Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Γιωτακι νομιζω οτι καταλαβα τον γιατρο που λες........και αν ειναι αυτος τοτε ειναι πολυ καλος. πως αλλιως θα τον εμπιστευοταν ο δικος μου????

ειχες κυστη, την εβγαλες και τωρα ξανα εμφανιστηκε? καλα καταλαβα????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιωτακι νομιζω οτι καταλαβα τον γιατρο που λες........και αν ειναι αυτος τοτε ειναι πολυ καλος. πως αλλιως θα τον εμπιστευοταν ο δικος μου????

ειχες κυστη, την εβγαλες και τωρα ξανα εμφανιστηκε? καλα καταλαβα????

Στο περίπου!! Είχα ξαναβγάλει μία τέτοια πριν καμιά δεκαριά χρόνια. πήρα τότε αντισυλληπτικά και έφυγε. Δημιουργήθηκε ξανά κύστη τον μήνα που πέρασε στην δεξιά ωοθήκη, και αντί να φύγει από μόνη της με την περίοδο μεγάλωσε κι άλλο. Οπότε δύο μήνες αντισυλληπτικά και αν δεν φύγει θα την αφαιρέσουμε λαπαροσκοπικά. Θα φύγει όμως, είμαι σίγουρη! Χτες στεναχωρήθηκα πολύ, σήμερα όμως είμαι καλύτερα, εντάξει μία αναποδιά είναι. Δεν θα σκάσω, θα πολέμησω. Από Σεπτέμβρη όμως!!

Στο περίπου!! Είχα ξαναβγάλει μία τέτοια πριν καμιά δεκαριά χρόνια. πήρα τότε αντισυλληπτικά και έφυγε. Δημιουργήθηκε ξανά κύστη τον μήνα που πέρασε στην δεξιά ωοθήκη, και αντί να φύγει από μόνη της με την περίοδο μεγάλωσε κι άλλο. Οπότε δύο μήνες αντισυλληπτικά και αν δεν φύγει θα την αφαιρέσουμε λαπαροσκοπικά. Θα φύγει όμως, είμαι σίγουρη! Χτες στεναχωρήθηκα πολύ, σήμερα όμως είμαι καλύτερα, εντάξει μία αναποδιά είναι. Δεν θα σκάσω, θα πολέμησω. Από Σεπτέμβρη όμως!!

κανε το σταυρο σου να φυγει με τα χαπια, γιατι η λαπαροσκοπηση ειναι πιο ακριβη και απο την υστεροσκοπηση.

απο Σεπτεμβρη μας βλεπω ολες με τα οπλα στο χερι.....χαχαχαχα

(απορια) το σταυρουλακι που ειναι καλε???????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

με ψαχνετεεεεεεεεεε???? εδω είμαι καθημερινως και σας διαβάζω,μην αγχώνεστε!!!μαθαίνω τα νέα σας...εύχομαι για όλες σας σύντομα από ένα μπεμπεδάκι!!!ξεπερνάμε τις δυσκολίες μας και προχωράμε...έτσι δεν είναι...?

εμείς κάναμε σπερμ.και είμαστε σε φάση πλήρους αζωοσπερμίας!!!! δεν υπάρχει τπτ,νιέντε που λένε και οι φίλοι μας οι ισπανοί!!!!δε το βάζουμε κάτω όμως....προχωράμε κοριτσια μουυυυυυυ...σας φιλώ!:P

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Καλημέρα - καλημέρα!!

Γιάννα μου σήμερα έχω άλλα νέα!

Η κύστη δυστυχώς μεγάλωσε (5,3 εκατοστά) αλλά πήγα στο Ιασώ που είναι ο παλιός μου γιατρός, και μου απέκλεισε τα αντισυλληπτικά για αυτόν ον κύκλο. Αρχικά γιατί έχει περάσει μία εβδομάδα από την πρώτη ημέρα περιόδου και αφετέρου γιατι με έβαλε να κάνω μία εξέταση αίματος για να δει αν θα με πειράξουν τα αντισυλληπτικά. Αύριο θα κάνω σαλπιγγογραφία, (που το πρότειναν και οι δύο γιατροί) οπότε, άλλαξα πλάνο. Επίσης μου είπε να επαναλάβω τον υπέρηχο στο τέλος του μήνα μήπως έφυγε μόνη της. Αν όχι τότε να πάρω αντισυλληπτικά. Έκανα και την βόλτα μου στο μαιευτήριο! Αυτά είναι!!

Επίσης πνίγομαι στην δουλειά!!!

Εσείς τι κάνετε? Πως περνάτε κοριτσάκια μου?

Σταυρούλα μου τι κάνεις? Σε πεθύμησα!!! Να μην το βάλετε κάτω. Προχωράμε μπροστά, δυναμικά.. Θα τα καταφέρετε, και εσεις και εμείς και όλοι! Να μπαίνεις να μας λες την καλημέρα σου! Μας έλειψες!

Διαφημίσεις

δηλαδη λιονταράκι μου το αφηνεις το θέμα κυστη ως έχει για να δειτε αν θα φυγει μονη της και αν οχι τότε θα δειτε τι θα κάνετε?καταλαβα καλα?εγω πάντως σου ευχομαι να φυγει από μόνη της.....

ειχαμε τρεξιματα και με τη δουλεια,ψαχνω να δω τι θα κάνω και με τον γαμο μου γι'αυτό και δεν εκανα αισθητη την παρουσια μου τοσο καιρο!το θεμα μωρο το αφησαμε για ιανουαριο και μετά για να ψαχτουμε τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις!όλα καλά όμως...μεσα μου το ηξερα ότι ηταν ετσι τα πραγματα απλα δεν ηθελα να το παραδεχτω...τεσπα!

σας φιλω όλες.....

λινάκι και γιάννα καλά να περνατε!!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

δηλαδη λιονταράκι μου το αφηνεις το θέμα κυστη ως έχει για να δειτε αν θα φυγει μονη της και αν οχι τότε θα δειτε τι θα κάνετε?καταλαβα καλα?εγω πάντως σου ευχομαι να φυγει από μόνη της.....

ειχαμε τρεξιματα και με τη δουλεια,ψαχνω να δω τι θα κάνω και με τον γαμο μου γι'αυτό και δεν εκανα αισθητη την παρουσια μου τοσο καιρο!το θεμα μωρο το αφησαμε για ιανουαριο και μετά για να ψαχτουμε τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις!όλα καλά όμως...μεσα μου το ηξερα ότι ηταν ετσι τα πραγματα απλα δεν ηθελα να το παραδεχτω...τεσπα!

σας φιλω όλες.....

λινάκι και γιάννα καλά να περνατε!!!!!

Σταυρούλι μου για λίγο μόνο, θα κάνω υπέρηχο ξανά σε δεκαπέντε μέρες! Τι να πω, δεν ξέρω αλλά επειδή είναι καλοκαιράκι θα αφήσω τον χρόνο να περάσει και εγώ θα τρέξω σε καμιά παραλία!! Και να σκάσω τι θα κερδίσω Τίποτα!

Να μην αγχωθείς με τον γάμο, ότι κάνεις να το κάνεις διασκεδάζοντας! Άλλωστε θα οργανώσετε την δική σας μέρα. Να σκέφτεσαι μόνο τι θες εσύ και ο αντρούλης σου! Το μωράκι σου θα έρθει το νέο έτος.. δεν ξέρω τι προβλέπεται σε αυτή τη φάση, πιστεύω όμως ότι με την βοήθεια της επιστήμης όλα θα πάνε καλά! Να προσέχεις και να φροντίζεις τον αντρούλη σου και αυτός εσένα.. Και έτσι ενωμένοι θα γίνουν όλα! Λέει ο δικός μου άντρας : "Μη φοβάσαι, μαζί, χερι χέρι θα πηδήξουμε τα εμπόδια. Αλλά πρέπει να είμαστε μαζί σε αυτή τη μάχη". Τώρα το λέω σε εσάς αλλά και σε όλα τα κοριτσάκια!

Φιλάκια πολλά!!

κοριτσακια μου .,,καλησπερα...ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΝΕΝΑ ΜΑΣ!!!

παλι εξαφανιστηκα....καναμε χειρουργειο...σημερα,.,,

και ολα οκ !

κιρσοκυλη για οποια δεν θυμαται.., ;)

ειμαστε απο προχθες νοσοκομειο ..μεσα εξω ..αφου μασ ειδοποιησαν τελικα ...

ε και σημερα το εκανε ο γλυκουλησ μου ...και ειναι οκ ..ειπα να κατσω και σημερα μεσα ..αλλα αφου του εβγαλαν και τον ορο και συνηλθε πληρωσ ..εφυγα ησυχη τελικα ..(ηταν να μεινω παλι βραδυ αλλα ημουν πολυ κομματια!):cry:

το θεμα ειναι λοιπον ..οτι ολα πηγαν καλα ...και μαλιστα μασ ειπε οτι ηταν τελικα λιγο περιπλοκο..λογω οτι αντι για 2 αγγεια που εχουν συνηθως εκει και βουλωνουν ...ο δικος μου ειχε 5 ...!!! ετσι ηταν η ανατομια του ..

τελος καλο ,ολα καλα ...

κατι αλλο ...

ειχε βγαλει κατι ..σπυρια μαυρα σαν ελειεσ μικρεσ...εκει που ειναι οι τριχεσ..,(οχι στο πουλι του :tongue:) και εκαναν και μια βιοψια να δουν τι εινια ..(ψιλοφοβαμαι να πω την αληθεια)..ειχαν πει στην αρχη για ..κονδηλωματα...

εκανα κι εγω τεστ παπ ..καθαροτατη ειμαι ..οποτε αυτα εινια αμφιδρομα ..και ετσι δεν ειναι ..και ο γιατροσ μασ ,μασ ειπε οτι κατα 99 τισ εκατο δεν ειναι ..ομωσ κανανε βιοψια γενικα να δουνε τι εινια και αυτο θα βγει σε 7 μερες ..(μασ ειπε οτι ισωσ εινια απο τα ξυρισματα που εριχνε και γυρνουσαν οι τριχεσ...)

σασ ζαλισα κοριτσαρεσ μου ,αλλα σημερα ανεβηκα ψυχολογικα ..αν και το πρωι ημουν μεσ το κλαμα λογω ανησυχιασ μου για το χειρουργειο...

πολυ τον αγαπαω βρε κοριτσια....και το δειχνω ..με τον καθε τροπο !

αυτα τα νεα μου εμενα ...τωρα ..αποτελεσματα για το σπερνα ισωσ σε κανα 3 μηνο- 6μηνο ...να δουμε διαφορα...

κ μετα....βουρρρρρρρρρρρ.....(βεβαια και οι 2 ανεργοι ειμαστε ...)

ΑΥΤΑ....φιλια πολλα ...!

νενα μου και παλι ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!:P:p:p

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

κοριτσακια μου .,,καλησπερα...ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΝΕΝΑ ΜΑΣ!!!

παλι εξαφανιστηκα....καναμε χειρουργειο...σημερα,.,,

και ολα οκ !

κιρσοκυλη για οποια δεν θυμαται.., ;)

ειμαστε απο προχθες νοσοκομειο ..μεσα εξω ..αφου μασ ειδοποιησαν τελικα ...

ε και σημερα το εκανε ο γλυκουλησ μου ...και ειναι οκ ..ειπα να κατσω και σημερα μεσα ..αλλα αφου του εβγαλαν και τον ορο και συνηλθε πληρωσ ..εφυγα ησυχη τελικα ..(ηταν να μεινω παλι βραδυ αλλα ημουν πολυ κομματια!):cry:

το θεμα ειναι λοιπον ..οτι ολα πηγαν καλα ...και μαλιστα μασ ειπε οτι ηταν τελικα λιγο περιπλοκο..λογω οτι αντι για 2 αγγεια που εχουν συνηθως εκει και βουλωνουν ...ο δικος μου ειχε 5 ...!!! ετσι ηταν η ανατομια του ..

τελος καλο ,ολα καλα ...

κατι αλλο ...

ειχε βγαλει κατι ..σπυρια μαυρα σαν ελειεσ μικρεσ...εκει που ειναι οι τριχεσ..,(οχι στο πουλι του :tongue:) και εκαναν και μια βιοψια να δουν τι εινια ..(ψιλοφοβαμαι να πω την αληθεια)..ειχαν πει στην αρχη για ..κονδηλωματα...

εκανα κι εγω τεστ παπ ..καθαροτατη ειμαι ..οποτε αυτα εινια αμφιδρομα ..και ετσι δεν ειναι ..και ο γιατροσ μασ ,μασ ειπε οτι κατα 99 τισ εκατο δεν ειναι ..ομωσ κανανε βιοψια γενικα να δουνε τι εινια και αυτο θα βγει σε 7 μερες ..(μασ ειπε οτι ισωσ εινια απο τα ξυρισματα που εριχνε και γυρνουσαν οι τριχεσ...)

σασ ζαλισα κοριτσαρεσ μου ,αλλα σημερα ανεβηκα ψυχολογικα ..αν και το πρωι ημουν μεσ το κλαμα λογω ανησυχιασ μου για το χειρουργειο...

πολυ τον αγαπαω βρε κοριτσια....και το δειχνω ..με τον καθε τροπο !

αυτα τα νεα μου εμενα ...τωρα ..αποτελεσματα για το σπερνα ισωσ σε κανα 3 μηνο- 6μηνο ...να δουμε διαφορα...

κ μετα....βουρρρρρρρρρρρ.....(βεβαια και οι 2 ανεργοι ειμαστε ...)

ΑΥΤΑ....φιλια πολλα ...!

νενα μου και παλι ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!:P:p:p

περαστικα σας κοριτσι...όλα θα πάνε καλά απο δω και περα...στα δυσκολα φαίνεται η αγάπη!!!με συγκίνησες με την ανησυχία και τον φόβο που είχες για τον αντρούλη σου και σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!να σκεφτεσαι θετικα κουκλίτσα μου,μόνο αυτό έχω να σου πω!!!!!!!σε φιλώ!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!! Να πω κατ΄αρχας πολλά συγχαρητήρια στην νενα!!! Νενακι καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις με ένα η κ 2 υπέροχα μωρά!!!!όλα καλά θα πανε, θα δεις!!!!

Ντινακι περαστικά στον αντρουλη σου, δεν θα είναι τίποτα οι ελιές, αλλιώς θα σας το έλεγαν κατευθείαν..

Σταυρουλη, σε όλα υπάρχει λύση, θα την βρείτε οι δυο σας με την βοήθεια του γιατρού!!!

Γιάννα συμπεθερα είσαι καλά;;

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

λοιποοοοοοοοοοοοοοοον...να'μαι κι εγω....τι να οω τωρα με ολα αυτα τα νεα που διαβαζω....ελειψα 4 μερες και εχει γινει ο χαμος....για αρχη να πω στη νενα μας συγχαρητηρια για την αναπαντεχη εγκυμοσυνη της και αυτο ειναι ενα παραδειγμα οτι ο θεος ειναι μεγαλος.....νομιζω πως αν εκεινος θελει ερχεται το μωρακι....με πολλη αγαπη και υπομονη....ευγε ευγε ευγε κοπελα μου....χωρις αγχος και χωρις ολα αυτα τα αγχωτικα των γιατρων!!!γιωτακι μου μη σε ανησυχει η κυστη,....απο τη στιγμη που την εντοπισες θα μπορεσεις και να τη θεραπευσεις....ολα καλα θα πανε ειμαι σιγουρη.....εγω παντως ηπια ολα τα κοκτειλς της σαντορινης για παρτη σου!!!!!χαχαχαχαχα.....σταυρουλι μου θα ηθελα να σου πω μια μικρη ιστορια....ενα φιλικο μας ζευγαρι προσπαθουσε να κανει παιδακι και δεν γινοταν τιποτα....ολα τα θεματα του κοσμου τα ειχε...φιανοταν λοιπον πως δεν μπορουν να κανουν παιδακι...πηγε λοιπον ο αντρας στον πνευματικο του και του λεει τον πονο του....τον ρωτησε ο πνευματικος του αν προσευχεται και αν θεωρει πωε εχει κανει καποια καλα η κακα πραγματα....οταν λοιπον εφυγε απο αυτον και καθησε και σκεφτηκε τι ειχει συμβει, αναρωτηθηκε για πολλα πραγματα....προσευχοταν με ολη του τη δυναμη για αυτο που ηθελαν τοοοοσο πολυ να αποκτησουν και μεσα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα τους ηρθε το μωρακι τους....χωρις θεραπειες χωρις τιποτα....και αλλο ενα φιλικο μας ζευγαρι που προσπαθουσε 13 χρονια με κινητηκοτητα μηδενικη και με πολλες εξωσωματικες και με μια αποτυχημενη εγκυμοσυνη στο τελος αποκτησανε το αγορακι τους χωρις τιποτα χωρις γιατρους χωρις φαρμακα μονο με πιστη....δεν σου λεω να μην το ψαξετε αλλα να ελπιζεις παντα και σε κατι διαφορετικο που ισως δεν το πολυ καταλαβαινει το γηινο μυαλο μας!!!!!εγω σου ευχομαι τα καλυτερα κοπελαρα μου....

και για να επιστρεψουμε στα καλοκαιρινα μας.....ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!κοριτσια ερωτευτηκα το νησι ερωτευτηκα πολυ περισσοτερο τον αντρα μου και φυσικα γνωρισα την ομορφη φιλη μας τη γιαννα μας....και χαρηκα τοσο μα τοσο πολυ!!!!!αχ τι να σας λεω....απο μερη ?απο τοπια?απο μαγεια????πω πω π ω.....οποα δεν εχει παει παντως χανει και πρεπει να παει αμεσως...τουλαχιστον σε εμενα εκατσε καλα αυτο το νησι.....περασαμε υπεροχα....

2kMip2.png

βρε βρε καλώς το το κορίτσι...καλοπερασες έτσι?????τις τελευταίες μέρες μόνο καλά λόγια ακουω για σαντορίνη..κάποια στιγμή θα πάμε και μεις,πού θα πάει!!!!!!μαυρισες δηλ.να φανταστώ,ε???τι καλά!!!!!

όσο για μας,μόνο πίστη έχουμε πλέον....είπαμε δε το βάζουμε κάτω...αυτό που πιστεύω βαθιά είναι ότι ο Θεός μόνο καλά σχεδια έχει για μας από δω και πέρα,απλά θα πραγματοποιηθούν όταν Εκείνος θέλει......

σε φιλωωωωωωωωωωω...;)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

λοιποοοοοοοοοοοοοοοον...να'μαι κι εγω....τι να οω τωρα με ολα αυτα τα νεα που διαβαζω....ελειψα 4 μερες και εχει γινει ο χαμος....για αρχη να πω στη νενα μας συγχαρητηρια για την αναπαντεχη εγκυμοσυνη της και αυτο ειναι ενα παραδειγμα οτι ο θεος ειναι μεγαλος.....νομιζω πως αν εκεινος θελει ερχεται το μωρακι....με πολλη αγαπη και υπομονη....ευγε ευγε ευγε κοπελα μου....χωρις αγχος και χωρις ολα αυτα τα αγχωτικα των γιατρων!!!γιωτακι μου μη σε ανησυχει η κυστη,....απο τη στιγμη που την εντοπισες θα μπορεσεις και να τη θεραπευσεις....ολα καλα θα πανε ειμαι σιγουρη.....εγω παντως ηπια ολα τα κοκτειλς της σαντορινης για παρτη σου!!!!!χαχαχαχαχα.....σταυρουλι μου θα ηθελα να σου πω μια μικρη ιστορια....ενα φιλικο μας ζευγαρι προσπαθουσε να κανει παιδακι και δεν γινοταν τιποτα....ολα τα θεματα του κοσμου τα ειχε...φιανοταν λοιπον πως δεν μπορουν να κανουν παιδακι...πηγε λοιπον ο αντρας στον πνευματικο του και του λεει τον πονο του....τον ρωτησε ο πνευματικος του αν προσευχεται και αν θεωρει πωε εχει κανει καποια καλα η κακα πραγματα....οταν λοιπον εφυγε απο αυτον και καθησε και σκεφτηκε τι ειχει συμβει, αναρωτηθηκε για πολλα πραγματα....προσευχοταν με ολη του τη δυναμη για αυτο που ηθελαν τοοοοσο πολυ να αποκτησουν και μεσα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα τους ηρθε το μωρακι τους....χωρις θεραπειες χωρις τιποτα....και αλλο ενα φιλικο μας ζευγαρι που προσπαθουσε 13 χρονια με κινητηκοτητα μηδενικη και με πολλες εξωσωματικες και με μια αποτυχημενη εγκυμοσυνη στο τελος αποκτησανε το αγορακι τους χωρις τιποτα χωρις γιατρους χωρις φαρμακα μονο με πιστη....δεν σου λεω να μην το ψαξετε αλλα να ελπιζεις παντα και σε κατι διαφορετικο που ισως δεν το πολυ καταλαβαινει το γηινο μυαλο μας!!!!!εγω σου ευχομαι τα καλυτερα κοπελαρα μου....

και για να επιστρεψουμε στα καλοκαιρινα μας.....ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!κοριτσια ερωτευτηκα το νησι ερωτευτηκα πολυ περισσοτερο τον αντρα μου και φυσικα γνωρισα την ομορφη φιλη μας τη γιαννα μας....και χαρηκα τοσο μα τοσο πολυ!!!!!αχ τι να σας λεω....απο μερη ?απο τοπια?απο μαγεια????πω πω π ω.....οποα δεν εχει παει παντως χανει και πρεπει να παει αμεσως...τουλαχιστον σε εμενα εκατσε καλα αυτο το νησι.....περασαμε υπεροχα....

aggelmike ,εγω περυσι που πηγα σαντορινη πρωτη φορα στη ζωη μου,εμεινα εγκυος εκει..αρα περιμενε...!!!!χαχαχα!! με το καλο!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Συμπεθερα, που εισαι βρε παιδι μου εσυ?????? που χαθηκες????? ολα καλα? τι κανει ο γαμπρος μου?????:D:D:D:D:D

Ντιναρα αλλο ενα βασανο εφυγε απο το κεφαλι σου και κανε το σταυρο σου που ολα ειναι καλα. αυτο με τις ελιες δεν το βλεπω και πολυ σοβαρο. οσο γαι την ανεργια.....να σκεφτεσαι οτι υπαρχουν και χειροτερα σε αυτον τον κοσμο. πιστεψε με θα ειναι μεγαλη παρηγορια.

Σταυρουλακι απολαυσε τις ετοιμασιες του γαμου σου και με το μπε-μπε μην το βαλεις ποτε κατω. θα ακουσεις πολλες ιστοριες με αισιο τελος και να εισαι αισιοδοξη οτι συντομα θα ερθει και το δικο σου σπορακι. ζουμε στο 2012 και η επιστημη εξελισεται κ θα συνεχισει να εξελισεται.

Γιωτουλα συνηθως οι κυστες υποχωρουν απο μονες τους μετα τη περιοδο. περιμενε να ερθει ο επομενος κυκλος και να δεις πως θα εχει εξελιχθει το θεμα.

Λινακη μου χαιρομαι που μαγευτηκες με τη νησαρα μας....(δεν γινοταν φυσικα και να μην μαγευτεις με τετοιο θεαμα...) και φυσικα που ειχαμε την ευκαιρια να γνωριστουμε απο κοντα. θα τα ξαναπουμε εντος ολιγον ημερων στα δικα σου λημερια αυτη τη φορα....:D

εγω αγαπες μου περιμενω περιοδο μεχρι την Δευτερα....εχει ηδη αρχισει να ποναει η κοιλιτσα και το μονο που κανω ειναι να μενω στην αναμονη.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Συμπεθερα, που εισαι βρε παιδι μου εσυ?????? που χαθηκες????? ολα καλα? τι κανει ο γαμπρος μου?????:D:D:D:D:D

Ντιναρα αλλο ενα βασανο εφυγε απο το κεφαλι σου και κανε το σταυρο σου που ολα ειναι καλα. αυτο με τις ελιες δεν το βλεπω και πολυ σοβαρο. οσο γαι την ανεργια.....να σκεφτεσαι οτι υπαρχουν και χειροτερα σε αυτον τον κοσμο. πιστεψε με θα ειναι μεγαλη παρηγορια.

Σταυρουλακι απολαυσε τις ετοιμασιες του γαμου σου και με το μπε-μπε μην το βαλεις ποτε κατω. θα ακουσεις πολλες ιστοριες με αισιο τελος και να εισαι αισιοδοξη οτι συντομα θα ερθει και το δικο σου σπορακι. ζουμε στο 2012 και η επιστημη εξελισεται κ θα συνεχισει να εξελισεται.

Γιωτουλα συνηθως οι κυστες υποχωρουν απο μονες τους μετα τη περιοδο. περιμενε να ερθει ο επομενος κυκλος και να δεις πως θα εχει εξελιχθει το θεμα.

Λινακη μου χαιρομαι που μαγευτηκες με τη νησαρα μας....(δεν γινοταν φυσικα και να μην μαγευτεις με τετοιο θεαμα...) και φυσικα που ειχαμε την ευκαιρια να γνωριστουμε απο κοντα. θα τα ξαναπουμε εντος ολιγον ημερων στα δικα σου λημερια αυτη τη φορα....:D

εγω αγαπες μου περιμενω περιοδο μεχρι την Δευτερα....εχει ηδη αρχισει να ποναει η κοιλιτσα και το μονο που κανω ειναι να μενω στην αναμονη.

φιλεναδα μου....να ξερεις πως χαρηκα οχι μονο για το νησι αλλα και για την γνωριμια μας!!!!να το θυμασαι αυτο.....σου στελνω φωτος στο fb!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...