Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Καλημέρα γλυκούλες!!

Τι κάμετε? Εγώ είμαι στο πήγαινε - έλα! Από εξοχικό σε εξοχικό! Από το τίποτα κάτι είναι και αυτό! Βέβαια, όσοι με ρωτάνε "διακοπές θα πάτε?" κινδυνεύει πραγματικά! Σε ποιόν θα κληρώσει η μπουνιά δεν ξέρω!!

Περνάνε οι μέρες πολύ γρήγορα πάντως.. πότε φτάσαμε 21 Αυγούστου? Πάει το καλοκαιράκι μου!! κλαψ..

Γιάννούλα μου πως είναι το νησί? Αδειάζει ή ακόμα τίγκα? Εσύ πως τα περνάς?

Λινάκι μου γύρισες τελείως ή θα ξαναφύγεις? Πέρασες καλά? Φαντάζομαι θα έχεις γίνει κατάμαυρη από τα μπάνια. Εγώ πάλι φέτος ούτε το 1/3 από ότι μαυριζα! αίσχος! Λίνα μου έχει ο Θεός, αλλά αν μας έστελνε και έναν χάρτη να τα βρίσκαμε πιο εύκολα? Πλάκα κάνω βεβαίως βεβαίως! λίγη υπομονή πρέπει να κάνουμε! Που θα πάει θα περάσουμε και εμείς από την άλλη πλευρά!!

Θα ξαναφύγω αύριο αλλά θα μπαίνω για τα νέα σας!!

Kαλως το μας, τι κανεις κοριτσαρα μου?

ασε Γιωτα μου παει το καλοκαιρακι περασε. σε 10 μερες μας χαιρετα επισημως. ελπιζω κοριτσια να το ευχαριστηθηκαμε καλα φετος γιατι του χρονου ή με νεογεννητα θα ειμαστε ή με τις κοιλιες τούρλα (που λενε στο χωριο μου)...χαχαχχαχαχαχχαχα:D:D:D:D:D:D:D:D

το νησι μας απο εχτες εχει αρχισει αισθητα να αδειαζει. εχει ακομα βεβαια κοσμο αλλα οχι αυτος ο πανικος που επικρατουσε πριν 1 βδομαδα. ενας χαμος και φετος. εγω πολυ δουλεια αυτες τις μερες. εχει ερθει και ενα ξαδελφακι και τον εκανα τουρ στο νησι. απο τη μια το ευχαριστηθηκα απο την αλλη γυρναγα πτωμα στο σπιτι αργα το βραδυ.

η Λινα μας δεν προλαβε να γυρισει με περνει τηλεφωνο και μου λεει ξερεις που ειμαι? που καλε της λεω???? στο εξοχικο πάλι....miss διακοπες με τα ολα της. να ναι καλα το κοριτσι μου , χαρη στη Λινα μας καταφερα να βρω ενεσεις ηπαρινης. δοξα το Θεο. εφυγε ενα μεγαλο αγχος απο πανω μου.

κατα τα αλλα οπως τα ξερεις....ολα ιδια.

με την επεμβαση κανονισες κατι?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μου τελικα την εκλεισα τη δουλεια που σας ελεγα....για οσες ζουν στην αθηνα και ενδιαφερονται φυσικα θα ειμαι απο τελη οκτωβριου στο θεατρο παλλας στο musical chicagο!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη παρολο που ειναι μια παρασταση που εχω ξανακανει το 1999 αλλα ειναι κατι διαφορετικο μετα απο 12 χρονια....πω πω....το λεω και ανατριχιαζω!!!!αυτα τα ολιγα....τωρα εχω ξεκινησει προβες και φανταζομαι πως θα γινουν κουραστικες....αλλα εχω συνηθισει αλλωστε....τοοοοοσα ζρονια φουρναρης!!!!χαχαχαχαχ....

2kMip2.png

καλεεεεεε........ειναι κανεις εδω????????

τι εγινε μας ματιασανε και εξαφανιστηκατε???? :confused::confused::confused:

Καλημέρα ομορφια μου! Εχω πεθάνει στον πόνο από τη γυμναστική. . Ξεκινήσαμε τις πρόβες και μας έχει φύγει ο πάτος . . Είναι ομορφα όμως. . Τουλάχιστον γυμνάζομαι. .

2kMip2.png

Καλημέρα ομορφια μου! Εχω πεθάνει στον πόνο από τη γυμναστική. . Ξεκινήσαμε τις πρόβες και μας έχει φύγει ο πάτος . . Είναι ομορφα όμως. . Τουλάχιστον γυμνάζομαι. .

φιλεναδα μου κανονισε να ρεψεις....εισαι που εισαι μινιον μην πεσεις και κατω....τουλαχιστον να τρως καλα και να ξεκουραζεσαι καλα. ποτε με το καλο ξεκινανε οι παραστασεις? εννοειτε πως οταν ανεβω θα παρω και την Γιωτουλα μας και θα ερθουμε να σε δουμε.

και τωρα που ειπα Γιωτα...που εισαι βρε ομορφια μας τοσες μερες???? σε εχουμε χασει.

εγω εδω τρεξιμο οπως τα ξερεις. ηταν δυσκολη η μερα σημερα (τελος του μηνα). καθε τελος ειναι και δυσκολο στη δουλεια μου. τελος παντων.

παει το καλοκαιρακι μας αποχαιρετα....οσο καναμε μπανιο καναμε...οσο κανατε διακοπες κανατε....τωρα welcome back to reality.

εγω περιμενω να αδιαθετησω αλλα δεν αδιαθετω....και να πω οτι εκανα και τιποτα ???.....πραμα που λενε και οι Σαντορινιοι....μονο με προφυλαξη αλλα ηταν ολα οκ...!!! αυτη η ρουφιανα ομως δεν εμφανιζεται........ελα χρυση μου τωρα και την επομενη μην σωσεις να ξαναρθεις....!!!!! :D:D:D

βρηκα αλλα 4 κουτια ενεσεις. τωρα ειμαι υπερ καλυμενη. θα μιλησω και με τη Sanofi-aventis απο Δευτερα που ανοιγουν να δω τι θα μου πουν και αυτοι που τις εισαγουν και εχει ο Θεος.

να σας πω κατι...εχω ενα προαισθημα οτι με το που θα βαλουμε μπροστα για το φασολακι αυτο θα μας φυτρωσει κατευθειαν...ειμαι πολυ αισιοδοξη...!!!!:D:D:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου που ειστε οταν σας χρειαζομαι......??????

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.......δεν ξερω γιατι....εγκυος δεν γινεται να ειμαι γιατι οτι καναμε το καναμε με προφυλαξη και δεν υπηρξε καποιο απροοπτο.

κοντευω να σκασω......:confused::confused::confused::confused::confused:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γεια σας ομορφιές! Τι κάνετε?

Εγώ καλά. Περνάω καλά, χαλαρώνω και σήμερα γύρισα σπίτι επιτέλους! Έφτασα σε σημείο να μου λείπει το σπιτάκι μου!

Ελπίζω να είναι όλα καλά!!

Γιαννούλα μου κοριτσάκι μου όμορφο γιατί είσαι ταραγμένη? Βασικά, το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης αποκλείεται 100%? Αν ναι, τότε μην ανησυχείς το καλοκαίρι ειδικά οι καθυστερήσεις του κύκλου συνηθίζονται. Μην αγχώνεσαι, γιατί τότε μπορεί να μπλοκάρεις περισσότερο τον οργανισμό σου!!!

Κατά τα άλλα καλά? Πως περνάς?

Λίνα μου καλή δύναμη στις πρόβες! Τώρα που θα ασχολείσαι συνέχεια με τη δουλειά, να δεις που θα τσακώσεις και το παιδί!! Έτσι πάνε αυτά!!

Να τρως καλά και να πίνεις χυμούς για να έχεις δυνάμεις!!!

Εγώ νέα δεν έχω και δεν προβλέπεται να έχω, αλλά θα είμαι σε αναμονή για τα δικά σας! Που ελπίζω να είναι συγκλονιστικά!!

κοριτσια μου που ειστε οταν σας χρειαζομαι......??????

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.......δεν ξερω γιατι....εγκυος δεν γινεται να ειμαι γιατι οτι καναμε το καναμε με προφυλαξη και δεν υπηρξε καποιο απροοπτο.

κοντευω να σκασω......:confused::confused::confused::confused::confused:

Κοριτσακι μου γλυκό εισαι πολυ σίγουρη πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο εγκυμοσύνης? Επίσης υπάρχει το εξής. . Με τη στενοχώρια των προηγούμενων ημερών σε σχέση με το θέμα υπάρχει η περίπτωση να την καθυστέρησες. . Όμως μην ανησυχείς αγάπη μου. . Θα έρθει και θα είναι και η τελευταία της . . Χα χα χα. . Το πρωί να δεις που θα πονας. . Και τσουπ θα έρθει. . . Τώρα που έχεις τις ενεσουλες σου δωράκι από εμένα ? Χι χι χι. .

2kMip2.png

Γεια σας ομορφιές! Τι κάνετε?

Εγώ καλά. Περνάω καλά, χαλαρώνω και σήμερα γύρισα σπίτι επιτέλους! Έφτασα σε σημείο να μου λείπει το σπιτάκι μου!

Ελπίζω να είναι όλα καλά!!

Γιαννούλα μου κοριτσάκι μου όμορφο γιατί είσαι ταραγμένη? Βασικά, το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης αποκλείεται 100%? Αν ναι, τότε μην ανησυχείς το καλοκαίρι ειδικά οι καθυστερήσεις του κύκλου συνηθίζονται. Μην αγχώνεσαι, γιατί τότε μπορεί να μπλοκάρεις περισσότερο τον οργανισμό σου!!!

Κατά τα άλλα καλά? Πως περνάς?

Λίνα μου καλή δύναμη στις πρόβες! Τώρα που θα ασχολείσαι συνέχεια με τη δουλειά, να δεις που θα τσακώσεις και το παιδί!! Έτσι πάνε αυτά!!

Να τρως καλά και να πίνεις χυμούς για να έχεις δυνάμεις!!!

Εγώ νέα δεν έχω και δεν προβλέπεται να έχω, αλλά θα είμαι σε αναμονή για τα δικά σας! Που ελπίζω να είναι συγκλονιστικά!!

Κοριτσακι μου γειά σου και καλή επιστροφή. . Καλό μήνα κιόλας. . Εχω πάθει γερή νίλα με τους τετρακέφαλους., . Πονάω όσο δεν περιγράφεται. . Και νιώθω και απίστευτη κούραση. . Αλλά έτσι είναι η σωστή δουλειά. . Και τα γεράματα φυσικά. . Χα χα χα. . Αστειεύομαι βεβαίως. . Μόλις ξύπνησα από έναν τρελο ύπνο από τις εφτά τω απόγευμα και λέω να παω να κάνω ένα καυτό μπανιο. . Μόλις μου έκανε ο άντρας λωτός μασάζ με βαζελίνη στα πόδια μου για να κυλήσει το αίμα και τώρα λέω να παω να κάνω καυτό καυτό μπανιο να συνέλθουν λίγο. . Δεν μπορώ να περπατήσω αλήθεια σας λέω. . Χα χα χα. . Που θα πάει θα συνέλθουν. .

2kMip2.png

Κοριτσακι μου γειά σου και καλή επιστροφή. . Καλό μήνα κιόλας. . Εχω πάθει γερή νίλα με τους τετρακέφαλους., . Πονάω όσο δεν περιγράφεται. . Και νιώθω και απίστευτη κούραση. . Αλλά έτσι είναι η σωστή δουλειά. . Και τα γεράματα φυσικά. . Χα χα χα. . Αστειεύομαι βεβαίως. . Μόλις ξύπνησα από έναν τρελο ύπνο από τις εφτά τω απόγευμα και λέω να παω να κάνω ένα καυτό μπανιο. . Μόλις μου έκανε ο άντρας λωτός μασάζ με βαζελίνη στα πόδια μου για να κυλήσει το αίμα και τώρα λέω να παω να κάνω καυτό καυτό μπανιο να συνέλθουν λίγο. . Δεν μπορώ να περπατήσω αλήθεια σας λέω. . Χα χα χα. . Που θα πάει θα συνέλθουν. .

Υπομονή δυο τρεις μέρες και μετά θα συνηθίσουν και οι τετρακέφαλοι! Αλλά αφού έχεις και τον σύζυγο να σε ξεκουράζει.. δεν έχεις ανάγκη τίποτα!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλημερουδια......

με το Λινακι μου μιλησα στο τηλεφωνο. Γιωτα μου εσυ τι κανεις? γιατι δεν προβλεπονται νεα σου? δεν θα κανεις ακομα την επεμβαση?

εγω ακομα τιποτα......ουτε φωνη ουτε ακροαση. πηγα και εκανα μια β χοριακη. δεν νομιζω να βγει θετικη βεβαια για ευνοητους λογους. το απογευμα θα ξερω τα αποτελεσματα. εχω κατι ψιλοπονακια που και που αλλα μετα εξαφανιζονται και αυτα και εχουν μερες τωρα που κρατανε γυρω στη βδομαδα. τι να πω? και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα παλι πονους περιοδους και ετρεχα στην τουαλετα καθε τοσο γιατι νομιζα οτι αδιαθετησα αλλα αυτη δε φανηκε ποτε.

η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθει αρκετα. αν για κατι ημουν περηφανη ηταν ο πολυ σταθερος κυκλος που εχω( ή είχα). μεχρι σημερα ηξερα ποτε εχω ωορρηξια, ποτε ειναι να μου ερθουν......απο σημερα ζω στα χαμενα. και αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι οταν μου ρθουνε θελω να ξεκινησω κατευθειαν προσπαθειες να μεινω εγκυος...αλλα αμα εχω κυκλο αστατο τοτε χ_σε μεσα Πολυχρονη.......δεν θα ξερω τι μου γινεται και θα ειμαι με τεστ ωορρηξιας ολη την ωρα....δεν θελω να μπω σε αυτη την διαδικασια γιατι δεν θελω να αγχωνομαι.

μετα την επεμβαση που εκανα προσεχα παρα πολυ. αντε να εκανα 3 μπανια στη θαλασσα. επιτηδες δεν πηγαινα γιατι δεν ηθελα να αρπαξω κανενα μικροβιο.

και δε νομιζω να ειναι και απο το αγχος η καθυστερηση γιατι εχω περασει πολλα μεγαλυτερα προβληματα και δεν ειχα ποτε θεμα.....τι να πρωτο θυμηθω???? το σοκ απο την παλλινδρομη??? τον θανατο του μπαμπα μου???? σημαντικα γεγονοτα που ποτε δεν εγιναν αιτια να εχει ασταθεια ο κυκλος μου.

εχω φρικαρει τελειως ε???? αν δεν δω την περιοδο δεν θα ηρεμησω......

ενταξει λογικο δνε ειναι να μην την παλευω......?????:(:(:(

κι επειδη αποκλειω την περιπτωση εγκυμοσυνης παει το μυαλο μου σε αλλα θεματα...γυναικολογικα κυριως. καμια παρενεργεια απο την υστεροσκοπηση, συμφησεις.......πφφφφφφ δεν μπορω.....:evil::evil::evil:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Κοριτσια μου καλημερουδια......

με το Λινακι μου μιλησα στο τηλεφωνο. Γιωτα μου εσυ τι κανεις? γιατι δεν προβλεπονται νεα σου? δεν θα κανεις ακομα την επεμβαση?

εγω ακομα τιποτα......ουτε φωνη ουτε ακροαση. πηγα και εκανα μια β χοριακη. δεν νομιζω να βγει θετικη βεβαια για ευνοητους λογους. το απογευμα θα ξερω τα αποτελεσματα. εχω κατι ψιλοπονακια που και που αλλα μετα εξαφανιζονται και αυτα και εχουν μερες τωρα που κρατανε γυρω στη βδομαδα. τι να πω? και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα παλι πονους περιοδους και ετρεχα στην τουαλετα καθε τοσο γιατι νομιζα οτι αδιαθετησα αλλα αυτη δε φανηκε ποτε.

η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθει αρκετα. αν για κατι ημουν περηφανη ηταν ο πολυ σταθερος κυκλος που εχω( ή είχα). μεχρι σημερα ηξερα ποτε εχω ωορρηξια, ποτε ειναι να μου ερθουν......απο σημερα ζω στα χαμενα. και αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι οταν μου ρθουνε θελω να ξεκινησω κατευθειαν προσπαθειες να μεινω εγκυος...αλλα αμα εχω κυκλο αστατο τοτε χ_σε μεσα Πολυχρονη.......δεν θα ξερω τι μου γινεται και θα ειμαι με τεστ ωορρηξιας ολη την ωρα....δεν θελω να μπω σε αυτη την διαδικασια γιατι δεν θελω να αγχωνομαι.

μετα την επεμβαση που εκανα προσεχα παρα πολυ. αντε να εκανα 3 μπανια στη θαλασσα. επιτηδες δεν πηγαινα γιατι δεν ηθελα να αρπαξω κανενα μικροβιο.

και δε νομιζω να ειναι και απο το αγχος η καθυστερηση γιατι εχω περασει πολλα μεγαλυτερα προβληματα και δεν ειχα ποτε θεμα.....τι να πρωτο θυμηθω???? το σοκ απο την παλλινδρομη??? τον θανατο του μπαμπα μου???? σημαντικα γεγονοτα που ποτε δεν εγιναν αιτια να εχει ασταθεια ο κυκλος μου.

εχω φρικαρει τελειως ε???? αν δεν δω την περιοδο δεν θα ηρεμησω......

ενταξει λογικο δνε ειναι να μην την παλευω......?????:(:(:(

κι επειδη αποκλειω την περιπτωση εγκυμοσυνης παει το μυαλο μου σε αλλα θεματα...γυναικολογικα κυριως. καμια παρενεργεια απο την υστεροσκοπηση, συμφησεις.......πφφφφφφ δεν μπορω.....:evil::evil::evil:

Kαλημέρα γλυκούλα! Είναι λογικό να αγχώνεσαι, αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή έχεις μία καθυστέρηση θα αλλάξει ο κύκλος σου! Να δεις που, αν δεν είσαι έγκυος, θα μείνεις αμέσως! Να σου δώσω και μία συμβουλή? Αντί για τεστ ωορρηξίας, να έχεις επαφές με τον άντρα σου όλο τον κύκλο! Δουλειά και απόλαυση μαζί!! Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι, τυχαίο γεγονός! Το καλοκαίρι άλλωστε συνηθίζονται. Να δεις που είναι θέμα χρόνου. Αν δεν μας φυλάς καμία έκπληξη!!

Με την επέμβαση δεν ξέρω τι θα κάνω ακόμα! Τώρα που είμαι στην Αθήνα θα δω. Μόλις αδιαθετήσω θα κάνω υπέρηχο και θα τα πούμε τότε! Το έχω αφήσει λίγο στην τύχη του γιατί με αγχώνει λίγο το θεματάκι! Με αγχώνει και οικονομικά εκτός των άλλων. Πολλά λεφτά βρε κορίτσια!

Με την επέμβαση δεν ξέρω τι θα κάνω ακόμα! Τώρα που είμαι στην Αθήνα θα δω. Μόλις αδιαθετήσω θα κάνω υπέρηχο και θα τα πούμε τότε! Το έχω αφήσει λίγο στην τύχη του γιατί με αγχώνει λίγο το θεματάκι! Με αγχώνει και οικονομικά εκτός των άλλων. Πολλά λεφτά βρε κορίτσια!

αχχχ αυτα τα βρωμολεφτα.....ολα γυρω απο αυτα γινονται.....σε καταλαβαινω Γιωτα μου.....ΑΠΟΛΥΤΑ.

και η λαπαροσκοπηση αν δεν κανω λαθος ειναι πιο ακριβη απο την υστεροσκοπηση ετσι?

ωχ παναγια μου βαλε το χερι σου και βοηθα μας ολες.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αχχχ αυτα τα βρωμολεφτα.....ολα γυρω απο αυτα γινονται.....σε καταλαβαινω Γιωτα μου.....ΑΠΟΛΥΤΑ.

και η λαπαροσκοπηση αν δεν κανω λαθος ειναι πιο ακριβη απο την υστεροσκοπηση ετσι?

ωχ παναγια μου βαλε το χερι σου και βοηθα μας ολες.....

θα κάνω και τα δύο, λαπαροσκόπηση μετά υστεροσκοπήσεως! Βέβαια θα την κάνω στο γαία, και ο γιατρός μου θα κανονίσει μπας και βγει πιο οικονομική. Τι να πω? Ας βοηθήσει η Παναγία!!

Γιάννα που πόσες μέρες έχεις καθυστέρηση? Η χοριακή βγήκε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...