Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

αυτο το μηνα????? προσπαθειες?????? εγωωωωω?????

μπαααααα που τετοια τυχη???? με βλεπω να ξεκιναω προσπαθειες μετα το Σεπτεμβρη.....και να κανω και το σταυρο μου γιατι απο αναβολη σε αναβολη με παει.......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου γλυκα τι κάνετε?? αντε καλέ δικαιο εχει η Γιαννα καντε τωρα που μπορείτε γιατι μετά δυσκολά!!!!! μπαίνω και σας διαβάζω!! και περιμένω με αγωνία να δω για θετικέσ χοριακές!! καντε τα μπανάκια σας και τη ηλιοθεραπεία γιατι και αυτα μετα δεν θα τα χαρείτε! όπωσ και τις διακοπές φέτος είναι η πρώτη χρονιά που δεν θα πάμε διακοπές στα πλαίσια τησ οικονομίας. παρο ολα αυτά πάμε καλα το μωράκι ειναι μια χαρά καναμε αυχενική ειναι ολα άψογα το φυλο δεν το είδαμε στισ 3 ιουλιου θα το δούμε!! αα και στις 20 ιουλιου παντρεύομαστε στο δημαρχειο!!!

κοριτσακια μου γλυκα τι κάνετε?? αντε καλέ δικαιο εχει η Γιαννα καντε τωρα που μπορείτε γιατι μετά δυσκολά!!!!! μπαίνω και σας διαβάζω!! και περιμένω με αγωνία να δω για θετικέσ χοριακές!! καντε τα μπανάκια σας και τη ηλιοθεραπεία γιατι και αυτα μετα δεν θα τα χαρείτε! όπωσ και τις διακοπές φέτος είναι η πρώτη χρονιά που δεν θα πάμε διακοπές στα πλαίσια τησ οικονομίας. παρο ολα αυτά πάμε καλα το μωράκι ειναι μια χαρά καναμε αυχενική ειναι ολα άψογα το φυλο δεν το είδαμε στισ 3 ιουλιου θα το δούμε!! αα και στις 20 ιουλιου παντρεύομαστε στο δημαρχειο!!!

Μπραβο Ελευθερια μου........

να βρε ακουσαμε και ευχαριστα που παραπονιομουν.

με το καλο κοπελα μου και ο γαμος και το μωρακι σας.

κοιτα συνηθως στην αυχενικη κατι βλεπουν σε σχεση με το φυλο του μωρου αλλα δεν το λενε γιατι δεν ειναι και 100% σιγουρο......αλλα ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ.....

φιλια πολλα πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

να ζησετε ψυχη μου και ολα καλα να σας πανε και να σας ερχονται απο εδω και περα....χαιρομαι χαιρομαι οσο δεν φανταζεσαι....σε φιλω πολυ!!!!

2kMip2.png

κοριτσια μου ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι σε λιγες μερες θα πινω αυτα τα μοχιτακια που σας περιεγραψε πριν λιγο η φιλη μου η Γιαννα στην υπεροχη Σαντορινη που δεν εχω επισκεφτει ποτε....θα δω και το νησι και τη φιλεναδα μου τη Γιαννα....και θα περασουμε πολυ πολυ ομορφες στιγμες...ειμαι πολυ σιγουρη γιαυτο...αχ Γιαννουλα μου τι ωραια που τα λες βρε????χαχαχαα....ξερεις τωρα εσυ σου τραγουδαω το γνωστο ερωτικο τραγουδακι μας...τα ρα ρα ρα ρα!!!!!χαχαχαχαχαχαχα.....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια!! Τι κάνετε?

Έχω πολλές δουλίτσες αλλα σας διάβασα στα κλεφτα!!

Λινα και Γιαννα να περάσετε πολυ όμορφα και να μοιραστείτε μαζί μας τις αναμνήσεις σας!! I'll be waiting...

Γιαννα μου κανε λίγη υπομονη, εφαγες τον γάιδαρο και έχει μείνει η ουρα! Όσο για τις πληρωμές κανε λίγη παραπάνω υπομονη.. Είμαι πολυ απογοητευμένη για την οικονομική κατάσταση γενικώς..

Λινα τι ωραία αισιοδοξία ειναι αυτή!! Στείλε καλε λίγη και απο εδω!!

Sindya μπες σε αυτόν τον κύκλο δυναμικά με αισιοδοξία!!

Ελευθερία μου πολυ χαίρομαι για τα νεα σου! Να ζήσετε!!! Να ειστε πάντα αγαπημένοι και γέροι! Εσείς και τα μωράκια σας (έβαλα και την συνέχεια στην ευχή! Βλέπω πολυυυ μπροστά!)

κοριτσια μου ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι σε λιγες μερες θα πινω αυτα τα μοχιτακια που σας περιεγραψε πριν λιγο η φιλη μου η Γιαννα στην υπεροχη Σαντορινη που δεν εχω επισκεφτει ποτε....θα δω και το νησι και τη φιλεναδα μου τη Γιαννα....και θα περασουμε πολυ πολυ ομορφες στιγμες...ειμαι πολυ σιγουρη γιαυτο...αχ Γιαννουλα μου τι ωραια που τα λες βρε????χαχαχαα....ξερεις τωρα εσυ σου τραγουδαω το γνωστο ερωτικο τραγουδακι μας...τα ρα ρα ρα ρα!!!!!χαχαχαχαχαχαχα.....

ωωωωω μον αμουρ..........μαλλον κατσε να βαλω προφορα.....ωωωωωωωω μον αμουγ.........χαχαχχαχαχαχαχαχχαχα τα ρα ρα ρα ρα

ελεος δεν υπαρχουμε........εχμε ξεφυγ????????? χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχα

Γιωτακι μηπως να ετοιμαζες βαλιτσες κι εσυ??????? λεω εγω τωρα.......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Κορίτσια γεια σας και πάλι. Μιλούσα και πιο παλιά μαζί σας.

Έχω ΣΠΩ και παίρνω dufaston για να αδιαθετώ. Θα πάρω κλομιφέν σε αυτόν τον κύκλο για πρόκληση ωορρηξίας και έχω πολύ αγωνία. Μου είπε η γιατρός μου, μόλις αδιαθετήσω να ξεκινήσω από την 2η μέρα της περιόδου τα κλομιφέν για 5 μέρες (1 πρωί - 1 βράδυ). Έχετε ακούσει για περίπτωση εγκυμοσύνης με αυτό τον τρόπο?????

Έχω ΣΠΩ και παίρνω dufaston για να αδιαθετώ. Θα πάρω κλομιφέν σε αυτόν τον κύκλο για πρόκληση ωορρηξίας και έχω πολύ αγωνία. Μου είπε η γιατρός μου, μόλις αδιαθετήσω να ξεκινήσω από την 2η μέρα της περιόδου τα κλομιφέν για 5 μέρες (1 πρωί - 1 βράδυ). Έχετε ακούσει για περίπτωση εγκυμοσύνης με αυτό τον τρόπο?????

γεια σου μαρακι μου....δυστυχως δεν γνωριζω καθολου την περιπτωση σου για να σε βοηθησω με μια απαντηση μου!!!!!

2kMip2.png

Kαλησπέρα γλυκά μου κορίτσια! Τι μου κάνετε?

Έχω πολύ δουλειά και καθόλου ελεύθερο χρόνο.. Αφού τα ΣΚ τρέχω σε γάμους!!

Γιάννα μου μπορώ να ετοιμάσω βαλίτσα σε 10 λεπτά! Μακάρι να μπορούσα να την ετοίμαζα όμως!!

Βρε κορίτσια, εγώ δεν πίνω μοχίτο, μπορείτε να πιείτε μία μαργαρίτα για μένα που μ' αρέσει τόσο πολύ?

Μπαίνω και σας διαβάζω στα κλεφτά.. μην χάσω κανένα νέο..

Αλήθεια, έχουμε κανένα νέο??

Διαφημίσεις

Γιάννα μου μπορώ να ετοιμάσω βαλίτσα σε 10 λεπτά! Μακάρι να μπορούσα να την ετοίμαζα όμως!!

Βρε κορίτσια, εγώ δεν πίνω μοχίτο, μπορείτε να πιείτε μία μαργαρίτα για μένα που μ' αρέσει τόσο πολύ?

γεια σου αγαπουλααααααααααααα......θα πιουμε και μαργαριτα και απο ολα...οτι θελει η καθεμια σας εγω θα πινω....χαχαχαχαχα....οπως καταλαβαινεις ειμαι τρελαμενη με την εξορμηση μας στη σαντορινη....και εχει ο θεος!!!!!

2kMip2.png

οταν λες εχεις γαμους?????ασχολεισαι με οργανωση εκδηλωσεων????

2kMip2.png

η απλα πας σε γαμους????

2kMip2.png

Μαράκι, καλημέρα. Ούτε εγώ έχω γνώση στο συγκεκριμένο θέμα, πιστεύω όμως ότι για να στην προτείνει ο γιατρός σου θα υπάρχουν πολλές πιθανότητες.

Καλή επιτυχία απο μένα!!

γεια σου αγαπουλααααααααααααα......θα πιουμε και μαργαριτα και απο ολα...οτι θελει η καθεμια σας εγω θα πινω....χαχαχαχαχα....οπως καταλαβαινεις ειμαι τρελαμενη με την εξορμηση μας στη σαντορινη....και εχει ο θεος!!!!!

Καλημέρα Λινάκι μου, τι κάνεις?? Κάνεις πλάνο διακοπών?? Ναι, ναι, να πιείς μαργαρίτες!!!

Πάω σε γάμους, ως καλεσμένη!! χιχι, σας μπέρδεψα, ε? Αν και με τόσους γάμους που έχω πάει από πέρσι (σε συνδυασμό και με τον δικό μου) μπορώ να τους οργανώσω κι όλας!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...