιστεί κανονικά και το μωράκι όποτε θέλει ας έρθει! Δεν έχει νόημα να πατήσουμε παύση στη ζωή μας. Να δεις που το 2013 θα είναι η χρονιά η δική μας!!

ποια πλακα??? με πανο θα παμε....αυτο εννοειτε.......

σαν να εχω την Λινα μπροστα μου τωρα......:shock::shock::shock::shock::shock:

Να μη στεναχωριέσαι! Είσαι πολύ κοντά! Είπαμε, θα μου δώσεις σκυτάλη! Και μάλιστα Χριστουγεννιάτικη!

Με παίρνει μία φίλη μου, καλή, να με ρωτήσει για τον υπέρηχο, της λέω λοιπόν τα νέα, σε πολύ χαλαρό ύφος, και μου λεει: Ε, πότε θα αγχωθείς? Λέω ποτέ. Καλά, μου απαντάει, τοτε μπορώ να αγχωθώ εγώ? τελείως τρελή!!!!

Εγώ πάλι ίσως επειδή ξέρω από την Γιάννα μας ότι μετά είσαι οκ, είμαι πολύ ήρεμη! Μάλλον άρχισαν να με πιάνουν τα ωμ!!!

Θα σου μιλησω τελειως ειλικρινα.......ειμαι τοσο ηρεμη οσο δεν μπορει να φανταστει ανθρωπινος νους. αληθεια σου λεω.......ξερω οτι ειμαι καλα, ξερω οτι οτι προβλημα εχει απομεινει αντιμετωπιζεται και πιστεψε με θα δεις ποσο ηρεμη θα νιωσεις κι εσυ οταν βγεις απο το χειρουργειο. εμενα με ειδες πως ημουν.......εκει ησουν. αφου στο χειρουργειο πριν την ναρκωση απορουσαν....τους ειχα τρελανει ολους απο τη χαρα μου που θα εκανα επιτελους την επεμβαση και θα ειχα μια κανονικη μητρα. ετσι να το δεις αγαπουλα μου. εξαλλου ειναι πλεον επεμβασεις ρουτινας για τους γιατρους.

τα ευχαριστα τα χριστουγεννα με τον αγιο βασιλη ειπαμε αγαπουλα μου!!!!!Ονειρα γλυκα.....καλη μου!!!!

Αν λεω αν...μεχρι τοτε δεν εχει ερθει και ερθει τελικα τα χριστουγεννα, ξερεις πως να το πεις του αντρουλη σου???? θα κανεις ενα τεστ και θα το βαλεις σε συσκευασια δωρου κατω απο το δεντρο και πες στου αγαπη μου σε σενα ηρθε πιο νωρις ο αι-βασιλης. και αςτον να το ανοιξει........

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα Γιάννα μου, πολύ χαίρομαι που είσαι ευδιάθετη! Και έτσι να παραμείνεις!

Εντάξει αφού επιμένεις για το πανό!! Έκλεισε!

Ήρεμη είμαι και εγώ, δεν ξέρω αν θα μπω με χαμόγελο, σίγουρα όμως έτσι θα βγω. Άντε να τελειώνουμε! Μου είπε ο γιατρός ότι μετά την Παρασκευή θα έχουμε πλήρη εικόνα και ότι όλα θα είναι έτοιμα για μία εγκυμοσύνη. Ότι είναι δηλαδή θα το αντιμετωπίσουμε! Εκτός από τον τραπεζικό λογαριασμό βέβαια αλλά αυτό είναι εκτός των αρμοδιοτήτων του!!

Λες να έχει τόσο υπομονή το κοριτσάκι μας για να περιμένει να κάνει την έκπληξη? Εγώ, όταν το μάθω θα ακούσεις τις φωνές μου στη Σαντορίνη!!! Γιατί βρε παιδί μου να μην έχω λίγη υπομονή? Τι άνθρωπος είμαι?

Καλημέρα Γιάννα μου, πολύ χαίρομαι που είσαι ευδιάθετη! Και έτσι να παραμείνεις!

Ήρεμη είμαι και εγώ, δεν ξέρω αν θα μπω με χαμόγελο, σίγουρα όμως έτσι θα βγω. Άντε να τελειώνουμε! Μου είπε ο γιατρός ότι μετά την Παρασκευή θα έχουμε πλήρη εικόνα και ότι όλα θα είναι έτοιμα για μία εγκυμοσύνη. Ότι είναι δηλαδή θα το αντιμετωπίσουμε! Εκτός από τον τραπεζικό λογαριασμό βέβαια αλλά αυτό είναι εκτός των αρμοδιοτήτων του!!

Λες να έχει τόσο υπομονή το κοριτσάκι μας για να περιμένει να κάνει την έκπληξη? Εγώ, όταν το μάθω θα ακούσεις τις φωνές μου στη Σαντορίνη!!! Γιατί βρε παιδί μου να μην έχω λίγη υπομονή? Τι άνθρωπος είμαι?

μα ειναι λογικο να θες το φωναξεις......δεν μπορει να γινει αλλιως. ειναι δυνατον να σου πουν εισαι εγκυος κι εσυ να μην τρελαθεις ??? μπααα...δεν νομιζω να ειναι.!!!!

εγω παντως οταν με το καλο μεινω παλι εγκυος θα κρατησω το στομα μου κλειστο και οτι χαρα ειναι να βγαλω θα την βγαλω μπροστα στον αντρα μου. αυτη τη φορα θα το μαθουν μονο οσοι πρεπει να το μαθουν και οσοι με αγαπανε πραγματικα. εγω ξερω πλεον ποιοι ειναι αυτοι...!!! οσο για τους υπολοιπους??? αν ειναι δυνατον να μην το μαθουν μεχρι να γεννησω θα το ηθελα πραγματικα.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

αααα και για το πανο δεν το συζηταω........πες οτι ειναι ηδη ετοιμο.....!!!!

ο τραπεζικος λογαριασμος γλυκα μου δεν τον αφορα τον γιατρο.....δυστηχως για εμας......ποσο θα σου παει ρωτησες?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κοριτσακια μου καλημερες σας πολλες.....αααααααααααααααααααχχχχ...ποναω ποναω ποναω...αλλα ακομα δεν εχει κατεβει το ρημαδι το αιμα....αντε να κατεβει να ξερω τουλαχιστον να συνεχισω τις προβες μου χωρις φοβο και παθος...χαχαχαχαχα....κι εγω ευδιαθετη ειμαι παρα τον πονο μου....οποτε μην περιμενετε ευχαριστα αυτη τη φορα...αλλωστε ειπαμε τωρα προεχει η παρασταση και μετα ολα τα αλλα....αλλα ποναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!

2kMip2.png

Γιάννα μου καλά θα κάνεις! Λίγοι και καλοί! Ρώτησα, περίπου 3.000 όλα μαζί! Μου είπε όμως ότι αν όλα είναι καλά, το βράδυ θα γυρίσω σπιτάκι μου!! Αχ, δεν τα μπορώ να νοσοκομεία!! Λοιπόν κορίτσια, ξεκίνησα γυμναστική. Παλιά, άντεχα ώρες ατελείωτες, νομίζω τώρα δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου!! Ερείπιο κατάντησα!!

κοριτσακια μου καλημερες σας πολλες.....αααααααααααααααααααχχχχ...ποναω ποναω ποναω...αλλα ακομα δεν εχει κατεβει το ρημαδι το αιμα....αντε να κατεβει να ξερω τουλαχιστον να συνεχισω τις προβες μου χωρις φοβο και παθος...χαχαχαχαχα....κι εγω ευδιαθετη ειμαι παρα τον πονο μου....οποτε μην περιμενετε ευχαριστα αυτη τη φορα...αλλωστε ειπαμε τωρα προεχει η παρασταση και μετα ολα τα αλλα....αλλα ποναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!

ωχχχ κατεβαινει δηλαδη η ρημαδα?????? :evil:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιάννα μου καλά θα κάνεις! Λίγοι και καλοί! Ρώτησα, περίπου 3.000 όλα μαζί! Μου είπε όμως ότι αν όλα είναι καλά, το βράδυ θα γυρίσω σπιτάκι μου!! Αχ, δεν τα μπορώ να νοσοκομεία!! Λοιπόν κορίτσια, ξεκίνησα γυμναστική. Παλιά, άντεχα ώρες ατελείωτες, νομίζω τώρα δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου!! Ερείπιο κατάντησα!!

γυμναστικη ????? (πειτε κανενα ευχαριστο ρε κοριτσια...... )

εγω δεν αντεχω ουτε στην ιδεα του γυμναστηριου ...... ουτε απ'εξω δεν περναω. ενταξει ριχνω τοσο περπατημα καθε μερα ομως. ευτυχως που κανω κι αυτο..... δεν ειμαι εγω της γυμναστικης. απαπαπα

3000 ε? ωωωωωχχχχ μανα μου..........

βρε κοριτσια αντε εμεις κουτσα στραβα,κοβουμε λιγο απο δω λιγο απο εκει τα μαζευουμε. κοριτσια απο πολυ φτωχες οικογενειες που δεν μπορουν να ανταπεξελθουν καλα καλα στην καθημερινοτητα τους και στις βασικες τους αναγκες, που να τα βρουν???? τι παραλογισμοι ειναι αυτοι με τα γυναικολογικα? και ειναι ενα πολυ λεπτο κομματι γιατι η καθε μια μας εχει τον γυναικολογο της που του εχει εμπιστοσυνη και δεν θελει να παει σε οποιον να ειναι σε ενα δημοσιο. αντι να ειναι λιγο ευαισθητοι με αυτο το θεμα βαρανε ανελεητα......αντε γιατι συγχηστηκα παλι.....ελεος.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...