Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Καλημέρα Λινάκι μου, τι κάνεις?? Κάνεις πλάνο διακοπών?? Ναι, ναι, να πιείς μαργαρίτες!!!

Πάω σε γάμους, ως καλεσμένη!! χιχι, σας μπέρδεψα, ε? Αν και με τόσους γάμους που έχω πάει από πέρσι (σε συνδυασμό και με τον δικό μου) μπορώ να τους οργανώσω κι όλας!!!!

χαχαχαχα....εννοειται.....το τερπνον μετα του ωφελιμου!!!!...εμεις ετοιμαζομαστε ψυχολογικα για τρελη ξεκουραση και απολαυση της υπεροχης σαντορινης που δεν εχω παει ποτε....και μετα βλεπουμε...αναλογα τα οικονομικα μας θα δουμε που και αν θα συνεχισουμε...ευτυχως εχουμε και κοντινα εξοχικα οπου μπορουμε να κανουμε μικρες εξορμησεις....αααααααααααααχχχχχ...ανυπομονω να φυγωωωωωωωωωωωωω....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κουκλεεεεςςςς μου τι κανετε?

Γιωτα παρατα την δουλεια και τους γαμος και παρε το καραβι να ρθεις....ακουςςςς????????? Βρε Λινα πες της κι εσυ τιποτα........

Μαρια-Μαρακι , δεν εχω πολυ ασχοληθει με το θεμα ΣΠΩ. εχω δει ομως στο parents.org.gr οτι εχουν ανοιξει θεμα σχετικα με τα κλομιφεν, αν μπεις εκει σιγουρα θα βοηθηθεις πολυ περισσοτερο. ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις συντομα χαρμοσυνα νεα.

Λινακη μου σε περιμεεεεενωωωωωωωωω............

-----------------------------------------------------------------

στα δικα μου τωρα.......επιτελους τελειωσαμε με την γραφειοκρατια και σημερα κατεθεσα ο αντρας μου τα δικαιολογητικα για την πληρωμη του και μεχρι τελος ιουνιου θα εχει πληρωθει..............ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΟΜΑΙ ΙΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ.....ναι ναι ερχομαι...........ειμαι πολυ χαρουμενη κοριτσια. οπως τα υπολογιζω θα κανω την υστεροσκοπηση 16 με 20 ιουλιου. οποτε αυτη τη στιγμη περιμενω σαν τρελη να αδιαθετησω.

αααααααααχχχχχχχχχχ να βαλει ο Θεος το χερι του να πανε ολα καλα.:-P

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κουκλεεεεςςςς μου τι κανετε?

Γιωτα παρατα την δουλεια και τους γαμος και παρε το καραβι να ρθεις....ακουςςςς????????? Βρε Λινα πες της κι εσυ τιποτα........

Μαρια-Μαρακι , δεν εχω πολυ ασχοληθει με το θεμα ΣΠΩ. εχω δει ομως στο parents.org.gr οτι εχουν ανοιξει θεμα σχετικα με τα κλομιφεν, αν μπεις εκει σιγουρα θα βοηθηθεις πολυ περισσοτερο. ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις συντομα χαρμοσυνα νεα.

Λινακη μου σε περιμεεεεενωωωωωωωωω............

-----------------------------------------------------------------

στα δικα μου τωρα.......επιτελους τελειωσαμε με την γραφειοκρατια και σημερα κατεθεσα ο αντρας μου τα δικαιολογητικα για την πληρωμη του και μεχρι τελος ιουνιου θα εχει πληρωθει..............ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΟΜΑΙ ΙΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ.....ναι ναι ερχομαι...........ειμαι πολυ χαρουμενη κοριτσια. οπως τα υπολογιζω θα κανω την υστεροσκοπηση 16 με 20 ιουλιου. οποτε αυτη τη στιγμη περιμενω σαν τρελη να αδιαθετησω.

αααααααααχχχχχχχχχχ να βαλει ο Θεος το χερι του να πανε ολα καλα.:-P

ναι ζωη μου θα πανε ολα τελεια....δεν ειπαμε...????σεπτεμβριος και ρεα πανε μαζι?????αντε ντε....ταβανια πεστε κατω.....φωναζουμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!δεν ακουτεεεεεεεεεεεε?????

2kMip2.png

καλημερα σε ολες.!!!!

τι μου κανετε???

εγω παλι εξαφανιστηκα ...

κανουμε δουλειες εδω σπιτι διαφορα μαστορεματα....και καιροσ να αρχισω να ψαχνω για δουλεια...

κανα ψαρεμα πηγαινουμε ,πιανουμε τρωμε...και πουλαμε ...

αυτα...την αλλη βδομαδα μαλλον μπαινει χειρουργειο ο δικοσ μου ,αντε να τελειωνουμε και να δυμε τ θα κανουμε επιτελουσ θα ανεβουβ αυτα τα ατιμα τα σπερματα????

αυτα...εσεισ???κανα ευχαριστο?????

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες.!!!!

τι μου κανετε???

εγω παλι εξαφανιστηκα ...

κανουμε δουλειες εδω σπιτι διαφορα μαστορεματα....και καιροσ να αρχισω να ψαχνω για δουλεια...

κανα ψαρεμα πηγαινουμε ,πιανουμε τρωμε...και πουλαμε ...

αυτα...την αλλη βδομαδα μαλλον μπαινει χειρουργειο ο δικοσ μου ,αντε να τελειωνουμε και να δυμε τ θα κανουμε επιτελουσ θα ανεβουβ αυτα τα ατιμα τα σπερματα????

αυτα...εσεισ???κανα ευχαριστο?????

Καλη επιτυχια! Όλα καλα θα πανε.. Να κανείς θετικές σκέψεις, και να γεμίζετε τις μερες σας με ευχάριστες αναμνήσεις! Να κάνετε ότι σας ευχαριστεί, και να περνάτε καλα! Φιλία πολλα!

Καλο μήνα σε όλα τα κορίτσια!! μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού λοιπόν!

Λινα έφυγες η όχι ακόμα? να περάσετε τέλεια τέλεια τέλεια!! Καλές διακοπούλες γλυκούλα!!!!

Γιαννα να την ξεναγήσεις στα ομορφότερα μέρη! να περάσετε όμορφα! και πιείτε και για μένα κάτι! ένα κοκτέιλ βρε παιδι μου! Και μετα.... Μας έρχεσαι εσυ! Κρατά μας ενημερες! Και μην φοβάσαι! Ο Θεός και η Παναγία θα βάλουν το χεράκι τους και θα πανε όλα τέλεια!

Γιωτουλα μας την εσκασες εσυ ε???? δεν πειραζει τωρα που θα ανεβω εγω θα κανονισουμε συναντηση για καφεδακι. το Λινακη ηρθε εχτες , επινε τα μοχιτακια της το βραδυ και σημερα θα βρεθουμε για να παμε για μπανακι.

εγω ανυπομονω να ανεβω οσο δεν φανταζεσαι...εεε κανω υπομονη τωρα τον εφαγα τον γαιδαρο, ποσο εμεινε????? 13-15 μερουλες??? καπου εκει. περιμενω να αδιαθετησω μεχρι τις 10/07 και την πρωτη μερα περιοδου θα παρω το γιατρουλη μου να του πω οτι αδιαθετησα για να κλεισουμε ραντεβου. το σιγουρο ειναι πως η επεμβαση θα γινει στο πρωτο δεκαημερο απο την περιοδο. οποτε αν αδιαθετησω στις 10 θα τελειωσει καπου στις 15 με 16 οποτε μεχρι 20/07 θα εχω ερθει...............ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ ειμαι παρα πολυ χαρουμενη, σαν μικρο παιδακι περιμενω να περασει και αυτο.:-P:razz::-P

εν το μεταξυ παντου γυρω μου εγκυουλες.........και με εχει πιασει μια τρελη ανυπομονησια. μακαρι να μου πει ο γιατρος να ξεκινησω κατευθειαν μετα την υστερροσκοπηση προσπαθειες και να μην χρειαστει να περιμενω κανα τριμηνο.......ενταξει αν μου πει τιποτα τετοιο τοτε θα το παθω το εγκεφαλικοοοοοοοοοοο :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: εγω ποτε θα γινω μανα??????? το καλο ειναι πως οπου εχω διαβασει για τον γιατρο μου και την υστεροσκοπηση σε ολες εχει πει κατευθειαν σεξξξξξξξ πολυ σεξξξξξξ ......:tongue::tongue: σαν να με βλεπω τωρα.....εχω βγει απο το χειρουργειο, εχω ακομα την ζαλαδα απο τη ναρκωση μεχρι που μου λεει ο γιατρος μου εφυγες να γινεις μανα κι εγω αρχιζω να χοροπηδαω πανω στο κρεβατι του Ρεα.....χαχαχαχαχαχχαχαχχαχχαχαχ

λογοδιαροια με επιασε......ουφ τα 'πα και ξεθιμανα....χαχαχχαχαχα

φιλακια πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιωτουλα μας την εσκασες εσυ ε???? δεν πειραζει τωρα που θα ανεβω εγω θα κανονισουμε συναντηση για καφεδακι. το Λινακη ηρθε εχτες , επινε τα μοχιτακια της το βραδυ και σημερα θα βρεθουμε για να παμε για μπανακι.

εγω ανυπομονω να ανεβω οσο δεν φανταζεσαι...εεε κανω υπομονη τωρα τον εφαγα τον γαιδαρο, ποσο εμεινε????? 13-15 μερουλες??? καπου εκει. περιμενω να αδιαθετησω μεχρι τις 10/07 και την πρωτη μερα περιοδου θα παρω το γιατρουλη μου να του πω οτι αδιαθετησα για να κλεισουμε ραντεβου. το σιγουρο ειναι πως η επεμβαση θα γινει στο πρωτο δεκαημερο απο την περιοδο. οποτε αν αδιαθετησω στις 10 θα τελειωσει καπου στις 15 με 16 οποτε μεχρι 20/07 θα εχω ερθει...............ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ ειμαι παρα πολυ χαρουμενη, σαν μικρο παιδακι περιμενω να περασει και αυτο.:-P:razz::-P

εν το μεταξυ παντου γυρω μου εγκυουλες.........και με εχει πιασει μια τρελη ανυπομονησια. μακαρι να μου πει ο γιατρος να ξεκινησω κατευθειαν μετα την υστερροσκοπηση προσπαθειες και να μην χρειαστει να περιμενω κανα τριμηνο.......ενταξει αν μου πει τιποτα τετοιο τοτε θα το παθω το εγκεφαλικοοοοοοοοοοο :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: εγω ποτε θα γινω μανα??????? το καλο ειναι πως οπου εχω διαβασει για τον γιατρο μου και την υστεροσκοπηση σε ολες εχει πει κατευθειαν σεξξξξξξξ πολυ σεξξξξξξ ......:tongue::tongue: σαν να με βλεπω τωρα.....εχω βγει απο το χειρουργειο, εχω ακομα την ζαλαδα απο τη ναρκωση μεχρι που μου λεει ο γιατρος μου εφυγες να γινεις μανα κι εγω αρχιζω να χοροπηδαω πανω στο κρεβατι του Ρεα.....χαχαχαχαχαχχαχαχχαχχαχαχ

λογοδιαροια με επιασε......ουφ τα 'πα και ξεθιμανα....χαχαχχαχαχα

φιλακια πολλα

Γιαννα μου πολυ θα ήθελα να είμαι εκει, πραγματικά σαν τρελη! Χρειάζομαι οπωσδήποτε διακοπες! Αλλα μέχρι τέλη Αυγούστου δεν τις βλέπω! Να περάσετε πολυ όμορφα! Απολαύστε και την πανσέληνο!!!!

Για κανά τρίμηνο δεν νομίζω, ίσως τον μήνα της επεμβασουλας αλλα μη πω κάτι που δεν ισχύει!! Ναι του πεις του γιατρού, ότι οι διαδικτυακές σου φίλες λένε αμέσως!! Χαχαχα...

Εγω δεν έχω ευχάριστα, πονάνε η κοιλιτσα μου και επειδή οι ενοχλήσεις κάτι μου θύμιζαν πήγα στον ντοκτορ...... Κυστη 4,8 εκατοστα. Με είπε και τυχερη επειδή λέει πάνω απο 5 τις χειρουργούνε αμεσως!!! 2 μήνες αντισυλληπτικά!! Μα τι τύχη βουνό ειναι αυτή! Αλλα επειδή έτυχε ένα πολυ σοβαρό περιστατικό εκείνη την ωρα, μου απαγόρευσε να γκρινιαξω! Αυτα απο μένα! Ελπίζω αυτούς τους 2 μήνες να αρχίσουν οι εγκυμοσυνες για να πάρω σκυτάλη τον Σεπτέμβρη!!!

Σας φιλω γλυκα.. Και ελπίζω να τα πούμε τον Ιούλη και απο κοντα!!!

Καλα μπανακια!!!

Γιαννα μου πολυ θα ήθελα να είμαι εκει, πραγματικά σαν τρελη! Χρειάζομαι οπωσδήποτε διακοπες! Αλλα μέχρι τέλη Αυγούστου δεν τις βλέπω! Να περάσετε πολυ όμορφα! Απολαύστε και την πανσέληνο!!!!

Για κανά τρίμηνο δεν νομίζω, ίσως τον μήνα της επεμβασουλας αλλα μη πω κάτι που δεν ισχύει!! Ναι του πεις του γιατρού, ότι οι διαδικτυακές σου φίλες λένε αμέσως!! Χαχαχα...

Εγω δεν έχω ευχάριστα, πονάνε η κοιλιτσα μου και επειδή οι ενοχλήσεις κάτι μου θύμιζαν πήγα στον ντοκτορ...... Κυστη 4,8 εκατοστα. Με είπε και τυχερη επειδή λέει πάνω απο 5 τις χειρουργούνε αμεσως!!! 2 μήνες αντισυλληπτικά!! Μα τι τύχη βουνό ειναι αυτή! Αλλα επειδή έτυχε ένα πολυ σοβαρό περιστατικό εκείνη την ωρα, μου απαγόρευσε να γκρινιαξω! Αυτα απο μένα! Ελπίζω αυτούς τους 2 μήνες να αρχίσουν οι εγκυμοσυνες για να πάρω σκυτάλη τον Σεπτέμβρη!!!

Σας φιλω γλυκα.. Και ελπίζω να τα πούμε τον Ιούλη και απο κοντα!!!

Καλα μπανακια!!!

ε οχι ρε συ, τι γκαντεμια ειναι αυτη που μας εχει βαρεσει??? που εχεις κυστη? δεν λες παλι καλα που δεν χρειαζεται χειρουργειο? ενας Θεος ξερει ποσο θα κοστιζε. δηλαδη τωρα θελεις δε θελεις πρεπει 2 μηνες να κανεις υπομονη, ε? θα περασει κι αυτο βρε γιωτουλα, και αν η κυστη ευθυνεται για την καθυστερηση της συλληψης τοτε δες τη θετικη πλευρα....θα περασει και μετα βουυυυρρρρρ στο ψητο.

εμεις με την Λινα καναμε το μπανακι μας, γνωριστηκαμε τα ειπαμε και να εισαι σιγουρη οτι θα τα πουμε απο κοντα κι εμεις.

φιλακια πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

ε οχι ρε συ, τι γκαντεμια ειναι αυτη που μας εχει βαρεσει??? που εχεις κυστη? δεν λες παλι καλα που δεν χρειαζεται χειρουργειο? ενας Θεος ξερει ποσο θα κοστιζε. δηλαδη τωρα θελεις δε θελεις πρεπει 2 μηνες να κανεις υπομονη, ε? θα περασει κι αυτο βρε γιωτουλα, και αν η κυστη ευθυνεται για την καθυστερηση της συλληψης τοτε δες τη θετικη πλευρα....θα περασει και μετα βουυυυρρρρρ στο ψητο.

εμεις με την Λινα καναμε το μπανακι μας, γνωριστηκαμε τα ειπαμε και να εισαι σιγουρη οτι θα τα πουμε απο κοντα κι εμεις.

φιλακια πολλα

Γιάννα μου την κυστη την έχω στην ωοθήκη και την έβγαλα τώρα! Στον κύκλο που πέρασε. Η γκαντεμιά σε όλο της το μεγαλείο! Αφού λέω στην μαμά μου να με ξεματιάσει γιατί τον τελευταίο καιρό όλο κάτι παθαίνω και πάω σε γιατρούς και πληρώνω εξετάσεις..

Αυτό με τα λεφτά του χειρουργείου δεν το είχα υπολογίσει! Είχα στεναχωρηθεί τόσο πολύ το πρωί που ο εγκέφαλος δεν δούλευε!!! Να και κάτι καλό!

Κάναμε μία μεγάλη συζήτηση με τον γιατρό (είναι συνεργάτης του δικού σου γιατρού) και βγάλαμε πλάνο. Το μόνο καλό πραγματικά είναι ότι θα στρώσει ο κύκλος μου που με τρέλανε τον τελευταίο καιρό!

Κρατάω σαν υπόσχεση την συνάντηση!! πολλούς γλυκούς χαιρετισμούς στην Λίνα!

Σας φιλώ ... ματσ-μουτσ!!

κοριτσια τι κανετε;

ελπιζω να μην με ξεχασατε εντελώς αν και η αληθεια ειναι ότι μετά την αποτυχία της πρώτης μου εξωσωματικής μέσα στο Μαϊο δε πολυ εμπαινα και δεν εγραφα στο φορουμ. Ο λόγος που μπηκα για να σας γράψω ειναι για να σας δώσω κουραγιο γιατί όλα γίνονται σε αυτή τη ζωή. Μετά από την αποτυχημένη εξωσωματική ανακάλυψα πριν 2 μέρες ότι είμαι έγκυος και μαλιστα με φυσιολογικό τροπο. Η πρώτη μου χοριακή χθες έδειξε 3500 μοναδες !!! και την έκανα την 3η μέρα καθυστέρησης. Μετά απο σχεδον 3 χρόνια προσπάθειας λίγο πριν κλεισω τα 39 πρώτη φορά έγκυος!!! Για αυτό δεν θελω να ακουσω καμια να στεναχωριεται αφου τα κατάφερα εγώ θα τα καταφέρετε όλες. Προσευχομαι μονο να παει καλα η εγκυμοσυνη μου. Σας φιλώ και ευχομαι να γινεται γρηγορα μανουλες.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

κοριτσια τι κανετε;

ελπιζω να μην με ξεχασατε εντελώς αν και η αληθεια ειναι ότι μετά την αποτυχία της πρώτης μου εξωσωματικής μέσα στο Μαϊο δε πολυ εμπαινα και δεν εγραφα στο φορουμ. Ο λόγος που μπηκα για να σας γράψω ειναι για να σας δώσω κουραγιο γιατί όλα γίνονται σε αυτή τη ζωή. Μετά από την αποτυχημένη εξωσωματική ανακάλυψα πριν 2 μέρες ότι είμαι έγκυος και μαλιστα με φυσιολογικό τροπο. Η πρώτη μου χοριακή χθες έδειξε 3500 μοναδες !!! και την έκανα την 3η μέρα καθυστέρησης. Μετά απο σχεδον 3 χρόνια προσπάθειας λίγο πριν κλεισω τα 39 πρώτη φορά έγκυος!!! Για αυτό δεν θελω να ακουσω καμια να στεναχωριεται αφου τα κατάφερα εγώ θα τα καταφέρετε όλες. Προσευχομαι μονο να παει καλα η εγκυμοσυνη μου. Σας φιλώ και ευχομαι να γινεται γρηγορα μανουλες.

Νένα μου πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!:D:D

Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα! Όλα καλά θα πάνε! Σε λίγο καιρό θα κρατάς το ζουζουνάκι σου και θα είσαι μία γλυκιά μανούλα!! Χαλάρωσε και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου!! Πολλές πολλές ευχές!!!

nenaaaaaaaaa να Παναγια μου και ενα ευχαριστο.

Χιλιαδες Συγχαρητηρια μεσα απο την καρδια μου. να εισαι αισιοδοξη γιατι ολα θα πανε καλα. απολαυσε την καθε στιγμη της εγκυμοσυνης σου, ειναι πολυ ξεχωριστες οι στιγμες που θα ζεις στο εξης. προσεχε τον εαυτο σου, να ξεκουραζεσαι και να ακολουθεις τις εντολες του γιατρου σου. λογικα σε λιγες μερες θα ξεκινησουν και οι πρωτες εξετασεις(αιματος+υπερηχοι)

Ενταξει δε το συζηταω η χοριακη ειναι σουπερ σουπερ ουαου. :D:D:D

Δινεις οντως μεγαλο κουραγιο σε πολλες απο εδω μεσα. και πρεπει επιτελους να καταλαβουμε οτι ολα θα γινουν αλλα δεν το κανονιζουμε εμεις το ποτε αλλα ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ.

Να εχεις μια υπεεεεεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη κουκλα μου και να μπαινεις να μαθαινουμε νεα σου που και που.

φιλια πολλα πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...