Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ξυπνησα με πονοκεφαλο ...πραγμα που δεν με πιανει ποτε!!! ισωσ κρυωσα ..

παντωσ αυτο που βλεπω στο τεστ..δεν ειναι οφθαλμαπατη !

βλεπω καλα!!!!!

κοιτα οι οδηγιες των τεστ λενε οτι η ερμεινεια του αποτελεσματος μετα απο καποια ωρα δεν ειναι αξιοπιστη. επισης λενε οτι αν υπαρχει αχνη γραμμη να επαναλαμβανεται το τεστ την επομενη μερα.

γιατι δεν πας για χοριακη?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτα οι οδηγιες των τεστ λενε οτι η ερμεινεια του αποτελεσματος μετα απο καποια ωρα δεν ειναι αξιοπιστη. επισης λενε οτι αν υπαρχει αχνη γραμμη να επαναλαμβανεται το τεστ την επομενη μερα.

γιατι δεν πας για χοριακη?

ειμαι σκυπε μπεσ

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Γεια σας κοριτσάκια! Σάββατο βράδυ, φαντάζομαι θα απολαμβάνετε μία όμορφη νύχτα στου Σεπτέμβρη! Εγώ σπίτι ακόμα, ίσως πιο αργά!!

Ντίνα, και εγώ έχω διαβάσει στις οδηγίες αυτό που λέει η Γιάννα. Όπως επίσης, ότι τα τεστ εγκυμοσύνης με τα τεστ ωορρηξίας ανιχνεύουν τις ορμόνες με τον ίδιο τεχνικό τρόπο. Η κάπως έτσι, δεν θυμάμαι το άρθρο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μία χοριακή. Καλή επιτυχία!

Γιαννούλα μου τι κάνεις? Εγώ θα σου πω, ότι την Αθήνα την αγαπώ τρελά! Έχω έρωτα με την πόλη μου! Και να φανταστείς ότι μένω στο κέντρο, οπότε και καυσαέριο έχουμε, και κίνηση, και για μία θέση παρκαρίσματος μπορεί και να σκοτώσουμε! Όμως παρ' όλα αυτά, εγώ την απολαμβάνω.. Από τους λίγους μάλλον! Όταν θα μας έρθεις, θα σου την δείξω με τα δικά μου μάτια και ίσως την συμπαθήσεις λιγάκι!

Γεια σας κοριτσάκια! Σάββατο βράδυ, φαντάζομαι θα απολαμβάνετε μία όμορφη νύχτα στου Σεπτέμβρη! Εγώ σπίτι ακόμα, ίσως πιο αργά!!

Ντίνα, και εγώ έχω διαβάσει στις οδηγίες αυτό που λέει η Γιάννα. Όπως επίσης, ότι τα τεστ εγκυμοσύνης με τα τεστ ωορρηξίας ανιχνεύουν τις ορμόνες με τον ίδιο τεχνικό τρόπο. Η κάπως έτσι, δεν θυμάμαι το άρθρο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μία χοριακή. Καλή επιτυχία!

Γιαννούλα μου τι κάνεις? Εγώ θα σου πω, ότι την Αθήνα την αγαπώ τρελά! Έχω έρωτα με την πόλη μου! Και να φανταστείς ότι μένω στο κέντρο, οπότε και καυσαέριο έχουμε, και κίνηση, και για μία θέση παρκαρίσματος μπορεί και να σκοτώσουμε! Όμως παρ' όλα αυτά, εγώ την απολαμβάνω.. Από τους λίγους μάλλον! Όταν θα μας έρθεις, θα σου την δείξω με τα δικά μου μάτια και ίσως την συμπαθήσεις λιγάκι!

Καλως το μου,

δεν λεω εχει και τα καλα της η αθηνα, διασκεδαση-ψυχαγωγια-υγεια-εκπαιδευση .......αλλα αυτο που με κουραζει ειναι η κινηση και το αγχος στο προσωπο ολων...ειδικα αυτο το πραγμα με το μετρο δεν το καταλαβαινω. δεν θα ξεχασω ποτε μου, μια φορα που ημουν στο μετρο και ετρεχα σαν την τρελη να προλαβω τον συρμο, να κατεβω γρηγορα τις σκαλες, να σπρωχνομαι για το ποιος θα πρωτο μπει μεσα....κι ετσι οπως τρεχω μαζι με το τσουρμο.....παταω φρενο και λεω οπα, εγω τωρα γιατι τρεχω?????? δουλεια δεν εχω που να με καιει, βιαζομαι?οχι.γιατι τρεχω τοτε σαν την παλαβη? και διαπιστωσα οτι ειχα αγχωθει χωρις να υπαρχει ουσια .....:confused:

σε τραβανε οι υπολοιποι με την τρελα τους και το αγχος τους. κι αν σκεφτεις οτι ειμαι απο το 1999 στη Σαντορινη, που εχει την ηρεμια της και την χαλαροτητα της και ερχομαι ξαφνικα αντιμετωπη με το καυσαεριο και το κυκλοφοριακο, καταλαβαινεις οτι ειναι ενα σοκ.

ΟΜΩΣ εχει παρα πολα καλα......και ξεκιναω με το καλυτερο, ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ. :cool::cool::cool::cool:

κινηματογραφους-θεατρο-μπαρ του κοσμου τα καλα απο θεμα διασκεδασης και ψυχαγωγιας......ΑΛΟΥ ΦΑΝ ΠΑΡΚ.......αααχχχχχχχχ αυτο τωρα τι το θυμηθηκα?????? ε???? ααααχχχχχχχχχ αλου μου, ποσο μου λειπεις....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Αχ Γιάννα μου με έκανες και γέλασα!! Έτσι είμαστε στο μετρό, πραγματικά, εγώ μένω σε στάση μετρό και τραμ και ανά δέκα λεπτά τις ώρες αιχμής βγαίνει ένα καραβάνι από το μετρό και τρέχει προς το τραμ και το αντίστροφο!! Πολύ πλάκα λέμε!! Α, και στο μπαλκονάκι μου ακούω και το τραμ!! Ντριν ντριν το καμπανάκι! Σαν ελληνική ταινία! Καλά μπουζούκια έχω να πάω πολύ καιρό, από το μπάτσελορ μου πέρσι, παλιά πήγαινα πιο συχνά. Έχω αλλάξει μέρη τώρα. Αχ τα σκέφτομαι τώρα και λέω να πάω μια βόλτα αλλά είμαι τόσο κουρασμένη! Απαπα με ξεσηκωσα!

Διαφημίσεις

Αχ Γιάννα μου με έκανες και γέλασα!! Έτσι είμαστε στο μετρό, πραγματικά, εγώ μένω σε στάση μετρό και τραμ και ανά δέκα λεπτά τις ώρες αιχμής βγαίνει ένα καραβάνι από το μετρό και τρέχει προς το τραμ και το αντίστροφο!! Πολύ πλάκα λέμε!! Α, και στο μπαλκονάκι μου ακούω και το τραμ!! Ντριν ντριν το καμπανάκι! Σαν ελληνική ταινία! Καλά μπουζούκια έχω να πάω πολύ καιρό, από το μπάτσελορ μου πέρσι, παλιά πήγαινα πιο συχνά. Έχω αλλάξει μέρη τώρα. Αχ τα σκέφτομαι τώρα και λέω να πάω μια βόλτα αλλά είμαι τόσο κουρασμένη! Απαπα με ξεσηκωσα!

κι εμενα τωρα αν μου ελεγες σηκω να βγουμε.....δεν νομιζω οτι θα με σηκωνε ουτε γερανος απο τον καναπε.....και ολη μερα σημερα ξαπλα την εχω βγαλει, αφου ο καναπες εχει παρει το καλουπι μου....χαχαχαχαχα. δεν εχω κανει τιποτα απο το πρωι και απο την πολυ ξεκουραση εχω βαρεθει.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

παρεμπιπτόντως η Λίνα που είναι?

καλημερουδια φιλη μου αγαπημενη!!!!!εδω ειμαι ...τρεχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....παω για προβα και θα σας δω μεταααααααααααααααααααα!!!!!γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!

2kMip2.png

καλημερουδια φιλη μου αγαπημενη!!!!!εδω ειμαι ...τρεχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....παω για προβα και θα σας δω μεταααααααααααααααααααα!!!!!γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!

ελα βρε φιλεναδα....

αντε κανε τις προβουλες σου και σε περιμενουμε.....

φιλακια

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Μου το ελεγαν και δεν το πιστευα........εεεε οχι δηλαδη ελεος τι αλλη μ@λ@κια θα δωωωωωωωωω σε τουτον τον αμοιρο κοσμο:lol::lol::lol:.......ελεος δηλαδη......

παρτε λιγη δοση γελιου για να φτιαξει η διαθεση σας......:lol::lol::lol::lol: εγω προσωπικα εχω λιωσει......

(και να ξερετε οτι αν δεν βγει θα φταιει το μαναβικο που ψωνιζεται............)

Μπορείτε να μάθετε το φύλο του μωρού κάνοντας το εξής τεστ:*

1) παίρνετε απο τον μαναβη ένα κόκκινο λάχανο μέτριου μεγέθους.*

2) το κοβετε σε 8 κομμάτια, ( μια στη μέση εγκαρσια και το κάθε ένα μισό στα τέσσερα.

3) σε νερό που κοχλαζει τοποθετείτε τα κομμένα κομμάτια του λαχανου και αφήνετε να βράζουν για 10 λεπτά.*

4) κατεβάσετε απο τη φωτιά και σταγγιζετε το λάχανο κρατώντας μια κούπα απο το νερό στο οποίο εβρασε.*

5) ψιλοκοβετε το λάχανο και το σερβιρετε με αλάτι, λεμόνι και λάδι στην πεθερά σας να το φάει

6) πηγαίνετε στην τουαλέτα και γεμιστε μισό πλαστικο ποτηράκι με ουρά.- όσο πιο πυκνά καλύτερα, μην έχετε πιει πολυ νερό απο πριν-

7) αναμιγνυετε ίσα μέρη νερο απο το λάχανο και ουρά και περιμένετε 2 λεπτά να αλλάξει το χρώμα του μιγματος. Αν το μίγμα αλλάξει και γίνει κόκκινο- ροζ, το φύλο είναι αγόρι. Αν παραμείνει σκούρο μωβ και έχει μικρή αλλαγή το φύλο είναι κορίτσι.*

Αυτο οφείλεται στο διαφορετικό ph των ούρων ανάλογα με το φύλο. Το κόκκινο λάχανο είναι πολυ ευαίσθητο στην μικρή μεταβολή και την ανιχνεύει.*

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα...το εκανα και εινια ως συνηθως ...αρνητικο ...

δεν βγαζω ακρη ...δεν ξαναπαιρνω ...δεν με νοιαζει ..αη στο καλο πια!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

1) σου ειπα οτι αν εχεις υποψια οτι κατι συμβαινει να μην παρεις τεστ και να πας να κανεις χοριακη??? στο ειπα.

2) σου ειπα πως οτι αποτελεσμα βγαλει ενα τεστ μετα απο καποιο χρονικο διαστημα δεν θεωρηται αξιοπιστο? και αυτο στο ειπα.

κι εσυ πας και κανεις ακριβως τα αντιθετα. και ειμαι σιγουρη τωρα οτι σου εχουν μπει ψιλοι στα αυτια αυτη τη στιγμη και εισαι κατα μπερδεμενη.

τι αλλο να σου πω πια δεν ξερω.....!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ρε κοριτσακι να σε ρωτησω κατι κι εγω που παρακολουθω την ιστορια και την αγωνια σου????ειδες περιοδο λες????ε τοτε τι εγκυμοσυνη περιμενεις να υφισταται????αν ειδες εστω και λιγοτερες μερες αιμα κανονικο δεν υπαρχει θεμα να εισαι εγκυος....μονο αν ειχες καφε και λιγα υγρα!!!!γιατι αγχωνεσαι και κανεις κακο στο βιολογικο σου ρολοι????

2kMip2.png

Τι κάνετε κοριτσάκια μου? Εγώ πέρασα όλη την ημέρα με τις φιλεναδίτσες μου και είμαι πολύ καλα!! Και τώρα ήρθα να χαιρετίσω και τις φιλεναδίτσες μου εδώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...