Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Συμπεθερα, που εισαι βρε παιδι μου εσυ?????? που χαθηκες????? ολα καλα? τι κανει ο γαμπρος μου?????:D:D:D:D:D

Ντιναρα αλλο ενα βασανο εφυγε απο το κεφαλι σου και κανε το σταυρο σου που ολα ειναι καλα. αυτο με τις ελιες δεν το βλεπω και πολυ σοβαρο. οσο γαι την ανεργια.....να σκεφτεσαι οτι υπαρχουν και χειροτερα σε αυτον τον κοσμο. πιστεψε με θα ειναι μεγαλη παρηγορια.

Σταυρουλακι απολαυσε τις ετοιμασιες του γαμου σου και με το μπε-μπε μην το βαλεις ποτε κατω. θα ακουσεις πολλες ιστοριες με αισιο τελος και να εισαι αισιοδοξη οτι συντομα θα ερθει και το δικο σου σπορακι. ζουμε στο 2012 και η επιστημη εξελισεται κ θα συνεχισει να εξελισεται.

Γιωτουλα συνηθως οι κυστες υποχωρουν απο μονες τους μετα τη περιοδο. περιμενε να ερθει ο επομενος κυκλος και να δεις πως θα εχει εξελιχθει το θεμα.

Λινακη μου χαιρομαι που μαγευτηκες με τη νησαρα μας....(δεν γινοταν φυσικα και να μην μαγευτεις με τετοιο θεαμα...) και φυσικα που ειχαμε την ευκαιρια να γνωριστουμε απο κοντα. θα τα ξαναπουμε εντος ολιγον ημερων στα δικα σου λημερια αυτη τη φορα....:D

εγω αγαπες μου περιμενω περιοδο μεχρι την Δευτερα....εχει ηδη αρχισει να ποναει η κοιλιτσα και το μονο που κανω ειναι να μενω στην αναμονη.

γιαννα μου,εδω ειμαι..χοντραινω,ζεσταινομαι κ υποφερω..ολα τα καλα μαζι..χαλαλι βεβαια! ο γαμπρος σου δεν με αφηνει στην ησυχια μου,κλωτσαει αγριεμενα,προβλεπω ξενυχτια μολις γεννηθει..ειμαι κ υπναρου..τι θα κανω δεν ξερω.εχω την δευτερα ραντεβου με τον γιατρο παλι να τον δουμε!!! αυτα τα νεα μου!!τα δικα σου τα μαθαινω,σε διαβαζω!!!:-)

το οτι μου μοιαζει σας το ειπα?χαχαχα!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

aggelmike ,εγω περυσι που πηγα σαντορινη πρωτη φορα στη ζωη μου,εμεινα εγκυος εκει..αρα περιμενε...!!!!χαχαχα!! με το καλο!!!!

κοπελα μου γλυκια....μακαρι δε λες τιποτα....κι εγω πρωτη φορα στη ζωη μου πηγαινω φετος σαντορινη και μαλιστα επειδη περσυ δεν καταφεραμε να παμε ταξιδι μελιτος με τον αντρουλη μου το συνδυασαμε ετσι φετος με την ξαφνικη εξορμηση μας στη σαντορινη!!!!μαγευτηκα....!!!!επαθα πολιτισμικο σοκ με αυτο το νησι...χαμογελουσα καθε στιγμη και μονο με τις εικονες που εβλεπα....τι να πω....μακαρι να ειναι και για εμας το τυχερο μας νησι οπως και με εσας,...σε ευχαριστω ομορφη μου....θα λαβω τα λογια σου σαν την καλυτερη ευχη του κοσμου!!!!

2kMip2.png

κοπελα μου γλυκια....μακαρι δε λες τιποτα....κι εγω πρωτη φορα στη ζωη μου πηγαινω φετος σαντορινη και μαλιστα επειδη περσυ δεν καταφεραμε να παμε ταξιδι μελιτος με τον αντρουλη μου το συνδυασαμε ετσι φετος με την ξαφνικη εξορμηση μας στη σαντορινη!!!!μαγευτηκα....!!!!επαθα πολιτισμικο σοκ με αυτο το νησι...χαμογελουσα καθε στιγμη και μονο με τις εικονες που εβλεπα....τι να πω....μακαρι να ειναι και για εμας το τυχερο μας νησι οπως και με εσας,...σε ευχαριστω ομορφη μου....θα λαβω τα λογια σου σαν την καλυτερη ευχη του κοσμου!!!!

Φυσικά καλή μου!!!! Η αλήθεια είναι ότι η Γιάννα μας είναι πολύ τυχερή που μένει σε αυτό το νησί. Εγώ τρελαθηκα, θα ξαναπαμε σίγουρα!!!! Αλλα με πιο πολυ προσοχή, γιατί για τρίτο δεν αντέχουμε.. Χαχαχα!!!σου εύχομαι να μας πεις τα ευχάριστα πολυ σύντομα!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Γλυκούλες μου καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Καταρχάς να ευχηθώ καλή ανάρρωση στην Ντίνα, και σύντομα να επανέλθουν δριμύτεροι..!

Τα νέα μου δεν είναι πολύ καλά, την Παρασκευή έκανα σαλπιγγογραφία, η οποία έδειξε ότι η μία σάλπιγγα είναι ελικοειδής οπότε να μην περιμένουμε πολλά από δαύτη. Κατά τα άλλα είναι διαβατές. Βρήκαμε στην πρώτη λήψη μία σύμφυση στη μήτρα όπου στις επόμενες λήψεις δεν υπήρχαν. Δεν ξέρουμε τι είναι αυτό, μπορεί να είναι υπόλειμμα περιόδου ή μία εγκυμοσύνη που δεν προχώρησε.

Θα κάνω διακοπές, θα χαλαρώσω και τέλη Σεπτέμβρη λαπαροσκόπηση μετά υστεροσκοπήσεως.

Δε σας κρύβω ότι στεναχωρήθηκα πάρα πολύ αλλά προσπαθώ να παραμείνω αισιόδοξη. Ελπίζω ο Θεός και η Παναγία να με βοηθήσουν. Επίσης έχω και απίστευτη συμπαράσταση από τον άντρα μου, και με βοηθάει αρκετά ο γλυκούλης μου. Αυτά από εμάς!

Γιάννα μου σήμερα περιμένεις? Ενημέρωσε μας πότε έρχεσαι! Όλα θα πάνε τέλεια, σου στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου! (θερμές όχι από τον καύσωνα!! χαχα)

Λινάκι περάσατε όμορφα, ε? Μπράβο! Αυτό έχει σημασία, οι όμορφες στιγμές! Άσε που κάτι μου λέει πως η Σαντορίνη θα είναι το τυχερό σας μέρος! Στην αναμονή λοιπόν!

Γλυκούλες μου καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Καταρχάς να ευχηθώ καλή ανάρρωση στην Ντίνα, και σύντομα να επανέλθουν δριμύτεροι..!

Τα νέα μου δεν είναι πολύ καλά, την Παρασκευή έκανα σαλπιγγογραφία, η οποία έδειξε ότι η μία σάλπιγγα είναι ελικοειδής οπότε να μην περιμένουμε πολλά από δαύτη. Κατά τα άλλα είναι διαβατές. Βρήκαμε στην πρώτη λήψη μία σύμφυση στη μήτρα όπου στις επόμενες λήψεις δεν υπήρχαν. Δεν ξέρουμε τι είναι αυτό, μπορεί να είναι υπόλειμμα περιόδου ή μία εγκυμοσύνη που δεν προχώρησε.

Θα κάνω διακοπές, θα χαλαρώσω και τέλη Σεπτέμβρη λαπαροσκόπηση μετά υστεροσκοπήσεως.

Δε σας κρύβω ότι στεναχωρήθηκα πάρα πολύ αλλά προσπαθώ να παραμείνω αισιόδοξη. Ελπίζω ο Θεός και η Παναγία να με βοηθήσουν. Επίσης έχω και απίστευτη συμπαράσταση από τον άντρα μου, και με βοηθάει αρκετά ο γλυκούλης μου. Αυτά από εμάς!

Γιάννα μου σήμερα περιμένεις? Ενημέρωσε μας πότε έρχεσαι! Όλα θα πάνε τέλεια, σου στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου! (θερμές όχι από τον καύσωνα!! χαχα)

Λινάκι περάσατε όμορφα, ε? Μπράβο! Αυτό έχει σημασία, οι όμορφες στιγμές! Άσε που κάτι μου λέει πως η Σαντορίνη θα είναι το τυχερό σας μέρος! Στην αναμονή λοιπόν!

λοιπον θα ξεκινησω το λογιδριο μου!!!!γιωτουλα μου αγαπημενη....με τιποτα να μην αφησεις την πιστη σου να χαθει....σου το λεω εγω που καθε μην απογοητευομαι και βαζω με το νου μου τα χειροτερα....αλλα καθε φορα βρισκω τη δυναμη του Θεου στο πλαι μου που μου λεει μην απελπιζεσαι ολα γινονται για καποιο λογο, και συνεχιζω ετσι....εχω αρχισει να πιστευω πως μας δουλευουν και πως μας βρισκουν συνεχως ποβληματα....η μας ποτιζουν και μας ταιζουν ετσι ωστε να εχουμε προβληματα και εμεις και οι αντρες μας που ουσιαστικα δεν υπαρχουν, η μας λενε ψεμματα για να μας τα παιρνουν...ειναι δυνατον 8 στις 10 γυναικες και εχουν προβλημα και 9 στους 10 αντρες επισης?????στην ηλικια μας????την εποχη μας????ελεος πια....ολο μας τρομαζουν ολο μας φοβιζουν οτι ειμαστε αρρωστοι...εχω εκνευριστει παρα πολυ με αυτη την κατασταση....νεα κοριτσια και αγορια με μειωμενη αναπαραγωγικοτητα?????οχι δεν το δεχομαι.....οποτε να πιστευεις βαθια αγαπη μου και να μη χανεις με τιποτα την πιστη σου ...και εγω σου λεω πως το σεπτεμβριο που θα εισαι ετοιμη να πας για επεμβαση απλα θα μας ανακοινωσεις οτι εισαι εγκυος....ουκ ολιγες φορες εχει συμβει αυτο...τι να πω πραγματικα εχω μεινει....

τωρα στα την σαντορινης!!!!περασαμε υπεροχα μοναδικα φανταστικα????η γιαννουλα μας πολυ ομορφη χαμογελαστη και φιλοξενη...το ιδιο και ο αντρας της....μακαρι γλυκια μου να ειναι ετσι οπως τα λες...το τυχερο μας νησι...αν και νομιζω πως δεν θα ειναι...δεν ξερω γιατι!!!!ισως επειδη καθε μηνα απογοητευομαι εδω και 10 μηνες????ισως!!!!ισως επειδη δεν εχω και κανενα συμπτωμα διαφορετικο????ισως!!!!δεν θελω να χανω την πιστη μου οπως σου προανεφερα αλλα ειναι και τα ορμονικα στη μεση που μου προκαλουν θλιψη αυτες τις μερες της αναμονης....τι να πω?????σκεφτομαι και διαφορα....και καταλαβαινεις πως δεν περιμενω και πολλα πολλα....θα ερθει μαλλον εκει που δεν θα το περιμενω....το προβλημα ειναι πως το περιμενω συνεχως.....χαχαχαχαχ...ετσι για να γελασουμε και λιγο....χιχιχιχ....ευχομαι τα καλυτερα να συμβουν κοπελαρα μου...και μακαρι μακαρι μακαρι να βγεις και εσυ και η annast και η γιαννουλα μας αληθινες!!!!!και να θυμασαι μην χασεις ποτε την πιστη σου....ειναι ο μοναδικος που ξερει και μπορει να μας χαρισει το θαυμα της ζωης...εχω δει και εχω ακουσει πολλες ιστοριες ξεγραμμενης εγκυμοσυνης με 2 και 3 παιδια....πιστη πιστη και μονο πιστη!!!!οτι θελεις ειμαι εδω για κουβεντουλα!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Λινάκι μου σ' ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά λόγια! Είσαι πολύ γλυκούλα, άσε που τα λες τοοοόσο ωραία!! Δεν την χάνω την πίστη μου, εύχομαι να με βοηθήσει ο Θεός και να τα καταφέρω. Απλά ο δρόμος είναι ανώμαλος. Σημασία έχει ο προορισμός σωστά? Μακάρι να γίνει το θαυματάκι και να μην χρειαστεί να κάνω τίποτα. Τώρα δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω, παρά να ελπίζω! Α, και να κάνω μπάνια!! χιχιχι!!

Όσο για το θέμα της υπογονιμότητας θα σου πω αυτό που μου είπε ο γιατρός μου . Ότι αν δεν το έψαχνα μπορεί να έμενα έγκυος οπότε δεν θα το μάθαινα ποτέ. Αν πάλι όχι απλά θα είχε περάσει περισσότερος καιρός. Δηλαδή αφού η μία σάλπιγγα είναι καλή είναι απλά θέμα τύχης. Αν ήμουν πιο τυχερή, δεν θα είχα μάθει ποτέ τίποτα. Ελπίζω στην τύχη λοιπόν!! Και ο Θεός βοηθός!! Για όλες μας!!

Αλλαγή θέματος τώρα.. Άλλες διακοπούλες θα πάτε? Αν ψάχνεις διαφορετικά συμπτώματα δεν θα βρεις. Είναι ολόιδια! Μου το διαβεβαίωσαν τρεις έγκυες φίλες μου! Στο εύχομαι κοριτσάκι μου ολόψυχα! Κι ακόμα και αν δεν ελπίζεις εσύ, ελπίζουμε εμείς για σένα!!!

Λινάκι μου σ' ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά λόγια! Είσαι πολύ γλυκούλα, άσε που τα λες τοοοόσο ωραία!! Δεν την χάνω την πίστη μου, εύχομαι να με βοηθήσει ο Θεός και να τα καταφέρω. Απλά ο δρόμος είναι ανώμαλος. Σημασία έχει ο προορισμός σωστά? Μακάρι να γίνει το θαυματάκι και να μην χρειαστεί να κάνω τίποτα. Τώρα δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω, παρά να ελπίζω! Α, και να κάνω μπάνια!! χιχιχι!!

Όσο για το θέμα της υπογονιμότητας θα σου πω αυτό που μου είπε ο γιατρός μου . Ότι αν δεν το έψαχνα μπορεί να έμενα έγκυος οπότε δεν θα το μάθαινα ποτέ. Αν πάλι όχι απλά θα είχε περάσει περισσότερος καιρός. Δηλαδή αφού η μία σάλπιγγα είναι καλή είναι απλά θέμα τύχης. Αν ήμουν πιο τυχερή, δεν θα είχα μάθει ποτέ τίποτα. Ελπίζω στην τύχη λοιπόν!! Και ο Θεός βοηθός!! Για όλες μας!!

Αλλαγή θέματος τώρα.. Άλλες διακοπούλες θα πάτε? Αν ψάχνεις διαφορετικά συμπτώματα δεν θα βρεις. Είναι ολόιδια! Μου το διαβεβαίωσαν τρεις έγκυες φίλες μου! Στο εύχομαι κοριτσάκι μου ολόψυχα! Κι ακόμα και αν δεν ελπίζεις εσύ, ελπίζουμε εμείς για σένα!!!

Διακοπές μακριά η σε άλλο νησί δεν το βλέπω. Θα παμε όμως στο εξοχικό μας όπου περνάνε κάθε φορά υπέροχα. Εισαι πλάσμα μοναδικό και σε ευχαριστω κ εγώ για τη συμπαρασταση. . Θα τα πούμε συντομα για καφέ !

2kMip2.png

Καλημερες πολλες πολλες πολλες.....τι κανουν τα κοριτσια μου?

δεν ξερω απο που να πρωτο ξεκινησω και απο ποια......ας κανω λοιπον την αρχη με τη Γιωτουλα μας.

Γιωτακη μου καλο, δεν θα σου πω πολλα θα σου δωσω μια συμβουλη μονο......να παρεις μια δευτερη γνωμη απο εναν αλλο γιατρο....δοξα το Θεο απο γυναικολογους ουυυυυ γεματος ο τοπος....ζητα μια δευτερη γνωμη. θα σου ζητησω να μην στεναχωριεσαι και να εισαι πιο αισιοδοξη απο ποτε γιατι οπως ειπες κι εσυ σημασια δεν εχει το ταξιδι....αλλα ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ......και πιστεψε με κανενας δεν χανεται την σημερον ημερα απο τον προορισμο του ( βλεπε gps).:D

Συμπεθερα ζορικος ο μπομπιρας ε ? δεν πειραζει ομως αν σε ταλαιπωρει....ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ. να του δωσεις ενα φιλι απο την πεθερουλα του.;)

Λινα μου για ακομα μια φορα ειπες σοφα λογια.....σου βγαζω το καπελο .

και στα δικα μου τωρα......:D :D :D :D :D :D ειμαι το παιδι της κρεστ απο εχτες.....:D :D :D :D :D ενα χαμογελο ναααααααααααααα μετα συγχωρησεως.....και ναι αδιαθετησα και ναι εκλεισα ραντεβου για υστεροσκοπηση και ναι πεταω στα συννεφα. την δευτερα 7+30 το πρωι θα πρεπει να ειμαι στο ρεα για την επεμβαση. θα με κρατησουν και μια μερα μεσα επειδη εχω ικα (εοππυ) και εχουν κανει τετοια συμφωνια με την ασφαλεια. βεβαια θα ερθω απο πεμπτη βραδυ. παρασκευη πρωι εκλεισα ραντεβου για να κανω την εξεταση θρομβοφιλιας που μου ειχε πει ο γιατρος μου. θα δω και την ανηψουλα(1,5 μηνων) μου και ο αδελφουλης μου θα με παει σκ στο εξοχικο για μπανακι.

Επιτελους ηρθε η ωρα.......κοριτσια χαιρομαι σαν μικρο παιδακι που του εφερε δωρο ο αγιος Βασιλης το αγαπημενο του παιχνιδι.....!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημερες πολλες πολλες πολλες.....τι κανουν τα κοριτσια μου?

δεν ξερω απο που να πρωτο ξεκινησω και απο ποια......ας κανω λοιπον την αρχη με τη Γιωτουλα μας.

Γιωτακη μου καλο, δεν θα σου πω πολλα θα σου δωσω μια συμβουλη μονο......να παρεις μια δευτερη γνωμη απο εναν αλλο γιατρο....δοξα το Θεο απο γυναικολογους ουυυυυ γεματος ο τοπος....ζητα μια δευτερη γνωμη. θα σου ζητησω να μην στεναχωριεσαι και να εισαι πιο αισιοδοξη απο ποτε γιατι οπως ειπες κι εσυ σημασια δεν εχει το ταξιδι....αλλα ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ......και πιστεψε με κανενας δεν χανεται την σημερον ημερα απο τον προορισμο του ( βλεπε gps).:D

Συμπεθερα ζορικος ο μπομπιρας ε ? δεν πειραζει ομως αν σε ταλαιπωρει....ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ. να του δωσεις ενα φιλι απο την πεθερουλα του.;)

Λινα μου για ακομα μια φορα ειπες σοφα λογια.....σου βγαζω το καπελο .

και στα δικα μου τωρα......:D :D :D :D :D :D ειμαι το παιδι της κρεστ απο εχτες.....:D :D :D :D :D ενα χαμογελο ναααααααααααααα μετα συγχωρησεως.....και ναι αδιαθετησα και ναι εκλεισα ραντεβου για υστεροσκοπηση και ναι πεταω στα συννεφα. την δευτερα 7+30 το πρωι θα πρεπει να ειμαι στο ρεα για την επεμβαση. θα με κρατησουν και μια μερα μεσα επειδη εχω ικα (εοππυ) και εχουν κανει τετοια συμφωνια με την ασφαλεια. βεβαια θα ερθω απο πεμπτη βραδυ. παρασκευη πρωι εκλεισα ραντεβου για να κανω την εξεταση θρομβοφιλιας που μου ειχε πει ο γιατρος μου. θα δω και την ανηψουλα(1,5 μηνων) μου και ο αδελφουλης μου θα με παει σκ στο εξοχικο για μπανακι.

Επιτελους ηρθε η ωρα.......κοριτσια χαιρομαι σαν μικρο παιδακι που του εφερε δωρο ο αγιος Βασιλης το αγαπημενο του παιχνιδι.....!!!!

Ελα βρε κορίτσι μπράβο! Θα μετράμε αντίστροφα μαζί σου!!Να είσαι έτσι χαρούμενη γιατί από εδώ και πέρα όλα θα πάνε σούπερ! πιο σούπερ δεν γίνεται!!!

Θα κάνουμε Χριστούγεννα με καύσωνα! Είδες? Γίναμε Καλιφόρνια!!

Εγώ πάλι θα πάρω δεύτερη γνώμη, αλλά ίσως όχι ακόμα. Δεν σας κρύβω ότι στεναχωρήθηκα πολύ, αλλά έχω συνέλθει αρκετά και σκέφτομαι θετικά. Ο γιατρούλης μου είναι πολύ καλούλης και τον εμπιστεύομαι, αλλά θα το ψάξω βεβαίως βεβαίως!! πάντως τώρα θέλω μόνο να ξεκουραστώ και να απολαύσω το καλοκαιράκι!!!

Ελα βρε κορίτσι μπράβο! Θα μετράμε αντίστροφα μαζί σου!!Να είσαι έτσι χαρούμενη γιατί από εδώ και πέρα όλα θα πάνε σούπερ! πιο σούπερ δεν γίνεται!!!

Θα κάνουμε Χριστούγεννα με καύσωνα! Είδες? Γίναμε Καλιφόρνια!!

Εγώ πάλι θα πάρω δεύτερη γνώμη, αλλά ίσως όχι ακόμα. Δεν σας κρύβω ότι στεναχωρήθηκα πολύ, αλλά έχω συνέλθει αρκετά και σκέφτομαι θετικά. Ο γιατρούλης μου είναι πολύ καλούλης και τον εμπιστεύομαι, αλλά θα το ψάξω βεβαίως βεβαίως!! πάντως τώρα θέλω μόνο να ξεκουραστώ και να απολαύσω το καλοκαιράκι!!!

Γιωτα μου μπραβο.....αυτο να κανεις...να απολαυσεις το καλοκαιρακι, να ηρεμησει το μυαλο σου απο οτι αρνητικο το απασχολει αυτη τη στιγμη και να δεις που και η δικια σου ιστορια θα εχει αισιο και συντομο τελος. ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ...αλλιως δε βγαινει. δεν κερδιζει καμια μας τιποτα απο το να σκαει και να στεναχωριεται. ολα μεσα στη ζωη ειναι και τα ευκολα και τα δυσκολα. σημασια εχει να εχουμε τη δυναμη να τα αντιμετωπιζουμε. και ειμαι σιγουρη οτι την εχουμε. ολα θα πανε παρα πολυ καλα σε ολες μας. υπομονη χρειαζεται.........ο καιρος περναει......και περνωντας φερνει και τα καλα του.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Γιωτα μου μπραβο.....αυτο να κανεις...να απολαυσεις το καλοκαιρακι, να ηρεμησει το μυαλο σου απο οτι αρνητικο το απασχολει αυτη τη στιγμη και να δεις που και η δικια σου ιστορια θα εχει αισιο και συντομο τελος. ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ...αλλιως δε βγαινει. δεν κερδιζει καμια μας τιποτα απο το να σκαει και να στεναχωριεται. ολα μεσα στη ζωη ειναι και τα ευκολα και τα δυσκολα. σημασια εχει να εχουμε τη δυναμη να τα αντιμετωπιζουμε. και ειμαι σιγουρη οτι την εχουμε. ολα θα πανε παρα πολυ καλα σε ολες μας. υπομονη χρειαζεται.........ο καιρος περναει......και περνωντας φερνει και τα καλα του.

Αχ ρε κοριτσι τι ομορφα που τα λες κ εσυ! Άντε να δούμε τι θα γίνει με τα μωρα μας!κάποια στιγμή θα τα κρατάμε στην αγκαλιά μας και θα λέμε για τους κωλικους τους!χα χα χα. .

2kMip2.png

κοριτσάρες μου ήρθα και γωωωωωωωωωωωω.....

λιονταράκι μου τα περισσοτερα απ'αυτά που θα σου έλεγα,τα προείπε η λίνα...μονο πιστη κουκλα μου!!!!!τπτ άλλο δε χρειάζεται!!!το ότι στεναχωρέθηκες δε το προσπερνάμε καθότι είναι λογικό αλλά εμείς ειμαστε εδω για να κοιτάμε μόνο μπροστά πλέον...τπτ δε μας σταματάει!!!!κ μένα πριν κανένα μηνα με πήρε από κάτω περισσότερο γιατί ήθελα να έρθει άμεσα ένα μωράκι αλλά τί να κάνουμε,δε μπορούμε να τα έχουμε όλα όταν τα θέλουμε....ο θεούλης μας ανταμείβει όταν βλέπει την υπομονη,την καρτερικοτητα και την πίστη που έχουμε σε Αυτόν!όλα καλά θα πάνε γλυκιά μου...

λινάκι για ακόμη μία φορά ζωγράφισες με τα λόγια σου....πόσο κουράγιο μας δίνεις!!!κοίτα όμως να λες τα ίδια και στον εαυτό σου,εεεε!!!!!

γιαννα χαίρομαι με τη χαρά σου...φαντάζομαι ότι δε κράτιεσαι!!!!!!θα τελειώσουν όλα γρήγορα και θα είναι πλέον ένα μακρινό όνειρο...

σας φιλώ όλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςς!!!!!:D

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

κοριτσάρες μου ήρθα και γωωωωωωωωωωωω.....

λιονταράκι μου τα περισσοτερα απ'αυτά που θα σου έλεγα,τα προείπε η λίνα...μονο πιστη κουκλα μου!!!!!τπτ άλλο δε χρειάζεται!!!το ότι στεναχωρέθηκες δε το προσπερνάμε καθότι είναι λογικό αλλά εμείς ειμαστε εδω για να κοιτάμε μόνο μπροστά πλέον...τπτ δε μας σταματάει!!!!κ μένα πριν κανένα μηνα με πήρε από κάτω περισσότερο γιατί ήθελα να έρθει άμεσα ένα μωράκι αλλά τί να κάνουμε,δε μπορούμε να τα έχουμε όλα όταν τα θέλουμε....ο θεούλης μας ανταμείβει όταν βλέπει την υπομονη,την καρτερικοτητα και την πίστη που έχουμε σε Αυτόν!όλα καλά θα πάνε γλυκιά μου...

λινάκι για ακόμη μία φορά ζωγράφισες με τα λόγια σου....πόσο κουράγιο μας δίνεις!!!κοίτα όμως να λες τα ίδια και στον εαυτό σου,εεεε!!!!!

γιαννα χαίρομαι με τη χαρά σου...φαντάζομαι ότι δε κράτιεσαι!!!!!!θα τελειώσουν όλα γρήγορα και θα είναι πλέον ένα μακρινό όνειρο...

σας φιλώ όλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςς!!!!!:D

Ναι κοριτσακι μου έχεις δίκιο. . Και σε εμένα πρέπει να τα εφαρμόζω. . Είναι που μερικές φορές με πιάνει το παράπονο . . Μόνο πίστη . . Αυτό που λες ότι μας χαρίζει το όνειρο μας όταν βλέπει την υπομονή μας έχεις απόλυτο δίκιο. . Άντε για όλες μας χαρές από εδώ και πέρα. . Σας φιλω πολυ κορίτσια μου. .

2kMip2.png

Kαλημέρα, καλημέρα!

Τι γλυκά κορίτσια που είστε! Σύντομα να είστε όοολες και γλυκές μανούλες!!

Ακολουθώ πιστά τις συμβουλές σας! Ελπίζω πραγματικά. Και έχω πίστη και επιμονή! Έχω εσάς που με στηρίζετε, έχω και την οικογένεια μου που είναι καταπληκτική! Καλά, να σας πω, η μητέρα έχει αρχίσει τα τάματα και τις πίτες! Θα της πω να βάλει και εσάς μέσα!! Πίτα του Αγίου Φανουρίου. Μιλάμε για γρήγορα θαύματα!! Και μόνο που το κάνει με συγκινεί. Η προσπάθεια μετράει, σωστά?

Γιάννα, πέντε και σήμερα? Μία μία να τελειώνουμε με τα προβλήματα, και να δώσεις σκυτάλη!!!! Σε περιμένουμε!!

Σταυρούλι μου όλα θα πάνε καλά, το πιστεύω. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο! Θα τα καταφέρουμε.

Με το γάμο πως πάει? Νυφικό βρήκες? Αυτές είναι όμορφες στιγμές!!

Λίνα μου κάθε φορά που είσαι απαισιόδοξη να θυμάσαι τα λόγια που λες σε εμάς! Και εμείς είμαστε εδώ για σένα. Να σου υπενθυμίζουμε τι γλυκιά και τρυφερή μανούλα θα γίνεις. Έρχεται σου λέω, διαίσθηση..

Όπως είπε και η φίλη μας η Γιάννα : ολα μεσα στη ζωη ειναι και τα ευκολα και τα δυσκολα. σημασια εχει να εχουμε τη δυναμη να τα αντιμετωπιζουμε

Έχει γίνει το μότο μου. Και θα τα αντιμετωπίσω όλα. Δε θα με ρίξει κανείς κάτω!!:cool:

καλησπερα......

αχ ναι Γιωτα μου 5 και σημερα.τι εμεινε??? τιποτα καλε, τον εφαγα τον γαιδαρο (γάγαρος οπως λεει και ο βαφτιστηρας μου χαχαχαχαχαχα). αυριο βραδυ μπαινω στο καραβι παρασκευη πρωι ειμαι Πειραια παω για την εξεταση και μετα θα περασει το σκ χωρις να το καταλαβω....λιγο η μπεμπουλα μας λιγο το εξοχικο λιγο παραλια λιγο shopping therapy.....ηρθε κιολας η Δευτερα. πω πω για σκεφτειτε.....πριν 6 μηνες περιπου ξεκινησα προσπαθεριες για μωρουλι. 15/02 μαθαινω οτι ειμαι εγκυος, 24/03 κανω αποξεση λογω παλλινδρομης, 16/07 μπαινω για υστεροσκοπηση και μετα βουρ στο ψητο. ειδατε ποσα πραγματα αλλαζουν στη ζωη μας απο τη μια στιγμη στην αλλη....ειδατε οτι οντως και καλα συμβαινουν αλλα και δυσαρεστα? σταθηκα ομως δυνατη και το αντιμετωπισα.....ΠΟΝΕΣΑ ΠΟΛΥ....αλλα ειμαι ορθια στα ποδια μου και προχωραω...κανω το σταυρο μου και συνεχιζω. γιάυτο σας λεω πως ολα θελουν υπομονη και δυναμη. Κοριτσια για ολες εχει ο Θεος, αυτο να το θυμαστε.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...