Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καλημερουδια κι απο μενα......

Λινα μου τι γινεται? ηρθε η ακατανομαστη? ( μη σωσει δηλαδη να σου ρθει)

Γιωτα μου γλυκια, πρωινη πρωινη σημερα ε? καλη δουλιτσα.

Ντιναρα δεν θελω να σε παιρνει απο κατω......εμεις εδω προσπαθουμε να σε στηριξουμε με τα σχολια μας και να σου ανοιξουμε τα ματια να δεις πως εχουν τα πραγματα.....!!! σου εχω πει πολλες φορες οτι αγχωνεσαι αι φερνεις την καταστροφη. κοιτα να ηρεμησεις. οταν ερθει το μπεμπε που θα εχεις περισσοτερες ευθυνες τι θα κανεις δηλαδη?????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Γιάννα μου, πρωινή σήμερα για να καταφέρω να πάω και για υπέρηχο το μεσημεράκι!! Άλλα 60 ευρώ, έτσι για να βαριόμαστε! Δηλαδή βρε παιδιά άμα δεν τα είχα, τι θα έκανα? Θα στηνόμουν στο Έλενα και α περίμενα την Δευτέρα Παρουσία?

Ντίνα μου δεν πρέπει να είσαι στεναχωρημένη ούτε θλιμμένη! Με τον σύντροφο σου αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα το οποίο, δόξα τω Θεό, πάει πολύ καλά, διάβασε τα δικά σου μηνύματα από τότε που μάθατε το πρόβλημα μέχρι σήμερα, και θα πάρεις αισιοδοξία από τον ίδιο σου τον εαυτό. Βάλε λίγη πίστη και αισιοδοξία στην ζωή σου!

Ντιναρα δεν θελω να σε παιρνει απο κατω......εμεις εδω προσπαθουμε να σε στηριξουμε με τα σχολια μας και να σου ανοιξουμε τα ματια να δεις πως εχουν τα πραγματα.....!!! σου εχω πει πολλες φορες οτι αγχωνεσαι αι φερνεις την καταστροφη. κοιτα να ηρεμησεις. οταν ερθει το μπεμπε που θα εχεις περισσοτερες ευθυνες τι θα κανεις δηλαδη?????

καλημερα αγαπουλα μου.....οχι ακομα δεν εχει ερθει γιαννουλα μου/....αλλα ακομα εχουμε περιθωριο....κανονικα μου ερχεται σημερα αυριο...αλλα με αυτην την περιοδο ποτε δεν ξερεις...οποτε θα κανω υπομονη!!!!!

2kMip2.png

καλημερα αγαπουλα μου.....οχι ακομα δεν εχει ερθει γιαννουλα μου/....αλλα ακομα εχουμε περιθωριο....κανονικα μου ερχεται σημερα αυριο...αλλα με αυτην την περιοδο ποτε δεν ξερεις...οποτε θα κανω υπομονη!!!!!

Είδες τελικά που δεν ήρθε νωρίτερα? Είχες και λιγούρες!! Οπότε? Μακάρι Λινάκι μου και για την δουλειά μην ανησυχείς! Θα πάω εγώ στη θέση σου... χαχαχα!!! Αστειάκι! Σοβαρά τώρα, σταυρώνω τα χέρια μου, θα κάνω και κανα δυό ωωμμ!!!

Καλημέρα Γιάννα μου, πρωινή σήμερα για να καταφέρω να πάω και για υπέρηχο το μεσημεράκι!! Άλλα 60 ευρώ, έτσι για να βαριόμαστε! Δηλαδή βρε παιδιά άμα δεν τα είχα, τι θα έκανα? Θα στηνόμουν στο Έλενα και α περίμενα την Δευτέρα Παρουσία?

περιμενουμε τα νεα σου τοτε μετα τον υπερηχο. Γιωτακι μακαρι κοριτσι μου να εχ3ει εξαφανιστει η κυστη και να δειξει μονο πολλα αυγουλακια....και χαλαλι τα 60 ευρω. το Ελενα δημοσιο δεν ειναι? πληρωνεις τον υπερηχο? :shock::shock::shock: και 60 ευρω κιολας?

φιλεναδα μου μακαρι να μην εμφανιστουν και θα το καψουμε το φορουμ απο τα γλεντια........

:D:D:D:D:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Γιάννα μου στο Ιασώ τον έκανα, 65 Ευρώ! Εννοούσα, αν δεν είχα τα λεφτά τι θα έκανα? Θα πήγαινα στο Έλενα ή στο Αλεξάνδρα που είναι δημόσια μεν αλλά δεν έχουν χρόνο δε!!!! Ρώτησε μία φίλη μου στο Έλενα για αυχενική και της είπαν ότι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού είναι σε τρεις μήνες? Τι να το κάνει τότε καλέ?

Λοιπόν.... η κύστη επιμένει και εντός της εβδομάδος κάνω υστεροσκόπηση μετα υστεροσκοπήσεως!!! Δεν πειράζει, θα το ξεπεράσουμε κι αυτό!

δεν με παιρνει απο κατω ρε συ ..δεν τρελλενομαι απλα μου μπαινουν σκεψεισ ..

σημερα πηγα βοντα και πηρα μια συσκευη ...δουλευει μεσα μια φιλη μου και πιασαμε κουβεντα...

λοιπον ...αυτη ειχε μεχρι 5 μηνων περιοδο κανονικα ...ηταν 18 χρονων ..και τελικα ...το εριξε ..με κανονικη τεχνιτη γεννα...νομιζε οτι ειχε παχυνει ..γιατι εχει και κιλα ..μπολικα !!!

της λεω τι?? μου λεει ..ναι ..ημουν 18 χρονων τι να εκανα??

αυτα ...το στομαχι ακομα ..παει κι ερχεται ..

ο,τι καταλαβατε...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Αχ κοριτσάκια κουτουλάω από τη νύστα! Τελοσπάντων!!

Σκέφτομαι.. όσο και να μεγαλώνω δε θα πάψω ποτέ να απορώ με τους ανθρώπους! Ποτέ!! Τα υπόλοιπα κάποια στιγμή από κοντά ελπίζω!

Γιάννα μου στο Ιασώ τον έκανα, 65 Ευρώ! Εννοούσα, αν δεν είχα τα λεφτά τι θα έκανα? Θα πήγαινα στο Έλενα ή στο Αλεξάνδρα που είναι δημόσια μεν αλλά δεν έχουν χρόνο δε!!!! Ρώτησε μία φίλη μου στο Έλενα για αυχενική και της είπαν ότι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού είναι σε τρεις μήνες? Τι να το κάνει τότε καλέ?

Λοιπόν.... η κύστη επιμένει και εντός της εβδομάδος κάνω υστεροσκόπηση μετα υστεροσκοπήσεως!!! Δεν πειράζει, θα το ξεπεράσουμε κι αυτό!

Γλυκοκοριτσοπουλο μου,

δεν θελω να πτοηθει η ψυχολογια σου απο την επεμβαση, ναι? θελώ να το δεις θετικα και να σκεφτεσαι οτι μετα απο αυτο θα εισαι σουπερ σουπερ ετοιμη να γινεις μανουλα. εχουμε πει πολλες φορες ποσο επιτυχια εχουν αυτες οι επεμβασεις αλλα και την ευκολια συλληψης που εχουν μετα. οποτε θελω να σκεφτεσαι μονο τα θετικα. ενταξει οικονομικα ειναι ασυμφορο το καταλαβαινω και το εζησα προσφατα αλλα αφου δεν μπορει να γινει αλλιως.....κομματια να γινει.

ολα θα πανε τελεια, ειμαι 1000% σιγουρη.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Σκέφτομαι.. όσο και να μεγαλώνω δε θα πάψω ποτέ να απορώ με τους ανθρώπους! Ποτέ!! Τα υπόλοιπα κάποια στιγμή από κοντά ελπίζω!

τι επαθες γλυκο μου γιωτακι????

2kMip2.png

Διαφημίσεις

τι σου καναν?

γιατι σιγουρα κατι σου εκαναν.......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αυριο ρεπο κοριτσακια μου!!!!!γιουπι...λιγο καθαρισμα το σπιτακι μας λιγο μαγειρεμα χωρις τρεξιμο, λιγο να δω τον αντρουλη μου, λιγο και τους γονεις μου...παλι γεματη θα ειναι η μερα...ομορφα γεματη....οικογενειακα...

2kMip2.png

σιγουρα ολα θα πανε καλα ψυχη μου.....θα δεις...εδω εισαι κι εδω ειμαι....και τοτε ολες μαζι θα χαιδευουμε τις κοιλιτσες μας....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...