Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Αχ κοριτσάρες μου μιλάτε για γάμο? Τι καλά!!

Σταυρουλάκο μου μην αγχωθείς καθόλου! Όλα θα τα προλάβεις και θα γίνουν όλα πολύ όμορφα! Σας εύχομαι μία πολύ όμορφη κοινή ζωή!!! Αν έχεις καμιά απορία είμαι στην διάθεση σου! Τα έχω πρόσφατα!

Γιάννα μου τι κάνεις? Θέλω τόσο πολύ να έρθω Σαντορίνη αλλά δυστυχώς τα σχέδια όλο αναβάλλονται! Αλλά είπμαμε. Θα έρθω με όλη την οικογένεια για να παίξουν και τα παιδιά στην άμμο!! χαχα!

Εγώ σήμερα υπέφερα από τους πόνους, από τις 5 το πρωί. Δεν αδιαθέτησα από μόνη μου, πήρα primolut αλλιώς δεν βλέπαμε φως! Η κατάσταση είναι σοβαρή γιατί είναι πλέον τρεις κύστες, η μία μέσα στην άλλη, λέγεται πολύχωρο κυστικό μόρφωμα και είναι ανθεκτικό. Αλλά τουλάχιστον τώρα μπορώ να κάνω την επέμβαση τον Σεπτέμβρη. Δεν θα την κάνω στο Ρεα, μάλλον στο Γαία. Ο γιατρός μου έχει μία πολύ καλή ομάδα η οποία είναι εκεί.

Γλυκά μου κορίτσια, είμαι καλά και μπορεί να με πιάνει το παράπονο και η γκρίνια κοιτάω να προχωράω μπροστά με αισιοδοξία. Σκέφτομαι ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα και αυτά που μου συμβαίνουν μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Θα πάω και το Σαββατοκύριακό μου!! Αυτό που το πάτε? χιχιχι!!!

Σας φιλώ γλυκά!!

να περάσεις πολυ πολύ όμορφα λιονταράκι!!!!!!το παραπονο και η γκρίνια όλες μας πιάνει!!!!φιλακια

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααα ενταξει βρε τοτε.......ειχα την εντυπωση οτι ηταν ο γαμος σε καμια 20αρια μερες.......χαχαχαχαχαχαχα..........στον κοσμο μου τελειως....!!!!!!!!

εχεις οποτε καιρο μπροστα σου. απολαυσε την διαδικασια οσο μπορεις γιατι θα ερθει η μερα του γαμου θα γινει και ο γαμος και θα πεις: τι? αυτο ηταν? ......ετσι γινεται συνηθως.

νυφικο εχεις βρει?

ουχίιιιι...ούτε νυφικό!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (ζουμπουλιας) ουτε νυφικο ??????:shock::shock::shock::shock: τουλαχιστον εχεις στο μυαλο σου τι θες, πως το θες? να το εχεις δει σε καμια βιτρινα και να σου αρεσει και να λες ναι αυτο ειναι το νυφικο μου???? καλα εχει τελεια νυφικα η sposa moda αλλα ειναι πανακριβα. δεν ξερω αν εχει τετοιο καταστημα στην καβαλα αλλα εχει κατι νυφικα υπερπαραγωγη.

πω πω τι ωραιες στιγμες ο γαμος......!!!!

ποτε λες να πας για νυφικο?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιωτουλα μου, ολα ειναι μια κακη εμπειρια η οποια θα περασει πολυ συντομα. ολα καλα θα πανε. θα δεις που σε λιγο θα ειναι μια κακη αναμνηση και θα εισαι ετοιμη να αρχισεις ξανα προσπαθειες και να γινεις η πιο γλυκια μανουλα.

καλε ουτε καλημερα δεν ειπα......:shock:

επαθα ταραχη με την σταυρουλα και το νυφικο ( εγω ειχα παει 7 μηνες πριν-τρελη τελειως-δεν υπαρχω...χαχαχαχα )

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιωτα μου σαν να μας φανταζομαι σε κανα 2 χρονια, εγω εσυ και η Λινα στην παραλια του Περιβολου(Σαντορινη) με τα πιτσιρικια και τα κουβαδακια. τρελο σοου........χαχαχαχαχαχαχαχα.......και να δεις που αυτο που λεω θα γινει.....θα γινει...εχω προαισθημα εγω.

να σημειωσω μονο οτι αν κανω κορη και εχετε αγορακια.....θα τα κρατατε σε αποσταση. λιγα με την κορη μου....οχι πολλα σουξου-μουξου. αφηστε που την εχω ηδη προξενεψει.......

( Χριστε μου τι λεω?????? εχω ξεφυγει) :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχα γιάννα εισαι απίθανη!!!!!

θα ξεκινησω γυρω στις 20 αυγουστου για νυφικό...εχω δει πολλα στο ιντερνετ και νομιζω ότι μου αρεσει το γοργονε στυλ.βεβαια απ'όλα θα δοκιμασω,γιατι ποτε δε ξέρεις...δεν αγχωνομαι...ένας γάμος είναι..1 μερα ευτυχίας που θα θελω αργοτερα να τη θυμάμαι έτσι και όχι σαν ένα 6μηνο κακων εμπειριών από το άγχος της προετοιμασιας....ετσι και αλλιώς εσάς τις παντρεμένες τί σας έχω?????θα με βοηθήσετε οταν χρειαστώ έστω και από μακριά!!!!;););)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

χαχαχα γιάννα εισαι απίθανη!!!!!

θα ξεκινησω γυρω στις 20 αυγουστου για νυφικό...εχω δει πολλα στο ιντερνετ και νομιζω ότι μου αρεσει το γοργονε στυλ.βεβαια απ'όλα θα δοκιμασω,γιατι ποτε δε ξέρεις...δεν αγχωνομαι...ένας γάμος είναι..1 μερα ευτυχίας που θα θελω αργοτερα να τη θυμάμαι έτσι και όχι σαν ένα 6μηνο κακων εμπειριών από το άγχος της προετοιμασιας....ετσι και αλλιώς εσάς τις παντρεμένες τί σας έχω?????θα με βοηθήσετε οταν χρειαστώ έστω και από μακριά!!!!;););)

καλε εννοειτε, οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.....κι ας ειμαστε μακρυα οπως λες θα κανουμε οτι μπορουμε. ε μα τι σοι φορουμοφιλιτσες ειμαστε αν δεν βοηθησουμε?

οσο για τα νυφικα.......οτι βλεπεις μπροστα σου σ'αρεσει δε σ'αρεσει φορα το. μην τα βλεπεις στην κρεμαστρα και λες....ααααα τι αηδια ειναι αυτο. αμα δεν το βαλεις δεν θα το καταλαβεις.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα σε ολες τις κουκλες!!!

τι κανετε? εμεις εδω ..μαστορευουμε ...

ξεκινησαμε να βαψουμε το δωματιο ,και τελικα ..εγινε γιαπι ! ριξαμε τσιμεντοκονια στο δαπεδο (καθοτι παλια κατασκευη με ξυλα και ειχε κενο σαν σκαλοπατακι ,και επρεπε να γεμισει με μπετο ) ετσι ωστε να στρωθει πλακακι ...μου εχουν φυγει τααα ..φραγκα ...καθοτι δ8ικο μου το σπιτι ..

τριβουμε τοιχουσ ...ενασ πανικοσ ..ασπρισα ..!!!!

κοιμομαστε στην κολλητη μου ,αφου δεν εχουμε αλλο δωματιο ..(γκαρσονιερα)...

πολλες δουλειες ..καιη φαση ειναι οτι ειμαστε και ανεργοι και οι δυο ..αλλα ττο φτιαχνουμε ...ισωσ ειναι κ για καλο !!!

να κατσει .(λεω εγω..;) ) καμια εγκυμοσυνη .και μετα δεν γινονταν οιο δουλειες αυτεσ με τιποτα!

ενα σπιτι μεσα στη σκονη ...παναγια μου πωσ θα καθαριστει αυτο ..(ευτυχως που εινια και μικρο)

αυτα απο μενα ..περιοδο εχω ...(τελειωνω βασικα)..και παλι απ την αρχη ..ξεκιναμε ..

ΕΣΕΙΣ???????

ΔΙΑΚΟΠΕΣ??

απ οτι καταλαβατε .εμεις δεν εχει ...διακοπεσ στο γαλατσι !

περιμενω νεα σασ ...(απ τα καλα !!!)

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

γεια σου ντινάκι!!!μαστορεματα ακούω ε???δε πειράζει η κουραση,θα το βλεπεις μετα και θα το χαίρεσαι όμως...άσε που όπως λες μπορει μετά να μη προλαβαίνεται..κ μεις προγραμματίζουμε ένα φρεσκαρισμα στους τοίχους...πάλι καλά που έχουμε μικρα σπιτια δε λες?????εγω νεα δεν έχω προς το παρόν...καλή συνέχεια!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

εγκυος θα ξεκινησετε ενεσεις...δεν θα περιμενετε να κανετε εξεταση β χοριακης για να σας το επιβεβαιωσει..και με την υποψια ακομα εχετε παει στο φαρμακειο για να παρετε ενεσεις. μολις δε μου εστειλαν με ε-μαιλ τις εξετασεις με την γνωματευση και διαβαζω "Προφιλ θρομβοφιλιας υψηλου μαιευτικου κινδυνου" ανατριχιασα, λεω και αυτο ρε γαμωτο? και διαφραγμα και θρομβοφιλια? και να φανταστειτε ρε κοριτσια οτι κατι μου ελεγε μεσα μου να την κανω αυτη την εξεταση...δεν ξερω τι αλλα κατι με εσπρωχνε. οταν με πηρε η συνεργατης γυναικολογος του γιατρου μου να μου πει τα αποτελεσματα της ιστολογικης μετα την αποξεση, μου ειπε ειμαστε 99 % σιγουρη οτι τα διαφραγματα ευθυνονται για την παλλινδρομηση. και τοτε της λεω, : μηπως να εκανα και την εξεταση για θρομβοφιλια? και μου απανταει το εξης: αν θες να την κανεις για να σου φυγει και αυτο το βαρος καντην, απλα αντιμετωπισιμο...και αφου ξερω τι εχω θα ξερω και πως να κινηθω. και πραγματικα χαιρομαι που ξερω τι πρεπει να κανω οταν μεινω εγκυος.

Καλησπέρα Γιάννα μου!!!κ ΕΣΥ θρομβοφιλια;;;Μα ποσά κοινά έχουμε εμείς οι δυο;;μαζι έγγυος μαζι παλυνδρομη κ θρομβοφιλικες!!!απίστευτο!!να δεις που θα ξαναμεινουμε μαζι πάλι!!!εγω απο αυτο το μήνα θα αρχίσω να προσπαθω!την άλλη βδομάδα ειναι καλές μερες!το καθυστερισαμε λίγο γιατί ο άνδρας μου τελικά ειναι πιο ευαίσθητος απο μενα!!!!μακάρι να πανε Καλά όλα απο δω κ πέρα!σε φιλωωωωω

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Γιάννα μου!!!κ ΕΣΥ θρομβοφιλια;;;Μα ποσά κοινά έχουμε εμείς οι δυο;;μαζι έγγυος μαζι παλυνδρομη κ θρομβοφιλικες!!!απίστευτο!!να δεις που θα ξαναμεινουμε μαζι πάλι!!!εγω απο αυτο το μήνα θα αρχίσω να προσπαθω!την άλλη βδομάδα ειναι καλές μερες!το καθυστερισαμε λίγο γιατί ο άνδρας μου τελικά ειναι πιο ευαίσθητος απο μενα!!!!μακάρι να πανε Καλά όλα απο δω κ πέρα!σε φιλωωωωω

Eυαγγελια μου τι κανεις? καιρο ειχαμε να τα πουμε.

κι εγω με θρομβοφιλια κοπελα μου. αστα.....!!!! δυστηχως εχουμε πολλα κοινα αλλα δυσαρεστα κοινα. οποτε θελω να πιστευω οτι τωρα θα ερθουνε τα καλα.

Ευαγγελια μου σιγουρεψου οτι μπορεις να βρεις ενεσεις. μιλα με τον γυναικολογο σου και ρωτα τον με ποιες θα ξεκινησεις και πηγαινε στο φαρμακειο να ρωτησεις αν θα μπορουν να στις εξασφαλισουν. ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ. οι ενεσεις δεν υπαρχουν και η διαθεσιμοτητα τους ειναι μηδενικη. ΠΡΕΠΕΙ να το κοιταξεις πριν μεινεις εγκυος. εγω κανω αγωνα ολο αυτο τον καιρο για να μπορεσω να βρω εστω μερικα κουτια. εχω βαλει ακομα και συγγενεις στην αθηνα να ψαχνουν.

ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ. πιστεψε με ειναι πιο σοβαρο απο οσο φανταζεσαι. δεν θελω να σε τρομαξω αλλα να σε προειδοποιησω και να μην βρεθεις προ εκπληξεων.

εδω θα μαστε να τα λεμε

σε φιλω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σου Γιάννα μου,τώρα διάβασα το μήνυμα σου.πως θα μάθω τι ενέσεις ακριβώς πρέπει να πάρω;τα δικα μου αποτελέσματα των εξετάσεων δεν το έγραφαν αυτο!μήπως πρέπει να πάω να κανω αυτή την εξέταση αντί-χα;διαφωτησε με σε παρακαλω γιατί ανησυχησα τωρα!γράψε μου κ fb αν θέλεις!φιλακια πολλα!

Γειά σας κοριτσαρες! Η miss διακοπές επεστρεψε!πέρασα υπέροχα μπορώ να ομολογήσω και είμαι έτοιμη πια με γεμάτες μπαταρίες για όλα! Διαβάζω για ανακαινίσεις για βαψιματα και για αλλά πολλά! Εχω να σας μεταφέρω την καλοκαιρινή μου ενέργεια και να σας γεμίσω αισιοδοξία για αυτα που έρχονται . Όλα ήσυχα στο προσκήνιο χωρίς μωρα για την ώρα μόνο αναμονή για μια δουλειά που περιμενω . . Και για όλα τα άλλα έχει ο θεός . .

2kMip2.png

Να'μαι κι εγω........σαν να μαζευομαστε σιγα-σιγα.

Ευαγγελια μου σου εχω απαντησει στο facebook.οτι χρειαστεις επιπλεον εδω ειμαι.

Λινα μου welcome back φιλεναδα.......ο τιτλος της miss διακοπες νομιζω οτι σου παει γαντι....:D:D:D:D

τα υπολοιπα κοριτσια που ειναι?????

που ειστε καλε?????? ακομα διακοπες κανετε??????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα γλυκούλες!!

Τι κάμετε? Εγώ είμαι στο πήγαινε - έλα! Από εξοχικό σε εξοχικό! Από το τίποτα κάτι είναι και αυτό! Βέβαια, όσοι με ρωτάνε "διακοπές θα πάτε?" κινδυνεύει πραγματικά! Σε ποιόν θα κληρώσει η μπουνιά δεν ξέρω!!

Περνάνε οι μέρες πολύ γρήγορα πάντως.. πότε φτάσαμε 21 Αυγούστου? Πάει το καλοκαιράκι μου!! κλαψ..

Γιάννούλα μου πως είναι το νησί? Αδειάζει ή ακόμα τίγκα? Εσύ πως τα περνάς?

Λινάκι μου γύρισες τελείως ή θα ξαναφύγεις? Πέρασες καλά? Φαντάζομαι θα έχεις γίνει κατάμαυρη από τα μπάνια. Εγώ πάλι φέτος ούτε το 1/3 από ότι μαυριζα! αίσχος! Λίνα μου έχει ο Θεός, αλλά αν μας έστελνε και έναν χάρτη να τα βρίσκαμε πιο εύκολα? Πλάκα κάνω βεβαίως βεβαίως! λίγη υπομονή πρέπει να κάνουμε! Που θα πάει θα περάσουμε και εμείς από την άλλη πλευρά!!

Θα ξαναφύγω αύριο αλλά θα μπαίνω για τα νέα σας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...