Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Καλησπέρα. Είμαι ολοκαίνουρια. Το θέμα μου έχει ως εξής: προσπαθώ με το σύζυγο σχεδόν 2 χρόνια για παιδάκι και όταν κλείσαμε τον πρώτο χρόνο στις ορμονικές εξετάσεις ανακάλυψα ότι πάσχω από υποθυρεοειδισμό και προλακτίνη. Ο γυναικολόγος μου τόνισε ότι η προλακτίνη είναι το πρόβλημα και μόλις ρυθμιστεί θα μείνω. Έκανα 6 μήνες να ρυθμίσω τις ορμόνες και τώρα που υποτίθεται ότι ρυθμίστηκαν προσπαθώ 3 μήνες και τζίφος. Μεγάλη απογοήτευση... ΤΙ ΛΕΤΕ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα. Είμαι ολοκαίνουρια. Το θέμα μου έχει ως εξής: προσπαθώ με το σύζυγο σχεδόν 2 χρόνια για παιδάκι και όταν κλείσαμε τον πρώτο χρόνο στις ορμονικές εξετάσεις ανακάλυψα ότι πάσχω από υποθυρεοειδισμό και προλακτίνη. Ο γυναικολόγος μου τόνισε ότι η προλακτίνη είναι το πρόβλημα και μόλις ρυθμιστεί θα μείνω. Έκανα 6 μήνες να ρυθμίσω τις ορμόνες και τώρα που υποτίθεται ότι ρυθμίστηκαν προσπαθώ 3 μήνες και τζίφος. Μεγάλη απογοήτευση... ΤΙ ΛΕΤΕ?

καλησπερα συνονοματη και καλως μας ηρθες.

Αρχικα εχεις βρει το προβλημα που σου στερουσε μια εγκυμοσυνη τα τελευταια 2 χρονια. αυτο ειναι πολυ βασικο, γιατι γνωριζοντας το προβλημα βρισκεις και τη λυση, οπως κλαι εκανες ρυθμιζοντας τις ορμονες σου. σε ενα υγιη λοιπον ζευγαρι, χωρις "προβληματα", οι γιατροι δινουν ενα περιθωριο 10 μηνων με ενα χρονο για να γινει η συλληψη. ΜΗΝ απογοητευεσαι επειδη δεν καταφερες κατι το τελευταιο τριμηνο. χαλας την διαθεση σου και την ζαχαρενια σου και δεν κανει. χαλαρωσε τον εαυτο σου, κανε σεξ με τον αντρα σου επειδη σας αρεσει και οχι επειδη τωρα πρεπει και να δεις που ολα θα γινουν. οσο πιο πολυ αγωνιας και αγχωνεσαι τοσο πιο πολυ θα καθυστερησεις να καταφερεις το πολυποθητο. το πιο καλο αντισυλλιπτικο ειναι το αγχος...ετσι λενε.

να εισαι αισιοδοξη .....ακουσε με.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλησπερα συνονοματη και καλως μας ηρθες.

Αρχικα εχεις βρει το προβλημα που σου στερουσε μια εγκυμοσυνη τα τελευταια 2 χρονια. αυτο ειναι πολυ βασικο, γιατι γνωριζοντας το προβλημα βρισκεις και τη λυση, οπως κλαι εκανες ρυθμιζοντας τις ορμονες σου. σε ενα υγιη λοιπον ζευγαρι, χωρις "προβληματα", οι γιατροι δινουν ενα περιθωριο 10 μηνων με ενα χρονο για να γινει η συλληψη. ΜΗΝ απογοητευεσαι επειδη δεν καταφερες κατι το τελευταιο τριμηνο. χαλας την διαθεση σου και την ζαχαρενια σου και δεν κανει. χαλαρωσε τον εαυτο σου, κανε σεξ με τον αντρα σου επειδη σας αρεσει και οχι επειδη τωρα πρεπει και να δεις που ολα θα γινουν. οσο πιο πολυ αγωνιας και αγχωνεσαι τοσο πιο πολυ θα καθυστερησεις να καταφερεις το πολυποθητο. το πιο καλο αντισυλλιπτικο ειναι το αγχος...ετσι λενε.

να εισαι αισιοδοξη .....ακουσε με.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Από άγχος ... μπόλικο. Το θέμα είναι πως ο γιατρός μου είπε αν δε μείνω έγκυος στο 5μηνο θα πρέπει να κάνω σαλπιγγογραφία (αν και θεωρεί ότι το πρόβλημα ήταν αυτό) και έχω αγχωθεί πάρα πολύ. Ο σύζυγος έκανε σπερματοδιάγραμμα και ήταν καλό. Εσύ σε τι φάση είσαι??? Έχεις νινάκι???

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Από άγχος ... μπόλικο. Το θέμα είναι πως ο γιατρός μου είπε αν δε μείνω έγκυος στο 5μηνο θα πρέπει να κάνω σαλπιγγογραφία (αν και θεωρεί ότι το πρόβλημα ήταν αυτό) και έχω αγχωθεί πάρα πολύ. Ο σύζυγος έκανε σπερματοδιάγραμμα και ήταν καλό. Εσύ σε τι φάση είσαι??? Έχεις νινάκι???

εγω Ιωαννα μου ειχα μια παλλινδρομη κυηση τον Μαρτιο. βρηκαμε το προβλημα που την προκαλεσε, 2 διαφραγματα στη μητρα, και εκανα υστεροσκοπηση την Δευτερα που μας περασε και τα αφαιρεσα. τωρα περιμενω περιοδο περιπου 05/08 για να ξεκινησω μετα απο αυτην προσπαθειες ξανα.

αν χρειαστει να κανεις σαλπιγγογραφια να την κανεις. μην την φοβασαι. δεν ειναι καμια ανησυχητικη εξεταση. ισα-ισα που θα ξερεις αν υπαρχει και σε σενα καποιο θεμα, θα το διορθωσεις και δεν θα χανεις ασκοπα χρονο. οσο το γρηγοροτερο μαθαινεις το οτιδηποτε, τοσο γρηγοροτερα το αντιμετωπιζεις. μπορω να σε καταλαβω και επισης μπορω να καταλαβω και την ανυπομονησια σου αλλα κανε υπομονη.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εγω Ιωαννα μου ειχα μια παλλινδρομη κυηση τον Μαρτιο. βρηκαμε το προβλημα που την προκαλεσε, 2 διαφραγματα στη μητρα, και εκανα υστεροσκοπηση την Δευτερα που μας περασε και τα αφαιρεσα. τωρα περιμενω περιοδο περιπου 05/08 για να ξεκινησω μετα απο αυτην προσπαθειες ξανα.

αν χρειαστει να κανεις σαλπιγγογραφια να την κανεις. μην την φοβασαι. δεν ειναι καμια ανησυχητικη εξεταση. ισα-ισα που θα ξερεις αν υπαρχει και σε σενα καποιο θεμα, θα το διορθωσεις και δεν θα χανεις ασκοπα χρονο. οσο το γρηγοροτερο μαθαινεις το οτιδηποτε, τοσο γρηγοροτερα το αντιμετωπιζεις. μπορω να σε καταλαβω και επισης μπορω να καταλαβω και την ανυπομονησια σου αλλα κανε υπομονη.

Ευχαριστώ για το θάρρος που μου δίνεις! Καμιά φορά αγχώνομαι και ηλικιακά. Είμαι 30. Πόσο χρονικό περιθώριο έχω να ξοδέψω σε εξετάσεις και σε ψαξίματα? Καλή ανάρρωση και εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα τέλεια! Άλλωστε έχεις μείνει μια φορά έγκυος και αυτό από μόνο του είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για το θάρρος που μου δίνεις! Καμιά φορά αγχώνομαι και ηλικιακά. Είμαι 30. Πόσο χρονικό περιθώριο έχω να ξοδέψω σε εξετάσεις και σε ψαξίματα? Καλή ανάρρωση και εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα τέλεια! Άλλωστε έχεις μείνει μια φορά έγκυος και αυτό από μόνο του είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό.

η ηλικια σου ειναι μια χαρα......μα μια χαρα ομως. ιδανικη ηλικια για να γινεις μητερα.....! εγω ειμαι 28 ( ενημερωτικα).

θα σου πω το εξης : εγω σχετικα εμεινα κατευθειαν εγκυος οταν ξεκινησα προσπαθειες. δεν παιδευτηκα ουτε ζοριστηκα. αν ομως ειχα παιδευτει θα αρχισα να το ψαχνω και θα εκανα οτι εξετασεις μπορει ανθρωπινος νους να φανταστει ( ειμαι σιγουρη γι'αυτο γιατι ειμαι τρελη). ψαξιμο στο ψαξιμο θα εβρισκα το προβλημα μου και δεν θα εχανα το φασολακι μου τον Μαρτιο. γι'αυτο καμια φορα ο προγεννητικος ελεγχος ειναι πολυ μα παααααρα πολυ σωστος να πραγματοποιηται. γιατι ξερεις τι σου γινεται.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

η ηλικια σου ειναι μια χαρα......μα μια χαρα ομως. ιδανικη ηλικια για να γινεις μητερα.....! εγω ειμαι 28 ( ενημερωτικα).

θα σου πω το εξης : εγω σχετικα εμεινα κατευθειαν εγκυος οταν ξεκινησα προσπαθειες. δεν παιδευτηκα ουτε ζοριστηκα. αν ομως ειχα παιδευτει θα αρχισα να το ψαχνω και θα εκανα οτι εξετασεις μπορει ανθρωπινος νους να φανταστει ( ειμαι σιγουρη γι'αυτο γιατι ειμαι τρελη). ψαξιμο στο ψαξιμο θα εβρισκα το προβλημα μου και δεν θα εχανα το φασολακι μου τον Μαρτιο. γι'αυτο καμια φορα ο προγεννητικος ελεγχος ειναι πολυ μα παααααρα πολυ σωστος να πραγματοποιηται. γιατι ξερεις τι σου γινεται.

Ας ελπίσουμε ότι τον Αύγουστο που θα πάω διακοπές θα χαλαρώσω και με τη βοήθεια του Θεού γίνει κάτι!!!

Καλησπερα κοριτσακια γλυκα!!

Γιαννα μου ευχαριστώ πολυ για τα υπέροχα λογακια!

Να πω με την σειρά μου ότι η Γιαννα μας ειναι ένα πολυ όμορφο και γλυκό κορίτσι που εκπεμει χαρα και θετική ενέργεια! Απλά υπεροχή!

Γιαννα μου κάποια στιγμή θα έρθω στο όμορφο νησι σου και καθώς θα πίνουμε καφε θα παίζουν τα παιδάκια μας στην άμμο! Αυτο στο υπόσχομαι!!

Ιωαννα μου καλησπέρα και καλώς ήρθες!! Διάβασα την ιστορία σου και θα σου πω το εξής : η προλακτινη ειναι μια ορμονη που εξαρτάται απο το άγχος και το στρες. Έχω και εγω πρόβλημα με θυρεοειδη αλλα αν ειναι ρυθμιζμενος δεν δημιουργεί προβλήματα. Οπότε, τώρα που ειναι καλοκαιρακι απόλαυσε τις όμορφες στιγμές με τον άντρα σου και κοιτά να περάσετε καλα! Η ηλικια σου ειναι σούπερ, μην αγχωνεσαι με τετοια. Αλλα ακόμα και να χρειαστεί να κανείς σαλπιγγογραφια μην τρόμαζεις, δεν ειναι τίποτα! Έχω κανει και τελικά δεν ήταν τόσο τρομερό. Πιο πολυ ο φόβος μου!! Μέχρι τότε όμως να περνάς καλα! και που ξέρεις μπορει να εκπλαγείτε ευχάριστα!!!!

Γιάννα μου, πως να μην είσαι χαρούμενη? Έτσι πρέπει, πέρασες δύσκολα αλλά πρέπει να τα αφήσεις όλα πίσω γιατί περάσανε, και φύγανε μακριά! Έρχονται καλύτερες μέρες.. Όχι απλά καλύτερες, καταπληκτικές! Από καρδιάς, σου εύχομαι σύντομα να μας ανακοινώσεις ευχάριστα, και ένα υγιές μωράκι! (αν υπολογίζω καλά... Ταυράκι!)

Νένα μου, ελπίζω να είστε καλά! Εσύ και το μωράκι!

Καλημέρα!!

κοριτσακια

Ειμαι σε περιοδο που δουλευω παρα πολύ- προσέχω όμως- και για αυτο δεν μπαινω καθημερινα στο φορουμ. Ειμαι καλά και την επόμενη Τρίτη πάω για υπέρηχο και για τις πρωτες αιματολογικές. Στον προηγουμενο υπέρηχο ειδαμε την καρδουλα που χτυπούσε. Μόλις εχω νεα θα σας ξαναγράψω.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Να πω με την σειρά μου ότι η Γιαννα μας ειναι ένα πολυ όμορφο και γλυκό κορίτσι που εκπεμει χαρα και θετική ενέργεια! Απλά υπεροχή!

Γιαννα μου κάποια στιγμή θα έρθω στο όμορφο νησι σου και καθώς θα πίνουμε καφε θα παίζουν τα παιδάκια μας στην άμμο! Αυτο στο υπόσχομαι!!

Ιωαννα μου καλησπέρα και καλώς ήρθες!! Διάβασα την ιστορία σου και θα σου πω το εξής : η προλακτινη ειναι μια ορμονη που εξαρτάται απο το άγχος και το στρες. Έχω και εγω πρόβλημα με θυρεοειδη αλλα αν ειναι ρυθμιζμενος δεν δημιουργεί προβλήματα. Οπότε, τώρα που ειναι καλοκαιρακι απόλαυσε τις όμορφες στιγμές με τον άντρα σου και κοιτά να περάσετε καλα! Η ηλικια σου ειναι σούπερ, μην αγχωνεσαι με τετοια. Αλλα ακόμα και να χρειαστεί να κανείς σαλπιγγογραφια μην τρόμαζεις, δεν ειναι τίποτα! Έχω κανει και τελικά δεν ήταν τόσο τρομερό. Πιο πολυ ο φόβος μου!! Μέχρι τότε όμως να περνάς καλα! και που ξέρεις μπορει να εκπλαγείτε ευχάριστα!!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!!!! Να είσαι καλά!

Διαφημίσεις

Ας ελπίσουμε ότι τον Αύγουστο που θα πάω διακοπές θα χαλαρώσω και με τη βοήθεια του Θεού γίνει κάτι!!!

μπραβο ασχολησου με αυτο το θεμα τωρα και απολαυσε τις διακοπες σου οσο πιο πολυ μπορεις, γιατι αν ερθει το μπε-μπε, ΞΕΧΝΑ την χαλαρωση και τις ηλιοθεραπειες....χαχαχαχα θα τρεχεις με μπιμπερο ολη μερα....!!!!!!

αχ διακοπες......εμεις λογω της δουλειας (το καλοκαιρι) δεν πηγαινουμε διακοπες...πηγαινουμε ομως το χειμωνα, παντα Χριστουγεννα, και περνουμε τα βουνα...στην κυριολεξια. φετος ομως δεν μας βλεπω για διακοπες....(ε μα ειναι δυνατον εγκυος γυναικα να κανω σκι?)

προσεχε γιατι εγω ειμαι της παροιμιας μην ταξεις σε παιδι και αγιο.....οποτε το κραταω αυτο.....περιμενω.....!!!!

κοριτσακια

Ειμαι σε περιοδο που δουλευω παρα πολύ- προσέχω όμως- και για αυτο δεν μπαινω καθημερινα στο φορουμ. Ειμαι καλά και την επόμενη Τρίτη πάω για υπέρηχο και για τις πρωτες αιματολογικές. Στον προηγουμενο υπέρηχο ειδαμε την καρδουλα που χτυπούσε. Μόλις εχω νεα θα σας ξαναγράψω.

γεια σου νενα μου,

ξεκινανε οποτε σιγα-σιγα οι εξετασουλες. λογικα στον επομενο υπερηχο θα σου κλεισει και ραντεβου για αυχενικη και σιγουρα θα ακουσετε και καρδουλα. οι αιματολογικες ειναι ενα μεγαλο πακετο εξετασεων (ηπαττιτιδα-στιγμα μεσογιακης-γενικη αιματος/ουρων- φε ορου-κυστικη ινωση-ομαδα αιματος-θυροειδη-τοξοπλασμα-ερυθρα...) και καποιες απο αυτες θα τις ζηταει να τις επαναλαμβανεις και κατα την διαρκεια των επομενων τριμηνων, ειδικα τοξοπλασμα σιγουρα θα ξανα ζητησει.

καλα αποτελεσματα και να ξεκουραζεσαι κιολας οχι ολο δουλεια...!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Ευχαριστώ πολύ!!!!!! Να είσαι καλά!

Ιωάννα μου και εσύ να σαι καλά και να περάσεις όμορφα στις διακοπούλες σου! Να έχεις θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά!

κοριτσακια

Νένα μου θα περιμένουμε νέα σου! Φιλάκια πολλά!!

προσεχε γιατι εγω ειμαι της παροιμιας μην ταξεις σε παιδι και αγιο.....οποτε το κραταω αυτο.....περιμενω.....!!!!

Τέλος παιδάκι μου! Η υπόσχεση είναι υπόσχεση!!!

Μόλις γύρισα από το εξοχικούλι και μπήκα για λιγάκι!!

Να έχουμε μία τέλεια εβδομάδα!!!!

Καλημέρα και απο μένα!

Καλημέρα γλυκιά Γιάννα!

Ξεκούραστοο και ανανεωτικό το ΣΚ.

Σήμερα έχω και επέτειο γάμου! Σαν πέρσι παντρεύτηκα! Όμορφη μέρα λοιπόν η σημερινή!

Καλή εβδομάδα!!

Καλημέρα και απο μένα!

Καλημέρα γλυκιά Γιάννα!

Ξεκούραστοο και ανανεωτικό το ΣΚ.

Σήμερα έχω και επέτειο γάμου! Σαν πέρσι παντρεύτηκα! Όμορφη μέρα λοιπόν η σημερινή!

Καλή εβδομάδα!!

Γιωτουλα μου, να τα χιλιασετε κοριτσακι μου και να εχετε οτι επιθυμειτε. Να ειστε ευτυχισμενοι-χαρουμενοι και να ζειτε την καθε μερα σας ξεχωριστα και με αγαπη. ολα να σας πηγαινουν κατ'ευχην και οπως ποθειτε και με το καλο (και γρηγορα) τα ευχαριστα μιας εγκυμοσυνης.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...