Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ειμαι σιγουρη ότι θα μείνεις εγκυος πόλυ γρηγορα το εχεισ αποδείξει και στο παρελθόν θυμάμαι ότι στον 2ο μήνα προσπαθειών εμεινες. μην σκεφτεσαι τα αν.... δεν οφελεί πουθενά πάντως ο θεός? η ζωή? η μοίρα? δεν ξέρω ποιος από όλους ίσως και ολοι μαζί στο χρωστάν.... εγω απο τότε που εμεινα εγκυος χάσαμε τη πεθερά μου και φαντασου ότι βιαζόμασταν για να προλάβει να δει εγγονι γιατί ξέραμε ότι ο χρόνος είναι λίγος. αν και πιστεύω πςσ μέσα από τη μπεμπά μας θα είναι συνέχεια μαζί μας... είμαι σιγουρη ότι θα παν όλα παρα πολυ καλα για ολες μας. και θα δείσ πως αυτή είναι η τελευταία περίιοιδος που είδες χαχαχαχα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειμαι σιγουρη ότι θα μείνεις εγκυος πόλυ γρηγορα το εχεισ αποδείξει και στο παρελθόν θυμάμαι ότι στον 2ο μήνα προσπαθειών εμεινες. μην σκεφτεσαι τα αν.... δεν οφελεί πουθενά πάντως ο θεός? η ζωή? η μοίρα? δεν ξέρω ποιος από όλους ίσως και ολοι μαζί στο χρωστάν.... εγω απο τότε που εμεινα εγκυος χάσαμε τη πεθερά μου και φαντασου ότι βιαζόμασταν για να προλάβει να δει εγγονι γιατί ξέραμε ότι ο χρόνος είναι λίγος. αν και πιστεύω πςσ μέσα από τη μπεμπά μας θα είναι συνέχεια μαζί μας... είμαι σιγουρη ότι θα παν όλα παρα πολυ καλα για ολες μας. και θα δείσ πως αυτή είναι η τελευταία περίιοιδος που είδες χαχαχαχα!!!

λυπαμαι Ελευθερια μου, εγω εχω χασει μαμα και μπαμπα απο πολυ μικρη. τη μαμα μου στα 6 μου και στα 17 μου τον μπαμπακα μου. ειναι δυσκολο οταν φευγουν οι γονεις. μακαρι να μπορουσαμε να ειχαμε ενα μαγικο ραβδακι να αλλαζαμε τα γεγονοτα αλλα δυστηχως δεν εχουμε. να ξερεις ομως οτι μας βλεπουν απο εκει ψηλα, αυτο στο λεω με απολυτη σιγουρια...!!!

παρα πολυ καλα θυμασαι κουκλα μου, στον 2ο μηνα ειχα μεινει εγκυος. και το εμαθα μια μερα μετα τη γιορτη του αγιου βαλεντινου...!!!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

λυπαμαι Ελευθερια μου, εγω εχω χασει μαμα και μπαμπα απο πολυ μικρη. τη μαμα μου στα 6 μου και στα 17 μου τον μπαμπακα μου. ειναι δυσκολο οταν φευγουν οι γονεις. μακαρι να μπορουσαμε να ειχαμε ενα μαγικο ραβδακι να αλλαζαμε τα γεγονοτα αλλα δυστηχως δεν εχουμε. να ξερεις ομως οτι μας βλεπουν απο εκει ψηλα, αυτο στο λεω με απολυτη σιγουρια...!!!

παρα πολυ καλα θυμασαι κουκλα μου, στον 2ο μηνα ειχα μεινει εγκυος. και το εμαθα μια μερα μετα τη γιορτη του αγιου βαλεντινου...!!!!!!

δεν μπορω να φανταστω ποσό δυσκολό είναι να χανεισ τουσ γονείσ σου και ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία. σιγουρά είναι κοντά μας και προσεχουν εμάς και τα μικρα αγγελουδια που ετοιμάζουμε...

ναι σωστα και μαλιστα ήθελεσ να του το το πεις 14/02 και γω είχα ξοδέψει το μισό μοισθό μου σε τεστ εγκυμοσύνης!!! πέρασε ο καιρός τελικά γρήγορα και πιστεύω πςσ και το φορουμ επαιξε σημαντικό ρόλο. το ρόλο του ψυχαναλυτη !!!! ή ισως του εξομολόγου!!! είμαι σιγουρη πως απο δω και πέρα μόνο χαρές θα έχουμε!!!

Γιάννα μου γλυκιά, έχεις περάσει πολλά και όμως είσαι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Έχεις περάσει δύσκολα και όμως αντιμετωπίζεις τη ζωή θετικά και αισιόδοξα, αλλά πάνω από όλα με αξιοπρέπεια. Δε φαντάζεσαι πόσο σε θαυμάζω γι' αυτό. Σου εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, η ζωή σου να είναι γεμάτη χαρές και πολύ ευτυχία! Σου στέλνω ένα γλυκό φιλάκι!!

Ελευθερία μην ακούω για κιλά.. Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και αυτά άστα για μετά!! Με το καλό κοριτσάκι μου, να πάρεις αγκαλιά την κουκλίτσα σου! Α, και εμείς με τον άντρα μου από φοιτητές λέμε για Κούβα!! Ελπίζω κάποια στιγμή να πάμε πριν τα ΚΑΠΗ!

δεν μπορω να φανταστω ποσό δυσκολό είναι να χανεισ τουσ γονείσ σου και ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία. σιγουρά είναι κοντά μας και προσεχουν εμάς και τα μικρα αγγελουδια που ετοιμάζουμε...

ναι σωστα και μαλιστα ήθελεσ να του το το πεις 14/02 και γω είχα ξοδέψει το μισό μοισθό μου σε τεστ εγκυμοσύνης!!! πέρασε ο καιρός τελικά γρήγορα και πιστεύω πςσ και το φορουμ επαιξε σημαντικό ρόλο. το ρόλο του ψυχαναλυτη !!!! ή ισως του εξομολόγου!!! είμαι σιγουρη πως απο δω και πέρα μόνο χαρές θα έχουμε!!!

Κοριτσακι μου γλυκό και φουσκωμένο. . Εισαι στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής σου. . Απόλαυσε την μαζί με τα κιλά . . Θα χαθούν καλή μου. . Και θα έρθουν στιγμές και μόνο στιγμές με την κόρη σου και τον άντρα σου! Οι καλύτερες. . Όλα καλά ψυχή μου! Και να θα σε ακολουθήσουμε όλες μαζί από ότι φαίνεται. . Θα πει ο θεός με ζάλισατε όλες οπότε πάρτε όλες το μωρό σας μπας και με αφήσετε ήσυχο . . Χα χα χα. .

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Γιάννα μου γλυκιά, έχεις περάσει πολλά και όμως είσαι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Έχεις περάσει δύσκολα και όμως αντιμετωπίζεις τη ζωή θετικά και αισιόδοξα, αλλά πάνω από όλα με αξιοπρέπεια. Δε φαντάζεσαι πόσο σε θαυμάζω γι' αυτό. Σου εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, η ζωή σου να είναι γεμάτη χαρές και πολύ ευτυχία! Σου στέλνω ένα γλυκό φιλάκι!!

Ελευθερία μην ακούω για κιλά.. Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και αυτά άστα για μετά!! Με το καλό κοριτσάκι μου, να πάρεις αγκαλιά την κουκλίτσα σου! Α, και εμείς με τον άντρα μου από φοιτητές λέμε για Κούβα!! Ελπίζω κάποια στιγμή να πάμε πριν τα ΚΑΠΗ!

οπως εχω πει παρα πολλες φορες, μεσα στη ζωη ειναι και τα καλα και τα σχημα ΑΛΛΑ σημασια εχεις πως τα αντιμετωπιζουμε. θεωρω οτι ο Θεος μας δινει κουραγιο οταν πρεπει και οταν το εχουμε αναγκη. για παραδειγμα δεν θα με ακουσει οταν θα του πω στην καθημερινοτητα μου Θεε μου δωσ μου δυναμη γιατι ειμαι στο ΙΚΑ και θα σφαξω τον υπαλληλο.......ξερει οτι δνε θα το εκανα αλλα οταν εχω πραγματικη αναγκη μου στελνει απλοχερα κουραγιο και υπομονη.

ετσι ειναι κοριτσια μου, πίστη πρεπει να εχουμε. Θεοι δεν ειμαστε να αλλαξουμε το πεπρωμενο μας οποτε πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτο. θα ηταν η απολυτη ευτυχια να μπορουσαμε να ειχαμε τα πραγματα οπως τα ονειρευομαστε αλλα δυστηχως δεν γινεται.

καμια φορα μεσα απο τις δυσκολιες γινομαστε πιο δυνατοι.πολυ πιο δυνατοι.

Γιωτα μου αρπαζω το φιλακι σου και σου στελνω κι εγω ενα πισω....νησιωτικο....!!!!!:D:D:D

Ελευθερια μου περασε ο καιρος παρα πολυ γρηγορα όντως. οταν ειμεινα εγκυος θυμαμαι οτι η μια μετα την αλλη ακολουθουσατε απο πισω. οποτε λεω να κανω παλι την αρχη(καλη αυτη τη φορα) και να παρω μαζι και τα κοριτσοπουλα μου που πραγματικα μου εχουν σταθει διπλα μου σαν φιλες αδελφικες.

όντως το φορουν λειτουργει σαν ψυχαναλυτικος παραγοντας. μπορεις να μιλησεις να πεις τα παντα σε ανθρωπους που θα σε καταλαβουν και θα σε νιωσουν. απο πολυ σημαντικο μεχρι τελειως χαζο......χαχαχαχαχαχα ετσι ειναι το φορουμ .........!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιάννα μου, πολύ σωστά αυτά που λές, όμως γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι που φέρνουν την καταστροφή και γκρινιάζουν λες και γίνεται συντέλεια. Ακολουθώ την ίδια φιλοσοφία, γιατί έτυχε να δω πράγματα στη ζωή μου που με έμαθαν να ξεχωρίζω τα σοβαρά θέματα. Γι' αυτό και τώρα, είμαι αισιόδοξη και πιστεύω ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλα θα γίνουν!

Εγώ σου εύχομαι από τον πρώτο μήνα την επιτυχία! Σου αξίζει! Και μετά ακολουθούμε και εμείς!!!

Φαντάζομαι αυτές οι μέρες θα είναι το νησί σας ένα όνειρο!! Αχ πόσο θα ήθελα να είμαι κάπου εκεί!!

Γιάννα μου, πολύ σωστά αυτά που λές, όμως γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι που φέρνουν την καταστροφή και γκρινιάζουν λες και γίνεται συντέλεια. Ακολουθώ την ίδια φιλοσοφία, γιατί έτυχε να δω πράγματα στη ζωή μου που με έμαθαν να ξεχωρίζω τα σοβαρά θέματα. Γι' αυτό και τώρα, είμαι αισιόδοξη και πιστεύω ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλα θα γίνουν!

Εγώ σου εύχομαι από τον πρώτο μήνα την επιτυχία! Σου αξίζει! Και μετά ακολουθούμε και εμείς!!!

Φαντάζομαι αυτές οι μέρες θα είναι το νησί σας ένα όνειρο!! Αχ πόσο θα ήθελα να είμαι κάπου εκεί!!

μωρε μια χαρα ειμαστε αλλα δεν λεει βρε Γιωτα μου αυτος ο ατιμος ο αερας να σταματησει. μια μερα μας κανει ηρεμη 10 με αερα. και οχι αερα οτι κι οτι.......!!!

πλακα εχει οταν κοιμομαστε, το παραθυρο της κρεβατοκαμαρας ειναι βορινο και εδω μας πιανει παρα πολυ ο βοριας.......και οταν φυσαει χτυπαει ο αερας με μανια πανω στο παραθυρο και νομιζεις οτι εισαι σε καραβι και ταξιδευεις.....χαχαχαχαχα αφου λεω του αντρα μου : να φερω τις δραμαμινες??????χαχαχαχαχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχ

και γεμιζει και ολο το σπιτι χωμα γιατι γυρω γυρω χωραφια και αντε Γιαννα παλι σκουπισμα σφουγγαρισμα ξεσκονισμα........καταλαβες??? αυτα τραβαω....χαχαχαχαχαχαχα ασε ........

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μωρε μια χαρα ειμαστε αλλα δεν λεει βρε Γιωτα μου αυτος ο ατιμος ο αερας να σταματησει. μια μερα μας κανει ηρεμη 10 με αερα. και οχι αερα οτι κι οτι.......!!!

πλακα εχει οταν κοιμομαστε, το παραθυρο της κρεβατοκαμαρας ειναι βορινο και εδω μας πιανει παρα πολυ ο βοριας.......και οταν φυσαει χτυπαει ο αερας με μανια πανω στο παραθυρο και νομιζεις οτι εισαι σε καραβι και ταξιδευεις.....χαχαχαχαχα αφου λεω του αντρα μου : να φερω τις δραμαμινες??????χαχαχαχαχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχ

και γεμιζει και ολο το σπιτι χωμα γιατι γυρω γυρω χωραφια και αντε Γιαννα παλι σκουπισμα σφουγγαρισμα ξεσκονισμα........καταλαβες??? αυτα τραβαω....χαχαχαχαχαχαχα ασε ........

Ναι αλλα απολαμβάνεις το όμορφο νησι συν ότι δεν πληρώνεται air condition γιατι εμείς εδω σκάνε ακόμα!! Αλλα το άλλο σκ θα παω και εγω στο εξοχικουλι να απόλαυση αερα!!

Ναι αλλα απολαμβάνεις το όμορφο νησι συν ότι δεν πληρώνεται air condition γιατι εμείς εδω σκάνε ακόμα!! Αλλα το άλλο σκ θα παω και εγω στο εξοχικουλι να απόλαυση αερα!!

μπα ακομα αναβουμε air condition. και στο σπιτι και στο γραφειο. μπορει να εχει αερα αλλα ειναι ζεστος. καλα θα ητανε να μας δροσιζε λιγακι αλλα αυτος τιποτα....:(

καλο ειναι αν βρισκεις χρονο και μπορεις να φευγεις απο το τρελοκομειο. απορω πως αντεχεται στην Αθηνα....????? εγω για λιγες μερες την παλευω μετααααα......δεν βλεπω την ωρα για το αεροδρομιο.....;)

παω για υπνο Γιωτα μου γιατι κουτουλαω...

τα λεμε αυριο

καλο βραδυ, φιλια πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον ...καλημερα και μπαινω γρηγορα στο θεμα ..!!!

εχθεσ ...πειτε με τρελλη ....μπηκα στο πειρασμο και πηρα τεστ...

αφου ειχα ...ουρησει το πρωι ..το πηρα το μεσημερι ...

το εκανα ...με ο,τι ....τσισα εβγαλα ...οχι πολλα !!!:confused:

εδειξε - ομωσ ..αφου το πεταξα στο καλαθακι ....

μετα απο καμια ωρα ..παω ...μου μπηκαν ιδεεσ ..και το ξανακοιταξα ..και ηταν ...αχνο +

δεν ξερω αν ισχυει ενα τετοιο αποτελεσμα ...(λενε οτι αν το κοιταξει μετα απο ωρα ..δεν ισχ υει ...

εινια πολυ αχνο ..δεν παιζει το ματι μου ...ειμαι σιγουρη ..

απορω τωρα .τι ισχυει ...

εχω αλλο ενα ....ξυπνησα ...μεσα στην νυστα μου πηγα τουαλετα και δεν το εκανα .

η θα περιμενω αυριο τωρα...η αν το κανω αργοτερα και δεν δειξει ? τι ναπω ..

πειτε μου τι να κανω ....ξυπνησα και ποναει κεφαλι μου!!!!

κοιμηθηκαμε κ χωρισ κλιματισμο το βραδυ ...γιατι ελεγα μηπωσ κρυωσα...(που σασ ελεγα οτι ποναει το στομαχι μου ,σαν πλυντηριο το ενιωθα)

ΤΙ ΝΑΚΑΝΩ???????

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

λοιπον ...καλημερα και μπαινω γρηγορα στο θεμα ..!!!

εχθεσ ...πειτε με τρελλη ....μπηκα στο πειρασμο και πηρα τεστ...

αφου ειχα ...ουρησει το πρωι ..το πηρα το μεσημερι ...

το εκανα ...με ο,τι ....τσισα εβγαλα ...οχι πολλα !!!:confused:

εδειξε - ομωσ ..αφου το πεταξα στο καλαθακι ....

μετα απο καμια ωρα ..παω ...μου μπηκαν ιδεεσ ..και το ξανακοιταξα ..και ηταν ...αχνο +

δεν ξερω αν ισχυει ενα τετοιο αποτελεσμα ...(λενε οτι αν το κοιταξει μετα απο ωρα ..δεν ισχ υει ...

εινια πολυ αχνο ..δεν παιζει το ματι μου ...ειμαι σιγουρη ..

απορω τωρα .τι ισχυει ...

εχω αλλο ενα ....ξυπνησα ...μεσα στην νυστα μου πηγα τουαλετα και δεν το εκανα .

η θα περιμενω αυριο τωρα...η αν το κανω αργοτερα και δεν δειξει ? τι ναπω ..

πειτε μου τι να κανω ....ξυπνησα και ποναει κεφαλι μου!!!!

κοιμηθηκαμε κ χωρισ κλιματισμο το βραδυ ...γιατι ελεγα μηπωσ κρυωσα...(που σασ ελεγα οτι ποναει το στομαχι μου ,σαν πλυντηριο το ενιωθα)

ΤΙ ΝΑΚΑΝΩ???????

Ντινα μου το τεστ μετα απο τοση ωρα δεν χει ακριβη αποτελεσματα. στην αρχη τι σου εδειξε? κανε και το αλλο με απογευματινα ουρα, αφου εχεις καθυστερηση δεν πειραζει αν δεν ειναι πρωινα.

πω πω μακαρι ρε Ντινακι να ισχυει το θετικο.......να γι'αυτο δεν τα θελω τα βρωμο τεστ ....παιζει να πας για χοριακη σημερα? ολο και καπιοιο εργαστηριο θα ειναι ανοιχτο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Ντινα μου το τεστ μετα απο τοση ωρα δεν χει ακριβη αποτελεσματα. στην αρχη τι σου εδειξε? κανε και το αλλο με απογευματινα ουρα, αφου εχεις καθυστερηση δεν πειραζει αν δεν ειναι πρωινα.

πω πω μακαρι ρε Ντινακι να ισχυει το θετικο.......να γι'αυτο δεν τα θελω τα βρωμο τεστ ....παιζει να πας για χοριακη σημερα? ολο και καπιοιο εργαστηριο θα ειναι ανοιχτο.

δεν ειχα καθυστερηση γιαννα ....ειχα περιοδο σαββατο βραδυ ...ενω περιμενα κυριακη δευτερα...

και μεχρι τριτηη ...δλδ ..κυρ-δευτ-τριτη ..αντε κ σαββατο βραδυ ...δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο ..

συνηθωσ μου κραταει 6-7 μερεσ ..(τοτε καθαριζω τελειωσ δλδ)..

δεν ξερω τι να υποθεσω ..

το ειπα κ στον δικο μου και αρχιζει να γελαει και νομιζει οτι κατι ξερω και του το κρυβω ..του το εδιξα και εκεινοσ βλεπει αχνο ..αλλα ειπα ..πολυ αχνο...

δεν ξερω ρε συ τι να κανω ..να το κανω αυριο πρωι ...οχι σημερα λεω ...]σημερα βιαστηκα ..απ τον υπνο μου και δεν το εκνα α..

ξυπνησα με πονοκεφαλο ...πραγμα που δεν με πιανει ποτε!!! ισωσ κρυωσα ..

παντωσ αυτο που βλεπω στο τεστ..δεν ειναι οφθαλμαπατη !

βλεπω καλα!!!!!

δεν ειχα καθυστερηση γιαννα ....ειχα περιοδο σαββατο βραδυ ...ενω περιμενα κυριακη δευτερα...

και μεχρι τριτηη ...δλδ ..κυρ-δευτ-τριτη ..αντε κ σαββατο βραδυ ...δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο ..

συνηθωσ μου κραταει 6-7 μερεσ ..(τοτε καθαριζω τελειωσ δλδ)..

δεν ξερω τι να υποθεσω ..

το ειπα κ στον δικο μου και αρχιζει να γελαει και νομιζει οτι κατι ξερω και του το κρυβω ..του το εδιξα και εκεινοσ βλεπει αχνο ..αλλα ειπα ..πολυ αχνο...

δεν ξερω ρε συ τι να κανω ..να το κανω αυριο πρωι ...οχι σημερα λεω ...]σημερα βιαστηκα ..απ τον υπνο μου και δεν το εκνα α..

ξανα καντο το απογευμα σημερα.

δεν πειραζει που δεν θα ειναι πρωινα ουρα, εκτος κι αν κρατηθεις μεχρι το πρωι.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...