Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες! Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Και εγώ καλά! Πάω για μπανάκι σήμερα οπότε η ζήλεια... τέλος! Θα γίνω και εγώ σαν πατζάρι σήμερα και θα ησυχάσω!!

οσο για τα δικα μου........ξεχναω αυτον το μηνα και βαζω πλωρη για τον επομενο...κατεθεσε ο αντρας μου τα χαρτια του για την πληρωμη και του ειπαν τελος του μηνα οτι θα πληρωθει........να σημιωσω οτι δουλευει εκει απο 01/04 και δεν εχει παρει ουτε 1 ευρω......δεν ειναι τελειο?????? εεεεε???????

το'χω ριξει στην τρελη.......σαν να μην συμβαινει τιποτα κανω.......παω για μπανακι(μην ζηλευεις Γιωτα)....τσουρουφλιστηκα σημερα ειδικα στα ποδια απο πισω ολη η πλευρα ειναι κατακοκκινη...........αλλα αυτα παθαινεις αν κανεις ηλιοθεραπεια απο τις 12μιση μεχρι τις 6.......ναι ναι τρομαρα μου η ηλιοθεραπεια με μαρανε.........τουλαχιστον αυτην δεν την πληρωνω...μου ερχεται τζαμπα......

οποτε κουκλες οπως καταλαβαινετε καφεδακι θα πιουμε τον αλλο μηνα......θα κανουμε συναντηση στην καφετερια του Ρεα ολες μαζι...ετσι για να σπασουμε την γκαντεμια μας..........

Γιάννα μου ο μήνας θα περάσει πολύ γρήγορα, είναι μεν μία αναβολή αλλά μικρή, κάτσε απόλαυσε τον ήλιο, χαλάρωσε και όλα θα πάνε τέλεια.

Οσο για την μη πληρωμή.. τα έζησα πέρσι που δεν πληρωνόμουνα και καταλαβαίνω, όμως με το να αγχωθείτε δεν κερδίζετε κάτι. Αυτές οι καταστάσεις θέλουν ψυχραιμία.

Οσο για το καφεδάκι.. έλα εσύ και θα κάνουμε ότι θες!!

Θέλω να σε ρωτήσω και για τον γιατρό σου, γιατί μάλλον εγώ θα αλλάξω και αν θυμάμαι έχεις έναν που λένε ότι είναι καλός! Αν είναι καλός, αν είναι πολύ ακριβός, και αν είναι προσιτός και τέτοια!!

Αρχικό μήνυμα απο aggelmike

Καλημερα κοριτσακι μου...εγω ειμαι η λινα και μολις εκλεισα τα 36 ομορφα χρονια μου...βρε καρδουλα μου εμεις οι λιιιιιιγο πιο μεγαλες απλα θα προσπαθησουμε λιιιιγο περισσοτερο...αν χασουμε κι αλλο χρονο βαζοντας αγχος στη ζωη μας για αυτο το θεμα τοτε το χασαμε το τρενο...οποτε μην ασχολεισαι καθολου...απλα απολαμβανε τις στιγμες σας και θα ερθει...σου ειπα οτι κι εμεις προσπαθουμε απο τον σεπτεμβριο;;;και δεν εχω ξαναμεινει εγκυος στο παρελθον ουτε ο αντρας μου εχει αφησει καμια αλλη...οποτε ειμαστε εντελως στο αγνωστο..το μονο που ξερουμε ειναι οτι εχουμε την αγαπη μας την επιθυμια μας και την υπομονη μας...και φυσικα την πιστη μας...απλα απολαμβανοθμε τον ερωτα μας λιγι πιο πολυ γιατι μετα αναγκαστικα θα μειωθουν αυτες οι στιγμες...οποτε απολαυσε το καλη μου...μη σε φοβιζει τιποτα!!!!

Λινά καλημέρα! Ωραία τα λες! Ετσι να απολαμβάνεται τον έρωτα σας και στο τέλος θα τα καταφέρετε.

Αρχικό μήνυμα απο sindya

Γιάννα μου, όχι δεν προσπαθώ πολύ καιρό. Περίπου 6 μήνες. Το θέμα όμως που με φοβίζει είναι λίγο η ηλικία μου. Είμαι 37 χρονών.Ο γυναικολόγος μου μου έχει πει ότι όλα είναι οκ από γυναικολογικής πλευράς και από την πλευρά του ανδρός μου. Είναι θέμα χρόνου. Έτσι λοιπόν έκανα σήμερα το πρωί το τεστ, 2 μέρες πριν από την επικείμενή μου περίοδο και φυσικά βγήκε αρνητικό. Πάμε για τον Ιούλιο τώρα !!!

Γλυκιά μου η ηλικία να μη σε φοβίζει. Αν κοιτάξεις γύρω σου οι πάρα πολλές γυναίκες στην ηλικία σου ξεκινάνε τις προσπάθειες, και όλες τα καταφέρνουν. Έτσι και εσύ. Προσπάθησε να αποβάλεις το άγχος και να απολαύσεις τις στιγμές με τον άντρα σου! Να είσαι αισιόδοξη πάνω απ' όλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα στο παρεακι......τι κανετε???????

Γιωτακι δεν απελπιζομαι...δεν υπαρχει λογος να χαλιεμαι. το εχω παρει πολυ ψυχραιμα το θεμα και ειλικρινα ειμαι παρα πολυ καλα. κανω τα μπανακια μου απολαμβανω το καλοκαιρακι και εχει ο Θεος.

syndia παλι εκανες τεστ σημερα????? βρε χρυσο μου πλασμα τι σου ειπα??????? γιατι δεν ακους την θεια Γιαννα.....αστα τα βρωμο τεστ στο συρταρι και μην τους δινεις σημασια...ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΑ......μην πετας ετσι τα χρηματα σου....ειναι κριμα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλησπερα στο παρεακι......τι κανετε???????

Γιωτακι δεν απελπιζομαι...δεν υπαρχει λογος να χαλιεμαι. το εχω παρει πολυ ψυχραιμα το θεμα και ειλικρινα ειμαι παρα πολυ καλα. κανω τα μπανακια μου απολαμβανω το καλοκαιρακι και εχει ο Θεος.

syndia παλι εκανες τεστ σημερα????? βρε χρυσο μου πλασμα τι σου ειπα??????? γιατι δεν ακους την θεια Γιαννα.....αστα τα βρωμο τεστ στο συρταρι και μην τους δινεις σημασια...ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΑ......μην πετας ετσι τα χρηματα σου....ειναι κριμα.

Γειά σου φιλενάδα...πονάει το δοντακι μου γαμώτο....με έσκαβε μίση ώρα...μεγάλη φλεγμονή....

2kMip2.png

Γειά σου φιλενάδα...πονάει το δοντακι μου γαμώτο....με έσκαβε μίση ώρα...μεγάλη φλεγμονή....

ωωωωω ρε κοριτσακι κουραγιο...αυτα τα ατιμα τα δοντια ειναι απελπισια. πω πω οσο σε σκεφτομαι ποναω κι εγω....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιωτα μου ο γιατρος μου ειανι παρα πολυ καλος. εγω του εχω τυφλη εμπιστοσυνη και δεν τον αλλαζω για κανενα λογο. δεν ειναι απο τους φιλοχρηματους γιατρους και το καλο ειναι οτι κανει γεννες και στο αρεταιειο.....αν δεν μπορεις να πληρωσεις ιδιωτικα τοτε εχεις την επιλογη του δημοσιου. ειναι ομως λιγο μιλητος. δεν ειναι ο γιατρος "φιλος" που θα σε εχει να σου μιλαει με τις ωρες. θα σου πει 2 πραγματα και τελος αυτα ειναι.....ειναι γενικοτερα λιγο "ψυχρος" ....δεν ξερω αν χρησιμοποιω την σωστη λεξη......δεν εχει πολλα-πολλα . το αρνητικο του ειναι οτι εχει παρα πολυ μεγαλη πελατεια κι ετσι αν θες να κλεισεις ραντεβου για παπ θα σου κλεισει για μετα απο 4 με 5 μηνες.

αναλυτικοτερα απο κοντα........

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

ωωωωω ρε κοριτσακι κουραγιο...αυτα τα ατιμα τα δοντια ειναι απελπισια. πω πω οσο σε σκεφτομαι ποναω κι εγω....

μωρε ο γιατρος ηταν σουπερ αλλα ηταν τοοοσο μεγαλη η φλεγμονη που αναγκαστικα με τα πιο εξελιγμενα μεσα με εσκαβε ο καημενουλης μιση ωρα..αυριο θα ειμαι καλα!!!

2kMip2.png

κοριτσακια μου τι κανετε???

εγω πλεον ειμαι μια απολυμενη ...:( και ισως,η τελευταια τυχερη που αποζημιωθηκα!!!

τωρα καθομαι ...σπιτεισον με το μωρεισον !!!

πηγαμε σημερα γιατρο ..στο αρεταιειο σε ουρολογο ..και μας ειπαν οτι σε καμια ...18 μερεσ εργασιμες θα τον βαλουνε για χειρουργειο ..

μας ειπε οτι υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να πιασουμε (after xeiroyrgeio) χωρις ...πλαγιο τροπο ..και ανεβαινει στα 80%...

βεβαια λεει οτι το υπολοιπο 20% δεν ειναι λιγο το ποσοστο που δεν θα πιασουμε ...(θεωρειται μεγαλο)

τεσπα...θα δουμε ....

εσεις πως πατε??? κανα ευχαριστο εχουμε???

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

εγω πλεον ειμαι μια απολυμενη ...:( και ισως,η τελευταια τυχερη που αποζημιωθηκα!!!

πηγαμε σημερα γιατρο ..στο αρεταιειο σε ουρολογο ..και μας ειπαν οτι σε καμια ...18 μερεσ εργασιμες θα τον βαλουνε για χειρουργειο ..

μας ειπε οτι υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να πιασουμε (after xeiroyrgeio) χωρις ...πλαγιο τροπο ..και ανεβαινει στα 80%...

βεβαια λεει οτι το υπολοιπο 20% δεν ειναι λιγο το ποσοστο που δεν θα πιασουμε ...(θεωρειται μεγαλο)

τεσπα...θα δουμε ....

Καλώς το κορίτσι!

Πως νιώθεις τώρα που δε δουλεύεις? Εγώ είχα τρομερή υπερένταση..

Το χειρουργείο να μην σε ανησυχεί, το έκανε ο ξάδελφος μου πρόσφατα. Καλή σας επιτυχία και γρήγορη ανάρρωση! Ώστε να επιστρέψετε άμεσα και δυναμικά!

Γεια χαρά Λίνα μου. Όπως το είπες. Εμείς οι λίγοοοοο μεγάλες πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο αποβάλλοντας όσο περισσότερο άγχος μπορούμε (γίνεται;). Έτσι θα τα λέμε τα νέα μας από δω. Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!:P

κοριτσι καλημερα....πως εισαι???εχουμε κανενα νεο???

2kMip2.png

τεσπα...θα δουμε ....

καλημερουδια ....μονο εσυ εισαι παρουσα κοριτσακι μου????

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!

Λινάκι είιμαι και εγώ εδώ!! Σήμερα γιορτάζουμε.. Έχει γενέθλια ο σύζυγος και καταλαβαίνεις.. Θα κάνουμε το σουαρέ μας!

Έχω πάρα πολύ ευχάριστα, ευτυχώς το σπερμοδιάγραμμα βγήκε τέλειο. Μας είπε ο βιολόγος ότι είναι από τα καλύτερα που έχει δει. Μη με κοροϊδέψετε, παρακάλαγα αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να το έχω εγώ. Μιλάμε για τρελή αδυναμία! Περιμένω να με πάρει ο γυναικολόγος να μου πει αν θα κάνουμε τίποτα άλλο. Αν και πρέπει να πάω για την καμπύλη ζαχάρου άμεσα..

Αυτά από εμάς! Από εσάς?

Καλημέρα καλημέρα!!

Λινάκι είιμαι και εγώ εδώ!! Σήμερα γιορτάζουμε.. Έχει γενέθλια ο σύζυγος και καταλαβαίνεις.. Θα κάνουμε το σουαρέ μας!

Έχω πάρα πολύ ευχάριστα, ευτυχώς το σπερμοδιάγραμμα βγήκε τέλειο. Μας είπε ο βιολόγος ότι είναι από τα καλύτερα που έχει δει. Μη με κοροϊδέψετε, παρακάλαγα αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να το έχω εγώ. Μιλάμε για τρελή αδυναμία! Περιμένω να με πάρει ο γυναικολόγος να μου πει αν θα κάνουμε τίποτα άλλο. Αν και πρέπει να πάω για την καμπύλη ζαχάρου άμεσα..

Αυτά από εμάς! Από εσάς?

μπραβο κοριτσακι μου....αυτα ειναι τελεια νεα...οποτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα περα απο το τερατωδες μυαλο μας....ευγε...ειμαι πολυ χαρουμενη για εσας...οποτε τωρα ξερετε πως δεν εχετε καποιο προβλημα αρα βουρ στο ψητο...χρονια πολλα καλη μου να τον χαιρεσαι και μακαρι το δωρο που θα του κανεις σημερα να ειναι λιγο μελλοντικο αλλα πολυ τυχερο...ενα μωρακι....εμεις καλα...ηρεμα...εγω μια καλη νοικοκυρουλα οπως τα ξερες....αποφασισα πως φτανει πια το αγχος -οσο περιεργο κι αν σου φαινεται οτι εχω εγω η αισοδοξη αγχος-και οτι ισως δεν ειναι καιρος να ερθει το μωρακι μας ακομα...σταματαω να εχω περιορισμους "μηπως και" αν πιω αν καπνισω αν κανω γυμναστικη αν αν αν αν ...και απολαμβανω τη ζωη μου....οτι ειναι να γινει θα γινει...οι προσπαθειες προσπαθειες βεβαια αλλα χωρις σκοπο....κουραστηκα φιλεναδα ...αληθεια σου λεω....γιατι δεν κερδιζω και κατι περα απο μπλοκαρισμα τοθ οργανισμου μου....πιστευω πως ολα θα πανε καλα...και εχω και ενα καλο προαισθημα για το φετινο καλοκαιρι μας...χωρις ομως να κανω σχεδια οπως εκανα περσυ,...αυτα τα σχεδια μας εφαγαν και γεμισαμε αγχος...ακομα δεν μπαινουμε σε διαδικασια να ψαχτουμε για σπερμα και τετοια γιατι πιστευω πως θα ειναι ενα προσθετο αγχος....ειναι και το γεγονος οτι ειμαι 36 και εχω ενα λογο παραπανω να αργει η συλληψη οπως και να το κανεις....πιστευω πως αν ξεχαστω για λιγο καιρο και δεν το εχω σαν αυτοσκοπο θα ερθει και θα με κοροιδευει κιολας που πιστευα πως εχουμε προβλημα,....αυτα απο εμας αγαπουλα...τι αλλο να πω....με το καλο να γινουμε ολες μανουλες πολυ πολυ συντομα...

2kMip2.png

Καλημέρα καλημέρα!!

Αυτά από εμάς! Από εσάς?

η αγωινια και η απορια μου ειναι κατα ποσο μετα απο 10 μηνες που προσπαθουμε-οχι βεβαια εντατικοτατα-και δεν υπαρχει ακομα συλληψη οφειλεται σε εμενα η στο συζυγο...δεν θερω κατα ποσο ειναι οντως η ηλικια μου ανασταλτικος παραγοντας ηα αν υπαρχει οντως καποιο προβλημα στο σπερμα...αυτο νομιζω πως θα το ανακαλυψουμε συντομα...εγω παλι θελω πρωτα να περασει και το καλοκαιρι και οταν ερθει ο χειμωνας με το καλο βλεπουμε...ευχομαι να ειναι ολα στο μυαλο μου και να μην ισχυει τιποτα απο ολα αυτα....απλα να εχει επιλεξει το μικρουλι μας ποτε θα ερθει....

2kMip2.png

η αγωινια και η απορια μου ειναι κατα ποσο μετα απο 10 μηνες που προσπαθουμε-οχι βεβαια εντατικοτατα-και δεν υπαρχει ακομα συλληψη οφειλεται σε εμενα η στο συζυγο...δεν θερω κατα ποσο ειναι οντως η ηλικια μου ανασταλτικος παραγοντας ηα αν υπαρχει οντως καποιο προβλημα στο σπερμα...αυτο νομιζω πως θα το ανακαλυψουμε συντομα...εγω παλι θελω πρωτα να περασει και το καλοκαιρι και οταν ερθει ο χειμωνας με το καλο βλεπουμε...ευχομαι να ειναι ολα στο μυαλο μου και να μην ισχυει τιποτα απο ολα αυτα....απλα να εχει επιλεξει το μικρουλι μας ποτε θα ερθει....

Και εσύ, η αισιόδοξη της παρέας, έχεις δικαίωμα να έχεις άγχος! Η ηλικία δεν ξέρω αν είναι ανασταλτικος παράγοντας, αυτό που ξέρω είναι ότι αν θέλει η φύση όλα γίνονται. Έχεις χρόνο μπροστά σου ακόμα, και με την βοήθεια του

Θεού θα έρθουν τα μικρά μας θαυματάκια.

Εμένα ο γιστρός μου πρότεινε να το κάνουμε γιατί ξέρει την τρέλα μου χρόνια. Αλλά από σήμερα αποφάσισα ότι για το καλοκαίρι μόνο στιγμές χαλάρωσης επιτρέπω!

Ας απολαύσουμε την ζωή μας και βλέπουμε.. Έχει ο Θεός!

Γράφω και παράλληλα βάζω ενυδατική συνέχεια γιατί ο αστακός... έχει λιγότερο κόκκινο από εμένα!

Και εσύ, η αισιόδοξη της παρέας, έχεις δικαίωμα να έχεις άγχος! Η ηλικία δεν ξέρω αν είναι ανασταλτικος παράγοντας, αυτό που ξέρω είναι ότι αν θέλει η φύση όλα γίνονται. Έχεις χρόνο μπροστά σου ακόμα, και με την βοήθεια του

Θεού θα έρθουν τα μικρά μας θαυματάκια.

Εμένα ο γιστρός μου πρότεινε να το κάνουμε γιατί ξέρει την τρέλα μου χρόνια. Αλλά από σήμερα αποφάσισα ότι για το καλοκαίρι μόνο στιγμές χαλάρωσης επιτρέπω!

Ας απολαύσουμε την ζωή μας και βλέπουμε.. Έχει ο Θεός!

Γράφω και παράλληλα βάζω ενυδατική συνέχεια γιατί ο αστακός... έχει λιγότερο κόκκινο από εμένα!

να πας να παρεις απο το φαρμακειο του κορρε με το γιαουρτι...ενυδατικη ιδανικη για μετα τον ηλιο και ειδικα στο καψιμο απο τον ηλιο...κανει θαυματα και μυριζει υπεροχα.....μιαμ μιαμ....σε ευχαριστω γιωτακι μου...μακαρι σου λεω να ειναι ολα αυτα μεσα στην ξεροκεφαλα μου να μην εχουμε κανενα μα κανενα προβλημα και με τη βοηθεια του θεου να μας εκπληξει το μικρο μας ανθρωπακι!!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...