Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Κοριτσακι μου γλυκό να σου πω δεν πειράζει θα είναι τυπικουρα του κερατα. . Μόνο υπομονή πίστη και χαλαρά. . Και τα ομορφα είναι μπροστά και περιμένουν. . . Είναι θέμα χρόνου και διαδρομής!εμείς καλά. . Υπομονή κ εμείς. .

Λινακι μου γλυκό, έχω πολυ πίστη ίσως περισσότερη τώρα απο οταν ξεκίνησα για παιδι, ίσως να έχω την ανάγκη να πιστεύω τώρα περισσότερο, δεν με αφήνω να απελπιστω, λειτουργεί ο εγκέφαλος ασταμάτητα. Θαυμάζω και εγω την ψυχραιμία μου. Λυπάμαι μονο το άντρακι μου που φοβάται για την υγεια μου. Πραγματικά, προσπαθώ να ενθάρρυνω τους γύρω. Τι να πεις!! Θα τα καταφερουμε!!!

Εσυ καλα εισαι κοριτσάκι μου? Αθήνα? θα φύγετε άλλο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια!! τι κάνετε?

Γιαννουλα μου διαβάζω ότι αρρωστησες? περαστικα σου! μπάς και δεν προσεξες και αρπάξες κρυωματακι, ε? περαστικουλια!!!

Δεν πέτυχα καμία μεσα! Εγω έκανα σήμερα υπερηχο αφού δεν αδιαθετησα ποτε, και δυστυχώς η κυστη παραμένει και σε πιο άσχημη μορφή. Πήρα φαρμακα για να αδιαθετησω και βλέπουμε! αν όχι, κατευθείαν λαπαροσκοπηση για να την αφαιρεσω. Αλλιώς το Σεπτέμβρη σιγουρα η επεμβασουλα! Δεν έχω παράπονο πήρα τέτοιο δώρο γενεθλιων!!!

Με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τις ευχουλες σας! να είσαστε όλες πάντα καλα, με υγεια, χαρούμενες και ανθρώπους που σας αγαπάνε και τους αγαπάτε! εμείς με τον άντρα μου κοιτάμε να ξεπεράσουμε το σοκ και θα πάμε σκ στο εξοχικό μας να ξεχαστουμε λιγάκι! Θα μπαίνω να σας διαβάζω αλλα δεν ξέρω αν θα ειναι καλο το Ίντερνετ για Να φορτώσει την απαντηση!

Ελπίζω να ειστε όλες καλα!

αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι η αλλαγη στα συμπτωματα της περιοδου οσο μεγαλωνουμε...ειμαι παλι 10 μερες πριν την αναμενομενη -η και οχι-περιοδο και εχω πρηστει τοσο πολυ και ποναω τοσο πολυ σαν να μου ερχεται αυριο μεθαυριο...ελεος πια η γρια....τι να πω...????τουλαχιστον να εχω μωρο μεσα μου να πω παει στο διαολο και ο πονος και το φουσκωμα ...αλλα ελα που δεν ξερω ακομα!!!!ναι καλα!!!!και μετα ξυπνησαμε!!!!χαχαχαχα,,,,τα αστεια της πανσεληνου!!!!μην το ξεχναμε και αυτο!!!!οπου να'ναι θα ξεμυτισει το ολογιομο φεγγαρακι και τοτε εγω θα του ζητησω να μας κανει ενα δωρακι!!!!ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΑΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣ!!!!?????ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ?????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ....

2kMip2.png

αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι η αλλαγη στα συμπτωματα της περιοδου οσο μεγαλωνουμε...ειμαι παλι 10 μερες πριν την αναμενομενη -η και οχι-περιοδο και εχω πρηστει τοσο πολυ και ποναω τοσο πολυ σαν να μου ερχεται αυριο μεθαυριο...ελεος πια η γρια....τι να πω...????τουλαχιστον να εχω μωρο μεσα μου να πω παει στο διαολο και ο πονος και το φουσκωμα ...αλλα ελα που δεν ξερω ακομα!!!!ναι καλα!!!!και μετα ξυπνησαμε!!!!χαχαχαχα,,,,τα αστεια της πανσεληνου!!!!μην το ξεχναμε και αυτο!!!!οπου να'ναι θα ξεμυτισει το ολογιομο φεγγαρακι και τοτε εγω θα του ζητησω να μας κανει ενα δωρακι!!!!ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΑΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣ!!!!?????ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ?????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ....

παω να σηκωσω την τεντα!!!!!

2kMip2.png

παω να σηκωσω την τεντα!!!!!

Nα την σηκώσεις, να δεις το φεγγαράκι και να κάνεις την ευχούλα σου!

Να συνεχίζεις να ελπίζεις! Μπορεί αυτό το φούσκωμα να είναι και κάτι άλλο! Κάτι πιο όμορφο και ζωηρό.. χαχα! Αν πάλι όχι, προχωράμε με το κεφάλι μπροστά!

Εμείς θα νικήσουμε στο τέλος, ακούς Λίνα μου? Εμείς!

Να παραμείνεις γλυκιά και αισιόδοξη και μην σταματάς να ελπίζεις!!

Θα κάνω και εγώ ευχούλα σήμερα..

Nα την σηκώσεις, να δεις το φεγγαράκι και να κάνεις την ευχούλα σου!

Να συνεχίζεις να ελπίζεις! Μπορεί αυτό το φούσκωμα να είναι και κάτι άλλο! Κάτι πιο όμορφο και ζωηρό.. χαχα! Αν πάλι όχι, προχωράμε με το κεφάλι μπροστά!

Εμείς θα νικήσουμε στο τέλος, ακούς Λίνα μου? Εμείς!

Να παραμείνεις γλυκιά και αισιόδοξη και μην σταματάς να ελπίζεις!!

Θα κάνω και εγώ ευχούλα σήμερα..

μου αρεσει και η φωτο που εχεις βαλει αγαπουλα μου!!!αχ γιωτακι μου εχεις τοσο δικιο!!!!και φαντασου οτι ειμαι και στα τετοια μου...δεν τσιτωνω τοσο πια να προσεχω τι κανω...μου λενε μην εχεις αγχος....μα δεν εχω ρε παιδια...ανυπομονησια εχω....ποτε θα το καταλαβετε????θελω να κανω παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αααααααααααααααααααααα...γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

μου αρεσει και η φωτο που εχεις βαλει αγαπουλα μου!!!αχ γιωτακι μου εχεις τοσο δικιο!!!!και φαντασου οτι ειμαι και στα τετοια μου...δεν τσιτωνω τοσο πια να προσεχω τι κανω...μου λενε μην εχεις αγχος....μα δεν εχω ρε παιδια...ανυπομονησια εχω....ποτε θα το καταλαβετε????θελω να κανω παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αααααααααααααααααααααα...γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

εχθες στενοχωρηθηκα λιγακι γιατι ενας πολυ δικος μου ανθρωπος εχει φλεγμονη στον τραχηλο απο τον ιο hpv...και περιμενει τη βιοψια σε 10 μερες....ξερεις τι της ειπε ο γυναικολογος????εχεις αγχος????και ειπε ναιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!φυσικα ειμαι πολυ αισιοδοξη οτι ειναι στο πρωαρχικο σταδιο και θα αντιμετωπιστει ανωδυνα....αλλα αυτο σε κανει να παιρνεις ενα βασικο μαθημα....στα αρχ....ια σου ολααααααααααααα.....δεν αξιζει να πεθανουμε απο το αγχος,,....οποτε γιωτακι μου οπως λες κι εσυ εμεις θα νικησουμε στο τελος....εμεις και μονο εμεις!!!!

2kMip2.png

εχθες στενοχωρηθηκα λιγακι γιατι ενας πολυ δικος μου ανθρωπος εχει φλεγμονη στον τραχηλο απο τον ιο hpv...και περιμενει τη βιοψια σε 10 μερες....ξερεις τι της ειπε ο γυναικολογος????εχεις αγχος????και ειπε ναιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!φυσικα ειμαι πολυ αισιοδοξη οτι ειναι στο πρωαρχικο σταδιο και θα αντιμετωπιστει ανωδυνα....αλλα αυτο σε κανει να παιρνεις ενα βασικο μαθημα....στα αρχ....ια σου ολααααααααααααα.....δεν αξιζει να πεθανουμε απο το αγχος,,....οποτε γιωτακι μου οπως λες κι εσυ εμεις θα νικησουμε στο τελος....εμεις και μονο εμεις!!!!

Έτσι ακριβώς!!

Ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που αρέσουν οι φωτογραφίες! Για τα δικά σου, δεν έχω λόγια! Απλά υποκλίνομαι..

Σου εύχομαι τα καλύτερα για την φίλη σου! Να είστε όλοι αισιόδοξοι και φυσικά να τις το μεταδίδεται!

Λίνακι μου σήμερα το πρωί νόμιζα ότι σταμάτησε η καρδιά μου φοβήθηκα για μένα και το τι μπορεί να πάθω. Αν δεν είμαι εγώ γερή πως θα παλέψω? Προέχω εγώ. Οπότε, αλλάζει η οπτική γωνία!!

Ανυπομονησία έχεις και έχω! Δικαίωμα μας είναι! Εγώ σου εύχομαι ολόψυχα - πραγματικά μέσα από την καρδιά μου - πολύ σύντομα να πραγματοποιηθεί η ευχούλα σου! Και αυτό το φούσκωμα όλο και να μεγαλώνει....

Έτσι ακριβώς!!

Ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που αρέσουν οι φωτογραφίες! Για τα δικά σου, δεν έχω λόγια! Απλά υποκλίνομαι..

Σου εύχομαι τα καλύτερα για την φίλη σου! Να είστε όλοι αισιόδοξοι και φυσικά να τις το μεταδίδεται!

Λίνακι μου σήμερα το πρωί νόμιζα ότι σταμάτησε η καρδιά μου φοβήθηκα για μένα και το τι μπορεί να πάθω. Αν δεν είμαι εγώ γερή πως θα παλέψω? Προέχω εγώ. Οπότε, αλλάζει η οπτική γωνία!!

Ανυπομονησία έχεις και έχω! Δικαίωμα μας είναι! Εγώ σου εύχομαι ολόψυχα - πραγματικά μέσα από την καρδιά μου - πολύ σύντομα να πραγματοποιηθεί η ευχούλα σου! Και αυτό το φούσκωμα όλο και να μεγαλώνει....

θα εισαι γερη αγαπουλα μου και ολα θα πανε καλα....αυτο αν το πιστευεις ετσι και θα γινει....οτι χρειαστεις θα ειμαι εδω και εγω και οποιος σε αγαπαει πραγματικα.....σε φιλω και να προσεχεις πολυ!!!!παρε μια βαθια ανασα και προχωρα δυναμικα!!!!

2kMip2.png

θα εισαι γερη αγαπουλα μου και ολα θα πανε καλα....αυτο αν το πιστευεις ετσι και θα γινει....οτι χρειαστεις θα ειμαι εδω και εγω και οποιος σε αγαπαει πραγματικα.....σε φιλω και να προσεχεις πολυ!!!!παρε μια βαθια ανασα και προχωρα δυναμικα!!!!

Λινάκι μου είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος!!!

Καληνύχτα!!!

καλημερα σε όλες σας...περαστικά στην γιαννα μας και ένα σκαστο φιλή στη λίνα!!!!

λιονταράκι μου θα σου προτεινω κάτι....βγες από το σωμα σου και προσποιησου ότι είσαι κάποια άλλη.μετά κάθησε απεναντι στον υπολογιστή και διάβασε τα μηνυματα σου!μόνο θάρρος μπορεις να πάρεις κουκλα μου από αυτά....δυναμη και πίστη ομορφιά μου!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

Γιωτα μου,

δυστηχως ή ευτυχως για τον καθε ανθρωπο πανω στη γη υπαρχει ενα "γραμμενο". σε αλλους η ζωη φερεται καλυτερα σε αλλους χειροτερα. πρεπει ομως οτιδηποτε μας συμβαινει να το αντιμετωπιζουμε με θαρρος-ψυχραιμια και κουραγιο.

την ιστορια μου απο την εγκυμοσυνη μου και μετα την γνωριζεις.....δεν περασα και λιγα....εγκυμοσυνη-παλλινδρομηση-αποξεση-διαφραγματα-αναμονη να μαζεψουμε χρηματα για την υστεροσκοπηση-να κανω την επεμβαση-σκαει και η θρομβοφιλια.....και????? ηξερα τι ειχα, το διορθωσα και ξερω τι εχω ωστε να το αντιμετωπισω.

η δικια μου ιστορια ή η δικια σου σε αλλες κοπελες μπορει να φαινεται πτεσμα και σε αλλες χαος.....θελω να πω οτι παντα υπαρχουν τα χειροτερα όπως παντα υπαρχουν και τα καλυτερα. μην αναλογιστεις "γιατι σε μενα?" δεν υπαρχει απαντηση. ηταν να σου κατσει και σου εκατσε. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ. θα περασεις μια λαπαροσκοπηση και τελος. αυτο να σκεφτεσαι οτι θα σε ζορισει λιγο αλλα μετα ΤΕΛΟΣ. θα εισαι καλα και ετοιμη σωματικα να υποδεχτεις μια εγκυμοσυνη.

και σκεψου και το αλλο......αν η κυστη ειναι η αιτια που εχει καθυστερησει η εγκυμοσυνη, τοτε δεν ειναι καλυτερα που σου εγινε η διαγνωση και ξερεις οτι πρεπει να την αφαιρεσεις? ξερεις οτι τα ποσοστα επιτευξης εγκυμοσυνης μετα απο υστεροσκοπησεις και λαπαροσκοπησεις αυξανονται? δες τα θετικα τουλαχιστον......

εισαι μικρη...εισαι πολυ νεα γλυκια μου και αν αυτη η επεμβαση σε παει λιγο πισω μην ανησυχεις γιατι εχεις πολλα χρονια μπροστα σου να κανεις πολλααααα παιδακια. μην βασανιζεσαι και μην φορτωνεις αγχος τον οργανισμο σου...ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.........υπομονη θελει μονο. καθε εμποδιο για καλο ειναι.....ΑΥΤΟ να το θυμασαι.

σε φιλω

να εχεις ενα καλο και ξεγνοιαστο σαββατοκυριακο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα σε όλες σας...περαστικά στην γιαννα μας και ένα σκαστο φιλή στη λίνα!!!!

λιονταράκι μου θα σου προτεινω κάτι....βγες από το σωμα σου και προσποιησου ότι είσαι κάποια άλλη.μετά κάθησε απεναντι στον υπολογιστή και διάβασε τα μηνυματα σου!μόνο θάρρος μπορεις να πάρεις κουκλα μου από αυτά....δυναμη και πίστη ομορφιά μου!!!!

ευχαριστω σταυρουλακι μου, σημερα ειμαι λιγο καλυτερα ...περισσοτερο το μπουκωμα μου εχει μεινει.....και ξερεις πιο ειναι το ωραιο??? με ακουνε που μιλαω μπουκωμενα και με ρωτανε: κρυωμενη εισαι??????? εεεεε κρυωμενη ειμαι για να ειμαι μπουκωμενη κρυωμενη δεν θα ειμαι??? δηλαδη υπαρχει περιτωση στα 28 μου να βαζω μανταλακι στη μυτη και να μιλαω στον κοσμο??????χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αγαπουλα μου................κοριτσι μου καλο...την σηκωσες την τεντα????? εσυ με την τεντα εγω με το ταβανι, τελειες μας βρισκω.....!!!!χαχαχχαχαχαχαχαχ

αυτο που λες με την περιοδο ειναι γεγονος. τα τελευταια 2 χρονια εχω παρατηρησει κι εγω πολλες αλλαγες στα προερτια της περιοδου. τι με σπυρακια, τι με κραμπες, τι με πρηξιματα......θυμαμαι ενα διαστημα (εχει καιρο βεβαια να μου ξανα γινει) 2 μερες πριν την περιοδο με επιανε ενας σφαχτης κατω απο το στηθος που νομιζα οτι θα μου κοπει η ανασα. τι τραβαμε κι εμεις οι γυναικες βρε παιδι μου???? :confused::confused::confused::confused::confused:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε???

εγω μπαινω ..διαβαζω αλλα δεν γραφω ...στα πολυ πεταχτα το κανω ,,,

ψαχνω συνεχεια για δουλεια .αγγελιεσ ,βιογραφικα και τπτ δεν βγαινει ..εχω παει σε μερικεσ ,κλασσικα θα μου πουν ,,,:(

περιμενω και περιοδο αυτεσ τισ μερεσ ..μαλλον 8 του μηνοσ ,,και νιωθω μια μ@λ?@κια ..ανακατεμα ..το στομαχι χαλια ...οχι δεν ελπιζω ακομα ..με την εννοια οτι καναμε ακριβωσ οχι στισ γονιμεσ μονο αλλα στην ωορηξια (πριν και μετα) αλλα και παλι δεν ελπιζω ..ειναι νωρισ απο το χειρουργειο να εχει κατσει ττο σπερμα το ...καλο !

αλλα σασ λεω μια αηδια στο στομαχι ...σαν .πλυντηριο ...

εσεισ???

διακοπεσ να υποθεσω?? εμειε εδω σπιτι στην αθηνα ..νο βακεισον φετοσ ...

παντρευεται και ο αδερφοσ του καλου μου ..25 αυγουστου ..και σκεφτομαι τι θα βαλω που θα ειμια σαν ..ζωον ..δεν θα χωραει τπτ ...διαιτα και να κανω ...θα χασω αλλα πολυ ..βιαια ...

αμα αρχισω κανα γιαουρτακι ...τσακ μπαμ ..χανω ..

ε αυτα τα νεα τα δικα μου ....πειρμενω δικα σασ ..

γιαννα ?? λιονταρινουλα ,σταυρουλι ?? αναστ ???

νενα???

παντα ξεχναω ..αλλα συγχωρεστε με ...γρια γυναικα ειμαι !!!:tongue:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

βρε καλως το το κοριτσι.

τι κανεις Ντινα μου?

καλε πια γρια?????? κοπλιμεντα θες ????? γρια σε θεωρεις????? μμμμμμ ξερεις τι λενε???? η γρια κοτα εχει το ζουμι..........χαχαχαχχαχαχχα

η Λινα και η Γιωτα το εχουν σκασει για σαββατοκυριακο. το σταυρουλακι καλα ειναι και αυτο εχει ετοιμασιες ...τις υπολοιπες εχω καιρο να τις δω.

εγω περιμενω περιοδο απο στιγμη σε στιγμη. υπο κανονικες συνθηκες θα ξεκινουσα και προσπαθειες μετα απο αυτην αλλα λογω οικονομικων αναβαλεται για αυτο το μηνα...εχει ο Θεος. εμενα μου εσκασε και η θρομβοφιλια δεν ξερω αν το διαβασες σε προηγουμενα σχολια και μαλιστα ζορικη...υψηλου μαιευτικου κινδυνου. τι να κανουμε θα το αντιμετωπισουμε και αυτο.....!!!!!

με δουλεια ακομα δεν σου εχει κατσει κατι ε? ειναι πολυ δυσκολα ρε γαμωτο τα πραγματα....αφου ο κοσμος δεν εχει λεφτα για να ξοδεψει στην αγορα και αφου αναπτυξει δεν υπαρχει ειναι πολυ λογικο να μην υπαρχουν και θεσεις εργασιας. να δουμε μεχρι που θα παει αυτο το χαλι.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...