Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Βρε παιδιά.. Δε ζήταγα το πρωί κανένα εκατομμύριο? Η΄μωρό?

Από που να αρχίσω... Λοιπόν!

Λινάκι μου γύρισες? Τόσα παιδάκια πως τα άντεξες καλέ? Μπράβο σου!! Προθέρμανση για το δικό σου!!

Ντίνα μου, καλά είμαι, με παιδεύουν λίγο οι δυσκολίες αλλά είμαι πολύ δυνατή για να πέσω αμαχητί!!

Μπορεί τώρα να είσαι λίγο στρεσαρισμένη και να βλέπεις να πράγματα με μια πιο απαισιόδοξη ματιά. Υπάρχει όμως και η θετική. Μετά από πολλές δυσκολίες όπως είπες, είστε ακόμα μαζί. Εσύ αγαπάς τον σύντροφο σου και αυτός εσένα. πολλά ζευγάρια στα δύσκολα δεν τα καταφέρνουν. Αλλά όπως είπε και η φίλη μου η Γιάννα, εσύ αποφασίζεις τι πρέπει να κάνεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε παιδιά.. Δε ζήταγα το πρωί κανένα εκατομμύριο? Η΄μωρό?

Από που να αρχίσω... Λοιπόν!

Λινάκι μου γύρισες? Τόσα παιδάκια πως τα άντεξες καλέ? Μπράβο σου!! Προθέρμανση για το δικό σου!!

Ντίνα μου, καλά είμαι, με παιδεύουν λίγο οι δυσκολίες αλλά είμαι πολύ δυνατή για να πέσω αμαχητί!!

Μπορεί τώρα να είσαι λίγο στρεσαρισμένη και να βλέπεις να πράγματα με μια πιο απαισιόδοξη ματιά. Υπάρχει όμως και η θετική. Μετά από πολλές δυσκολίες όπως είπες, είστε ακόμα μαζί. Εσύ αγαπάς τον σύντροφο σου και αυτός εσένα. πολλά ζευγάρια στα δύσκολα δεν τα καταφέρνουν. Αλλά όπως είπε και η φίλη μου η Γιάννα, εσύ αποφασίζεις τι πρέπει να κάνεις.

καλημερα γιωτακι μου...τι καλο σου συνεβη πρωι πρωι?????

2kMip2.png

καλημερα γιωτακι μου...τι καλο σου συνεβη πρωι πρωι?????

Καλημέρα Λινάκι μου! Δεν μου συνέβη τίποτα ευχάριστο καλέ (κρίμα) αλλά εχτές το πρωί έλεγα ότι υπάρχει ερημιά στο καφέ και μέχρι το βράδυ γέμισε!!

Τι κάνεις κοριτσάκι μου?

Καλημέρα Λινάκι μου! Δεν μου συνέβη τίποτα ευχάριστο καλέ (κρίμα) αλλά εχτές το πρωί έλεγα ότι υπάρχει ερημιά στο καφέ και μέχρι το βράδυ γέμισε!!

Τι κάνεις κοριτσάκι μου?

αααααααααααααααααααα....εξ'ου και το σχολιο....χαχαχαχαχα...καταλαβα...μια χαρα ειμαι...πηγα μεσα στο λιοπυρι της πολης μας και πληρωσα κατι λογαριασμους....και επιτελους σπιτακι μου να περιμενω τον αντρουλη μου....γυρισαμε απο το εξοχικο μας και ειπαμε να μεινουμε και λιγο μονοι μας βρε αδερφε να φτιαξουμε κανενα εργο τεχνης.....χαχαχαχαχα....γιατι εκει με τοσο κοσμο ουτε που συναντιομασταν....μονο για φαγητο στο τραπεζι...χαχαχαχαχα....οποτε ειμαπε να κατσουμε λιγο στην πολη μπας και ειδωθουμε...χιχχιχιχιχ......να ζησετε κιολας καρδουλα μου δεν το ηξερα και μετα ξεχασα να σου το πω.....οτι καλυτερο σας ευχομαι απο την καρδια μου και να εισαστε για παντα ενωμενοι....και μετα ολα γινονται.....

2kMip2.png

αααααααααααααααααααα....εξ'ου και το σχολιο....χαχαχαχαχα...καταλαβα...μια χαρα ειμαι...πηγα μεσα στο λιοπυρι της πολης μας και πληρωσα κατι λογαριασμους....και επιτελους σπιτακι μου να περιμενω τον αντρουλη μου....γυρισαμε απο το εξοχικο μας και ειπαμε να μεινουμε και λιγο μονοι μας βρε αδερφε να φτιαξουμε κανενα εργο τεχνης.....χαχαχαχαχα....γιατι εκει με τοσο κοσμο ουτε που συναντιομασταν....μονο για φαγητο στο τραπεζι...χαχαχαχαχα....οποτε ειμαπε να κατσουμε λιγο στην πολη μπας και ειδωθουμε...χιχχιχιχιχ......να ζησετε κιολας καρδουλα μου δεν το ηξερα και μετα ξεχασα να σου το πω.....οτι καλυτερο σας ευχομαι απο την καρδια μου και να εισαστε για παντα ενωμενοι....και μετα ολα γινονται.....

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!

Καλά κάνατε και γυρίσατε! Επιβάλλεται να μείνετε μόνοι!!! Και εμείς στο εξοχικό μας έτσι είναι! Αφού μου λέει ο άντρας μου, θες να πάμε να σου δείξω την αποθηκούλα τι ωραία που είναι? Σαν δεν ντρέπεται!! Και εδώ στην πόλη μας ωραία είναι, κάντε καμιά βολτούλα και μετά έχει βραδινό!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!

Καλά κάνατε και γυρίσατε! Επιβάλλεται να μείνετε μόνοι!!! Και εμείς στο εξοχικό μας έτσι είναι! Αφού μου λέει ο άντρας μου, θες να πάμε να σου δείξω την αποθηκούλα τι ωραία που είναι? Σαν δεν ντρέπεται!! Και εδώ στην πόλη μας ωραία είναι, κάντε καμιά βολτούλα και μετά έχει βραδινό!

επιτελους σημερα τελιωνει και απο τη δουλεια του οποτε θα εχουμε πιο πολυ ελευθερο χρονο για τρελιτσες....χαχαχαχα....και αποθηκουλα και κουζινουλα και οτι φανταστει η ψυχη σου!!!!χαχαχαχαχα.χα.......για να δουμε τι μας επιφυλασσει αυτο το καλοκαιρι....περιμενω το αναπαντεχο νεο που δεν θα το περιμενω απο πουθενα στο ασχετο να μας χαροποιησει και να μας δωσει ζωη και κινητρο για νεες στιγμες στη ζωη μας....οχι οτι δεν περναμε ομορφα...ισα ισα που ειμαστε καλυτερα απο ποτε....αλλα και μια ομορφη αλλαγη ειναι παντα ευπροσδεκτη!!!!!

2kMip2.png

κοριτσιαααααα μουυυυυυυ

κουκλες μουυυυυυυυυ

αγαπες μουυυυυυυυυ

τι μου κανετε????? εγω ειμαι σε τρελα κεφια......αρπαχτηκα με εναν πριν λιγο αλλα το κατα ευχαριστηθηκα.......αναζοωγοννηθηκα βρε αδελφε......μην φανταστειτε τρελο ξεκατινιασμα ....αλλα καλο για να το ευχαριστηθω...!!! ειμαι στα φηρα και ψαχνω παρκινγκ....ουπσ να μια θεση λεω και παω και παρκαρω...πριν προλαβω να βγω απο το αμαξι...τσουπ σκαει ενας μηχανοβιος με μια μπαχατελα και ηθελε να χωθει ενδιαμεσα απο το αμαξι μου με το διπλανο μου και να ερθει να παρκαρει μπροστα απο εμενα......περναει που λετε ο τυπος ξυστα απο τον καθρευτη μου και αρχιζω εγω και ανεβαζω θερμοκρασια....:evil::evil::evil: και παει πιο μπροστα και περνουσε οριακα απο τον προφυλακτηρα...του φωναζω εεεεε προσεχε και του κορναρω....και μου θιχτηκε το νουμερο....σταματαει λοιπον και μου λεει θες κατι???? με τουπε τωρα αυτο.....νομιζεις οτι δε χωραω....του λεω κοιτα μπροστα σου και ασε τα λογια....κι αρχιζει αυτος τις ψαλμωδιες....εμενα με επιασαν τα γελια...και οσο τον κοιτουσα και γελουσα (ενταξει τον κοιτουσα λιγο ειρωνικα να το πω? απαξιοτικα να το πω?) τοσο αυτος φορτωνε και κοκκινιζε κι ελεγε αλλα τοσα. δεν σου μαθανε μου λεει να εισαι ευγενικη? ποιο ξερει μου λεει απο που εισαι και εχεις τετοια διαγωγη και κοιταζει την πινακιδα του αυτοκινητου και μου λεει ααα καλα κρασια και παει πιο πανω και αφηνει το σαρβαλο του.(να σημειωσω οτι εχω θεσ/κες πινακιδες γιατι η κοπελα που το αγορασα ειναι απο τη θεσ/νικη) κατεβαινω λοιπον εγω απο το αμαξι ...δεν μπορουσα να σταματησω να γελαω και ξεκιναω ποδαρατο να ανεβω στην πλατεια. περναω απο μπροστα του...μενει λιγο κοκαλο αυτος......και μου λεει εκει που παρκαρες απαγορευεται.....κι εχεις μου λεει το θρασος να φωναζεις σε εμενα???? του λεω σου φωναξα???? ναι λεει μου ειπες τα χιλια μιρια μεσα στο αμαξι...του λεω ενα εεε προσεχε σου ειπα και το εκανες θεμα και εκει που παρκαρα δεν απαγορευεται, ανοιξε τα στραβα σου να δεις οτι δεν εχει κανενα απαγορευτικο....και κολαει χανει τα λογια του και μου λεει καλα καλα ενταξει γραφει μοτο δε βλεπεις??? του λεω ελα δειξε μου που το γραφει ...αστερακια βλεπεις μεσημεριατικα??? ξανα κολαει παλι και μου λεει και γιατι μου φωναζες???? του λεω δεν σου φωναξα σου κορναρα και σου ειπα να προσεχεις, αλλα απο οτι φαινεται εισαι πολυ μιγιαγκυχτος και μεγαλος καραγκιοζης γιατι εχεις γινει θεατρο σε ολο τον περιγυρο.....και φευγω....τον αφησα παγωτο κι εφυγα.....και μετα απο λιγη ωρα τον ξανα πετυχαινω και μου κανει χαμογελαστος...παλι μπροστα μου εσυ???? του λεω παιξε τζοκερ ειναι η τυχερη σου μερα....χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ!!!!!!και μου ζητησε και συγνωμη για τον τροπο του....αυτα ειναι εγω παντως πολυ το χαρηκα....!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα όμορφη Γιάννα!

Τι κάνεις? Τα διάβασα τα παρατράγουδα και γέλασα! Άντρες παιδί μου! Άντρες!

Παρασκευή σήμερα και ήδη κάνω όνειρα για την αυριανή ξαπλώστρα!

Αποφασίσαμε σήμερα, τον Αύγουστο να κλείνουμε νωρίς (14:00) και έχω ξετρελαθεί! Ποπο έχω πού όρεξη σήμερα!

μπραβο Γιωτακι μου κι εγω στην ξαπλωστρα θα την βγαλω το σ/κ.

Λοιπον,

πηρα τις απαντησεις των εξετασεων που εκανα για θρομβοφιλια....εεε και σιγα που δεν ειχα και απο αυτο....ναι ναι εχω ταση θρομβοφιλιας. η γνωματευση ελεγε τα εξης:

MTHFR διπλη ετεροζυγωτια

Ανεπαρκεια πρωτεινης S

Προφιλ θρομβοφιλιας υψηλου μαιευτικου κινδυνου.

Συνισταται:

1. αντιθρομβωτικη προφυλακτικη αγωγη με ΧΜΒ ηπαρινη απο την διαγνωση μεχρι και τον 1ο μηνα λοχειας. (ενεσεις δηλαδη)

2. εξεταση αντιΧα, αιμοπεταλιων και αντιφωσφολιπιδικων αντισωματων την 6η, 12η, 22η και 32η εβδομαδα κυησης.

3. αντιθρομβωτικη προφυλακτικη αγωγη σε καθε αλλη περισταση αυξημενου κινδυνου: ακινισια, τραυμα, κακωση, διαστρεμμα, καταγμα, εγχειρηση, θεραπεια με οιστρογονα/αντισυλλιπτικα, αεροπορικο ταξιδι περαν των 3 ωρων.

4. μεσογειακη διατροφη, ασκηση, αποφυγη καπνισματος, ελεγχος σωματικου βαρους και αρτηριακης πιεσης.

5. FILICINE TAB 5mg καθημερινα (για ολη μου τη ζωη ανεξαρτητα απο το εαν ειμαι εγκυος ή οχι. θα το πινω παντα)

οπως πολυ καλα καταλαβατε θα πρεπει σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης να κανω ενεσεις ηπαρινης και για ενα μηνα μετα τον τοκετο. να πινω το φιλισιν συνεχως για ολη μου τη ζωη. να προσεχω γενικοτερα τη διατροφη μου και τον οργανισμο μου ανεξαρτητα κυησης, και να κανω αντιθρομβωτικη αγωγη σε περιπτωση που μου συμβει κατι απο το 3.

να σας πω την αληθεια μου σοκαριστικα οταν μου ανακοινωσαν τα αποτελεσματα. το απλικαρι απο το αιματολογικο μου ειπε το εξης...εχετε πολυ σοβαρο θεμα σε περιπτωση εγκυμοσυνης. και με την υποψια ακομα οτι ειστε εγκυος θα ξεκινησετε ενεσεις...δεν θα περιμενετε να κανετε εξεταση β χοριακης για να σας το επιβεβαιωσει..και με την υποψια ακομα εχετε παει στο φαρμακειο για να παρετε ενεσεις. μολις δε μου εστειλαν με ε-μαιλ τις εξετασεις με την γνωματευση και διαβαζω "Προφιλ θρομβοφιλιας υψηλου μαιευτικου κινδυνου" ανατριχιασα, λεω και αυτο ρε γαμωτο? και διαφραγμα και θρομβοφιλια? και να φανταστειτε ρε κοριτσια οτι κατι μου ελεγε μεσα μου να την κανω αυτη την εξεταση...δεν ξερω τι αλλα κατι με εσπρωχνε. οταν με πηρε η συνεργατης γυναικολογος του γιατρου μου να μου πει τα αποτελεσματα της ιστολογικης μετα την αποξεση, μου ειπε ειμαστε 99 % σιγουρη οτι τα διαφραγματα ευθυνονται για την παλλινδρομηση. και τοτε της λεω, : μηπως να εκανα και την εξεταση για θρομβοφιλια? και μου απανταει το εξης: αν θες να την κανεις για να σου φυγει και αυτο το βαρος καντην, απλα αποψη μας ειναι οτι φταιει το διαφραγμα(δηλαδη η κοπελα ηταν σαν να μου λεει εεε μα ποσο γκαντεμο να εισαι βρε Γιαννα μου να τα εχεις και τα δυο?)...κι ομως ειδατε που αυτο που με εσπρωχνε , με εσπρωχνε για καλο?

μετα το σοκ των αποτελεσματων σκεφτηκα λογικα και λεω: ευτυχως ειναι κατι αντιμετωπισιμο...και αφου ξερω τι εχω θα ξερω και πως να κινηθω. και πραγματικα χαιρομαι που ξερω τι πρεπει να κανω οταν μεινω εγκυος.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Γιάννα μου γλυκια σκέφτηκα πολλά να σου γράψω αλλά τίποτα δεν μου έβγαινε τελικά. Γιατί τελικά, έχει σημασία ότι ακολούθησες το ένστικτό σου και βρήκες κάθε πιθανό πρόβλημα. Αν το σκεφτείς θετικά έχεις μία διάγνωση που θα σε βοηθήσει να έχεις μία καλή εγκυμοσύνη και στο τέλος αυτό μετράει. Βέβαια, θα βοηθήσει όλη σου την ζωή μακροπρόθεσμα. Γιατί θα προσαρμόσεις την καθημερινότητα σου και θα ξέρεις να προσέχεις. Μπορεί να σκεφτείς πολλά αρνητικά, πχ γιατί και αυτό κτλ αλλά κοριτσάκι μου δεν έχει νόημα. Να κοιτάς τα θετικά μόνο. Τώρα που θα μείνεις έγκυος θα πάνε όλα τέλεια. Ούτε ψεγάδι. Just perfect! Εμένα ο γιατρός μου λυσσάει να την κάνω γιατί κάνω εύκολα μελανιές από το πουθενά, και δεν την έχω κάνει. Σκέφτηκα και εγώ,μα πόσα να έχω πια? Τελικά θα την κάνω. Παίρνω παράδειγμα από εσένα!!

Γιάννα μου γλυκια σκέφτηκα πολλά να σου γράψω αλλά τίποτα δεν μου έβγαινε τελικά. Γιατί τελικά, έχει σημασία ότι ακολούθησες το ένστικτό σου και βρήκες κάθε πιθανό πρόβλημα. Αν το σκεφτείς θετικά έχεις μία διάγνωση που θα σε βοηθήσει να έχεις μία καλή εγκυμοσύνη και στο τέλος αυτό μετράει. Βέβαια, θα βοηθήσει όλη σου την ζωή μακροπρόθεσμα. Γιατί θα προσαρμόσεις την καθημερινότητα σου και θα ξέρεις να προσέχεις. Μπορεί να σκεφτείς πολλά αρνητικά, πχ γιατί και αυτό κτλ αλλά κοριτσάκι μου δεν έχει νόημα. Να κοιτάς τα θετικά μόνο. Τώρα που θα μείνεις έγκυος θα πάνε όλα τέλεια. Ούτε ψεγάδι. Just perfect! Εμένα ο γιατρός μου λυσσάει να την κάνω γιατί κάνω εύκολα μελανιές από το πουθενά, και δεν την έχω κάνει. Σκέφτηκα και εγώ,μα πόσα να έχω πια? Τελικά θα την κάνω. Παίρνω παράδειγμα από εσένα!!

Ναι να την κανεις. Γενικα εγω ημουν λιγο κατηγορηματικη με καποια θεματα εξετασεων. οπως του προγεννητικου ελεγχου...ελεγα σιγα μωρε εχουμε καταντησει να τρεχουμε να κανουμε εξετασεις με το τιποτα....μεχρι που εχει ερθει το σημερα και συλλογιζομαι το ποσο αδικο ειχα. αν οποιαδηποτε κοπελα εχει την οικονομικη ευκαιρια και θελει, καλο ειναι να περναει απο μια σειρα εξετασεων...μπορει να ταλαιπωρηθεις, να ξοδευτεις αλλα τιποτα δεν θα μπορει να συγκριθει με την ανακουφιση που θα νιωσεις ακομα και κατι να εχεις, γιατι ρε παιδια θα ξερεις πως να το αντιμετωπισεις. και πιστεψτε με σε αυτο που λεω....εγω αυτη τη στιγμη αισθανομαι ανακουφιση και ηρεμια....σαν να εφυγε ενα βαρος απο πανω μου , παρολο που ξερω οτι εχω ενα προβλημα. αν δεν ειχε περασει απο το μυαλο μου η εξεταση αυτη και δεν την εκαναν, βασιζομενη οτι εφταιγαν τα διαφραγματα(μονο) τοτε θα ειχα αλλα μια παλλινδρομη κυηση στο μελλον...το διαννοηστε???? αλλη μια παλλινδρομη πιστευοντας οτι ειμαι καλα και οτι ειχα διορθωσει το θεμα της μητρας μου.....ενταξει κλαιω και μονο που το σκεφτομαι....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

α κι αν θες στοιχεια για τον αιματολογο που πηγα να στα δωσω...γιατι εχω ακουσει πολυ καλα λογια και ειναι επισης και πολυ οικονομικος . ειναι συνεργατης του γιατρου μου ...οποτε δεν χωρα αμφιβολια για το αν ειναι καλος η οχι.....καταλαβαινεις τι εννοω

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιάννα μου σε ευχαριστώ, αν είναι θα σου πω!

Όταν διάβασα τα αποτελέσματα σου αυτό σκέφτηκα, ότι με το ένστικτο σου απέφυγες άλλη μια στραβη. Και θυμάμαι που μας έλεγες ότι επεμενες! Αυτο μπορεί να φταίει και για τα διαφραγματα; Η δεν εχουν καμία σχέση;

Γιάννα μου σε ευχαριστώ, αν είναι θα σου πω!

Όταν διάβασα τα αποτελέσματα σου αυτό σκέφτηκα, ότι με το ένστικτο σου απέφυγες άλλη μια στραβη. Και θυμάμαι που μας έλεγες ότι επεμενες! Αυτο μπορεί να φταίει και για τα διαφραγματα; Η δεν εχουν καμία σχέση;

Γειά σου γιωτακι μου. . Τελικά έχουμε μείνει εμείς οι τρεις στο φορουμ. . Χα χα χα. . Μίλησα με τη φιλη μας στο τηλέφωνο. . Και μου είπε τα νέα της . . Όλα καλά θα πάνε. . Είμαι σίγουρη. . Μόνο προσαρμογή και αλλαγή συνηθειών θέλει. . Τίποτα άλλο. . Εισαι καλά εσυ?

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...