Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Σήμερα μόλις μου ήρθε η κόκκινη θεία μου!!! Ευτυχώς χωρίς τους πονοκεφάλους. Πάλι καλά. Πάμε για τον Ιούλιο!!! Καλή τύχη σε όλες κορίτσια.

δεν πειραζει κοριτσι μου...σκεψου πως το μωρακι σου δεν θελει να βγειυδροχοακι για να μην ταλαιπωρει κοσμο!!!χαχαχαχα.....παντως δεν εχω ακουσει ξανα ονομα τετοιο για την περιοδο....χαχαχα...με εκανες και γελασα...παμε για αλλα κοριτσαρα μου!!!!μη στενοχωριεσαι..ειπαμε.....θετικη ενεργεια και θετικη σκεψη!!!!

2kMip2.png

Καλημέρα καλημέρα!

Τι κάνετε? σήμερα θα κανω την καμπύλη ζαχαρου! άντε να τελειώνουμε!

Μετα βέβαια παω για μπανακι!

Sindya μου μετα την απογοήτευση οταν έρχεται τελικά όσο και να προσπαθούμε δεν την αποφεύγουμε όμως πρέπει να την αφήνουμε πίσω μας άμεσα. Νεος κύκλος, νεα προσπαθεια! Μακάρι και η τυχερή!

Λινα, το δόντι πως παει?

Καλημέρα καλημέρα!

Τι κάνετε? σήμερα θα κανω την καμπύλη ζαχαρου! άντε να τελειώνουμε!

Μετα βέβαια παω για μπανακι!

Sindya μου μετα την απογοήτευση οταν έρχεται τελικά όσο και να προσπαθούμε δεν την αποφεύγουμε όμως πρέπει να την αφήνουμε πίσω μας άμεσα. Νεος κύκλος, νεα προσπαθεια! Μακάρι και η τυχερή!

Λινα, το δόντι πως παει?

Καλημερα γιωτα μου...μια χαρα ειναι το δοντακι...τη δευτερα το τελειωνω....

2kMip2.png

Καλημερα γιωτα μου...μια χαρα ειναι το δοντακι...τη δευτερα το τελειωνω....

Μπράβο να τελειώνεις σιγά σιγά!

Καλά αφού επέζησα σήμερα, αντέχω τα πάντα! Έκανα το πρωί την καμπύλη και μισή ώρα μετά από την πρώτη λήψη ήθελα μόνο να σωριαστώ! Με πείραξε η γλυκόζη στο στομάχι και όλη μέρα ήμουν χάλια. Συνήλθα λιγάκι τώρα. Απορώ οι έγκυες πως αντέχουν!! Αποτελέσματα Δευτέρα..

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες! Σας φιλώ γλυκά!

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσάκια που χαθήκατε?

Παραλίες? Ελπίζω να είστε καλά! Θα περιμένω μπας και εμφανιστεί καμία!!!

ελα γιωτακι μου!!!!ολα καλα καλη μου....σημερα μου ηρθε η περιοδος 26η μερα...και ξαφνιαστηκα να σου πω την αληθεια...την περιμενα το σαββατο η την παρασκευη,....δεν πειραζει το θεμα ειναι οτι ηρθε αθορυβα και δεν ποναω πολυ!!!!καλοκαιρι ειναι αυτο...μεχρι και ηπεριοδος κανει διακοπες!!!!χαχαχαχαχα....και ερχεται οποτε θελει....το θεμα μας ειναι να παρει διακοπες επ'αοριστου!!!!!χαχαχαχα....ολα ομορφα...παω σαντορινη με τον αγαπημενο μου συζυγο αρχες ιουλιου και ανυπομονω οσο δεν φανταζεσαι....εχω κανει και 5 μπανακια εδω ραφηνα και πορτο ραφτη....ολα βαινουν καπως λοιπον....τα νεα σου κουκλα!!!!

2kMip2.png

ελα γιωτακι μου!!!!ολα καλα καλη μου....σημερα μου ηρθε η περιοδος 26η μερα...και ξαφνιαστηκα να σου πω την αληθεια...την περιμενα το σαββατο η την παρασκευη,....δεν πειραζει το θεμα ειναι οτι ηρθε αθορυβα και δεν ποναω πολυ!!!!καλοκαιρι ειναι αυτο...μεχρι και ηπεριοδος κανει διακοπες!!!!χαχαχαχαχα....και ερχεται οποτε θελει....το θεμα μας ειναι να παρει διακοπες επ'αοριστου!!!!!χαχαχαχα....ολα ομορφα...παω σαντορινη με τον αγαπημενο μου συζυγο αρχες ιουλιου και ανυπομονω οσο δεν φανταζεσαι....εχω κανει και 5 μπανακια εδω ραφηνα και πορτο ραφτη....ολα βαινουν καπως λοιπον....τα νεα σου κουκλα!!!!

Λινάκι, θα σου πω ότι έγινε για τον εξής λόγο: Για να πιάσεις το μωράκι στη Σαντορίνη!! Να περάσετε υπέροχα! Να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα.. Τα νέα μου πάνω κάτω τα ίδια.. Πήρα και τα αποτελεσματάκια μου! Καλά αλλά όχι τέλεια, για την ηλικία μου δηλαδή έπρεπε να ήταν καλύτερα. Ενιγουέι... θα μας πει η ενδοκρινολόγος! Όλα τα άλλα τα ίδια! Αύριο έχει μπανάκι!

Με το δόντι όλα εντάξει?

Λινάκι, θα σου πω ότι έγινε για τον εξής λόγο: Για να πιάσεις το μωράκι στη Σαντορίνη!! Να περάσετε υπέροχα! Να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα.. Τα νέα μου πάνω κάτω τα ίδια.. Πήρα και τα αποτελεσματάκια μου! Καλά αλλά όχι τέλεια, για την ηλικία μου δηλαδή έπρεπε να ήταν καλύτερα. Ενιγουέι... θα μας πει η ενδοκρινολόγος! Όλα τα άλλα τα ίδια! Αύριο έχει μπανάκι!

Με το δόντι όλα εντάξει?

το καλο ειναι οτι εντοπισες το θεματακι σου και θα το λυσεις αγαπουλα....ολα καλα θα πανε...το δοντι μια χαρα τελειωνει αυριο το πρωι....οποτε πηγαινω με τρελο χαμογελο το ταξιδακι μου!!!!τωρα για το μωρακι....ας ερθει οποτε θελει εκεινο και ο Θεος....εμεις προσευχομαστε να ερθει συντομα...ομως στο νησι θα παω να ξεκουρασω το μυαλο μου και να μη σκεφτομαι τιποτα σχετικο...γιατι νομιζω πως το εχω εξαντλησει το θεμα φετος....χαχαχαχα....οποτε παω να πιω τα μαχιτακια μου να φαω τα φαγητακια μου να κανω τα μπανακια μου και να χαρω τον αντρουλη μου που περσυ δεν πηγαμε μηνα του μελιτος μετα το γαμο μας!!!!ασε που ερχεται και η πρωτη μας επετειος...και ασε που στις 3 ιουλιουπου θα ειμαστε εκει θα εχει και πανσεληνο..τι αλλο να ζητησω????

2kMip2.png

Γεια σας κορίτσια!!! Σήμερα μόλις μου ήρθε η κόκκινη θεία μου!!! Ευτυχώς χωρίς τους πονοκεφάλους. Πάλι καλά. Πάμε για τον Ιούλιο!!! Καλή τύχη σε όλες κορίτσια.

γεια σου αγχωμενο μου πλασματακι!!!!γεια σου ομορφο sindyaki!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

το καλο ειναι οτι εντοπισες το θεματακι σου και θα το λυσεις αγαπουλα....ολα καλα θα πανε...το δοντι μια χαρα τελειωνει αυριο το πρωι....οποτε πηγαινω με τρελο χαμογελο το ταξιδακι μου!!!!τωρα για το μωρακι....ας ερθει οποτε θελει εκεινο και ο Θεος....εμεις προσευχομαστε να ερθει συντομα...ομως στο νησι θα παω να ξεκουρασω το μυαλο μου και να μη σκεφτομαι τιποτα σχετικο...γιατι νομιζω πως το εχω εξαντλησει το θεμα φετος....χαχαχαχα....οποτε παω να πιω τα μαχιτακια μου να φαω τα φαγητακια μου να κανω τα μπανακια μου και να χαρω τον αντρουλη μου που περσυ δεν πηγαμε μηνα του μελιτος μετα το γαμο μας!!!!ασε που ερχεται και η πρωτη μας επετειος...και ασε που στις 3 ιουλιουπου θα ειμαστε εκει θα εχει και πανσεληνο..τι αλλο να ζητησω????

Να ζήσετε κοριτσάκι μου και να είστε πάντα γεροί και αγαπημένοι! Ενωμένοι σαν γροθιά!

Πρέπει να αδειάσουμε το μυαλό μας! Ασχολήσου με το ταξιδάκι σου και διασκεδάστε όσο μπορείτε! Όλα θα γίνουνε, στον χρόνο τους! Και να αγχωνόμαστε συνέχεια δεν καταφέρνουμε κάτι. Μόνο να χαλάμε την διάθεση μας. Ε? βλέπεις τι ωραία που τα λέω σήμερα? Σε καμιά δεκαριά μέρες θα με κλαίνε πάλι οι ρέγκες!! χαχαχα!!

Κοριτσιαααααααα.........

τι μου κανετε?

εχω μερες να μπω και δυστηχως ουτε ενα ευχαριστο δεν μου ειχατε....καμια θετικη χοριακη....κανενα θετικο τεστ......καλε σεξ κανετε ή περιμενετε να σας το φερει ο πελαργος?????????:tongue::tongue::tongue::tongue: βαλτε κατω τους αντρες σας και ξεζουμιαστε τους ;););)

εγω οπως τα ξερετε.......μπανακια-παραλια και καλη καρδια.....

μου ηρθε και η καταραμενη το σαββατο (δηλαδη ειναι τοσο στριμενη που ηρθε και σαββατιατικα-μη με αφησει να χαρω το σκ σαν ανθρωπος)......κι οπως αντιλαμβανεστε τον χασαμε κι αυτο το μηνα για την υστεροσκοπηση.......οσο για τις πληρωμες μας.....χαχαχχαχαχχαχαχαχχα εδω γελαμε....χαχχαχαχαχ κοντεβουμε να ξεχασουμε τι παει να πει μισθος.....!!!!:evil:

περιμενω και την φιλη μου την Λινα να κατεβει να πιουμε τα μοχιτακια παρεα.......και δεν ξερω γιατι αλλα κατι μου λεει πως μετα την σαντορινια πανσεληνο θα εχουμε επιτελους τα ευχαριστα.

Γιωτακι αυτο με τα αποτελεσματα της καμπυλης δεν νομιζω να ειναι ανησυχητικο, αρκει να μιλησεις με ενδοκρινολογο ωστε σε περιπτωση εγκυμοσυνης να σου δωσει και την αναλογη θεραπεια.

Sindya μου τουλαχιστον δεν σε παιδεψε με τον ερχομο της η θεια σου.....φιλοξενησε την αυτο το μηνα και μετα δειξτης τον δρομο τον αγυριστο..........:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

:D

Κοριτσιαααααααα.........

τι μου κανετε?

εχω μερες να μπω και δυστηχως ουτε ενα ευχαριστο δεν μου ειχατε....καμια θετικη χοριακη....κανενα θετικο τεστ......καλε σεξ κανετε ή περιμενετε να σας το φερει ο πελαργος?????????:tongue::tongue::tongue::tongue: βαλτε κατω τους αντρες σας και ξεζουμιαστε τους ;););)

εγω οπως τα ξερετε.......μπανακια-παραλια και καλη καρδια.....

μου ηρθε και η καταραμενη το σαββατο (δηλαδη ειναι τοσο στριμενη που ηρθε και σαββατιατικα-μη με αφησει να χαρω το σκ σαν ανθρωπος)......κι οπως αντιλαμβανεστε τον χασαμε κι αυτο το μηνα για την υστεροσκοπηση.......οσο για τις πληρωμες μας.....χαχαχχαχαχχαχαχαχχα εδω γελαμε....χαχχαχαχαχ κοντεβουμε να ξεχασουμε τι παει να πει μισθος.....!!!!:evil:

περιμενω και την φιλη μου την Λινα να κατεβει να πιουμε τα μοχιτακια παρεα.......και δεν ξερω γιατι αλλα κατι μου λεει πως μετα την σαντορινια πανσεληνο θα εχουμε επιτελους τα ευχαριστα.

Γιωτακι αυτο με τα αποτελεσματα της καμπυλης δεν νομιζω να ειναι ανησυχητικο, αρκει να μιλησεις με ενδοκρινολογο ωστε σε περιπτωση εγκυμοσυνης να σου δωσει και την αναλογη θεραπεια.

Sindya μου τουλαχιστον δεν σε παιδεψε με τον ερχομο της η θεια σου.....φιλοξενησε την αυτο το μηνα και μετα δειξτης τον δρομο τον αγυριστο..........:D

Ευτυχώς Γιάννα μου, η θεία μου αυτή τη φορά δεν με παίδεψε. Σήμερα τη φιλοξένησα για τελευταία φορά (ελπίζω...) Πάμε για αγκαλίτσες και φιλάκια τώρα!!!:P Καλά ποτά με την κολλητή σου, ε !!! Νομίζω ότι αυτό το μήνα θα ξεκινήσεις τις προσπάθειες; Άντε, με το καλό:D Χαιρετίσματα στις υπόλοιπες κοπελιές !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...