Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Δεν έχεις και άδικο! Θυμάμαι τότε που ήμουν στην προηγούμενη δουλειά, δούλευα και με 39 πυρετό. Και με ίωση. Απ' όλα τα καλά. Τότε όμως δεν με ένοιαζε, αν με ρώταγες τότε πως φανταζόμουν την ζωή μου θα έλεγα μα φυσικά με καριέρα. Και πέρασε πολύ λίγο ο καιρός! Και άλλαξαν όλες οι προτεραιότητες! Για να μην πω για το ταξιδάκι μου στη Βαρκελώνη που το έχω αναβάλλει τρεις φορές! Κλαψ..:cry:

Βαρκελωωωωωωνη????????? αααα θελω κι εγωωωωωω

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βαρκελωωωωωωνη????????? αααα θελω κι εγωωωωωω

Το ονειρεύομαι αυτό το ταξίδι ενάμιση χρόνο. Λέγαμε να πάμε πέρσι. Εντάξει, το αναβάλαμε γιατί πήγαμε τα Χριστούγεννα στο Παρίσι, οπότε λέμε πιο μετά. Φέτος, έχω δώσει τόσα λεφτά σε υπερήχους, εξετάσεις και γιατρούς που θα πήγαινα στη Βαρκελώνη δύο φορές!!!! Αλλά δεν γίνονται όλα μαζί. Αφού θέλουμε ένα μωράκι χαλάλι ότι κι αν χαλάσουμε μπας και τα καταφέρουμε. Βρε κορίτσια, τι κακός χαμός γίνεται με τα φαρμακεία? Ούτε να αρρωστήσεις δεν θα μπορείς πια!!! Καλά, από το ένα θέμα στο άλλο πάω! Το 'χασα το μυαλουδάκι μου κορίτσια!!!

Δεν έχεις και άδικο! Θυμάμαι τότε που ήμουν στην προηγούμενη δουλειά, δούλευα και με 39 πυρετό. Και με ίωση. Απ' όλα τα καλά. Τότε όμως δεν με ένοιαζε, αν με ρώταγες τότε πως φανταζόμουν την ζωή μου θα έλεγα μα φυσικά με καριέρα. Και πέρασε πολύ λίγο ο καιρός! Και άλλαξαν όλες οι προτεραιότητες! Για να μην πω για το ταξιδάκι μου στη Βαρκελώνη που το έχω αναβάλλει τρεις φορές! Κλαψ..:cry:

Χανεις!!! να πας να πας ..!~!

εχω παει και εινια παρα πολυ ωραια!!!!

ραμπλα , στο αγαλμα του κολομβου ...που δεν δειχνει την αμερικη αλλα την αφρικη ...χααχαχαχ..παρατηρησε το και θα δεις !

σαγραδα φαμιλια,το μουσειο του τρελλαρα του νταλι...τα υπεροχα παρκα που εχει,(εκει ειδα πρωτη φορα live να φιλιουνται πιτσιρικαδες στο στομα,μπροστα σε ολους!!,ειναι πολυ ...απελυεθερωμενοι τρομαρα τους!!!) και βεβαια την μπαρτσελονετα που εχει απιστευτο φαγητο και φθηνο..!!!και ποιοτικο..

αν μπορουσα θα ξαναπηγαινα ..! πολυ καλο μερος ..:P:p:p

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Χανεις!!! να πας να πας ..!~!

εχω παει και εινια παρα πολυ ωραια!!!!

ραμπλα , στο αγαλμα του κολομβου ...που δεν δειχνει την αμερικη αλλα την αφρικη ...χααχαχαχ..παρατηρησε το και θα δεις !

σαγραδα φαμιλια,το μουσειο του τρελλαρα του νταλι...τα υπεροχα παρκα που εχει,(εκει ειδα πρωτη φορα live να φιλιουνται πιτσιρικαδες στο στομα,μπροστα σε ολους!!,ειναι πολυ ...απελυεθερωμενοι τρομαρα τους!!!) και βεβαια την μπαρτσελονετα που εχει απιστευτο φαγητο και φθηνο..!!!και ποιοτικο..

αν μπορουσα θα ξαναπηγαινα ..! πολυ καλο μερος ..:P:p:p

Το παλεύω με Νυχια και με δόντια να κρατησω ζωντανό το ονειρο του ταξιδιού αυτού!! Αλλα βρε παιδι μου φεύγουν τα λεφτά σαν νερό! Δεν τα προλαβαίνω! Η καλύτερα ούτε που προλαβαίνω να τα δώ πια!

Το παλεύω με Νυχια και με δόντια να κρατησω ζωντανό το ονειρο του ταξιδιού αυτού!! Αλλα βρε παιδι μου φεύγουν τα λεφτά σαν νερό! Δεν τα προλαβαίνω! Η καλύτερα ούτε που προλαβαίνω να τα δώ πια!

η ...μ@@κια ειναι οτι δεν μιλανε αγγλικα ...δλδ ..μου ετυχε να θελω να ψωνισω και δεν μπορουσαμε να συννενοηθουμε ...το ..μουγγο συστημα ειχαμε ...

και υποτυιθεται πωσ ηταν ολυμπιακη πολη καποια στιγμη ..!

λεσ και δεν θελαν να πουλησουν ...(που εμεισ εδω κανουμε τα παντανα πουλησουμε αυτο εννοω..)

εμενα παλι 2 ειναι τα ονειρεμενα μου ταξιδια ....

ενα στην ...φινλανδια (να δω καλοκαιρι τον ηλιο του μεσονυχτιου !!!) και το δευτερο ...στα νησια BORA -BORA... ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΤΕ...

στην φινλανδια το χω για πιο ..ευκολο ...

επισης ,λεγω, θελω να παω παρισι ..για ..ρομαντζο....και αμερικη να δω τι στο ..καλο ειναι πια που θελουν ολοι να πανε ...

πολλα ειπα ε??

φινλανδια θελω με 100000.........

Διαφημίσεις

η ...μ@@κια ειναι οτι δεν μιλανε αγγλικα ...δλδ ..μου ετυχε να θελω να ψωνισω και δεν μπορουσαμε να συννενοηθουμε ...το ..μουγγο συστημα ειχαμε ...

και υποτυιθεται πωσ ηταν ολυμπιακη πολη καποια στιγμη ..!

λεσ και δεν θελαν να πουλησουν ...(που εμεισ εδω κανουμε τα παντανα πουλησουμε αυτο εννοω..)

εμενα παλι 2 ειναι τα ονειρεμενα μου ταξιδια ....

ενα στην ...φινλανδια (να δω καλοκαιρι τον ηλιο του μεσονυχτιου !!!) και το δευτερο ...στα νησια BORA -BORA... ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΤΕ...

στην φινλανδια το χω για πιο ..ευκολο ...

επισης ,λεγω, θελω να παω παρισι ..για ..ρομαντζο....και αμερικη να δω τι στο ..καλο ειναι πια που θελουν ολοι να πανε ...

πολλα ειπα ε??

φινλανδια θελω με 100000.........

Για την γλώσσα δε με νοιάζει, ξέρω λίγα ισπανικά οπότε δε νομίζω να αντιμετωπίσω πρόβλημα. Πάντως Παρίσι εκτός από ρομάντζο, έχει πολλά να δεις. Πινακοθήκες μεγάλων ζωγράφων, το Λούβρο που έχει μέσα έργα από όλο τον κόσμο, και γενικά όλη η πόλη είναι ένα αρχιτεκτονικό διαμάντι. Όπως καταλαβαίνετε, με μάγεψε!

Για την γλώσσα δε με νοιάζει, ξέρω λίγα ισπανικά οπότε δε νομίζω να αντιμετωπίσω πρόβλημα. Πάντως Παρίσι εκτός από ρομάντζο, έχει πολλά να δεις. Πινακοθήκες μεγάλων ζωγράφων, το Λούβρο που έχει μέσα έργα από όλο τον κόσμο, και γενικά όλη η πόλη είναι ένα αρχιτεκτονικό διαμάντι. Όπως καταλαβαίνετε, με μάγεψε!

αγαπες ηρθα κι εγω......

αχχχχ πιασατε μεγαλο θεμα....ταξιδια.

εμενα το ονειρο μου ειναι να παω χριστουγεννα στο Ροβανιεμι (στο χωριο του αι-βασιλη), να δω τον σαντα να του μιλησω, να βγαλω φωτο στα ποδια του (μινιον κατασταση) να παω βολτα με το ελκυθρο και να με σερνουν τα χασκι ή οι ταρανδοι, να παω με το παγοθραυστικο, να δω το βορειο σελλας.......αχ ειμαι ακομα παιδι.......και τα χριστουγεννα πιο παιδι και απο το παιδι.

το 2007 ειχαμε παει Πραγα και καρλοβυ βαρυ....επισης απιστευτη πολη, μαγευτικη, με τελεια αρχιτεκτονικη.δεν το συζητω, απλα τηην συστηνω ανεπιφυλακτα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αγαπες ηρθα κι εγω......

εμενα το ονειρο μου ειναι να παω χριστουγεννα στο Ροβανιεμι (στο χωριο του αι-βασιλη), να δω τον σαντα να του μιλησω, να βγαλω φωτο στα ποδια του (μινιον κατασταση) να παω βολτα με το ελκυθρο και να με σερνουν τα χασκι ή οι ταρανδοι, να παω με το παγοθραυστικο, να δω το βορειο σελλας.......αχ ειμαι ακομα παιδι.......και τα χριστουγεννα πιο παιδι και απο το παιδι.

το 2007 ειχαμε παει Πραγα και καρλοβυ βαρυ....επισης απιστευτη πολη, μαγευτικη, με τελεια αρχιτεκτονικη.δεν το συζητω, απλα τηην συστηνω ανεπιφυλακτα.

το ιδιο θελουμε γιαννα μου μονο που εγω θελω να παω καλοκαιρι να δω τον ηλιο ..12 μεσανυχτα να δυει..και καπακι να σηκωνεται !!! οσο για το βορειο σελασ και τα νεφελωματα ειναι να τα δεισ χειμωνα ..

δεν νομιζω να αντεχα να ειναι απο τισ 11 η ωρα το πρωι ...σουρουπο ...θα ηταν εκτοσ νερων μου .,.(ετσι ειναι το χειμωνα αν γνωριζεισ ,6 μηνεσ νυχτα ,6 μηνεσ μερα)

θελω ,θελω θελω.............

αγαπες ηρθα κι εγω......

Θα πας ομορφούλα στο χωρίο του Αι Βασίλη αλλά με το μωρό σου!!

Έχω πάει Πράγα, πολύ όμορφο μέρος και αυτό, εμείς πήγαμε το 2009. Καλά εμένα το μεγάλο όνειρο είναι η Κούβα. Και είναι στόχος ζωής!!

Ρε τι γίνεται με τα ταξίδια σας με μάγεψατε! Μόλις γύρισα από την πρόβα μου! Πολυ περπάτημα σήμερα εκτός της πρόβας! Όλα πάνε. Καλά!ελευθερία μου γλυκια με το καλό! Να ζήσετε και τίποτα να μη χαλάσει τη σχέση σας κούκλα μου! Το μωρό σας να σας ενώσει ακόμα πιο πολυ! Θέλει προσπάθεια αλλά αξίζει!οι γονεις μου είναι μαζί από 18χρόνων και ακόμα έχουν καρδούλες μπο πάνω τους να τους προσέχουν! Όλα τα καλά του κόσμου σας εύχομαι!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μας κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ για τισ ευχες αντε συντομα να περνετε σειρα αν και σας κοβω όλεσ μαζι συγχρονοσ να μεινεται εγκύες χαχαχχα και όπως λέγαμε παλιά με τη Γιάννα αρχηγό..... Οσο αφορα τα ψωνια ειναι τρέλα μεγάλη έγω εβαζά στο καλάθι ρούχα και ο αντρας μου απο πίσω κρυφά εβγαζέ ..... ειχα ανθσηχηση λίγο γιατι είχα σταματήσει για 1 μέρα να τη νοιώθω και τσουκ σημερα ξεκινησε τισ κολοτούμπεσ και ηρέμησα λοιπόν θέλω να βλέπω τικερακια αντε να μπούμε στουσ χειμωνιατικούσ ρυθμούς Aggelmike ποια είναι η παράσταση και που θα ανέβει Αθήνα να φανταστω. ααα Λιονταρινα μου και μεισ με το αντρα μου απο φοιτητεσ λέγαμε στη κούβα οτι θέλαμε να πάμε μακάρι κάποια στιγμη να τα καταφέρουμε. όσο για το σπίτι μου εχει βγάλει το λάδι άλλα κάνω και λίγο τη παλαβή γιατι η αλήθεισ είναι ότι πάχυνα αρκετουτσικα και έχω γίνει δυσκινητή. Ελπίζω να καταφέρω να επανέλθω γρήγορα.... σας φιλω πόλυ όλες σας και να ξερετε δεν σας ξεχνώ

καλημερα και απο μας κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ για τισ ευχες αντε συντομα να περνετε σειρα αν και σας κοβω όλεσ μαζι συγχρονοσ να μεινεται εγκύες χαχαχχα και όπως λέγαμε παλιά με τη Γιάννα αρχηγό..... Οσο αφορα τα ψωνια ειναι τρέλα μεγάλη έγω εβαζά στο καλάθι ρούχα και ο αντρας μου απο πίσω κρυφά εβγαζέ ..... ειχα ανθσηχηση λίγο γιατι είχα σταματήσει για 1 μέρα να τη νοιώθω και τσουκ σημερα ξεκινησε τισ κολοτούμπεσ και ηρέμησα λοιπόν θέλω να βλέπω τικερακια αντε να μπούμε στουσ χειμωνιατικούσ ρυθμούς Aggelmike ποια είναι η παράσταση και που θα ανέβει Αθήνα να φανταστω. ααα Λιονταρινα μου και μεισ με το αντρα μου απο φοιτητεσ λέγαμε στη κούβα οτι θέλαμε να πάμε μακάρι κάποια στιγμη να τα καταφέρουμε. όσο για το σπίτι μου εχει βγάλει το λάδι άλλα κάνω και λίγο τη παλαβή γιατι η αλήθεισ είναι ότι πάχυνα αρκετουτσικα και έχω γίνει δυσκινητή. Ελπίζω να καταφέρω να επανέλθω γρήγορα.... σας φιλω πόλυ όλες σας και να ξερετε δεν σας ξεχνώ

απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι ελευθερια μου. οσο για τα κιλα, μη σε νοιαζουν, εγκυος εισαι στο κατω-κατω της γραφης και το κατιτης παραπανω θα φας και λιγα παραπανω κιλα θα βαλεις. εσυ να εισαι καλα και η μπεμπουκα μας και τα κιλα χανονται. και με το σπιτι καλα κανεις και τα φορτωνεις στον κοκορα. κι αν μπορεις φορτωνε τιποτα σε μαμα-πεθερα-αδελφες.....ετσι να μπαινουν στο νοημα;)

εγω για εναν ανεξηγητο λογο ειμαι τοσο αισιοδοξη που το φοβαμαι.....δεν ξερω γιατι αλλα κατι μεσα μου μου λεει οτι θα εχω ευχαριστα παρα πολυ γρηγορα.

εχτες σκεφτομουνα οτι αν δεν ειχε παλλινδρομησει η κυηση μου τωρα θα ημουνα σπιτι μου γιατι θα ειχα αδεια, θα ετοιμαζα το δωματιο του μωρου μου και θα κανονιζα τις τελευταιες λεπτομεριες. ειχα πητ 28/10/12. οποτε δικαιωματικα αν το δω ο καλος Θεούλης δεν πρεπει μεχρι τοτε να μου εχει στειλει ενα καινουργιο φασολακι? ? ? εεε???? αν οντως εχει αλλαξει ο κυκλος μου και δεν καταφερω κατι αυτο το μηνα και τελος του μηνα αδιαθετησω, τοτε στον επομενο μηνα η αναμονη της περιοδου ή η ωρα του τεστ θα ειναι 28/10. τυχαιο????? δεν νομιζω...........

ααα ηρθαν και τα τεστακια της hometest.σημερα τα παρελαβα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...