Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ρε κοριτσακι να σε ρωτησω κατι κι εγω που παρακολουθω την ιστορια και την αγωνια σου????ειδες περιοδο λες????ε τοτε τι εγκυμοσυνη περιμενεις να υφισταται????αν ειδες εστω και λιγοτερες μερες αιμα κανονικο δεν υπαρχει θεμα να εισαι εγκυος....μονο αν ειχες καφε και λιγα υγρα!!!!γιατι αγχωνεσαι και κανεις κακο στο βιολογικο σου ρολοι????

γιατι πριν 15 χρονια που ειχα μεινει ..ειχα κανονικα περιοδο ..το καταλαβα την δευτερη φορα που περιμενα και δεν ηρθε ..

γι αυτο ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1) σου ειπα οτι αν εχεις υποψια οτι κατι συμβαινει να μην παρεις τεστ και να πας να κανεις χοριακη??? στο ειπα.

2) σου ειπα πως οτι αποτελεσμα βγαλει ενα τεστ μετα απο καποιο χρονικο διαστημα δεν θεωρηται αξιοπιστο? και αυτο στο ειπα.

κι εσυ πας και κανεις ακριβως τα αντιθετα. και ειμαι σιγουρη τωρα οτι σου εχουν μπει ψιλοι στα αυτια αυτη τη στιγμη και εισαι κατα μπερδεμενη.

τι αλλο να σου πω πια δεν ξερω.....!!!!

μπα...δεν ειμαι ...δνε ψιλιαζομαι αυτο .

απλα παλι νιωθω χαλια το στομαχι μου ...και γενικα πολυ κουραση απ το πουθενα ..

εχω και τον πονο που ειπα πισω στο πλευρο και δεν ξερω απο τι ειναι ..αγχωνομαι ...για θεμα υγειεασ οχι εγκυμοσυνησ και τετοια...

Λίνα μου τι κάνεις? Χάθηκες! Πρέπει να κουράζεσαι πολύ μου φαίνεται! Ελπίζω μόνο να ξεκουράζεσαι καλά.. Αλλά και να περνάς καλά!

Γιάννα μου, εχτές έσβησα στον καναπέ καθώς έβλεπα μία ταινία! Πάει, γέρασα!! Κλαψ.. οι αντοχές μου με εγκαταλείπουν σιγα - σιγά!

Πέρασαν οι δύσκολες μέρες? Να ευχηθώ καλή προσπάθεια?

Ντίνα μου, επειδή πριν από δεκαπέντε χρόνια είχε συμβεί, δεν σημαίνει ότι θα ξανασυμβεί. Δε θέλω να με παρεξηγήσεις, το λέω με όλη μου την καλή διάθεση, επειδή κάθε φορά που έρχεται περίοδος στεναχωριόμαστε, αν μας μπει και αυτό στο μυαλό, νομίζω απλά ότι παρατείνουνε την αγωνία και το άγχος. Πέρα από τη σωματική υγεία, υπάρχει και η ψυχική, οπότε πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου! Από εμένα, έχεις όλες τις ευχές να είσαι έγκυος αλλά αν όχι να μείνεις πολύ σύντομα, όμως σε αυτή την περίπτωση μόνο η χοριακή δείχνει.

Και οι πόνοι, η κούραση μπορεί να είναι από ψυχολογικούς παράγοντες. Να ηρεμήσεις και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Και αν έχεις την υπόνοια μίας εγκυμοσύνης, με την χοριακή θα ξέρεις και μετά θα μπορείς να χαλαρώσεις. Και επαναλαμβάνω, ότι λέω είναι με τις καλύτερες προθέσεις επειδή καταλαβαίνω την αγωνία σου, τις ζούμε και εμείς άλλωστε, δώσε στον εαυτό σου λίγο χώρο και χρόνο να αναπνεύσει!

Διαφημίσεις

μπα...δεν ειμαι ...δνε ψιλιαζομαι αυτο .

απλα παλι νιωθω χαλια το στομαχι μου ...και γενικα πολυ κουραση απ το πουθενα ..

εχω και τον πονο που ειπα πισω στο πλευρο και δεν ξερω απο τι ειναι ..αγχωνομαι ...για θεμα υγειεασ οχι εγκυμοσυνησ και τετοια...

λοιπον, γιατρος δεν ειμαι αλλα απο τα λιγα που ακουω και εχω δει στη ζωη μου, θεωρω οτι ο στομαχοπονος οφειλεται ξεκαθαρα στο αγχος. αγχος επειδη δεν υπαρχει δουλεια, αγχος λογω της ανεργειας, αγχος απο τα χειρουργεια που περασατε, αγχος και με το θεμα τηε εγκυμοσυνης. κατα την γνωμη μου την ταπεινη αν δεν ηρεμησεις και δεν χαλαρωσεις σε λιγο θα εμφανιστουν και αλλοι πονοι. και ο πονος στο πλευρο ειναι ενας απο αυτους.

Λίνα μου τι κάνεις? Χάθηκες! Πρέπει να κουράζεσαι πολύ μου φαίνεται! Ελπίζω μόνο να ξεκουράζεσαι καλά.. Αλλά και να περνάς καλά!

Γιάννα μου, εχτές έσβησα στον καναπέ καθώς έβλεπα μία ταινία! Πάει, γέρασα!! Κλαψ.. οι αντοχές μου με εγκαταλείπουν σιγα - σιγά!

Πέρασαν οι δύσκολες μέρες? Να ευχηθώ καλή προσπάθεια?

ειμαι στα τελευταια μου κοριτσακι μου, Θεου θελοντος απο αυριο ξεκιναει εκστρατεια.....:D:D:D:D:D οποτε ναι θελω ολες σας τις ευχες και τις θετικες σας σκεψεις.

Α, και αυτό με το κόκκινο λάχανο θα το κρατήσω! Όταν μείνω έγκυος με το καλό να το επαληθεύσω!!

ειμαι με την κολητη μου το απογευμα, πινουμε καφε και της λεω για το λαχανο....αλλα με κοροιδευτικο στυλ, το σατιριζα μεχρι αηδιας. αυτη λοιπον με κοιτουσε "απαξιωτικα" και οταν τελειωνω μου λεει ξερα-ξερα: οταν μαθουμε οτι εισαι εγκυος να μου θυμησεις να παω να σου παρω ενα κοκκινο λαχανο.....μην τρεχεις στο μαναβικο εγκυος γυναικα. χαχαχαχα οφειλω να πω οτι με αποστομοσε. σαν να μου λεει : χρυσο μου αφου θα ειναι η πρωτη σου δουλεια αυτη με το λαχανο τι το κοροιδευεις?χααχαχαχαχαχαχαχα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

E, και κακό είναι? Να το κάνεις Γιάννα μου! Και εγώ θα το κάνω!! χαχα! Εχώ κάνει και το Σταυρό! Δύο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι! χαχαχα!!!

εμενα αυτο με το σταυρο και με τη βερα μου βγαζει αλλα νταλων . οτι θελει.

αυτο αντως που εχω κανει ειναι η σεληνιακη ηλικια. βαση λοιπον της σεληνιακης ηλικιας, αν μεινω εγκυος τον σεπτεμβρη(τωρα δηλαδη) ή τον οκτωβρη θα κανω κοριτσακι, νοεμβριο δεκεμβριο γεναρη αγορακι και μετα ολο κοριτσακι. λεω λοιπον του αντρα μου κανονισε αγαπη μου μεχρι τον οκτωβρη να εχεις κανει καλη δουλεια γιατι μετα θα τα ξανα πουμε τον φλεβαρη......χαχαχαχαχαχαχαχαχα. ενταξει θελω σαν τρελη ενα κοριτσακι και μαζι με εμενα και ολη η οικογενεια του αντρουλη μου, καθως μονο αγορια εχουμε, ΑΛΛΑ ας μεινω με το καλο εγκυος, ας παει καλα η εγκυμοσυνη μου, να ειναι γερο και το παιδακι μου κι ας ειναι οτι θελει.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εμενα αυτο με το σταυρο και με τη βερα μου βγαζει αλλα νταλων . οτι θελει.

αυτο αντως που εχω κανει ειναι η σεληνιακη ηλικια. βαση λοιπον της σεληνιακης ηλικιας, αν μεινω εγκυος τον σεπτεμβρη(τωρα δηλαδη) ή τον οκτωβρη θα κανω κοριτσακι, νοεμβριο δεκεμβριο γεναρη αγορακι και μετα ολο κοριτσακι. λεω λοιπον του αντρα μου κανονισε αγαπη μου μεχρι τον οκτωβρη να εχεις κανει καλη δουλεια γιατι μετα θα τα ξανα πουμε τον φλεβαρη......χαχαχαχαχαχαχαχαχα. ενταξει θελω σαν τρελη ενα κοριτσακι και μαζι με εμενα και ολη η οικογενεια του αντρουλη μου, καθως μονο αγορια εχουμε, ΑΛΛΑ ας μεινω με το καλο εγκυος, ας παει καλα η εγκυμοσυνη μου, να ειναι γερο και το παιδακι μου κι ας ειναι οτι θελει.

Ποπό τι μου θύμησες!!! Μία ξαδέλφη της μαμάς μου στο χωριό, λέει ότι, αν μείνεις έγκυος στη γέμιση του φεγγαριού κάνεις κορίτσι, και αν στη χάση αγόρι. Ή το αντίστροφο δεν θυμάμαι καλά, αλλά σίγουρα είχα γελάσει πολυ!!

Δηλαδή τώρα που εμείς έχουμε μία ημέρα διαφορά, ισχύει και για μένα?

Ποπό τι μου θύμησες!!! Μία ξαδέλφη της μαμάς μου στο χωριό, λέει ότι, αν μείνεις έγκυος στη γέμιση του φεγγαριού κάνεις κορίτσι, και αν στη χάση αγόρι. Ή το αντίστροφο δεν θυμάμαι καλά, αλλά σίγουρα είχα γελάσει πολυ!!

Δηλαδή τώρα που εμείς έχουμε μία ημέρα διαφορά, ισχύει και για μένα?

εγω ειμαι 28 χρονων , κι εσυ 28 δεν εισαι?

αν εισαι κι εσυ 28 τοτε ναι ισχυει το ιδιο και για σενα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

εγω ειμαι 28 χρονων , κι εσυ 28 δεν εισαι?

αν εισαι κι εσυ 28 τοτε ναι ισχυει το ιδιο και για σενα.

Αν θυμάμαι καλά, έχουμε γεννηθεί και με μία ημέρα διαφορά! Ωραία λοιπόν! Ποιος χρειάζεται τους υπερήχους όταν έχουμε τέτοια μέσα? Απορώ!!!!

Γιαννούλα πάω για μπάνιο και προετοιμασία για αύριο!! Σε φιλώ γλυκά ομορφούλα!!!

Αν θυμάμαι καλά, έχουμε γεννηθεί και με μία ημέρα διαφορά! Ωραία λοιπόν! Ποιος χρειάζεται τους υπερήχους όταν έχουμε τέτοια μέσα? Απορώ!!!!

Γιαννούλα πάω για μπάνιο και προετοιμασία για αύριο!! Σε φιλώ γλυκά ομορφούλα!!!

καληνυχτα αγαπη.

τα λεμε αυριο.

φιλια πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας ...:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...