Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Κσλησπέρα και από εμένα!

Η Γιάννα με τα λογοπαίγνια της!! Τι κάνεις γλυκούλα μου?

Ath μου μην αγχώνεσαι, η ποσότητα και η διάρκεια της περιόδου δεν είναι απαραίτητο να είναι πάντα ίδια, ορμονικά είναι αυτά, ότι θέλουν κάνουν..

Αν πάλι σου έχει μπει η ιδέα κάνε μία χοριακή, σε κάθε περίπτωση κάνε αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Γιάννα μου την ίωση την είχε η αδελφή μου και την απέφευγα μην κολλήσω! Όλοι άρρωστοι είναι! Μάλλον μας ψέκασαν με τον ιό για να ταβλιαστούμε και να μην αντιδράσουμε στα νέα μέτρα!! χαχα!!!

χαχαχαχαχαχαχα λες ??? μαζι με τα μετρα δωρο και μια ιωση.

κι εγωεχτες το βραδυ στην τουαλετα την εβγαλα. δεν εκανα εμετο αλλα νομιζα οτι ηθελα να βγαλω ολο το βοσπορο.

λοιπον, σας αφηνω κοριτσαρες μου, παω για ψαρεμα. ναι ναι ....εδω παει και η παροιμια δεν ....που δεν...εεε δε πας για ψαρεμα??? χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχα

σας φιλω

τα λεμε μετα

Ντιναρα σε θελω δυναμη......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχαχα λες ??? μαζι με τα μετρα δωρο και μια ιωση.

κι εγωεχτες το βραδυ στην τουαλετα την εβγαλα. δεν εκανα εμετο αλλα νομιζα οτι ηθελα να βγαλω ολο το βοσπορο.

λοιπον, σας αφηνω κοριτσαρες μου, παω για ψαρεμα. ναι ναι ....εδω παει και η παροιμια δεν ....που δεν...εεε δε πας για ψαρεμα??? χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχα

σας φιλω

τα λεμε μετα

Ντιναρα σε θελω δυναμη......

χαχαχα! Έχεις πολύ πλάκα Γιαννούλα μου!!! Καλό ψάρεμα λοιπόν!!

χαχαχα! Έχεις πολύ πλάκα Γιαννούλα μου!!! Καλό ψάρεμα λοιπόν!!

αχχχχχχχ...τι ειπες τωρα...ποτε δεν το ευχονται αυτο ...οταν πανε για ψαρεμα ..

στο λεω εγω και κι εγω ψαρευω και ξερω...ζητημα αν θα πιασει λεπι αποψε η γιαννα !!!!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

αχχχχχχχ...τι ειπες τωρα...ποτε δεν το ευχονται αυτο ...οταν πανε για ψαρεμα ..

στο λεω εγω και κι εγω ψαρευω και ξερω...ζητημα αν θα πιασει λεπι αποψε η γιαννα !!!!

Αλήθεια? Δεν το γνώριζα δεν έχω καμία σχέση με το ψάρεμα!

Γιαννούλα συγχώρεσε με!!!!!

Αλήθεια? Δεν το γνώριζα δεν έχω καμία σχέση με το ψάρεμα!

Γιαννούλα συγχώρεσε με!!!!!

ηρθαααααααααα........

μην αγχωνωσαι Γιωτα μου μια χαρα πηγε το ψαρεματακι μας. πιασαμε καμια 20αρια σαυριδια.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

ηρθαααααααααα........

μην αγχωνωσαι Γιωτα μου μια χαρα πηγε το ψαρεματακι μας. πιασαμε καμια 20αρια σαυριδια.

Ουφ!!! Μου έφυγε ενα βάρος!! Μπράβο Γιαννα μου!! Η μήπως καπετάν Αντρέα Ζεπο; Χαχα!!

Ουφ!!! Μου έφυγε ενα βάρος!! Μπράβο Γιαννα μου!! Η μήπως καπετάν Αντρέα Ζεπο; Χαχα!![/QU

γεια σου γιωτακι μου...επεστρεψα σπιτακι μου μετα απο μια εξαντλητικη προβα....ποναει η μεση μου και η κοιλιτσα μου....αν υποψιαστω οτι θα μου ερθει νωριτερα θα σκισω τα πτυχια των γιατρων...χαχαχαχα...μα ειναι μονο η 23η μερα του κυκλου μου ρε κοριτσια...ειπαμε νωριτερα αλλα οχι κι ετσι...χαχαχαχα....αντε καλοδεχουμενη να ειναι το σαββατοκυριακο αλλα οχι και τωρα....!!!!!μα τι καμωματα ειναι αυτα ?????οτι θελει κανει????χιχιχιχιχ...σημερα ηταν πολυ δημιουργικη η προβα μας αλλα πεθαναμε...γυρισα εκανα ενα ζεστο μπανακι και τωρα γλαρωνω σιγα σιγα.....

2kMip2.png

α ρε κουκλαρα γιαννα !!!!

το στομαχι μου δεν εχει τπτ ...γενικα εχω πολυ καλο στομαχι....τωρα μπορω να πω οτι ειμια οκ ,απο θεμα αγχουσ κλπ...παρο λο που δεν εχω δουλεια ..

ο γιατροσ μου ειπε για το στηθοσ ..ειλικρινα δεν μπορω ν ακαταλαβω αν εινια πρησμενο η οχι ..γενικα εχω μεγαλο στηθος!:tongue:

νιωθω ωρεσ ωρεσ σαν ...τσιμπιματα ..αλλα δεν ξερω τι να υποθεσω....

ιδρωνω και βαζω ηλεκτρονικο θερμομετρο ..να δω θερμοκρασια ..ε δεν μπορω ν ακαταλαβω ...ειναι και ζαβο...δεν ξερω αν δειχνει σωστα...

καλως το κοριτσι μας....πανω που ειπα πως μειναμε τρεις....ηρθε και ο κουκος...χιχιχιχ...χωρις παρεξηγηση τροπος του λεγειν....αν εχεις λογους να πιστευεις πως υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης να κανεις μια χοριακη οπως προτεινε και η γιαννα μας....αλλιως οντως ο κυκλος μας κανει καμωματα...οσο μεγαλωνουμε αλλαζει κι αυτος...η κουμπαρα μου ειχε μια περιοδο 7 ημερων μονο καφε....αλλα ηταν περιοδος....οποτε κανε μια χοριακη να σου φυγει το αγχος αγαπουλα!!!!ναι?????

2kMip2.png

Λινάκι μου κουράζεσαι πολύ, ε? Να προσέχεις τον εαυτό σου γλυκιά μου!! Καταλαβαίνω πάντως ότι σε αναζωογόνησαν οι πρόβες! Γεμίζεις την ημέρα σου με κάτι που δημιουργικό! Μήπως σε επηρέασε και η κούραση από τις πρόβες γι'αυτό και σε πονάει η κοιλίτσα? Πάρε κανα χαπάκι για τον πόνο! Εγώ πάντως εννέα μήνες τώρα που προσπαθούμε για μωρό τα έχω δει όλα με τον κύκλο μου! Από 26 μέρες ρολόι μεταλλάχτηκε σε ωρολογιακή βόμβα! Δεν ξέραμε πότε θα σκάσει. Μέχρι και στις 22 ημέρες!! Ο γιατρός μου ξέρετε τι μου είπε? Ότι από το άγχος μου τρέλανα και τις ορμόνες μου. Όσο για την ποσότητα? Να μην πω. Από τρεις μέρες που είχα πάντα, φτάσαμε μέχρι και τις οκτώ!! Έλεος πια..! τώρα που δεν ασχολήθηκα ήρθε στην ώρα της! ΄Δεν ήξερα ότι ήθελε περιφρόνηση για να έρθει στα ίσια της!!!! Θα την αγνοώ επιδεικτικά λοιπόν!

Λινάκι μου κουράζεσαι πολύ, ε? Να προσέχεις τον εαυτό σου γλυκιά μου!! Καταλαβαίνω πάντως ότι σε αναζωογόνησαν οι πρόβες! Γεμίζεις την ημέρα σου με κάτι που δημιουργικό! Μήπως σε επηρέασε και η κούραση από τις πρόβες γι'αυτό και σε πονάει η κοιλίτσα? Πάρε κανα χαπάκι για τον πόνο! Εγώ πάντως εννέα μήνες τώρα που προσπαθούμε για μωρό τα έχω δει όλα με τον κύκλο μου! Από 26 μέρες ρολόι μεταλλάχτηκε σε ωρολογιακή βόμβα! Δεν ξέραμε πότε θα σκάσει. Μέχρι και στις 22 ημέρες!! Ο γιατρός μου ξέρετε τι μου είπε? Ότι από το άγχος μου τρέλανα και τις ορμόνες μου. Όσο για την ποσότητα? Να μην πω. Από τρεις μέρες που είχα πάντα, φτάσαμε μέχρι και τις οκτώ!! Έλεος πια..! τώρα που δεν ασχολήθηκα ήρθε στην ώρα της! ΄Δεν ήξερα ότι ήθελε περιφρόνηση για να έρθει στα ίσια της!!!! Θα την αγνοώ επιδεικτικά λοιπόν!

Χα χα χα. . Σνομπ! Χα χα χα. . Μα δεν ασχολήθηκα καθόλου μαζί της ειδικά αυτή τι φορά! Άντε να δούμε. .

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εχω τσακισει δε κάτι σπέσιαλ κ με μαύρη σοκολάτα. . Άντε να μου έρθει να ησυχασω. . Αν υποψιαστω οτι θα ποναω ετσι μεχρι τη δευτερα. . . Πω πω πω. .

2kMip2.png

Εχω τσακισει δε κάτι σπέσιαλ κ με μαύρη σοκολάτα. . Άντε να μου έρθει να ησυχασω. . Αν υποψιαστω οτι θα ποναω ετσι μεχρι τη δευτερα. . . Πω πω πω. .

Λϊνα??? Και πόνοι νωρίς και γλυκά??? Βρε μπας???

καλως το κοριτσι μας....πανω που ειπα πως μειναμε τρεις....ηρθε και ο κουκος...χιχιχιχ...χωρις παρεξηγηση τροπος του λεγειν....αν εχεις λογους να πιστευεις πως υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης να κανεις μια χοριακη οπως προτεινε και η γιαννα μας....αλλιως οντως ο κυκλος μας κανει καμωματα...οσο μεγαλωνουμε αλλαζει κι αυτος...η κουμπαρα μου ειχε μια περιοδο 7 ημερων μονο καφε....αλλα ηταν περιοδος....οποτε κανε μια χοριακη να σου φυγει το αγχος αγαπουλα!!!!ναι?????

αυπνιες....τρελλες ομως....!!!

δεν κανω τπτ...παρολο που εχω καιδιαφορες μ@@κιες στο στομαχι ....δεν κανω...σκεφτομαι μην την αρπαξα με το κλιματιστικο..(αν καιδεν εχω ουτε πυρετο,ουτε εμετουσ, ουτε θεμα με ..κοιλια...)

Υ Π Ε Μ Ο Ν Η.....που ελεγε κ ο φωτοπουλος..:P:tongue:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

καλημερα κοριτσοπουλα μου, ή μηπως νυχτόβια μου???????

βρε αθεοφοβες τι ωρες ειναι αυτες που κανατε τσατ........???????

εγω ειμαι γραφειο, φευγω τωρα να παω στο συγκοινωνιων να παρω μια αδεια και μετα εχω ραντεβου με οδοβτιατρο για να μου βγαλει τον φρονιμιτη. σαν το μουγκο θα μιλαω παλι σημερα μεχρι να φυγει η επιδραση της ενεσης.

πηγα τις προαλλες εκανα και καθαρισμο και του λεω του γιατρου.....κυρ οδοντιατρε δες τι εχουν τα δοντακια μου, τακτοποιησετα γιατι σε λιγο θα γινω μανα και θελω να εχω ησυχασει απο αυτα.

μολις ξε-αδιαθετησω βαφω και μαλλι που κοντευει να γινει ξανθο...τι κοντεβει δηλαδη μπροστα η φραντζα ξανθια ειναι.

καλα σημερα τελεια μερα εχει...απνοια και ωραιο καιρο, ουτε πολυ ζεστη ουτε πολυ αερα...σουπερ.

ααααα ξεκινησα και διαιτα...απο σημερα δηλαδη....χαχαχαχαχαχχαχα λεω να χασω κανενα κιλακι πριν μεινω εγκυος....αλλα για να σας πω και την αμαρτια μου δεν το εχω παρει πολυ ζεστα....θα δειξει.

πεμπτη σημερα, αντε σημερα και αυριο και μετα σαββατοκυριακο.

Γιωτακι μου γλυκο εσυ τι κανεις? γυρισες στο γραφειο παλι ε?

Ντιναρα, εσυ κανενο νεο σημερα απο την Ρωσια?

Λινακι μου, εσυ πως εισαι? πτωμα ε? να ξεκουραζεσαι οταν βρισκεις χρονο. ο κυκλος μας κανει καμωματα αλλα τι να κανει κι αυτος? με τοσο αγχος που του δινουμε καθε φορα καπως πρεπει να ξεσπασει.

λοιπον , εχετε αναρωτηθει ποτε τι ζορι τραβαμε καθε φορα που ειναι να αδιαθετησουμε ενω προσπαθουμε να μεινουμε εγκυες? καθε φορα ολο και κατι εχουμε, ολο και κατι μας πιανει....μια ο Γιαννης δεν μπορει μια ο...πονει. και ολο αυτα φυσικα το διαστημα που ξεκιναμε να γινουμε μανουλες. λεμε μα αυτο δεν το ξανα ειχα.......βαζω στοιχημα πως το ξανα ειχαμε αλλα ποτε δεν διναμε βαση, ξεραμε οτι θα ερθει η περιοδος γιατι δεν μας ενοιαζε εκεινο το διαστημα αν ειμαστε εγκυες ή οχι επειδη δεν το ειχαμε προγραμματισμενο....ακουγαμε για περιοδο και λεγαμε ...εεε ενταξει μωρε οπου να ναι θα ερθει.....γιατι δεν νομιζω οτι ηταν καμια με το ημερολογιο να γυρευει την πειροδο της, σωστα?

μα δεν εχω δικιο πειτε μου.....:shock::shock::shock::shock: εχω σοκαριστει με τον εαυτο μου...τι λεω παλι το ατομο πρωι-πρωι......αλλα ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ.......

καλημερουδια κοριτσαρες.....βγαινω γιατι αρχισα την φλυαρια και αμα αρχισω δεν σταματαω.ειναι απο το αγχος μου που θα βγαλω δοντι....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αντε φιλουρες τα λεμε αργοτερα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...