Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

κοριτσάκια μου γλυκα καλή βδομάδα και από μένα....διαβάζω τα νέα σας αλλα πάντα κάτι τυχαίνει και βγαίνω γρήγορα!!!!

λιονταράκι μου όμορφο να ζήσετε!!!!εύχομαι κάθε μέρα σας να είναι γεμάτη με ευτυχία όπως και η περσινή μερα του γαμου σας!!!γρήγορα γλυκιά μου μαι μ'ένα μωράκι....σε φιλώ!!!!!!

στις υπόλοιπες συναγωνιστριες τα φιλιά μου!!!!:D:D:D

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!

Μακάρι να ζήσουμε μαζί και ευτυχισμένοι! Όταν λέμε ευτυχισμένοι εννοούμε κομπλέ! Εγώ, αυτός και τα παιδιά μας!

Ανταποδίδω τις ευχούλες! Να είσαστε πάντα καλά και ευτιχισμένες!

Γιάννα μου γλυκιά εύχομαι πολύ σύντομα εκτός από μία πολύ γλυκιά κοπέλα να είσαι και πολύ γλυκιά έγκυος..!

Σταυρούλι και στα δικά σου! Να είστε πάντα αγαπημένοι και μαζί ενωμένοι θα τα πηδήξετε όλα τα κύματα! (Αυτό μου λέει ο σύζυγος όταν στεναχωριέμαι).

Σας φιλώ γλυκά!!!

Γιωτακη τι κανεις κοριτσαρα μου?

,κι εγω μπαινω που και που βλεπω την σιωπηηηηη και ξανα βγαινω. η Λινα μας κανει σιγουρα διακοπες, ξεγνοιαστη στο εξοχικο, για τις υπολοιπες τσουπρες δεν εχω ιδεα. καλα να ειναι και να περνανε ομορφα οτι και να κανουν.

τι ζεστη ειναι αυτη????? τι υγρασια????? απαπαπαπα δεν μπορω...σημερα και εχτεσ κοντευω να πεθανω....κι εχει ερθει και πολυυυυυυυς κοσμοσ στο νησι και επικρατει ενας πανικος στους δρομους στα μαγαζια....χαος....!!!! η διαδρομη απο το σπιτι μου για την δουλεια ειναι χωρις κινηση λιγοτερο απο 15 λεπτα περιπου...εεε τωρα κανω και 30 και 35 λεπτα να φτασω σπιτι....!

εχτες κατα καηκα την ωρα που μαγειρευα....4 δαχτυλα απο τα 5 του χεριου μου ειναι με φουσκαλες. τι εκανα το ζωο?????? ειχα βαλει ενα κατσαρολακι στο φουρνο για να ζεστανω κατι μπριζολες που ειχαν μεινει απο προχτες. πιανω πετσετουλα το βγαζω απο το φουρνο,το αφηνα πανω στο ματι της κουζινας πιανω να βγαλω τις πατατες που τηγανιζα.....και μολις τις βγαζω....τελειως αφηρημενη μα τελειως πιανω το κατσαρολακι απο το χερουλι......:evil::evil::evil:.....με ακουσε ολο το τετραγωνο....κολλησαν τα δαχτυλα μου επανω στο χερουλι....βγαω μια κραυγη που ο αντρας μου νομιζε οτι εκοψα κανενα δαχτυλο. ευτυχως ειναι λιγο καλυτερα σημερα γιατι εχτες δεν μπορουσα ουτε να κοιμηθω απο το τσουξιμο. ασε που την περισσοτερη ωρα την εβγαλα με το χερι κατω απο το air-condition. κι επισης ευτυχως που ειχα αλοε στον κηπο φρεσκοτατη κι εκοψα κι εβαλα και κατευθειαν μου ηρεμησε το καψιμο και τον πονο. τι σου ειναι τελικα αυτη η αλοε βρε παιδι μου...θαυματα κανει...και να φανταστεις δεν την ειχα στην αρχη σε εκτιμιση, ελεγα ελα μωρε φυτο ειναι τι μπορει να κανει?¨κι ομως ειναι σωτηρια.

αυτα τα νεα μου.

φιλακια πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

γεια σε ολες!!!!

τι κανετε κοριτσουδια μου ??

εμεις εδω αραχτοι και λαιτ!

ερωτηση κρισεωσ ....

ειχα περιοδο 10 ιουλιου ...μα κανονικο κυκλο.

σημερα δεν ειναι η ωορηξια μου ?? περα απο τισ γονιμες...

του δωσαμε και καταλαβε γενικα...μια και ειδαμε οτι ανεβηκε λιγο σπερμα ..απο το τιποτα...

αλλα δεν πιστευω ν κατσει ...(πιστευω σε κανα 3μηνο και βαλε να εχει φτιαχτει απο το χειρουργειο που εκανε ο δικος μου ..)

ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ Ε???

πιστευω πλεον οτι αρχιζω να εχω ελπιδες...

ειμαστε 2.5 χρονια μαζι ...καναμε και οι δυο χειρουργειο απο το ..πουθενα (εγω ινομυωμα και εκεινος κιρσοκυλη)

τι αλλο να κανουμε δηλαδη ???

απ την αλλη ..πειτε με ...κακια ...αλαλ λεω μηπωσ ολα αυτα (τα εμποδια εννοω) γινανε ωστε να μην κανω παιδια μαζι του και το ιδιο και εκεινος? μηπωσ δεν ειμαι η καταλληλη γι αυτον και αυτοσ ..ο καταλληλοσ για μενα??

δεν ξερω πια ..πώς ναερμηνευσω αυτα που μ ασσ εχου τυχει ...

οποια εχει καμια ...ιδεα ασ την ριξει ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Γιάννα μου είμαι σε καλοκαιρινό mood αλλά έχω και αρκετή δουλειά! Αργούν και οι διακοπές δυστυχώς! Τώρα το νησάκι σου που είναι και πολύ όμορφο θα γίνεται πανικός! Υπομονή! Γιατί δεν προσέχεις? Που έχεις καλέ το μυαλό σου? Αφηρημένο κορίτσι! Μιλάω και εγώ που κατακαίγομαι συνέχεια! Έχω καεί μέχρι και στην κοιλιά να φανταστείς! Άστα! Λοιπόν θα πω να φυτέψουμε και εμείς αλόη στο κήπο του εξοχικού μας! Ωραία ιδέα! Και θα φέρω και σε ένα γλαστράκι στην βεραντούλα μου! Από ζέστη και εμείς πεθαίνουμε! Εχτές πήγαμε βόλτα απο την υγρασία κόλλαγα ολόκληρη. Και δεν το αντέχω καθόλου αυτό! Απαπα!!!!

Πάμε συνέχεια βολτούλες με τον σύζυγο και περνάμε όμορφα! Σήμερα όμως έχει υπνοθεραπεία γιατί ξυπνάω στις 9 και κοιμάμαι στις 3 και είμαι ράκος. Και υπναρού!! Το Λινάκι μας κάνει μπανάκια!! Απολαμβάνει ελληνικό καλοκαιρινό ήλιο και θάλασσα! Και πολύ καλά κάνει! Απαπα, πάλι άρχισε η φλυαρία. Ας γυρίσω να κάνω καμιά δουλειά! Πολλά φιλάκια!!!!!

γεια σε ολες!!!!

ερωτηση κρισεωσ ....

του δωσαμε και καταλαβε γενικα...μια και ειδαμε οτι ανεβηκε λιγο σπερμα ..απο το τιποτα...

αλλα δεν πιστευω ν κατσει ...(πιστευω σε κανα 3μηνο και βαλε να εχει φτιαχτει απο το χειρουργειο που εκανε ο δικος μου ..)

ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ Ε???

ειμαστε 2.5 χρονια μαζι ...καναμε και οι δυο χειρουργειο απο το ..πουθενα (εγω ινομυωμα και εκεινος κιρσοκυλη)

απ την αλλη ..πειτε με ...κακια ...αλαλ λεω μηπωσ ολα αυτα (τα εμποδια εννοω) γινανε ωστε να μην κανω παιδια μαζι του και το ιδιο και εκεινος? μηπωσ δεν ειμαι η καταλληλη γι αυτον και αυτοσ ..ο καταλληλοσ για μενα??

Πολύ λανθασμένος τρόπος σκέψης. Ο Θεός σας έφερε μαζί γιατί έτσι έκρινε και δεν κάνει ποτέ λάθος. Αυτό που περνάτε είναι μια δοκιμασία του που κρίνει ότι πρέπει να την περάσετε μαζί. Άλλωστε η πραγματική αγάπη στις δυσκολίες φαίνεται και στεριώνει. Είστε μαζί όχι μόνο για τα ευχάριστα αλλά και για τα δυσάρεστα. Και μην ξεχνάς ότι η ζωή δεν είναι μόνο μαύρο. Μετά από μια καταιγίδα άλλωστε βγαίνει το ηλιοβασίλεμα. Ψυχραιμία και μη χάνεις το θάρρος σου!

Πολύ λανθασμένος τρόπος σκέψης. Ο Θεός σας έφερε μαζί γιατί έτσι έκρινε και δεν κάνει ποτέ λάθος. Αυτό που περνάτε είναι μια δοκιμασία του που κρίνει ότι πρέπει να την περάσετε μαζί. Άλλωστε η πραγματική αγάπη στις δυσκολίες φαίνεται και στεριώνει. Είστε μαζί όχι μόνο για τα ευχάριστα αλλά και για τα δυσάρεστα. Και μην ξεχνάς ότι η ζωή δεν είναι μόνο μαύρο. Μετά από μια καταιγίδα άλλωστε βγαίνει το ηλιοβασίλεμα. Ψυχραιμία και μη χάνεις το θάρρος σου!

εισαι σωστη κοπελα μου ,αλλά....

επειδη εχουν γινει καποια "σκηνικα" με τον δικο μου ..(να ξερεις δεν ειμαστε παντρεμενοι απλα συζουμε)..λεω μηπωσ ολα αυτα γινονται για να με ωθησουν ..στο χωρισμο...

και κτι αλλο που δεν ξερεις ...επειδη γενια κ εχουμε περασει ..μονο δυσκολεσ καταστασεισ (και ελαχιστεσ καλεσ) ...αναρωτιεμαι αν πρεπει τελικα να κανω το βημα παιδιου ...αυτο ...βεβαια ..εσεισ εδω και κανενασ ..δεν μπορει να γνωριζει τι εχουμε(εχω)περασει ..και αν τελικα αξιζει να κανω παιδι ..

δεν περιμενω απαντηση ..απλα "σκεφτηκα" δυνατα!...και σασ τα εγραψα,,,;)

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Μπας και άρχισαν οι διακοπές? Ερημιά...

Αρκει να περνάτε καλά!!

τι κανεισ μικρουλα μου εσυ ?

γεια σε ολες!!!!

ερωτηση κρισεωσ ....

ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ Ε???

γεια σου κοριτσι,

αν αδιαθετησες 10/07 τοτε ωορρηξια ειχες 24/07 εφοσον ο κυκλος σου ειναι 28 ημερες.

τωρα σχετικα με το αλλο θεμα....δεν νομιζω οτι μπορει καποια απο εμας να σε βοηθησει και να σε καθοδηγησει ....η μονη που μπορει να δωσει απαντηση στην ερωτηση σου εισαι ΕΣΥ και μονο εσυ.....

και στο λεω αυτο γιατι ξερω 5 πραγματα παραπανω μιας και εχουμε αναφερθει σε αυτο μεσω σκαιπ.....εσυ ξερεις τι πρεπει να κανεις....και ειμαι σιγουρη οτι θα κανεις το σωστο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

γεια σου κοριτσι,

αν αδιαθετησες 10/07 τοτε ωορρηξια ειχες 24/07 εφοσον ο κυκλος σου ειναι 28 ημερες.

τωρα σχετικα με το αλλο θεμα....δεν νομιζω οτι μπορει καποια απο εμας να σε βοηθησει και να σε καθοδηγησει ....η μονη που μπορει να δωσει απαντηση στην ερωτηση σου εισαι ΕΣΥ και μονο εσυ.....

και στο λεω αυτο γιατι ξερω 5 πραγματα παραπανω μιας και εχουμε αναφερθει σε αυτο μεσω σκαιπ.....εσυ ξερεις τι πρεπει να κανεις....και ειμαι σιγουρη οτι θα κανεις το σωστο.

τον αγαπαω και μ αγαπαει ..απλα ο καθενασ το δειχνει με ...διαφορετικο τροπο ..:oops:

γεια σου κοριτσι,

φιλη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αγαπουλα μου πηρες τα αποτελεσματα????

2kMip2.png

κοριτσακια μου εδω ειμαι....ελειπα πολλες συνεχομενες μερες στο εξοχικο μας και εκει φυσικα ειμαστε μακρια απο την τεχνολογια....εκανα πολλα πολλα πολλα πολλα μπανακια και επαιξα με πολλα πολλα πολλα πολλα παιδακια....με τρελαναν σας λεω....μια η ανηψια μου μετα ο βαφτισιμιος του αντρα μου υστερα τα γειτονακια.....αφηστε σας λεω για πολυ παιδομανι....αφου καποια στιγμη που ειδα τον αντρα μου μου λεει τι κανεις αγαπη μου?????καιρο εχω να σε δω...χαχαχαχαχα.....

2kMip2.png

τι να πρωτοπω δεν ξερω....

ντινακι μου χαιρομαι πααααααααααααααααρα πολυ που εχετε τοσο καλα αποτελεσματα....και να ξερεις πως ο θεος ξερει γιατι φερνει δυο ανθρωπους κοντα και μαζι...υπαρχει λογος που περνανε τα ζευγαρια απο δοκιμασιες...παντως δεν σας εφερε μαζι για να χωρισετε...αυτο να το θυμασαι και να τον αγαπας ακομα περισσοτερο!!!!

στελω απειρα φιλια στην ομορφη και γεματη θετικη ενεργεια γιωτα μου!!!!

στην καινουργια ιωαννα της παρεας εχω να πω πως εγω ειμαι 36 και προσπαθω 10 μηνες για μωρακι....οποτε γλυκια μου δεν εισαι μεγαλη και μην ανησυχεις για αυτο...αλλιως παει εμεις γερασαμε....χαχαχαχα....

νενακι μου ολα καλα πανε...τικ-τακ τικ-τακ...η καρδουλα του μωρου σας εχει τον πιο γλυκο ηχο του κοσμου....να προσεχεις και να χαιδευεις την κοιλιτσα σου!!!!

λιονταρινα μου κανε μπανακια τωρα που μπορεις....ετσι ειπα κι εγω ...φετος θελω να μαυρισω γιατι του χρονου απλα δεν θα εχω χρονο με το μωρο...!!!!!!!!!!!!

2kMip2.png

φιλη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αγαπουλα μου πηρες τα αποτελεσματα????

βρε καλως το ,

ακομα οχι, πηρα τηλεφωνο σημερα να δω τι γινεται και μου ειπε ο γραμματεας εκει οτι εχουν βγει τα αποτελεσματα αλλα περιμενουν τον αιματολογο να κανει την γνωματευση. μολις ειναι ετοιμη θα με παρουν τηλεφωνο.....καλε αν ειχα νεα δεν θα σας τα ελεγα???? πρωτα εδω θα εμπενα να πω τα νεα μου

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...