Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

βρε καλως το το κοριτσι.

τι κανεις Ντινα μου?

καλε πια γρια?????? κοπλιμεντα θες ????? γρια σε θεωρεις????? μμμμμμ ξερεις τι λενε???? η γρια κοτα εχει το ζουμι..........χαχαχαχχαχαχχα

η Λινα και η Γιωτα το εχουν σκασει για σαββατοκυριακο. το σταυρουλακι καλα ειναι και αυτο εχει ετοιμασιες ...τις υπολοιπες εχω καιρο να τις δω.

εγω περιμενω περιοδο απο στιγμη σε στιγμη. υπο κανονικες συνθηκες θα ξεκινουσα και προσπαθειες μετα απο αυτην αλλα λογω οικονομικων αναβαλεται για αυτο το μηνα...εχει ο Θεος. εμενα μου εσκασε και η θρομβοφιλια δεν ξερω αν το διαβασες σε προηγουμενα σχολια και μαλιστα ζορικη...υψηλου μαιευτικου κινδυνου. τι να κανουμε θα το αντιμετωπισουμε και αυτο.....!!!!!

με δουλεια ακομα δεν σου εχει κατσει κατι ε? ειναι πολυ δυσκολα ρε γαμωτο τα πραγματα....αφου ο κοσμος δεν εχει λεφτα για να ξοδεψει στην αγορα και αφου αναπτυξει δεν υπαρχει ειναι πολυ λογικο να μην υπαρχουν και θεσεις εργασιας. να δουμε μεχρι που θα παει αυτο το χαλι.

καλωσ το ονλινε κοριτσι ...ναι διαβασα για την θρομβοφιλια σου ...οκ ..ειναι αντιμετωπισιμο ...ομωσ να σουπω την αληθεια ..δεν ξερω τι ακριβωσ ειναι και πωσ προερχεται ....αν εισαι σκυπε ανοιξε να μου πεισ ..για να μην γραφεισ εσυ ....και οσο γι αυτο που λεσ ..οχι τωρα..τον επομενο μηνα ...δλδ ..με ενα μηνα διαφορα στην εγκυμοσυνη ,,σωζεσαι ??? αυτο δεν το καταλαβα ..,ουτα κατα παραγγελια σου ερχεται ...γιου νοου ...;)

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλωσ το ονλινε κοριτσι ...ναι διαβασα για την θρομβοφιλια σου ...οκ ..ειναι αντιμετωπισιμο ...ομωσ να σουπω την αληθεια ..δεν ξερω τι ακριβωσ ειναι και πωσ προερχεται ....αν εισαι σκυπε ανοιξε να μου πεισ ..για να μην γραφεισ εσυ ....και οσο γι αυτο που λεσ ..οχι τωρα..τον επομενο μηνα ...δλδ ..με ενα μηνα διαφορα στην εγκυμοσυνη ,,σωζεσαι ??? αυτο δεν το καταλαβα ..,ουτα κατα παραγγελια σου ερχεται ...γιου νοου ...;)

????? τι να σου πω τωρα?????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

που ειστε βρε κοριτσια???????

τι ησυχια ειναι αυτη???

Γιάννα μου έχουμε σκάσει από την ζέστη και δεν μιλάμε!!!

Εντάξει, στο εξοχικό δεν καιγόμαστε τόσο, είμαστε και στην θαλασσα οπότε η κατάσταση σώζεται!! Αύριο θα καώ στην αγαπημένη μου Αθήνα και έχω και πολλές δουλείες!

Σε αυτό που διάβασα στα πεταχτά, θα σου πω μόνο ότι ένας μήνας πάνω ένας κάτω δεν κάνει διαφορά. Το αγοράκι σου σε αγαπάει και τον αγαπάς και εσύ! Μαζί θα τα βρείτε και θα ξεκινήσετε τις προσπάθειες. Και μην ανησυχείς, το δικό σας μωράκι θα έρθει με ταχυμεταφορά!

Εγώ πάλι, περιμένω να αδιαθετήσω και αν όχι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα επισπεύσω την επέμβαση! Αχ τι καταπληκτικό καλοκαίρι! Θαύμα!! Γελοιοποιώ την κατασταση μου όπως καταλαβαίνεις γιατί αλλιώς θα τρελαθούμε!

Θα σηκωθώ το πρωί θα κάνω ένα μινι μποτέ και θα κυκλοφορήσω σαν σωστή γυναίκα! Γιατί τόσες μέρες άβαφη με μαγιώ καφτάνι και ξυπόλητη δε με αναγνωρίζω!!

Θα στείλω και πολλά φιλιά στο Λινάκι μας που έχω να το πετύχω μερες!!!

Διαφημίσεις

Γιωτακι μου, γλυκο μου κοριτσι

μην ανυσηχεις με την επεμβαση ολα καλα θα πανε....ειμαι σιγουρη. και οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερα. να ξεμπερδευεις για να ηρεμησει το μυαλο σου. οσο το εχεις και το σκεφτεσαι συνεχεια χειροτερο ειναι.

εγω με τις ενεσεις εχω θεμα μεγαλο....ειναι σε ελλειψη και η φαρμακοποιος μου λεει οτι δεν μπορει να μου εγγυηθει οτι θα εχει τις ενεσεις για οσο καιρο τις χρειαζομαι. τωρα εχω παραγγειλει 15 κουτια για αρχη και οποτε ερθουν.....ολα τα ειχαμε αυτο μας ελειπε τωρα. εγω αδιαθετησα εχτες. θα τον αφησω αυτο το μηνα και θα ξεκινησω απο την αλλη περιοδο τις προσπαθειες. μας εχουν πεσει πολλες υποχρεωσεις μαζεμενες φπα-οαεε-εισοδημα και αλλα εξοδα και εχουμε μεινει πανι με πανι. κι αν πω οτι ξεκιναω προσπαθεις πρεπει να εχω στην ακρη ενα 800αρι μονο για την αρχη της εγκυμοσυνης......θελω να τακτοποιησω τις υποχρεωσεις μου και να ειμαι ηρεμη και οικονομικα και πνευματικα. δεν εχω αγχος για το ποτε θα ξανα μεινω εγκυος αλλα για το οταν με το καλο μεινω εγκυος. η αληθεια ειναι οτι θα περασω μια δυσκολη και ψυχοφθορα εγκυμοσυνη αλλα το εχω αποδεχτει και αυτο. γιάυτο θελω πριν μεινω να εχω κλεισει οποιαδηποτε εκκρεμοτητα.

υπομονη σημερα με τη ζεστη. προσπαθησε να μην περασεις πολυ ωρα εκτος γραφειου.εδω ψηνομαστε εμεις που ειμαστε σε νησι ποσο μαλλον εσεις εκει στην τσιμεντουπολη. απαπαπαπα κουραγιο, πολλα νερα και μακρυα απο τον ηλιο.

φιλακια φιλεναδα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα, μια καυτή καλημέρα!

Λιωσαμε βρε παιδι μου, άντε να δροσίζει λιγάκι..

Γιαννα μου καλα έκανες και παρειγειλες τις ενέσεις, σωστός προγραμματισμός!!

Το οικονομικό ειναι θεματακι οπότε καλυτερα να κανε ότι μπορείς για να εισαι πιο ήρεμη στην εγκυμοσυνη σου! Πάντως, μην το λες για την εγκυμοσυνη σου, θα ειναι πολυ καλη, θα συνιθισεις τις ενεσουλες και θα κυλήσει πολυ όμορφα όλο το διάστημα!

Εγω αδιαθετησα έχτες με πολυ πόνο, αλλα χαλάλι! την επέμβαση θα την κανω αλλα αρχές Σεπτέμβρη, ο γιατρός μου δεν ήθελε με τίποτα μεσα στον Δεκαπενταύγουστο. Τα νοσοκομεία υπολειτουργούν! Τουλάχιστον τώρα μειώθηκε ο κίνδυνος της αιμορραγίας, υπήρχε πιθανότητα να συστραφει η ωοθηκη. Άστα, τώρα πάλι έλεγχος την Δευτέρα, τόσα λεφτά σε υπερηχους. έλεος! Σε σουίτα στη Μυκονο θα πήγαινα διακοπες!! Ευτυχώς που αδιαθετησα γιατι θέλω να φύγω το σκ και αν δεν είχα αδιαθετησει ο γιατρός μου δεν με άφηνε να φύγω απο την πόλη!

Αυτα τα όμορφα και πο μένα! ελπίζω όλα τα κοριτσακια να ειναι καλα και να περνάνε ακόμα καλυτερα!!!!

καλησπερα κι απο μενα.

αντε να περασει το καλοκαιρι, να μαζευτει παλι η παλιοπαρεα μας γιατι εχουμε μεινει τρεις και ο κουκος.....χαχχαχαχαχαχχαχαχα.

Γιωτα μου τι ειναι αυτα που λες? δηλαδη ηταν τοσο σοβαρη η υποθεση με την κυστη σου? καλα τρελαθηκα τωρα......τι να πω βρε παιδι μου ευτυχως τουλαχιστον αδιαθετησες απο μονη σου. κατι ειναι και αυτο. οποτε αρχες Σεπτεμβρη κανονισες με τον γιατρο σου? που θα την κανεις στο Ρεα?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ειμαι κ γω εδωωωωωωωωω....τριγυρωωω!!!!!σας διαβαζω πάντως και μαθαίνω τα νεα σας...

λιονταράκι μου υπομονη και έμεινε λίγος καιρός να κάνεις την επεμβασουλα και μετά να ερθεις πιο κοντά στο όνειρο!!!αληθεια μου ακουστηκε επικινδυνο αλλά ευτυχως ο οργανισμος σου ξεμπλόκαρε και σου ηρθε περιοδος και γλυτωσες απο τα χειροτερα.....να προσεχεις!!!

γιαννα μου έχετε ακομη πολύ κοσμο στο νησι?πάντως η σπιτονοικοκυρα μας ξετρελαθηκε που ηρθε πριν καμια βδομαδα!!!!όσο για τις υποχρεωσεις που λες,αστα να πάνε...στην ιδια μοιρα είμαστε και μεις!πολλά χρηματα θα φυγουν έτσι το μηνα που ερχεται....αλλά έχει ο Θεός....όλα καλά θα πάνε...

φιλακια στη λίνα και στη ντίνα μας....

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

ειμαι κ γω εδωωωωωωωωω....τριγυρωωω!!!!!σας διαβαζω πάντως και μαθαίνω τα νεα σας...

λιονταράκι μου υπομονη και έμεινε λίγος καιρός να κάνεις την επεμβασουλα και μετά να ερθεις πιο κοντά στο όνειρο!!!αληθεια μου ακουστηκε επικινδυνο αλλά ευτυχως ο οργανισμος σου ξεμπλόκαρε και σου ηρθε περιοδος και γλυτωσες απο τα χειροτερα.....να προσεχεις!!!

γιαννα μου έχετε ακομη πολύ κοσμο στο νησι?πάντως η σπιτονοικοκυρα μας ξετρελαθηκε που ηρθε πριν καμια βδομαδα!!!!όσο για τις υποχρεωσεις που λες,αστα να πάνε...στην ιδια μοιρα είμαστε και μεις!πολλά χρηματα θα φυγουν έτσι το μηνα που ερχεται....αλλά έχει ο Θεός....όλα καλά θα πάνε...

φιλακια στη λίνα και στη ντίνα μας....

γεια σου Σταυρουλακι μου. πως εισαι?

απο κοσμο αλλο τιποτα....εεε μετα τις 15-20 αυγουστου θα αρχισει να αδειαζει. ασε γινεται της τρελης.

πως να μην ξετρελαθει η σπιτονοικοκυρα σου.....????? η ομορφια σε ολο της το μεγαλειο ειναι αυτο το νησι. απο το 1999 ειμαι εδω και δεν εχω πει μια φορα: πω πω βαρεθηκα αυτη τη θεα 'η τα ιδια κ τα ιδια. οσες φορες κι αν κατσω στη καλντερα για καφε θα ειναι παντα σαν σαν πρωτη φορα...ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

εσυ για πες μας τα νεα με τα του γαμου? πως πανε οι ετοιμασιες σου? εχεις μπει στην τελικη ευθεια ε?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

αν βγάλω τη σημερινη μέρα σε 127 μέρες...τουτέστιν 15 δεκεμβριου!!!!:shock:

ε εντάξει,δεν ειμαι και της τελευταίας στιγμής:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αααα ενταξει βρε τοτε.......ειχα την εντυπωση οτι ηταν ο γαμος σε καμια 20αρια μερες.......χαχαχαχαχαχαχα..........στον κοσμο μου τελειως....!!!!!!!!

εχεις οποτε καιρο μπροστα σου. απολαυσε την διαδικασια οσο μπορεις γιατι θα ερθει η μερα του γαμου θα γινει και ο γαμος και θα πεις: τι? αυτο ηταν? ......ετσι γινεται συνηθως.

νυφικο εχεις βρει?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Αχ κοριτσάρες μου μιλάτε για γάμο? Τι καλά!!

Σταυρουλάκο μου μην αγχωθείς καθόλου! Όλα θα τα προλάβεις και θα γίνουν όλα πολύ όμορφα! Σας εύχομαι μία πολύ όμορφη κοινή ζωή!!! Αν έχεις καμιά απορία είμαι στην διάθεση σου! Τα έχω πρόσφατα!

Γιάννα μου τι κάνεις? Θέλω τόσο πολύ να έρθω Σαντορίνη αλλά δυστυχώς τα σχέδια όλο αναβάλλονται! Αλλά είπμαμε. Θα έρθω με όλη την οικογένεια για να παίξουν και τα παιδιά στην άμμο!! χαχα!

Εγώ σήμερα υπέφερα από τους πόνους, από τις 5 το πρωί. Δεν αδιαθέτησα από μόνη μου, πήρα primolut αλλιώς δεν βλέπαμε φως! Η κατάσταση είναι σοβαρή γιατί είναι πλέον τρεις κύστες, η μία μέσα στην άλλη, λέγεται πολύχωρο κυστικό μόρφωμα και είναι ανθεκτικό. Αλλά τουλάχιστον τώρα μπορώ να κάνω την επέμβαση τον Σεπτέμβρη. Δεν θα την κάνω στο Ρεα, μάλλον στο Γαία. Ο γιατρός μου έχει μία πολύ καλή ομάδα η οποία είναι εκεί.

Γλυκά μου κορίτσια, είμαι καλά και μπορεί να με πιάνει το παράπονο και η γκρίνια κοιτάω να προχωράω μπροστά με αισιοδοξία. Σκέφτομαι ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα και αυτά που μου συμβαίνουν μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Θα πάω και το Σαββατοκύριακό μου!! Αυτό που το πάτε? χιχιχι!!!

Σας φιλώ γλυκά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...