Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου,

γιωτα μου καλα εισαι? αντε απο σημερα θα κλεινετε στις 2...περισσοτερη ξεκουραση οποτε, τι καλα..!!!! εγω εδω μεχρι τις 4 σταθερη αξια.

ευτυχως που στην οργανωση ειμαι παρα πολυ καλη....παντα δηλαδη ετσι κανω, οτι μπορω να κανονισω απο τωρα, το κανονιζω τωρα δεν περιμενω ας πουμε να ερθει η ωρα να το χρειαστω για να το κανω. και αυτο φυσικα και ειναι καλο, γατι αν ειχα επαναφθει οτι οι ενεσεις υπαρχουν θα ετρωγα τα μουτρα μου. με πηραν και απο το γραφειο του γιατρου μου χθες και με ενημερωσαν ε για τις ενεσεις. θα κανω τις κλεξαν των 40. θα παω μετα μολις σχολασω να το πω στην φαρμακοποιο να το γνωριζει για να τις φερει ...εεε και οποτε τις χρειαστω, αρκει να ξερω οτι ειναι εδω ενα κουτι σιγουρα.

τον αντρα μου θα τον περιποιηθω εγω αναλογως.

σημερα εχω γενεθλια, κλεινω τα 28....εγω ποτε θα γινω μανα?????????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια μου,

γιωτα μου καλα εισαι? αντε απο σημερα θα κλεινετε στις 2...περισσοτερη ξεκουραση οποτε, τι καλα..!!!! εγω εδω μεχρι τις 4 σταθερη αξια.

ευτυχως που στην οργανωση ειμαι παρα πολυ καλη....παντα δηλαδη ετσι κανω, οτι μπορω να κανονισω απο τωρα, το κανονιζω τωρα δεν περιμενω ας πουμε να ερθει η ωρα να το χρειαστω για να το κανω. και αυτο φυσικα και ειναι καλο, γατι αν ειχα επαναφθει οτι οι ενεσεις υπαρχουν θα ετρωγα τα μουτρα μου. με πηραν και απο το γραφειο του γιατρου μου χθες και με ενημερωσαν ε για τις ενεσεις. θα κανω τις κλεξαν των 40. θα παω μετα μολις σχολασω να το πω στην φαρμακοποιο να το γνωριζει για να τις φερει ...εεε και οποτε τις χρειαστω, αρκει να ξερω οτι ειναι εδω ενα κουτι σιγουρα.

χρονια πολλα κοριτσάρα μου και σύντομα μα πολύ σύντομα με ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

χρονια πολλα κοριτσάρα μου και σύντομα μα πολύ σύντομα με ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!!!!!

σε ευχαριστω πολυ Σταυρουλα μου, να'σαι καλα . κι εσυ συντομα με ευχαριστα νεα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα κοριτσια μου,

Φιλενάδα μου χρόνια σου πολλά και γεμάτα ευτυχια . . Αυτό έχει μέσα στην εικόνα και ένα μωρό φυσικά!σε έπαιρνα τηλέφωνο να σου ευχηθώ αγάπη μου γλυκιά. .

2kMip2.png

Διαφημίσεις

λιονταράκι όμορφο χρόνια πολλά και σε σένα αγάπη!!!!το όνειρο σου γρηγορα πραγματικοτητα!!!

Αχ Σταυρούλα μου γλυκιά σε ευχαριστώ πολύ!

Όλα τα όνειρα, όλων των κοριτσιών γρήγορα πραγματικότητα! Και διπλάσια μη σου πω!!!

Του χρόνου θέλω να μου ευχηθείς διπλή!! Θα περιμένω..

Γιωτουλα μου, γλυκια μου κοριτσαρα, να τα εκατοστησεις, καθε σου επιθυμια ευχη μου. Να εχεις οοοοοτι επιθυμει η καρδουλα σου και φυσικα σου ευχομαι να εχεις γρηγορα μα παρα πολυ γρηγορα ενα μικρο σπορακι στην κοιλιτσα σου. θα γινεις πολυ γλυκια μαμα, γι'αυτο και ευχομαι ο καλος μας Θεουλης να σου δωσει πολυ συντομα το δωρο γενεθλιων σου.....!!!!!! να εισαι καλα κοπελα μου και να χαιρεσαι την καθε στιγμη της ζωης σου με ανθρωπους που σε αγαπουν, που σε νοιαζονται και που μπορουν να σε προστατεψουν. Να εχεις παντα την υγεια σου και αγαπη...πολυυυυ αγαπη στη ζωη σου.

ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........:D:D:D:D:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Αχ Σταυρούλα μου γλυκιά σε ευχαριστώ πολύ!

Όλα τα όνειρα, όλων των κοριτσιών γρήγορα πραγματικότητα! Και διπλάσια μη σου πω!!!

Του χρόνου θέλω να μου ευχηθείς διπλή!! Θα περιμένω..

να το περιμένεις,να'σαι σίγουρη δηλ!!!!!!:D:D:D:D

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσι μου καλο....τι μου κανεις?????

εγω ειμαι αρρωστουλα....:(:(:( αυγουστιατικα,εξω σκαει ο τζιτζικας και εγω ειμαι κρυωμενη....τρεχει η μυτη, βηχω, πονανε κοκαλα,εχω δεκατα....!!!!! τελεια μωρε ολα μια χαρα....ακομα κι εκει στραβα μου παει...ελεος, τι αλλο? σε λιγο γυρω γυρω απο το σπιτι μου θα χιονιζει ενω σε ολη την υπολοιπη ελλαδα θα εχει καλοσυνη....:evil::evil::evil:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα κοριτσι μου καλο....τι μου κανεις?????

εγω ειμαι αρρωστουλα....:(:(:( αυγουστιατικα,εξω σκαει ο τζιτζικας και εγω ειμαι κρυωμενη....τρεχει η μυτη, βηχω, πονανε κοκαλα,εχω δεκατα....!!!!! τελεια μωρε ολα μια χαρα....ακομα κι εκει στραβα μου παει...ελεος, τι αλλο? σε λιγο γυρω γυρω απο το σπιτι μου θα χιονιζει ενω σε ολη την υπολοιπη ελλαδα θα εχει καλοσυνη....:evil::evil::evil:

το χιονι ειναι ευτυχιααααααααααααααα.....χαχαχαχ.α..περαστικουλια αγαπουλα μου!!!!!σε επαιρνα εχθες ηθελα κατι να σου πω αλλα δεν πειραζει μπορει να περιμενει....θα σε παρω απογευματακι....οκ μικρη μου???

2kMip2.png

το χιονι ειναι ευτυχια οταν το δεις στον υπνο σου,επισης ευτυχια ειναι τα χριστουγεννα ή τελος παντων γενικα το χειμωνα.....με νταλα ηλιο δεν το λες ευτυχια .......το λες γκαντεμια......χαχαχαχαχαχαχαχαχα

παρε με οτι ωρα θελεις......μπορει να ακουσεις να σου μιλαει ενα μπουκωμα....αλλα μην ανησυχησεις, μαζι μου θα μιλας.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γεια σας κοριτσακια!! τι κάνετε?

Γιαννουλα μου διαβάζω ότι αρρωστησες? περαστικα σου! μπάς και δεν προσεξες και αρπάξες κρυωματακι, ε? περαστικουλια!!!

Δεν πέτυχα καμία μεσα! Εγω έκανα σήμερα υπερηχο αφού δεν αδιαθετησα ποτε, και δυστυχώς η κυστη παραμένει και σε πιο άσχημη μορφή. Πήρα φαρμακα για να αδιαθετησω και βλέπουμε! αν όχι, κατευθείαν λαπαροσκοπηση για να την αφαιρεσω. Αλλιώς το Σεπτέμβρη σιγουρα η επεμβασουλα! Δεν έχω παράπονο πήρα τέτοιο δώρο γενεθλιων!!!

Με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τις ευχουλες σας! να είσαστε όλες πάντα καλα, με υγεια, χαρούμενες και ανθρώπους που σας αγαπάνε και τους αγαπάτε! εμείς με τον άντρα μου κοιτάμε να ξεπεράσουμε το σοκ και θα πάμε σκ στο εξοχικό μας να ξεχαστουμε λιγάκι! Θα μπαίνω να σας διαβάζω αλλα δεν ξέρω αν θα ειναι καλο το Ίντερνετ για Να φορτώσει την απαντηση!

Ελπίζω να ειστε όλες καλα!

Γεια σας κοριτσακια!! τι κάνετε?

Γιαννουλα μου διαβάζω ότι αρρωστησες? περαστικα σου! μπάς και δεν προσεξες και αρπάξες κρυωματακι, ε? περαστικουλια!!!

Δεν πέτυχα καμία μεσα! Εγω έκανα σήμερα υπερηχο αφού δεν αδιαθετησα ποτε, και δυστυχώς η κυστη παραμένει και σε πιο άσχημη μορφή. Πήρα φαρμακα για να αδιαθετησω και βλέπουμε! αν όχι, κατευθείαν λαπαροσκοπηση για να την αφαιρεσω. Αλλιώς το Σεπτέμβρη σιγουρα η επεμβασουλα! Δεν έχω παράπονο πήρα τέτοιο δώρο γενεθλιων!!!

Με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τις ευχουλες σας! να είσαστε όλες πάντα καλα, με υγεια, χαρούμενες και ανθρώπους που σας αγαπάνε και τους αγαπάτε! εμείς με τον άντρα μου κοιτάμε να ξεπεράσουμε το σοκ και θα πάμε σκ στο εξοχικό μας να ξεχαστουμε λιγάκι! Θα μπαίνω να σας διαβάζω αλλα δεν ξέρω αν θα ειναι καλο το Ίντερνετ για Να φορτώσει την απαντηση!

Ελπίζω να ειστε όλες καλα!

Κοριτσακι μου γλυκό να σου πω δεν πειράζει θα είναι τυπικουρα του κερατα. . Μόνο υπομονή πίστη και χαλαρά. . Και τα ομορφα είναι μπροστά και περιμένουν. . . Είναι θέμα χρόνου και διαδρομής!εμείς καλά. . Υπομονή κ εμείς. .

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...