Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Γιάννα μου σε ευχαριστώ, αν είναι θα σου πω!

Όταν διάβασα τα αποτελέσματα σου αυτό σκέφτηκα, ότι με το ένστικτο σου απέφυγες άλλη μια στραβη. Και θυμάμαι που μας έλεγες ότι επεμενες! Αυτο μπορεί να φταίει και για τα διαφραγματα; Η δεν εχουν καμία σχέση;

οχι, αλλο τα διαφραγματα και αλλο αυτο. δεν εχουν καμια απολυτως σχεση μεταξυ τους.

ενημερωτικα 260 ευρω εδωσα για ολο το πακετο θρομβοφιλιας. αλλα χαλαλι δεν λυπαμαι ουτε σεντ απο οτι εδωσα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι, αλλο τα διαφραγματα και αλλο αυτο. δεν εχουν καμια απολυτως σχεση μεταξυ τους.

ενημερωτικα 260 ευρω εδωσα για ολο το πακετο θρομβοφιλιας. αλλα χαλαλι δεν λυπαμαι ουτε σεντ απο οτι εδωσα.

Φιλενάδα μου σε σκέφτομαι. .

2kMip2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Εννοειται πως, αξιζανε όλα τα λεφτά Γιαννα μου, χαλάλι. Τουλάχιστον τώρα ξέρεις και είναι πολυ σημαντικό αυτο. Απο εδώ και πέρα όμως, όλα θα πανε σούπερ!

Λινακι μου είμαι καλα, περνάω τις μερες μου! Απλά! Απο την άλλη εβδομάδα χαλαρώνουμε οπότε θα είναι ακόμα καλύτερα! Εσυ τι κανείς; Όλα καλα;

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Εννοειται πως, αξιζανε όλα τα λεφτά Γιαννα μου, χαλάλι. Τουλάχιστον τώρα ξέρεις και είναι πολυ σημαντικό αυτο. Απο εδώ και πέρα όμως, όλα θα πανε σούπερ!

Λινακι μου είμαι καλα, περνάω τις μερες μου! Απλά! Απο την άλλη εβδομάδα χαλαρώνουμε οπότε θα είναι ακόμα καλύτερα! Εσυ τι κανείς; Όλα καλα;

Όλα τέλεια ψυχή μου. . Εδώ βλέπουμε έναρξη ολυμπιακών. .

2kMip2.png

Φιλενάδα μου σε σκέφτομαι. .
Κοριτσάκια μου γλυκά,

αχ βρε κοριτσια....

εχω κι εσας και βγαζω τα εσωψυχα μου......

ο αντρας μου εχει πεσει απο τα συννεφα. γιατι βασικα ηταν λιγο αρνητικος με την εξεταση.....δεν πιστευε οτι μπορει να βρεθει κι εκει προβλημα και δεν την ειχε παρει κ πολυ ζεστα την διαδικασια...και τωρα εχει μεινει με το στομα ανοιχτο.

εν το μεταξυ διαβαζω για τις ενεσεις και ειναι λιγο ανατριχιαστικος ο τροπος που γινονται.....πανω στην κοιλια κοντα στον οφαλο.....καθε μερα θα χω αυτο το βασανο ( και το λεω βασανο γιατι μεχρι να τις συνιθισω θα λιποθυμησω καμια 10αρια φορες)......αλλα αμα ειναι για το καλο του μωρου μου θα κανω οτι χρειαζεται.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Είναι για το καλο του μωρού αλλα και για το καλο το δικό σου Γιαννα μου, μην αγχωνεσαι, όντως στην αρχή θα είναι λιγο δύσκολα αλλα μετα τις δέκα μερες θα γίνει συνήθεια ούτε που θα το καταλαβαίνεις! Έμας μας έχεις για να νιώθεις καλύτερα!! Είμαστε δίπλα σου!!

gianna μου καλα εκανες και εκανες την εξεταση!!! Πέρα από το παιδι ειναι και θεμα της δικης σου υγειας. Κι εγώ θελω να τις κάνω γιατί η μαμα μου εχει ιστορικό με θρομβώσεις, αλλά ο γιατρός μου λεει πως δεν ειναι απαραιτητο. Η μόνη εξεταση που εκανα ειναι ο χρόνος προθρομβίνης, το INR δηλ. τις κλασικους πρωτους δεικτες και εδειξαν όλα καλά, αλλα αν υπάρχει προβλημα φαινεται τίποτα από αυτά?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

οσο για τις ενεσεις εκανα μια καθε βραδυ όταν εκανα την προσπαθεια της εξωσωματικής δεν ειναι τίποτα μόνο τις τελευταιες μερες που καταλαβα ότι δεν πετυχε η εξωσωματική μου την εδινε όταν τις έκανα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

gianna μου καλα εκανες και εκανες την εξεταση!!! Πέρα από το παιδι ειναι και θεμα της δικης σου υγειας. Κι εγώ θελω να τις κάνω γιατί η μαμα μου εχει ιστορικό με θρομβώσεις, αλλά ο γιατρός μου λεει πως δεν ειναι απαραιτητο. Η μόνη εξεταση που εκανα ειναι ο χρόνος προθρομβίνης, το INR δηλ. τις κλασικους πρωτους δεικτες και εδειξαν όλα καλά, αλλα αν υπάρχει προβλημα φαινεται τίποτα από αυτά?

τι κανεις νενα μου, πως πας? φουσκωνεις???:D:D:D:D

για να δεις αν οντως εχεις προβλημα με θρομβοφιλια θα πρεπει κανονικα να κανεις τον πληρη ελεγχο. εξεταζοντας μονο εναν παραγοντα δεν ειναι δυνατο να μπορει να εκφερει κανεις αποψη καθως δεν εχει ολοκληρωμενη εικονα. αν με ρωταγες αν θα σε συμβουλευα να την κανεις θα σου ελεγα ΝΑΙ με κλειστα ματια.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Τι ζέστη θα έχουμε πάλι σήμερα? Θα σκάσουμε!

Γιάννα μου γλυκό μου κοριτσάκι τι κάνεις?

Μην ανησυχείς για τις ενεσούλες! Αρκεί που ξέρεις και θα προσέχεις! Και γενικά όχι μόνο στην εγκυμοσύνη.

Μερικές φορές, εντυπωσιάζομαι με τον παράγοντα διαίσθηση. Θυμάμαι που έλεγες ότι την έκανες την εξέταση χωρίς να στην επιβάλλουν, δηλαδή ότι πήγες στον γιατρό και του είπες να κάνω και αυτήν? Τελικά πρέπει να το εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας!

Μίλησα και εγώ με τον γιατρό μου και του είπα ότι θα την κάνω τελικα, και γέλαγε. Μου λέει : Πως και το αποφάσισες? Εσύ δεν ήθελες! Είναι γλυκούλης όμως και τον ζαλίζω μέχρι και Σαββατοκύριακα (ναι, το σηκώνει ακόμα!) οπότε γελάω και εγώ μαζί του όταν με πειράζει! Με έχει φάει από πέρσι με αυτήν την εξέταση.

Νένα μου τι κάνεις? Ελπίζω να είναι όλα καλά και να απολαμβάνεις την εγκυμοσύνη σου!

καλημερα γλυκια μουΓιωτουλα, τι κανεις? πως περασες το σκ? εγω τελικα δεν πηγα για μπανακι γιατι ειχε πολυ αερα. την εβγαλα σπιτι με το air-condition και το λαπτοπ αγκαλια ψαχνωντας οτιδηποτε εχει σχεση με τη θρομβοφιλια. ενταξει περιττο να πω οτι κοντευω να γινω γυναικολογος -αιματολογος ......:D:D:D:D:D τοση γνωση πια ουτε οι αγροτικοι ιατροι δεν θα εχουν.....:D:D:D:D

ο γιατρος σου δηλαδη σου ελεγε να την κανεις και εσυ ησουν διστακτικη??? καλε πηγαινε κανε την εξεταση και μη το σκεφτεσαι καθολου...μ'ακους καθολου....περα απο την εγκυμοσυνη ειναι και θεμα της δικης μας υγειας. και το υπογραμμιζω αυτο το τελευταιο. καντην χωρις δευτερη σκεψη....!!!τα αποτελεσματα θα τα ξερεις σε καμια 15αρια μερες μετα την αιμοληψια. θα σου στειλω και πμ με τα στοιχεια του δικου μου αιματολογου....τον οποιο λογικα θα γνωριζει και ο γιατρος σου.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα γλυκια μουΓιωτουλα, τι κανεις? πως περασες το σκ? εγω τελικα δεν πηγα για μπανακι γιατι ειχε πολυ αερα. την εβγαλα σπιτι με το air-condition και το λαπτοπ αγκαλια ψαχνωντας οτιδηποτε εχει σχεση με τη θρομβοφιλια. ενταξει περιττο να πω οτι κοντευω να γινω γυναικολογος -αιματολογος ......:D:D:D:D:D τοση γνωση πια ουτε οι αγροτικοι ιατροι δεν θα εχουν.....:D:D:D:D

ο γιατρος σου δηλαδη σου ελεγε να την κανεις και εσυ ησουν διστακτικη??? καλε πηγαινε κανε την εξεταση και μη το σκεφτεσαι καθολου...μ'ακους καθολου....περα απο την εγκυμοσυνη ειναι και θεμα της δικης μας υγειας. και το υπογραμμιζω αυτο το τελευταιο. καντην χωρις δευτερη σκεψη....!!!τα αποτελεσματα θα τα ξερεις σε καμια 15αρια μερες μετα την αιμοληψια. θα σου στειλω και πμ με τα στοιχεια του δικου μου αιματολογου....τον οποιο λογικα θα γνωριζει και ο γιατρος σου.

Τον γιατρο τον ξέρω! Τον είχαμε πελάτη στη προηγουμενη δουλεια! Όντως, πολυ καλός! Ο γιατρός μου επιμένει γιατι κυρίως τα καλοκαίρια κανω μελάνι εώς χωρίς να χτυπάω, σπάνε οι φλέβες μου κάτι τέτοιο, αλλα εγω... Το δικό μου! Είμαι και ξεροκεφαλη βεβαίως βεβαίως!! Θα την κανω όμως τώρα, το αποφάσισα!

Ξεκίνησαν τα μελτέμια στο νησι? και εγω Αγκαλιά με το air είμαι! Δεν βγαινει παιδι μου αλλιώς! Άστα, νευριασα και με την δουλεια σήμερα, ήρθαν για έναρξη αυγουσδτιατικα και βιάζονται και όλας! Και καλα, εγω να τρέχω, τις δημόσιες υπηρεσίες πως να τις κράτησω ανοικτές Αυγουστιάτικα; Έχουμε ξεφύγει λέω! Ότι να'ναι ο καθένας!

Αλήθεια, με τον γυναικολογο σου Μιλήσες?

Και εγω με τόσο διάβασμα λέω να πάρω διδακτορικό στη γυναικολογια! Μπορουμε να κάνουμε διαλέξεις παρέα!! Χαχα!

Τον γιατρο τον ξέρω! Τον είχαμε πελάτη στη προηγουμενη δουλεια! Όντως, πολυ καλός! Ο γιατρός μου επιμένει γιατι κυρίως τα καλοκαίρια κανω μελάνι εώς χωρίς να χτυπάω, σπάνε οι φλέβες μου κάτι τέτοιο, αλλα εγω... Το δικό μου! Είμαι και ξεροκεφαλη βεβαίως βεβαίως!! Θα την κανω όμως τώρα, το αποφάσισα!

Ξεκίνησαν τα μελτέμια στο νησι? και εγω Αγκαλιά με το air είμαι! Δεν βγαινει παιδι μου αλλιώς! Άστα, νευριασα και με την δουλεια σήμερα, ήρθαν για έναρξη αυγουσδτιατικα και βιάζονται και όλας! Και καλα, εγω να τρέχω, τις δημόσιες υπηρεσίες πως να τις κράτησω ανοικτές Αυγουστιάτικα; Έχουμε ξεφύγει λέω! Ότι να'ναι ο καθένας!

Αλήθεια, με τον γυναικολογο σου Μιλήσες?

Και εγω με τόσο διάβασμα λέω να πάρω διδακτορικό στη γυναικολογια! Μπορουμε να κάνουμε διαλέξεις παρέα!! Χαχα!

-χαχαχαχαχαχαχα διαλεξεις-σεμιναρια και οτι αλλο μας προκυψει......χαχαχαχαχα

-εχει λιγο αερακι αυτες τις μερες.....αλλα οχι ακομα μελτεμια, συνηθως ξεκινανε απο το 15αυγουστο.

-πες σε αυτον που ηρθε για την εναρξη να παει να την κανει μονος του αν το θεωρει ευκολο πραγμα......εμας τουλαχιστον ειναι παντα καποιος εδω και βολευομαστε.

-μιλησα με μια γραμματεα του...δεν μιλας ετσι ευκολα με τον Χασιακο....και μου ειπε ακριβως τα ιδια που μου ειπαν απο το αιματολογικο. ακριβως τα ιδια, λες και ειχαν βαλει κασετα ηταν.

περασα σημερα το απογευμα και απο το φαρμακειο να ρωτησω για αυτες τις ενεσεις, αν τις φερνουν, αν δεν τις εχουν ποσο καιρο κανουν να ερθουν, αν μου τις καλυπτει το ικα....εεε και ευτυχως που πηγα γιατι δεν τις εχουν εδω αυτες τις ενεσεις και εκτος αυτου δεν ξεραμε και ποιας εταιριας θα μου δωσει ο γιατρος και την δοσολογια. ετσι πηρα σημερα στο ιατρειο και περιμενω να με παρει η συνεργατης του Χασιακου για να μου πει οταν ερθει η ωρα να τις ξεκινησω ποιες θα περνω και ποσο...σιγουρα ειναι 1 ενεση την μερα αλλα 0,35? 0,45? αυτα θελω να μου πει για να ξανα παω στο φαρμακειο να τις παραγγειλουμε να εχουμε εδω 1 κουτι να ειμαστε τουλαχιστον καλυμενοι. και ευτυχως τις καλυβει και το ικα. βεβαια θα πρεπει να μου δωσει γνωματευση με συνταγη ο χασιακος, για να τις παω σε γυναικολογο συμβεβλημενο με το ικα να μου τις γραψει , να τις περασω απο ελεκτη του ικα, να τις πληρωσω κανονικα στο φαρμακειο και να στηθω μετα στο καταστημα του ικα για να παρω μερος των χρηματων που εδωσα στο φαρμακειο. γιατι οι φαρμακοποιοι επειδη ο εοπυυ δεν τους πληρωνει δεν κανουν αλλο πιστωση και αναγκαστικα πληρωνεις ολο το ποσο σε αυτους και μετα πας στο ικα να τα παρεις. 25% εχω συμμετοχη (μπορει ομως να ειναι και 0% αν δεν το εχουν καταργησει)

κι εχεις τωρα και τον αντρα μου να σου λεει να περιμενουμε αλλους 2 μηνες πριν ξεκινησουμε προσπαθειες για να βελτιωθουν λιγο τα οικονομικα μας.....και ρωταω εγω τωρα : του το σπας ή δε του το σπας το κεφαλι κυριε προεδρε???? μου ανεβασε την πιεση στο 50....

δεν μπορω να τον καταλαβω ωρες ωρες......ειλικρινα. τι νομιζει οτι κλεινεις ραντεβου και σου ερχεται το μωρο οταν εσυ θελεις?????

τελος παντων , ελπιζω να συμμορφωθει γιατι δεν ειμαι για πολλα πολλα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα!!

Γιάννα μου αν ήταν κάτι απλό θα προλαβαίναμε αλλά άντε πες σε Δήμο, Υγειονομικό και Πυροσβεστική να κάνουν γρήγορα! Μου φαίνεται το αστείο του μήνα!! Anyway!!!

Καλά έκανες και μίλησες με το φαρμακείο για να είσαι προετοιμασμένη! Σωστός προγραμματισμός!

Πες στον συζυγούλη ότι θα κάνεις τρομερή οικονομία όλον αυτόν τον καιρό!! Παρ' τον με το καλό και δεν θα σου χαλάσει χατήρι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...