Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Κάπως έτσι Γιαννα μου! Άντε λοιπόν.. Καλη και δυναμική αρχή!!

Τεστακια είχα πάρει πιο παλιά κάπου τόσο τα πλήρωσα κι εγω. Στο Ίντερνετ βρίσκεις πιο φτηνά πράγματα! Λοιπόν απο τα 5 τεστ εγκυμοσυνης, θα σου μείνουν τέσσερα ( αφού θα κανείς το πρώτο και θα βγει θετικό!!) οπότε τα υπόλοιπα τέσσερα θα μας τα στείλεις εμάς για γούρι!!!!! Καλο?

Λινακι μου τι κανείς? ελπίζω να περνάς καλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τεστακια είχα πάρει πιο παλιά κάπου τόσο τα πλήρωσα κι εγω. Στο Ίντερνετ βρίσκεις πιο φτηνά πράγματα! Λοιπόν απο τα 5 τεστ εγκυμοσυνης, θα σου μείνουν τέσσερα ( αφού θα κανείς το πρώτο και θα βγει θετικό!!) οπότε τα υπόλοιπα τέσσερα θα μας τα στείλεις εμάς για γούρι!!!!! Καλο?

Γιωτα μου αν πιασουν οι ευχουλες σου θα παω να σου αναψω μια λαμπαδα ισα με το μποι σου......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Τέλεια τέλεια τέλεια. . Χαίρομαι φιλη μου. . Καλέ δεν μου παραγγελνες και εμενα? Τόσο φτηνά? Πω πω. . Από ποιο σαΐτ φιλενάδα γιατί με ενδιαφέρει. .

καλως το μου. τωρα ειδα το μυνημα σου αλλα κατι εχει παθει το δικο μου και δεν στελνει ενω εχω καρτα. απο εχτες κατι δεν παει καλα με το κινητουλι μου αλλα δεν μπορω να ασχοληθω αυτη τη στιγμη μαζι του.....later.

φιλεναδα μου απο το site της hometest τα παραγγειλα. www.hometest.gr

τζαμπα ετσι? αν σκεφτεις οτι για ενα διπλο τεστ απο τα "επωνυμα" θελεις περιπου 20 ευρω......

καθομαι και σκεφτομαι ποσο πολυ χαιρομαι το τελευταιο διαστημα οταν αδιαθετω και οτι τελος αυτου του μηνα δεν θα θελω να δω την περιοδο ουτε ζωγραφιστη......

τι εναλλαγες συναισθηματων ειναι αυτες?????:shock::shock::shock::shock::shock:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλως το μου. τωρα ειδα το μυνημα σου αλλα κατι εχει παθει το δικο μου και δεν στελνει ενω εχω καρτα. απο εχτες κατι δεν παει καλα με το κινητουλι μου αλλα δεν μπορω να ασχοληθω αυτη τη στιγμη μαζι του.....later.

φιλεναδα μου απο το site της hometest τα παραγγειλα. www.hometest.gr

τζαμπα ετσι? αν σκεφτεις οτι για ενα διπλο τεστ απο τα "επωνυμα" θελεις περιπου 20 ευρω......

καθομαι και σκεφτομαι ποσο πολυ χαιρομαι το τελευταιο διαστημα οταν αδιαθετω και οτι τελος αυτου του μηνα δεν θα θελω να δω την περιοδο ουτε ζωγραφιστη......

τι εναλλαγες συναισθηματων ειναι αυτες?????:shock::shock::shock::shock::shock:

μπραβο καρδουλα μου...ετσι θελω να σε ακουω....αχ ποσο τυχερη εισαι να ξερεις!!!!!το γεγονος οτι ξερεις πως μπορεις να μεινεις εγκυος και οτι ειναι θεμα χρονου να ξαναγινει σε κανει πολυ τυχερη γιατι τουλαχιστον δεν βαδιζεις στο αγνωστο....αχ φιλεναδα μου ποσο πολυ θελω να σε ακουσω στο τελος του μηνα να μας λες ΘΕΤΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ δεν φανταζεσαι...θα ειναι σαν να ειμαι εγω εγκυος....αληθεια...μετα απο τοσα που περασες νομιζω πως σου ανηκει αυτη η λεξη να μας την πεις συντομα....εγω παλι εχω πολυ αναμικτα συναισθηματα....απο τη μια λεω αχ γλυκουλα μου μη μου ερθεις την αλλη εβδομαδα σε παρακαλω και απο την αλλη λεω ειναι σωστο και ηθικο που εχω κλεισει δουλεια να φυγω ετσι στο ξαφνικο????παλι ομως γυρναω στην πρωτη μου ελπιδα γιατι στο κατω κατω οι δουλειες ξαναερχονται και ξαναερχονται....ενα μωρακι ομως δεν ερχεται τοοοοσο ευκολα!!!!οποτε πρσευχομαι με ολο μου το ειναι να βγει αληθινη και η ευχη μου στη νεραιδουλα της πανσεληνου!!!!εστω μεχρι το τελος του 2012 θα ηθελα τοσο πολυ να περιμενω κι εγω ενα μικρο μικρο θαυματακι....να περασουμε μαζι τα χριστουγεννα με το χερι μου στην κοιλιτσα μου να πηγαινουμε βολτες και να ψωνιζουμε αυτα εστω τα λιγοστα χριστουγεννιατικα δωρα στους αγαπημενους μας....ομορφη εικονα και μερικες φορες μου φαινεται τοοοοοοοοοοσο μακρινη...αναρωτιεμαι κιολας αν θα την ζησω!!!!και μετα μου φευγουν ολες οι αρνητικες σκεψεις και λεω πως ειναι απλα θεμα χρονου και τυχης και καταλληλης στιγμης!!!!για την ωρα ομως θα επικεντρωθουμε στο δικο σου θαυματακι να ερθει γρηγορα και ανωδυνα!!!!

2kMip2.png

γιωτουλα μου αγαπημενη ειμαι πολυ πολυ καλα....σκοτωνομαι στις προβες αλλα χαλαλι τους....τουλαχιστον θα αποκτησω παλι γυμνασμενο κορμι....σημερα ειχα ρεπο και απολαυσα και τον αντρουλη μου και τους γονεις μου και φυσικα την ηρεμια μου!!!!οπως θα ειδες και στο μηνυμα που εγραψα στη γιαννα μας τα συναισθηματα μου ειναι πολυπλοκα....και μερικες φορες μπερδευομαι....γιατι ειναι δυο πραγματα που αγαπαω τοσο πολυ!!!φυσικα δεν τιθεται θεμα επιλογης και διαλογης...εννοειται πως επιθυμω ενα μωρακι περισσοτερο απο τη δουλεια γιατι οπως ειπα και πριν οι δουλειες ερχονται και φευγουν και μετα ξαναερχονται....οτι ερθει αγαπημενη....εγω εχω οση υπομονη μπορει να φανταστει καποιος!!!!!!εισαι καλα εσυ ψυχουλα μου????

2kMip2.png

Διαφημίσεις

γιωτουλα μου αγαπημενη ειμαι πολυ πολυ καλα....σκοτωνομαι στις προβες αλλα χαλαλι τους....τουλαχιστον θα αποκτησω παλι γυμνασμενο κορμι....σημερα ειχα ρεπο και απολαυσα και τον αντρουλη μου και τους γονεις μου και φυσικα την ηρεμια μου!!!!οπως θα ειδες και στο μηνυμα που εγραψα στη γιαννα μας τα συναισθηματα μου ειναι πολυπλοκα....και μερικες φορες μπερδευομαι....γιατι ειναι δυο πραγματα που αγαπαω τοσο πολυ!!!φυσικα δεν τιθεται θεμα επιλογης και διαλογης...εννοειται πως επιθυμω ενα μωρακι περισσοτερο απο τη δουλεια γιατι οπως ειπα και πριν οι δουλειες ερχονται και φευγουν και μετα ξαναερχονται....οτι ερθει αγαπημενη....εγω εχω οση υπομονη μπορει να φανταστει καποιος!!!!!!εισαι καλα εσυ ψυχουλα μου????

Λινάκι μου καλά είμαι, δε μπορώ να πω ότι είμαι στα χάι μου, μία υποτονικότητα να πω, μία έλλειψη ενδιαφέροντος? Νομίζω τίποτα δε με γεμίζει, που θα πάει θα περάσει!

Καλό το ρεπό, ε? Γέμισες μπαταρίες!!

Κοριτσάκι μου γλυκό δεν μπορούμε να αφήσουμε τις ζωές σας πίσω επειδή προσπαθούμε για μωράκι! Όταν έρθει με το καλό, θα αποχωρήσεις με την καλύτερη δικαιολογία. Καταλαβαίνω ότι στον χώρο σας μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο, αλλά δεν κάνεις κάτι κακό, μην αισθάνεσαι άσχημα! Κάνεις την δουλειά σου, που αγαπάς πολύ και παράλληλα προσπαθείς για ένα μωράκι. Όλα καλά! Βέβαια, τώρα που κουράζεσαι πολύ στις πρόβες, να τρως καλά και να πίνεις χυμούς για βιταμίνες. Γιατί έτσι ξαφνικά θα έρθει, όταν θα ασχολείσαι με κάτι άλλο, οπότε πρέπει να προσέχεις!!

Εγώ δεν ξέρω αν τα Χριστούγεννα αυτά θα χαϊδεύω την κοιλιά μου (εκτός από το πολύ φαΐ) ελπίζω όμως ότι κάποια στιγμή θα μου χαμογελάσει κι εμένα!

Εϊναι αυτές οι εικόνες που φοβάμαι να φέρω στο μυαλό μου μη και δε γίνουν. Ελπίζω να πάνε όλα καλά κοριτσάκια μου! Για όλα τα κοριτσάκια. Γιατί είναι σκληρό να φοβάσαι μην και δεν τα καταφέρεις! Πάει σας έριξα και εσάς! Την άλλη φορά θα σας πω ανέκδοτα..

κοριτσακια μου γλυκα παραγγειλα κι εγω τα τεστ ωορρηξιας μαζι με εγκυμοσυνης επιτελους...ειπα να βαλω μυαλο!!!!!χαχαχαχαχα...αυριο θα τα εχω στα χερια μου...τωρα ποτε θα ξεκινησω να τα χρησιμοποιω ειναι ενα αλλο θεμα....ισως απο δεκεμβριο για να ειμαι ενταξει και με τη δουλεια μου...αυτο βεβαιως δεν σημαινει πως δεν θα προσπαθουμε αλλα χωρις υπολογισμους και τα σχετικα....στην τυχη του....αυτα λεω τωρα...γιατι οταν εχω στα χερια μου τα τεστ δεν ξερω αν θα αντεξω να μην τα χρησιμοποιησω....χαχαχαχαχα....θα εχω την περιεργεια να δω τις γονιμες μερες μου για να ξερω αν ημουνα λαθος τοσο καιρο!!!!!χαχαχαχα....αντε με το καλο....καλη μας αρχη!!!!γιατι μονο ετσι θα το βλεπω απο εδω και περα....σαν μια καινουργια αρχη και οχι σαν μια πολλοστη προσπαθεια!!!!!αααααααααααχ...ο θεουλης μαζι μας!!!!ρε κοριτσια ποναω απο τωρα και ειναι να αδιαθετησω την τριτη....παλι θα μου ερθει νωριτερα????με εχει προβληματισει πολυ ο κυκλος μου τον τελευταιο χρονο....βασικα απο τοτε που ξεκινησαμε προσπαθειες...λενε πως η μητρα προσαρμοζεται σε ενα καινουργιο δεδομενο που τοσα χρονια δεν την ειχα συνηθισει...δηλαδη τον φυσιολογικο της ρολο...αλλα τοσα χρονια της τον ειχα κρυψει...χαχαχαχαχαχα....λοιπον παω για προβα και σας ευχομαι ολες μια ομορφη και καλη μερα....κοριτσια εχετε καταλαβει πως εχουμε μεινει οι τρεις μας στο καφε????χαχαχαχαχα....αραγε η κοκι μας τι να κανει?????η ελευθερια μας????η νενα μας????και οποια αλλη ξεχναω?????να με συγχωρησει!!!!!αντε πολυλογω.....φιλιααααααααααααααα!!!!!

2kMip2.png

κοριτσακια μου γλυκα παραγγειλα κι εγω τα τεστ ωορρηξιας μαζι με εγκυμοσυνης επιτελους...ειπα να βαλω μυαλο!!!!!χαχαχαχαχα...αυριο θα τα εχω στα χερια μου...τωρα ποτε θα ξεκινησω να τα χρησιμοποιω ειναι ενα αλλο θεμα....ισως απο δεκεμβριο για να ειμαι ενταξει και με τη δουλεια μου...αυτο βεβαιως δεν σημαινει πως δεν θα προσπαθουμε αλλα χωρις υπολογισμους και τα σχετικα....στην τυχη του....αυτα λεω τωρα...γιατι οταν εχω στα χερια μου τα τεστ δεν ξερω αν θα αντεξω να μην τα χρησιμοποιησω....χαχαχαχαχα....θα εχω την περιεργεια να δω τις γονιμες μερες μου για να ξερω αν ημουνα λαθος τοσο καιρο!!!!!χαχαχαχα....αντε με το καλο....καλη μας αρχη!!!!γιατι μονο ετσι θα το βλεπω απο εδω και περα....σαν μια καινουργια αρχη και οχι σαν μια πολλοστη προσπαθεια!!!!!αααααααααααχ...ο θεουλης μαζι μας!!!!ρε κοριτσια ποναω απο τωρα και ειναι να αδιαθετησω την τριτη....παλι θα μου ερθει νωριτερα????με εχει προβληματισει πολυ ο κυκλος μου τον τελευταιο χρονο....βασικα απο τοτε που ξεκινησαμε προσπαθειες...λενε πως η μητρα προσαρμοζεται σε ενα καινουργιο δεδομενο που τοσα χρονια δεν την ειχα συνηθισει...δηλαδη τον φυσιολογικο της ρολο...αλλα τοσα χρονια της τον ειχα κρυψει...χαχαχαχαχαχα....λοιπον παω για προβα και σας ευχομαι ολες μια ομορφη και καλη μερα....κοριτσια εχετε καταλαβει πως εχουμε μεινει οι τρεις μας στο καφε????χαχαχαχαχα....αραγε η κοκι μας τι να κανει?????η ελευθερια μας????η νενα μας????και οποια αλλη ξεχναω?????να με συγχωρησει!!!!!αντε πολυλογω.....φιλιααααααααααααααα!!!!!

καλημερουδια, τι κανετε?

ναι βρε Λινα μου εμεις οι 3 εχουμε μεινει.....ουτε ο κουκος δεν μας κανει παρεα ( τρεις και ο κουκος)...!!!!! το κοκακι εχει εξαφανιστει τελειως. βασικα νομιζω οτι σιγα-σιγα θα ξανα γεμισουμε παλι....μπηκε ο Σεπτεμβριος.

τι λες εσυ? οτι πηρες τα τεστ και δεν θα τα χρησιμοποιησεις????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

το αλλο με τον τοτο το ξερεις??? καλε μονο με την ιδεα οτι θα εχεις τα τεστ στο σπιτι δεν θα καθεσαι σε ησυχια....ακου εκει λεει απο Δεκεμβριο......δεν νομιζω Τακη.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα, μπήκα γρήγορα να σας καλημερίσω!!

Λινακι μου αν έχεις τέτοια αυτοσυγκράτηση και ξεκινήσεις τα τεστ τον Δεκεμβρη πολλά μπράβο. Εγώ θα τα ξεκίναγα την ίδια μερα. Ανυπόμονο πλάσμα... Καλή πρόβα!!!

Καλημέρα Γιαννούλα!!

γεια σας κοριτσαρες....

θα μπω ..γρηγορα στο θεμα μου ...

περιμενα περιοδο ..κυριακη δευτερα....μου ρθε σαββατο βραδυ....και μου σταματησε εχθεσ .τριτη ...

τι να υποθεσω??? συνηθωσ μου κραταει ...6-7 μερες*στην 7η καθαριζω τελειως..)

τι νακανω ?

πριν ...15 χρονια που ειχα μεινει...ειχα περιοδο !!!

το καταλαβα στο δευτερο μηνα που δεν μου ρθε ...και πηγα γιατρο και μου πε οτι ειμαι ..8 εβδομαδων..

τι να κανω ? να ξαναξοδεψω λεφτα παλι για τεστ και μ@@ κιες???

πειτε μου ...

α! και πηρα το γιατρο μου του ειπα τι παιχτηκε ,μου ειπε οτι να το αφησω ...να δουμε αν εινια πρησμενο στηθος και τετοια..του λεω ..δεν μπορω να το καταλαβω αν ειναι γιατι ..το βλεπω καθε μερα...αχαχαχαχ

τι να κανω ...πειτε καμια ιδεα!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

α ! και κατι αλλο ...εχω καπως νιωθω το στομαχι μου ...

με εχει πιασει και το δοντι μου ,και ρωτησα το γιατρο μου μηπωσ επηρεαζει το δοντι ..το στομαχι ..μου λεει οχι δεν εχει σχεση καμια...

γενικα δεν εχω θεματα με στομαχι ποτε...!

ουτε οτι εφαγα καυτερα κλπ..αλιωσ θα το απεδιδα εκει ..

τι λετε λοιπον? να μπω παλι στο τρυπακι του τεστ?

α ! και κατι αλλο ...εχω καπως νιωθω το στομαχι μου ...

με εχει πιασει και το δοντι μου ,και ρωτησα το γιατρο μου μηπωσ επηρεαζει το δοντι ..το στομαχι ..μου λεει οχι δεν εχει σχεση καμια...

γενικα δεν εχω θεματα με στομαχι ποτε...!

ουτε οτι εφαγα καυτερα κλπ..αλιωσ θα το απεδιδα εκει ..

τι λετε λοιπον? να μπω παλι στο τρυπακι του τεστ?

καλως την.

αφου σου ειπε και ο γιατρος σου να το αφησεις, αν εχεις κι εσυ την υπομονη αφησε το λιγες μερες να δεις πως θα παει και μετα αναλογα βλεπεις και πρατεις.

διαφορετικα αν δεν "κρατιεσαι" και σε τρωει το αγχος αντε κανε μια β χοριακη. οχι τεστ γιατι τη γνωμη μου την ξερεις για τα τεστ. ασε που μετα θα λες το εκανα σωστα ? μηπως το εκανα νωρις??? χοριακη για σιγουρα αποτελεσματα. ουτως η αλλος πανω κατω το ιδιο κοστιζουν.

οσο για γτο στομαχι σου ξερω οτι κυκλοφορει ιωση. και αρκετοι γνωστοι και συγγενεις απο αθηνα την εχουν. οπως κι εδω επισης. και επειδη γενικοτερα εισαι και πολυ αγχωτικο ατομο τι να σου κανει και αυτο το ερμο το στομαχι????

μην αρχιζεις παλι να στεναχωριεσαι οτι κατι εχεις.τιποτα δεν εχεις. εκτος κι αν.........κατι εχεις.....;););) με πιανεις????:D:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλως την.

αφου σου ειπε και ο γιατρος σου να το αφησεις, αν εχεις κι εσυ την υπομονη αφησε το λιγες μερες να δεις πως θα παει και μετα αναλογα βλεπεις και πρατεις.

διαφορετικα αν δεν "κρατιεσαι" και σε τρωει το αγχος αντε κανε μια β χοριακη. οχι τεστ γιατι τη γνωμη μου την ξερεις για τα τεστ. ασε που μετα θα λες το εκανα σωστα ? μηπως το εκανα νωρις??? χοριακη για σιγουρα αποτελεσματα. ουτως η αλλος πανω κατω το ιδιο κοστιζουν.

οσο για γτο στομαχι σου ξερω οτι κυκλοφορει ιωση. και αρκετοι γνωστοι και συγγενεις απο αθηνα την εχουν. οπως κι εδω επισης. και επειδη γενικοτερα εισαι και πολυ αγχωτικο ατομο τι να σου κανει και αυτο το ερμο το στομαχι????

μην αρχιζεις παλι να στεναχωριεσαι οτι κατι εχεις.τιποτα δεν εχεις. εκτος κι αν.........κατι εχεις.....;););) με πιανεις????:D:D

α ρε κουκλαρα γιαννα !!!!

το στομαχι μου δεν εχει τπτ ...γενικα εχω πολυ καλο στομαχι....τωρα μπορω να πω οτι ειμια οκ ,απο θεμα αγχουσ κλπ...παρο λο που δεν εχω δουλεια ..

ο γιατροσ μου ειπε για το στηθοσ ..ειλικρινα δεν μπορω ν ακαταλαβω αν εινια πρησμενο η οχι ..γενικα εχω μεγαλο στηθος!:tongue:

νιωθω ωρεσ ωρεσ σαν ...τσιμπιματα ..αλλα δεν ξερω τι να υποθεσω....

ιδρωνω και βαζω ηλεκτρονικο θερμομετρο ..να δω θερμοκρασια ..ε δεν μπορω ν ακαταλαβω ...ειναι και ζαβο...δεν ξερω αν δειχνει σωστα...

Κσλησπέρα και από εμένα!

Η Γιάννα με τα λογοπαίγνια της!! Τι κάνεις γλυκούλα μου?

Ath μου μην αγχώνεσαι, η ποσότητα και η διάρκεια της περιόδου δεν είναι απαραίτητο να είναι πάντα ίδια, ορμονικά είναι αυτά, ότι θέλουν κάνουν..

Αν πάλι σου έχει μπει η ιδέα κάνε μία χοριακή, σε κάθε περίπτωση κάνε αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Γιάννα μου την ίωση την είχε η αδελφή μου και την απέφευγα μην κολλήσω! Όλοι άρρωστοι είναι! Μάλλον μας ψέκασαν με τον ιό για να ταβλιαστούμε και να μην αντιδράσουμε στα νέα μέτρα!! χαχα!!!

α ρε κουκλαρα γιαννα !!!!

το στομαχι μου δεν εχει τπτ ...γενικα εχω πολυ καλο στομαχι....τωρα μπορω να πω οτι ειμια οκ ,απο θεμα αγχουσ κλπ...παρο λο που δεν εχω δουλεια ..

ο γιατροσ μου ειπε για το στηθοσ ..ειλικρινα δεν μπορω ν ακαταλαβω αν εινια πρησμενο η οχι ..γενικα εχω μεγαλο στηθος!:tongue:

νιωθω ωρεσ ωρεσ σαν ...τσιμπιματα ..αλλα δεν ξερω τι να υποθεσω....

ιδρωνω και βαζω ηλεκτρονικο θερμομετρο ..να δω θερμοκρασια ..ε δεν μπορω ν ακαταλαβω ...ειναι και ζαβο...δεν ξερω αν δειχνει σωστα...

η θερμοκρασια σου ποσο ειναι? δεν εχεις ενα κανονικο θερμομετρο να την μετρησεις?

το στηθος σου γενικα πως το νιωθεις???? οπως καθε φορα???? μηπως εχει αλλαξει κατι, ψιλαφησε το κι εσυ βρε παιδι μου να δεις θα πονεσεις δεν θα πονεσεις. το αισθανεσαι "βαρυ"? δεν ξερω πως να στο εξηγησω τωρα....οταν ειναι πρησμενο συνηθως ειναι και ευαισθητο και ποναει αρκετα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...