Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καλημερα κοριτσοπουλα μου, ή μηπως νυχτόβια μου???????

βρε αθεοφοβες τι ωρες ειναι αυτες που κανατε τσατ........???????

εγω ειμαι γραφειο, φευγω τωρα να παω στο συγκοινωνιων να παρω μια αδεια και μετα εχω ραντεβου με οδοβτιατρο για να μου βγαλει τον φρονιμιτη. σαν το μουγκο θα μιλαω παλι σημερα μεχρι να φυγει η επιδραση της ενεσης.

πηγα τις προαλλες εκανα και καθαρισμο και του λεω του γιατρου.....κυρ οδοντιατρε δες τι εχουν τα δοντακια μου, τακτοποιησετα γιατι σε λιγο θα γινω μανα και θελω να εχω ησυχασει απο αυτα.

μολις ξε-αδιαθετησω βαφω και μαλλι που κοντευει να γινει ξανθο...τι κοντεβει δηλαδη μπροστα η φραντζα ξανθια ειναι.

καλα σημερα τελεια μερα εχει...απνοια και ωραιο καιρο, ουτε πολυ ζεστη ουτε πολυ αερα...σουπερ.

ααααα ξεκινησα και διαιτα...απο σημερα δηλαδη....χαχαχαχαχαχχαχα λεω να χασω κανενα κιλακι πριν μεινω εγκυος....αλλα για να σας πω και την αμαρτια μου δεν το εχω παρει πολυ ζεστα....θα δειξει.

πεμπτη σημερα, αντε σημερα και αυριο και μετα σαββατοκυριακο.

Γιωτακι μου γλυκο εσυ τι κανεις? γυρισες στο γραφειο παλι ε?

Ντιναρα, εσυ κανενο νεο σημερα απο την Ρωσια?

Λινακι μου, εσυ πως εισαι? πτωμα ε? να ξεκουραζεσαι οταν βρισκεις χρονο. ο κυκλος μας κανει καμωματα αλλα τι να κανει κι αυτος? με τοσο αγχος που του δινουμε καθε φορα καπως πρεπει να ξεσπασει.

λοιπον , εχετε αναρωτηθει ποτε τι ζορι τραβαμε καθε φορα που ειναι να αδιαθετησουμε ενω προσπαθουμε να μεινουμε εγκυες? καθε φορα ολο και κατι εχουμε, ολο και κατι μας πιανει....μια ο Γιαννης δεν μπορει μια ο...πονει. και ολο αυτα φυσικα το διαστημα που ξεκιναμε να γινουμε μανουλες. λεμε μα αυτο δεν το ξανα ειχα.......βαζω στοιχημα πως το ξανα ειχαμε αλλα ποτε δεν διναμε βαση, ξεραμε οτι θα ερθει η περιοδος γιατι δεν μας ενοιαζε εκεινο το διαστημα αν ειμαστε εγκυες ή οχι επειδη δεν το ειχαμε προγραμματισμενο....ακουγαμε για περιοδο και λεγαμε ...εεε ενταξει μωρε οπου να ναι θα ερθει.....γιατι δεν νομιζω οτι ηταν καμια με το ημερολογιο να γυρευει την πειροδο της, σωστα?

μα δεν εχω δικιο πειτε μου.....:shock::shock::shock::shock: εχω σοκαριστει με τον εαυτο μου...τι λεω παλι το ατομο πρωι-πρωι......αλλα ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ.......

καλημερουδια κοριτσαρες.....βγαινω γιατι αρχισα την φλυαρια και αμα αρχισω δεν σταματαω.ειναι απο το αγχος μου που θα βγαλω δοντι....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αντε φιλουρες τα λεμε αργοτερα.

καλημερααααααααααααααααααα.......σωστα τα λες γιαννα μου!!!!ελεος πια με την περιοδο μας....σιριαλ εχει γινει....θα ερθει δεν θα ερθει...ειμαι δεν ειμαι....αααααααααααααααααααα.....ελεος πια....ασε σε καταλαβαινω κι εγω πρεπει να παω οδοντιατρο αλλα μαλλον θα το μεταφερω για οκτωβριο γιατι δεν εχει λεφτακια η τσεπη αυτον τον καιρο......και επισης σε καταλαβαινω γιατι πρεπει να χασω κι εγω κανα δυο τρια κιλακια γιατι αν δεις τα ρουχα που φοραμε στην παρασταση-τα ξεκολα δηλαδη!!!!!! θα καταλαβεις οτι ακομα κι εγω ειμαι χντρουλαααααααααα....χαχαχαχαχ.α.......

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσοπουλα μου, ή μηπως νυχτόβια μου???????

βρε αθεοφοβες τι ωρες ειναι αυτες που κανατε τσατ........???????

εγω ειμαι γραφειο, φευγω τωρα να παω στο συγκοινωνιων να παρω μια αδεια και μετα εχω ραντεβου με οδοβτιατρο για να μου βγαλει τον φρονιμιτη. σαν το μουγκο θα μιλαω παλι σημερα μεχρι να φυγει η επιδραση της ενεσης.

πηγα τις προαλλες εκανα και καθαρισμο και του λεω του γιατρου.....κυρ οδοντιατρε δες τι εχουν τα δοντακια μου, τακτοποιησετα γιατι σε λιγο θα γινω μανα και θελω να εχω ησυχασει απο αυτα.

μολις ξε-αδιαθετησω βαφω και μαλλι που κοντευει να γινει ξανθο...τι κοντεβει δηλαδη μπροστα η φραντζα ξανθια ειναι.

καλα σημερα τελεια μερα εχει...απνοια και ωραιο καιρο, ουτε πολυ ζεστη ουτε πολυ αερα...σουπερ.

ααααα ξεκινησα και διαιτα...απο σημερα δηλαδη....χαχαχαχαχαχχαχα λεω να χασω κανενα κιλακι πριν μεινω εγκυος....αλλα για να σας πω και την αμαρτια μου δεν το εχω παρει πολυ ζεστα....θα δειξει.

πεμπτη σημερα, αντε σημερα και αυριο και μετα σαββατοκυριακο.

Γιωτακι μου γλυκο εσυ τι κανεις? γυρισες στο γραφειο παλι ε?

Ντιναρα, εσυ κανενο νεο σημερα απο την Ρωσια?

Λινακι μου, εσυ πως εισαι? πτωμα ε? να ξεκουραζεσαι οταν βρισκεις χρονο. ο κυκλος μας κανει καμωματα αλλα τι να κανει κι αυτος? με τοσο αγχος που του δινουμε καθε φορα καπως πρεπει να ξεσπασει.

λοιπον , εχετε αναρωτηθει ποτε τι ζορι τραβαμε καθε φορα που ειναι να αδιαθετησουμε ενω προσπαθουμε να μεινουμε εγκυες? καθε φορα ολο και κατι εχουμε, ολο και κατι μας πιανει....μια ο Γιαννης δεν μπορει μια ο...πονει. και ολο αυτα φυσικα το διαστημα που ξεκιναμε να γινουμε μανουλες. λεμε μα αυτο δεν το ξανα ειχα.......βαζω στοιχημα πως το ξανα ειχαμε αλλα ποτε δεν διναμε βαση, ξεραμε οτι θα ερθει η περιοδος γιατι δεν μας ενοιαζε εκεινο το διαστημα αν ειμαστε εγκυες ή οχι επειδη δεν το ειχαμε προγραμματισμενο....ακουγαμε για περιοδο και λεγαμε ...εεε ενταξει μωρε οπου να ναι θα ερθει.....γιατι δεν νομιζω οτι ηταν καμια με το ημερολογιο να γυρευει την πειροδο της, σωστα?

μα δεν εχω δικιο πειτε μου.....:shock::shock::shock::shock: εχω σοκαριστει με τον εαυτο μου...τι λεω παλι το ατομο πρωι-πρωι......αλλα ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ.......

καλημερουδια κοριτσαρες.....βγαινω γιατι αρχισα την φλυαρια και αμα αρχισω δεν σταματαω.ειναι απο το αγχος μου που θα βγαλω δοντι....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αντε φιλουρες τα λεμε αργοτερα.

καλημερα....πωπωπωπωωπ...λογοδιαρροια πρωι πρωι πρωι....

χιχιχιιχιχχι

κανενα νεο απο ρωσια...ειπα ...απο σαββατο βραδυ .,εωσ τριτη κρατησε ....

παπαλα γι αυτο το μηνα...

νεξτ και βλεπουμε...!!!

αν με ψαχνετε ,,,,θα ειμια λαϊκή ....

πατααααατες,,,,,:tongue::tongue::tongue:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ααααααααα πονωωωωωωωωωωωωωω κοριτθια.......πονωωωωωωωω..........και μιλαω και ψθευδα......(εγω και ο σιντ απο την εποχη των παγετωνων) ωωωωωω βοηχθεια εναθ τιιιιιιγρηθ......ωωωωω με επιαθε.....βοηχθεια.....χαχαχαχαχα......(ενταξει παλι το νουμερο της παρεας εχω γινει........!!!!) τουλαχιστον αν σας κανω και γελατε κατι ειναι και αυτο....

πω πω εχει μια τρυπα το ουλο..........αηδιαστικη.....και μονο που νιωθω οτι καταπινω αιμα αηδιαζω ακομα περισσοτερο.

Ντινα τωρα που λες πατατες.......μου ηρθε αναλαμπη......:!:....πατατες ειχα δει στον υπνο μου λιγες μερες πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος......το θυμασαι που σας το λεγα??????

Λινα μουυυυυυυ.......κοριτσιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυ που αν πρεπει να αδυνατισεις κι εσυ.....τοτε εγω πρεπει να παω να φουνταρω απο την καλντερα.......τι θα φορας σεξοβομβα μου στην παρασταση??????? με τι θα σε εχουνε να κυκλοφορεις να σε βλεπει ο κοσμος????? με τα ξεκολα?????? απαπαπαπαπαπα αυτα ειναι του σατανα πραγματα ( ξυπνησε η Ελενη Λουκα μεσα μου)....χαχαχαχαχαχχαχαχαχ εννοειτε οτι κανω πλακα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Λινα μου εγω εδωσα 5 ευρω για τον καθαρισμο και 5 ευρω για την εξαγωγη. τα εκανα και τα δυο στο κεντρο υγειας. και το 5ευρω που εδινα καθε φορα ειναι αυτη η μ@λ@κια που κοβουνε τωρα στα νοσοκομεια οταν επισκεπτεσαι το γιατρο.

αλλιως αν ηταν να δωσω 150αρα για την εξαγωγη δεν θα το εβγαζα ποτε....θα προτιμουσα να με παιδευει καθε 3 και λιγο αλλα ειπαμε δεν ειναι λεφτα αυτα που περνουν οι ιδιωτικοι οδοντιατροι...ελεος.

μια απονευρωση προπερσι την πληρωσα 290 ευρω μαζι με το σφραγισμα της...εεε δεν ειναι κοροιδια. να δουλευω 10 μερες για ενα δοντι???? ε οχι.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Γιαννούλα μου με ψάχνεις? Ήρθα καθυστερημένα!!

Λοιπόν άκου τι κάνω εγώ με τα δόντια : Όταν πονάει η δεξιά τρώω από την αριστερή για πολύ καιρό, όταν πονέσει η αριστερή να ξεπονέσει η δεξιά! Καλό? Είναι η νέα οδοντιατρική!!!!

Αν πέσεις από την καλντέρα εγώ θα πάω Ακρόπολη!!! Αλλά επειδή έχω σπιτάκι στο Ναύπλιο μπορεί να πέσω και από το Παλαμήδι!! Θα κουτρουβαλήσω ένα ένα τα 999 σκαλοπάτια!!!

Περαστικά σου κουκλίτσα!!! Λίγη υπομονή!

Γιαννούλα μου με ψάχνεις? Ήρθα καθυστερημένα!!

Λοιπόν άκου τι κάνω εγώ με τα δόντια : Όταν πονάει η δεξιά τρώω από την αριστερή για πολύ καιρό, όταν πονέσει η αριστερή να ξεπονέσει η δεξιά! Καλό? Είναι η νέα οδοντιατρική!!!!

Αν πέσεις από την καλντέρα εγώ θα πάω Ακρόπολη!!! Αλλά επειδή έχω σπιτάκι στο Ναύπλιο μπορεί να πέσω και από το Παλαμήδι!! Θα κουτρουβαλήσω ένα ένα τα 999 σκαλοπάτια!!!

Περαστικά σου κουκλίτσα!!! Λίγη υπομονή!

μη με κανετε να γελαω.......

δεν μπορω ουτε να γελασω........εχω απο τη μια τη Λινα (ξερει αυτη) εχω τωρα κι εσενα..........κλαιωωωωωωωω δεν μπορω να σταματησω να γελαω.........ααααααααα εχω ξεκαρδιστει........ηρθαν απο πανω να δουνε αν ειμαι καλα .......απο τα γελια.......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα και να τους μιλαω και ψευδα ενω γελαω.........μου λενε ρουφηξες καμια τζαμποσακουλα???? χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχ

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μη με κανετε να γελαω.......

δεν μπορω ουτε να γελασω........εχω απο τη μια τη Λινα (ξερει αυτη) εχω τωρα κι εσενα..........κλαιωωωωωωωω δεν μπορω να σταματησω να γελαω.........ααααααααα εχω ξεκαρδιστει........ηρθαν απο πανω να δουνε αν ειμαι καλα .......απο τα γελια.......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα και να τους μιλαω και ψευδα ενω γελαω.........μου λενε ρουφηξες καμια τζαμποσακουλα???? χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχ

Να γελάς γλυκούλα μου! Το γέλιο κάνει καλό!!! Πάντως πραγματικά πρέπει να είσαι σε μία αστεία κατάσταση, αν σκεφτείς ότι έχεις πονόδοντο και μιλάς ψευδά και γελάς μόνη σου! Πρέπει να σε κοιτάνε περίεργα οι γύρω..!

Να γελάς γλυκούλα μου! Το γέλιο κάνει καλό!!! Πάντως πραγματικά πρέπει να είσαι σε μία αστεία κατάσταση, αν σκεφτείς ότι έχεις πονόδοντο και μιλάς ψευδά και γελάς μόνη σου! Πρέπει να σε κοιτάνε περίεργα οι γύρω..!

ευτυχως ειμαι μονη μου......απο πανω (μας χωριζει μια εσωτ.σκαλα) ειναι τα κοριτσια που δουλευουν στο μαγαζι και επειδη ηξεραν οτι εβγαλα δοντι....ακουσαν οτι γελαγα αλλα δεν ηξεραν αν γελαγα ή αν εκλαιγα....και τρεξαν γρηγορα κατω να δουν αν ειμαι καλα........και ειδαν το "χαλι" μου.....χαχαχαχαχαχαχαχα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ευτυχως ειμαι μονη μου......απο πανω (μας χωριζει μια εσωτ.σκαλα) ειναι τα κοριτσια που δουλευουν στο μαγαζι και επειδη ηξεραν οτι εβγαλα δοντι....ακουσαν οτι γελαγα αλλα δεν ηξεραν αν γελαγα ή αν εκλαιγα....και τρεξαν γρηγορα κατω να δουν αν ειμαι καλα........και ειδαν το "χαλι" μου.....χαχαχαχαχαχαχαχα

Πάντως βρε θηρίο γύρισες στη δουλειά! Εγώ θα πήγαινα σπίτι!!! Θα το 'παιζα το Θύμα! Κλαψ, τι έπαθα.. και τέτοια!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου τι κάνετε?? μπαίνω και σας διαβάζω συνέχεια περιμένω να δω για την επόμενη εγκυούλα. εμείσ πάμε καλά έχω μια μικρη μπέμπα που κλοτσάει συνέχεια. είμαι στην 27 εβδομάδα και ανυπομώνω να έρθει ο Δεκέμβρης για να γεννηθει η μικρή. παντρευτικαμε το καλοκαιρι με τον αντρα μου. πήγαμε στο δικό μας σπίτι τέλος τα νοικια. και φτιαχνουμε το παιδικο δωμάτιο. πηραμε ρούχα και έλεγα να μην τα πάρω ροζ να ειναι ποιο ουδετερα χρώματα και τελικα τα πήρα όλα ροζ χαχαχαχαχα!!!! εχουμε χαζέψει ολοι στο σπίτι!!! με τη δουλειά ζορίζομαι αλλα θέλω να δουλέψω οσο ποιο πολυ γίνεται για να μη χάσω τη δουλειά μου αν τα καταφέρω φυσικα.... πάντως αλλιώσ πίστευα ότι θα ήταν όταν θα μείνω 'εγκυος και τελίκα είναι πολυ διαφορετικά είναι όμορφο συναίσθημα αλλα συγχρόνος και αγχοτικό αν καταλάβεις το μέγεθοσ τησ ευθύνησ που έχεις!!!! ασε που αλλάζουν και οι ισορροπίες στο ζευγάρι αμέσως!!!!!

Κορίτσια μου τι κάνετε?? μπαίνω και σας διαβάζω συνέχεια περιμένω να δω για την επόμενη εγκυούλα. εμείσ πάμε καλά έχω μια μικρη μπέμπα που κλοτσάει συνέχεια. είμαι στην 27 εβδομάδα και ανυπομώνω να έρθει ο Δεκέμβρης για να γεννηθει η μικρή. παντρευτικαμε το καλοκαιρι με τον αντρα μου. πήγαμε στο δικό μας σπίτι τέλος τα νοικια. και φτιαχνουμε το παιδικο δωμάτιο. πηραμε ρούχα και έλεγα να μην τα πάρω ροζ να ειναι ποιο ουδετερα χρώματα και τελικα τα πήρα όλα ροζ χαχαχαχαχα!!!! εχουμε χαζέψει ολοι στο σπίτι!!! με τη δουλειά ζορίζομαι αλλα θέλω να δουλέψω οσο ποιο πολυ γίνεται για να μη χάσω τη δουλειά μου αν τα καταφέρω φυσικα.... πάντως αλλιώσ πίστευα ότι θα ήταν όταν θα μείνω 'εγκυος και τελίκα είναι πολυ διαφορετικά είναι όμορφο συναίσθημα αλλα συγχρόνος και αγχοτικό αν καταλάβεις το μέγεθοσ τησ ευθύνησ που έχεις!!!! ασε που αλλάζουν και οι ισορροπίες στο ζευγάρι αμέσως!!!!!

Καλως την εγκυουλα μας. απο που να πρωτο ξεκινησω??? καταρχην να ζησετε, να ειστε παντα ευτυχισμενοι και καλους απογονους.....που ηδη η μια ειναι στον δρομο. κορακλα τελικα ε??? ξερεις τι λενε? της καλομανας το παιδι το πρωτο να'ναν κοριτσι........!!! σε φανταζομαι οταν ψωνιζες και τρελενομαι, υπαρχουν τοσα ωραια πραγματακια για τα κοριτσακια που σε χαζεβουν στην κυριολεξια. ενω στα αγορακια δεν ειναι ετσι. τα κοριτσακια ομως ολο φρου φρου κορδελακια φιογκακια....σκετη τρελα. με το καλο Ελευθερια μου να την κρατησεις στην αγκαλια σου. τοτε θα τα ξεχασεις ολα.

το οτι φυγατε απο το ενοικιεο ειναι μεγαλο ατου στις μερες μας. κοιτα μονο να μην κουραζεσαι με το σπιτι. ολα θα γινουν. δεν πειραζει αν δεν προλαβαινεις, δεν θα αγχωνεσαι. πρωτα απο ολα η μπεμπα κι εσυ και μετα οι δουλειες.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Ελευθερία μου να ζήσετε! Σας εύχομαι ολόψυχα μια υπέροχη κοινή ζωή! Με το καλό και το μωράκι σου! Πολλές θερμές ευχές για την όμορφη οικογένεια που δημιουργείτε! Και να μην αγχώνεσαι γλυκιά μου! Να απολαμβάνεις την κάθε σου στιγμή γιατί όλα αυτά που περιγράφεις είναι υπέροχα!!

τι να κανω??????? μπορω να κανω αλλιως???? :cry::cry::cry:

Δεν έχεις και άδικο! Θυμάμαι τότε που ήμουν στην προηγούμενη δουλειά, δούλευα και με 39 πυρετό. Και με ίωση. Απ' όλα τα καλά. Τότε όμως δεν με ένοιαζε, αν με ρώταγες τότε πως φανταζόμουν την ζωή μου θα έλεγα μα φυσικά με καριέρα. Και πέρασε πολύ λίγο ο καιρός! Και άλλαξαν όλες οι προτεραιότητες! Για να μην πω για το ταξιδάκι μου στη Βαρκελώνη που το έχω αναβάλλει τρεις φορές! Κλαψ..:cry:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...