Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέω και εγώ, μη σε πάρει ο ύπνος στο Ρεα. Κρεβάτι υπηρχε πάντος!! Ξέρεις, σαν πρόβα! πως είσαι?

Είμαι καλύτερα. . Άλλωστε το μεσημέρι με πιάνει περισσότερο. . Τι να πω?θα δούμε. . . Πολυ χάρηκα που σε γνώρισα όμορφη μου. .

2kMip2.png

Είμαι καλύτερα. . Άλλωστε το μεσημέρι με πιάνει περισσότερο. . Τι να πω?θα δούμε. . . Πολυ χάρηκα που σε γνώρισα όμορφη μου. .

Θα δούμε... Και εγώ χάρηκα πολύ! Πραγματικά εξαιρετική..

Οπωσδήποτε επανάληψη!

Σε φιλώ γλυκά! καληνύχτα!!!

κοριτσια μου......τι κανετε?????

εγω μετα την υστεροσκοπηση ειμαι αλλος ανθρωπος....ολα τα βλεπω ομορφα.....παει περασε και αυτο. πλεον ελπιζω σε μια συντομη εγκυμοσυνη και κυριως τελειομηνη με ενα υγιεστατο μωρουλινι. δεν ξεκιναω ακομα προσπαθειες. μετα την περιοδο ( που περιμενω καπου 05/08) ξεκιναμε κανονικα. βουρ στο ψητο.......ορεξη να χουμε να τρωμε....χαχαχχαχαχαχχα :D:D:D:D:D:D:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Γιάννα μου, πως να μην είσαι χαρούμενη? Έτσι πρέπει, πέρασες δύσκολα αλλά πρέπει να τα αφήσεις όλα πίσω γιατί περάσανε, και φύγανε μακριά! Έρχονται καλύτερες μέρες.. Όχι απλά καλύτερες, καταπληκτικές! Από καρδιάς, σου εύχομαι σύντομα να μας ανακοινώσεις ευχάριστα, και ένα υγιές μωράκι! (αν υπολογίζω καλά... Ταυράκι!)

Νένα μου, ελπίζω να είστε καλά! Εσύ και το μωράκι!

Καλημέρα!!

Νενα μου, αυτο θελω κι εγω, να πανε ολα καλα απο δω και περα και να αφησω πισω μου ολα οσα εγιναν. ξεκιναμε καινουργια πορεια πλεον με βαρκα την ελπιδα.......!!!! εσυ εισαι καλα? εκανες τις εξετασεις του πρωτου τριμηνου?

Γιωτουλα μου πεταω στα συννεφα......σαν το χαζο περιπλανιεμαι.....παω στην εφορια γελαω.....παω στο ικα ξανα γελαω(καταλαβαινεις σε τι κατασταση βρισκομαι ετσι????)....στις τραπεζες το ιδιο.....αφου εχουν αρχισει και με φοβουνται οι υπαλληλοι, μου λενε να μην πολυ κυκλοφορω στον ηλιο-παει κι αυτη την χανουμε- και τετοιου ειδουσ σχολια....χαχχαχαχα....που να ξερανε?????...!!!!:D:D:D:D

Λινακιιιιιιιιι που εισαι κοριτσι μου????????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κοριτσια μου......τι κανετε?????

εγω μετα την υστεροσκοπηση ειμαι αλλος ανθρωπος....ολα τα βλεπω ομορφα.....παει περασε και αυτο. πλεον ελπιζω σε μια συντομη εγκυμοσυνη και κυριως τελειομηνη με ενα υγιεστατο μωρουλινι. δεν ξεκιναω ακομα προσπαθειες. μετα την περιοδο ( που περιμενω καπου 05/08) ξεκιναμε κανονικα. βουρ στο ψητο.......ορεξη να χουμε να τρωμε....χαχαχχαχαχαχχα :D:D:D:D:D:D:D

γεια σας κοριτσια!!!

συμπεθερα μου,μπραβο!ολα καλα θα πανε απο δω κ περα!κ συντομα με ενα μωρακι!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

ένα μεγαλο γεια μαζι με ένα φιλάκι σε όλες σας!!!!

γιαννα μου εύχομαι να πραγματοποιηθεί γρήγορα η ευχη σου!!!!!θα το δεις ότι σύντομα θα έχεις ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!!!!!:D:D:D

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

γεια σας κοριτσια!!!

συμπεθερα μου,μπραβο!ολα καλα θα πανε απο δω κ περα!κ συντομα με ενα μωρακι!!

Συμπεθερα απο τον αλλο μηνα θα βαλω τα δυνατα μου για να κλεισει το προξενιο....χαχαχχαχαχαχχαχα.....!!!!!

ένα μεγαλο γεια μαζι με ένα φιλάκι σε όλες σας!!!!

γιαννα μου εύχομαι να πραγματοποιηθεί γρήγορα η ευχη σου!!!!!θα το δεις ότι σύντομα θα έχεις ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!!!!!:D:D:D

σε ευχαριστω πολυ κοπελαρα μου, να εισαι καλα.μακαρι να ερθει συντομα το θελω τοοοοοσο πολυ.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

βρε βρε ....καλωσ τα κορισια τα ομορφα???

τι καμνετε ?

εμεισ εδω εν αθηναις...

καναμε εχθεσ που λετε ενα σπερμοδιαγραμμα ...(καναμ κ χειρουργειο οπωσ εγραψα πριν 10 μερες),αλλα το σπερμοδ. το καναμε για να δουε αποτελεσματα σε σχεση με τα προηγουμενα ..

σε σχεση με το χειρουργειο θυα δειξει μετα απο κανα ..3ημνο-4μηνο..

και πυ λετε ...

εκει που ειχαμε πιασει πατο εξ αρχησ ...τωρα εχει ...24 εκατομυρια σπερματοζ. σαν συνολο και 4 εκατομυρια στην εκσπεματιση ...40% βιοσημωτητα

(ειχαμε ξεκινησει απο 0% βιοσημ.,και συνολο σπερμ. 100.000...και εκσπερμ. 6,500 και τωρα ειπα ...24.000.000

που να δειξει και το αποτελεσμα του χειρουργειου...(απο αποσταση θα τον εχω μετα!!!! )

αυτα τα νεα μου ...απο δουλεια ΤΙΠΟΤΑ..θα δειξει ομωσ ..ισωσ κατι να περιμενω ....

ΕΣΕΙΣ??????? κανα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ???:tongue::tongue::tongue:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Γιαννα μου τι διαβασα ? εκανεσ το χειρουργειο??ΟΛΑ ΚΑΛΑ???

Ανναστ? πωσ πας κουκλιτσα???

σταυρουλι..???

λιονταρινα???

η νενα τι κανει??? πωσ παει η εγκυμοσυνη με το μπεμπακι??

αγγελμικε???

σιγουρα θα ξεχασα καποια ...ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΤΕ!!!!

ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ....

Καλημέρες. Χρόνια ονειρευόμουν να γράψω εδώ!

Μέρος της μακρόχρονης, και κάπως πικρής, πολύχρονης ιστορίας μου θα βρείτε εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=112413

Στο τέλος γίνεται χαρούμενη γιατί λέει πώς, μετά από 11 χρόνια τελικά έμεινα έγκυος! Βέβαια είμαι ακόμα στην πολύ αρχή, όταν φέρω στον κόσμο το σπόρι μου θα σας τα ξαναγράψω αναλυτικά. :)

μολις διαβασα την ιστορια σου και εχω συγκλονιστει. καταρχην θελω να σου πω πολλα μπραβο για την δυναμη ψυχης που ειχες και εχεις και για το κουραγιο που εκανες ολο αυτο το διαστημα. Ανατριχιασα στη κυριολεξια οταν ειδα την ανακοινωση σου για την θετικη χοριακη και ΠΑΓΩΣΑ οταν ανακοικωσες πως κατεληξε σε βιοχημικη. ενιωσα ακριβως το ιδιο κενο που ενιωσα οταν μου ανακοινωσαν εμενα την παλλινδρομη.

Εδειξες οτι εισαι παλικαρι και δεν το εβαλες κατω. να μην το βαλεις λοιπον ουτε τωρα κατω. δεν σου λεω να μην στεναχωριεσαι γιατι ειναι χαζο.....ξερω οτι δεν γινεται κατι τετοιο....! αλλα να ελπιζεις στην επομενη, να εχεις πιστη οτι ολα θα πανε κατ'ευχην. πιστεψε το...ετσι θα γινει θα δεις. υπαρχουν κοριτσια που παιδευονται με περισσοτερες σπερματεγχυσεις και δεν εχουν αποτελεσματα, ενω στη δικη σου περιπτωση και με τοσες ταλαιπωριες εμεινες με την πρωτη. αυτο ηταν καλο σημαδι. θα δεις που η επομενη εγκυμοσυνη θα ειναι τελειομηνη και υπεεεεεροχη.

εισαι παραδειγμα προς μιμιση, εδωσες ελπιδα και κουραγιο σε πολλες ψυχες και στα δυο φορουμ και για τον κοπο σου και μονο ο Θεος δεν θα σε αφησει ετσι.

εκανες τοσο δρομο, μην τα παρατας στη μεση......συνεχισε με περισσοτερη επιμονη, δεν θα σε νικησει ο φοβος θα τον νικησεις εσυ, γιατι μπορεις.

πραγματικα μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι οτι καλυτερο και συντομα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

βρε βρε ....καλωσ τα κορισια τα ομορφα???

τι καμνετε ?

εμεισ εδω εν αθηναις...

καναμε εχθεσ που λετε ενα σπερμοδιαγραμμα ...(καναμ κ χειρουργειο οπωσ εγραψα πριν 10 μερες),αλλα το σπερμοδ. το καναμε για να δουε αποτελεσματα σε σχεση με τα προηγουμενα ..

σε σχεση με το χειρουργειο θυα δειξει μετα απο κανα ..3ημνο-4μηνο..

και πυ λετε ...

εκει που ειχαμε πιασει πατο εξ αρχησ ...τωρα εχει ...24 εκατομυρια σπερματοζ. σαν συνολο και 4 εκατομυρια στην εκσπεματιση ...40% βιοσημωτητα

(ειχαμε ξεκινησει απο 0% βιοσημ.,και συνολο σπερμ. 100.000...και εκσπερμ. 6,500 και τωρα ειπα ...24.000.000

που να δειξει και το αποτελεσμα του χειρουργειου...(απο αποσταση θα τον εχω μετα!!!! )

αυτα τα νεα μου ...απο δουλεια ΤΙΠΟΤΑ..θα δειξει ομωσ ..ισωσ κατι να περιμενω ....

ΕΣΕΙΣ??????? κανα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ???:tongue::tongue::tongue:

να τα τα ευχαριστα......καλε ηταν να μην παρουν ανοδικη φορα τα νουμερα σας, τωρα ποιος σας πιανει.......οριστε να και τα καλα τωρα ξεαγχωσου και αφησου.

εγω το εκανα το χειρουργειο, ολα πηγαν σουπερ και απο τον αλλο μηνα ανεβαζουμε διακοπτες...χαχαχα ;)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

να τα τα ευχαριστα......καλε ηταν να μην παρουν ανοδικη φορα τα νουμερα σας, τωρα ποιος σας πιανει.......οριστε να και τα καλα τωρα ξεαγχωσου και αφησου.

εγω το εκανα το χειρουργειο, ολα πηγαν σουπερ και απο τον αλλο μηνα ανεβαζουμε διακοπτες...χαχαχα ;)

μπραβο και πολλα περαστικα!!!και ολα καλα θα πανε ...θυμασαι καποτε που σου πα ..εμεισ μαζι πηγαινουμε??? απο ποτε παλευουμε ???θυμασαι ?

μια εμεισ με το σπερμα ..μια εσυ με την ατυχια που ειχεσ? παλι τον ιδιο καιρο θα προσπαθουμε !!!

με πιανιιιιεισ?????:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...