Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καλα αυτα τα χαζοτικερακια λενε βλακειες ε????μου δειχνει αυριο ωορρηξια αλλα εγω την ειχα απο εχθες προχθες....αλλα λογια να αγαπιομαστε....χαχαχαχαχα...

Ελπίζω να μην προσπαθούσες σύμφωνα με το τικεράκι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι βεβαια γιωτα μου!!!!απλα ετσι για το χαβαλε....δεν υπηρχε περιπτωση να βασιστω σε κατι τετοιο....

Καλά το φαντάστηκα! Εγώ αυτόν τον μήνα αρνούμαι να υπολογίσω τις γόνιμες! Παίρνω έναν μήνα ρεπό! Θα έχουμε τις επαφές μας, βεβαίως - βεβαίως, αλλά χωρίς χρονοδιάγραμμα!

Πήγα και στην ενδοκρινολόγο μου σήμερα και δεν μου τα είπε πολύ καλά, με έβαλε να κάνω κάτι εξετάσεις, και μέχρι να σιγουρευτώ ότι τα ελέγχουμε όλα, λέω να μην είμαι τόσο φανατική! Μην μας βρει και τίποτα!

Κατά τα άλλα.. καλά! Εσύ καλά?

Καλά το φαντάστηκα! Εγώ αυτόν τον μήνα αρνούμαι να υπολογίσω τις γόνιμες! Παίρνω έναν μήνα ρεπό! Θα έχουμε τις επαφές μας, βεβαίως - βεβαίως, αλλά χωρίς χρονοδιάγραμμα!

Πήγα και στην ενδοκρινολόγο μου σήμερα και δεν μου τα είπε πολύ καλά, με έβαλε να κάνω κάτι εξετάσεις, και μέχρι να σιγουρευτώ ότι τα ελέγχουμε όλα, λέω να μην είμαι τόσο φανατική! Μην μας βρει και τίποτα!

Κατά τα άλλα.. καλά! Εσύ καλά?

Ναι κοριτσακι μου...ολα καλα...ουτε κι εγω ειμαι φανατικη απλα τις γονιμες τις νιωθω ενυονα θελω δεν θελω..λεω αυριο να παω για μπανακι νωρις.

.για θυροειδη σου ειπε η γιατρος σου;;;

2kMip2.png

Ναι κοριτσακι μου...ολα καλα...ουτε κι εγω ειμαι φανατικη απλα τις γονιμες τις νιωθω ενυονα θελω δεν θελω..λεω αυριο να παω για μπανακι νωρις.

.για θυροειδη σου ειπε η γιατρος σου;;;

Να πας! Εγώ δεν μπορώ και δεν φαντάζεσαι πόσο ζηλεύω!!

Έχω θυρεοειδίτιδα Hashimoto και το ελέγχω. Δυστυχώς δεν μου είπε για αυτό. Θα κάνω καμπύλη ζαχάρου για μεταβολικό σύνδρομο. Δηλαδή ότι παράγω περισσότερη ινσουλίνη από όσο χρειάζομαι ή κάτι τέτοιο. Τι να πεις, όλα για τους ανθρώπους είναι, έτσι δε λένε? Από την στιγμή που αντιμετωπίζεται δεν πειράζει!! Θα το φτιάξουμε κι αυτό!

Διαφημίσεις

Έχω θυρεοειδίτιδα Hashimoto και το ελέγχω. Δυστυχώς δεν μου είπε για αυτό. Θα κάνω καμπύλη ζαχάρου για μεταβολικό σύνδρομο. Δηλαδή ότι παράγω περισσότερη ινσουλίνη από όσο χρειάζομαι ή κάτι τέτοιο. Τι να πεις, όλα για τους ανθρώπους είναι, έτσι δε λένε? Από την στιγμή που αντιμετωπίζεται δεν πειράζει!! Θα το φτιάξουμε κι αυτό!

Οντως ειναι περαστικο...κι εμενα πριν 2 χρονια μου ειχαν βρει θυροειδη και εκανα μια μικρη σε διαρκεια θεραπεια...αλλα απο τον γεναρη του 2011 ειμαι καλα χωρις χαπια...μαλλον ηταν της εποχης το γεγονος λογω αγχους λογω κουρασης δεν ξερω...παντως σημασια εχει πως απαλλαχτηκα..προς το παρον...περαστικουλια σου κοριτσακι μου...

2kMip2.png

Οντως ειναι περαστικο...κι εμενα πριν 2 χρονια μου ειχαν βρει θυροειδη και εκανα μια μικρη σε διαρκεια θεραπεια...αλλα απο τον γεναρη του 2011 ειμαι καλα χωρις χαπια...μαλλον ηταν της εποχης το γεγονος λογω αγχους λογω κουρασης δεν ξερω...παντως σημασια εχει πως απαλλαχτηκα..προς το παρον...περαστικουλια σου κοριτσακι μου...

Σε ευχαριστώ πολύ!! Και εγώ με τον θυρεοειδή μου τα πάω μια χαρά. Δυστυχώς το μεταβολικό σύνδρομο (αν το έχω βέβαια) όπως και το hashimoto θα τα έχω μια ζωή. Δεν περνάνε. Αλλά αν είναι ρυθμισμένα καλά είναι σαν να μην υπάρχουν! Γι' αυτό δεν σκάω, θα προσέχω και θα είμαι perfect!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!! Και εγώ με τον θυρεοειδή μου τα πάω μια χαρά. Δυστυχώς το μεταβολικό σύνδρομο (αν το έχω βέβαια) όπως και το hashimoto θα τα έχω μια ζωή. Δεν περνάνε. Αλλά αν είναι ρυθμισμένα καλά είναι σαν να μην υπάρχουν! Γι' αυτό δεν σκάω, θα προσέχω και θα είμαι perfect!!!

Αυτα να ειναι μονο τα προβληματα μας κοριτσακι μου....

2kMip2.png

Γεια σας και από μένα μετά από λίγο καιρό. Περιμένω περίοδο 13 Ιουνίου , με κύκλο 28 ημερών. Επαφή είχα στις γόνιμες μέρες όπως σας είχα πει ( έλεγχος με τεστ). Σήμερα 7 μέρες πριν από την περίοδο έκανα τεστ από αυτά που λένε ότι ανιχνεύουν εγκυμοσύνη ακόμα και 10 μέρες πριν την περίοδο καθώς και 5 μέρες μετά τη σύλληψη. Αρνητικότατο!!! Το τεστ είναι το mum or not αν το ξέρετε. Νιώθω χάλια γιατί ένιωθα ότι ίσως αυτή τη φορά να ήμουν έγκυος. Τι να πω! Τον επόμενο μήνα πάλι!

γιατι βρε κουκλα μου κανεις τεστ απο τοσο νωρις???? εγω εκανα τεστ με καθυστερηση και ενω ειχα θετικη χοριακη αυτο βγηκε αρνητικο....τι αλλο να σου πω????? το καταλαβαινεις? η χοριακη θετικη και το τεστ αρνητικο.....

μην πετας τα λεφτα σου ετσι σε τεστ...περιμενε πρωτα την καθυστερηση και μετα κανε οτι τεστ θες, αν κι εγω ειμαι πολυ υπερ της χοριακης εξ'αρχης.

φαντασου οτι μπορει αυτος ο μηνας να ειναι ο τυχερος σου και να στεναχωριεσαι τωρα εσυ αδικα.

καλημερα κοριτσακια μου ολα πάνε μια χαρα με το μωράκι μας χθες κάναμε αυχενικη είναι μια χαρα!!! εγώ έχω παχύνει έβαλα 6 κιλά!!:( αν θέλετε μια συμβουλή όσεσ καπνίζουν κόψτε το από τώρα γιατι μέτα είναι ακόμα ποιο δύσκολο περιμένω να ακούσω (διαβάσω) τα νέα σας! άντε θέλουμε παρέα !!!!!

μπραβο ελευθερια μου...αυτα ειναι ευχαριστα και τα χρειαζομαστε....μηπως σου ειπαν και το φυλο?????

οσο για το καπνισμα .....συμφωνω απολυτα μαζι σου......εγω οταν το εκοψα πηρα 3 κιλα σε 3 βδομαδες.....μονο οταν κοιμομουν δεν ετρωγα....ασε.

Γιώτα από το Παναγιώτα! Αισχρό, το ξέρω, αλλά τι να κάνω? Με αυτό πορεύομαι! Καλημέρα και σε σένα!

κοπελιααααα....μια χαρα ονομα εχεις ........καλυτερα θα ηταν να σε λεγαν αφροξυλανθη??????

καλημερα σε ολες!!! τι κανετε? χαθηκα εντελλως...

τελικα ...απολυθηκα και πλεον θα ειμαι σπιτι ....

και οι δυο ανεργοι ....

ο δικος μου πρεπει να κανει και χειρουργειο για κιρσοκυλη ..

perfecttttt.........

ολα λοιπον βαινουν ...κα(λ)ως για μας ...

καλημερα..:(

εσενα σε εχουν μουτζωσει.....αλλη εξηγηση δεν εχω.....

τουλαχιστον αν μπορουμε να πουμε οτι υπαρχει και ενα καλο στην ολη υποθεση θα ελεγα οτι τωρα τουλαχιστον θα εισαι λιγο πιο ηρεμη...ειναι μεγαλο θεμα να μην σου τα πρηζουν και να σου κανουν ψυχολογικο πολεμο.....

υπομονη ρε κοριτσι....

θα ξερεις ομως τι προβλημα υπαρχει και θα το ρυθμιζεις......αυτο για την καμπυλη ζαχαρου το εχω ξανα ακουσει και προσφατα μαλιστα....διαβαζα ενα αρθρο για τις παλλινδρομες και σε καποιες περιπτωσεις σου λενε να κανεις και καμπυλη ζαχαρου αν ειχες παλλινδρομη κυηση......οποτε κανε την εξετασουλα αυτη( απο οσο ξερω ειναι πολυ πολυ οικονομικη)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

οσο για τα δικα μου........ξεχναω αυτον το μηνα και βαζω πλωρη για τον επομενο...κατεθεσε ο αντρας μου τα χαρτια του για την πληρωμη και του ειπαν τελος του μηνα οτι θα πληρωθει........να σημιωσω οτι δουλευει εκει απο 01/04 και δεν εχει παρει ουτε 1 ευρω......δεν ειναι τελειο?????? εεεεε???????

το'χω ριξει στην τρελη.......σαν να μην συμβαινει τιποτα κανω.......παω για μπανακι(μην ζηλευεις Γιωτα)....τσουρουφλιστηκα σημερα ειδικα στα ποδια απο πισω ολη η πλευρα ειναι κατακοκκινη...........αλλα αυτα παθαινεις αν κανεις ηλιοθεραπεια απο τις 12μιση μεχρι τις 6.......ναι ναι τρομαρα μου η ηλιοθεραπεια με μαρανε.........τουλαχιστον αυτην δεν την πληρωνω...μου ερχεται τζαμπα......

οποτε κουκλες οπως καταλαβαινετε καφεδακι θα πιουμε τον αλλο μηνα......θα κανουμε συναντηση στην καφετερια του Ρεα ολες μαζι...ετσι για να σπασουμε την γκαντεμια μας..........

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Γιάννα μου σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμές σου συμβουλές. Το ξέρω και εγώ η ίδια ότι παραφέρομαι. Δυστυχώς εκ φύσεως είμαι ένα ανυπόμονο άτομο. Θα προσπαθήσω να το αποβάλω. Η ζωή είναι όμορφη!! Τα απλά πράγματα είναι αυτά που δίνουν αξία!!! Σου εύχομαι ειλικρινά να αποκτήσεις ότι επιθυμείς, πάντα να είσαι αυτό το αισιόδοξο και χαρούμενο άτομο που όπως κατάλαβα είσαι και ... κάπου κάπου να μας δίνεις και μας κάποιες από τις ... συμβουλές σου.

Γιάννα μου σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμές σου συμβουλές. Το ξέρω και εγώ η ίδια ότι παραφέρομαι. Δυστυχώς εκ φύσεως είμαι ένα ανυπόμονο άτομο. Θα προσπαθήσω να το αποβάλω. Η ζωή είναι όμορφη!! Τα απλά πράγματα είναι αυτά που δίνουν αξία!!! Σου εύχομαι ειλικρινά να αποκτήσεις ότι επιθυμείς, πάντα να είσαι αυτό το αισιόδοξο και χαρούμενο άτομο που όπως κατάλαβα είσαι και ... κάπου κάπου να μας δίνεις και μας κάποιες από τις ... συμβουλές σου.

ολα θα γινουν....μακαρι βεβαια να ηξερε η καθε μια απο εμας το ποτε θα γινει αλλα δυστηχως...ειναι kinder εκπληξη...χαχαχχαχαχαχαχαχαχα:D:D:D:D:D:D:D

μην αγχωνεσαι παντως γιατι το αγχος ειναι το νουμερο ενα αντισυλληπτικο......

επειδη δεν θυμαμαι το διαστημα που προσπαθεις.....θα σου προτεινα -αν προσπαθεις καιρο- να ενημερωσεις τον γυναικολογο σου και να κανεις μια σειρα απο εξετασουλες....προσεξε με ομως ΑΝ προσπαθεις καιρο....10μηνο και πανω....δηλαδη μην προσπαθεις 3 μηνες ας πουμε και παρεις σβαρνα τα νοσοκομεια..........:shock::shock::shock:

θα δεις που οταν χαλαρωσεις θα ερθει και το θετικο αποτελεσμα........

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιάννα μου, όχι δεν προσπαθώ πολύ καιρό. Περίπου 6 μήνες. Το θέμα όμως που με φοβίζει είναι λίγο η ηλικία μου. Είμαι 37 χρονών.Ο γυναικολόγος μου μου έχει πει ότι όλα είναι οκ από γυναικολογικής πλευράς και από την πλευρά του ανδρός μου. Είναι θέμα χρόνου. Έτσι λοιπόν έκανα σήμερα το πρωί το τεστ, 2 μέρες πριν από την επικείμενή μου περίοδο και φυσικά βγήκε αρνητικό. Πάμε για τον Ιούλιο τώρα !!!

Γιάννα μου, όχι δεν προσπαθώ πολύ καιρό. Περίπου 6 μήνες. Το θέμα όμως που με φοβίζει είναι λίγο η ηλικία μου. Είμαι 37 χρονών.Ο γυναικολόγος μου μου έχει πει ότι όλα είναι οκ από γυναικολογικής πλευράς και από την πλευρά του ανδρός μου. Είναι θέμα χρόνου. Έτσι λοιπόν έκανα σήμερα το πρωί το τεστ, 2 μέρες πριν από την επικείμενή μου περίοδο και φυσικά βγήκε αρνητικό. Πάμε για τον Ιούλιο τώρα !!!

Καλημερα κοριτσακι μου...εγω ειμαι η λινα και μολις εκλεισα τα 36 ομορφα χρονια μου...βρε καρδουλα μου εμεις οι λιιιιιιγο πιο μεγαλες απλα θα προσπαθησουμε λιιιιγο περισσοτερο...αν χασουμε κι αλλο χρονο βαζοντας αγχος στη ζωη μας για αυτο το θεμα τοτε το χασαμε το τρενο...οποτε μην ασχολεισαι καθολου...απλα απολαμβανε τις στιγμες σας και θα ερθει...σου ειπα οτι κι εμεις προσπαθουμε απο τον σεπτεμβριο;;;και δεν εχω ξαναμεινει εγκυος στο παρελθον ουτε ο αντρας μου εχει αφησει καμια αλλη...οποτε ειμαστε εντελως στο αγνωστο..το μονο που ξερουμε ειναι οτι εχουμε την αγαπη μας την επιθυμια μας και την υπομονη μας...και φυσικα την πιστη μας...απλα απολαμβανοθμε τον ερωτα μας λιγι πιο πολυ γιατι μετα αναγκαστικα θα μειωθουν αυτες οι στιγμες...οποτε απολαυσε το καλη μου...μη σε φοβιζει τιποτα!!!!

2kMip2.png

Καλημερα κοριτσακι μου...εγω ειμαι η λινα και μολις εκλεισα τα 36 ομορφα χρονια μου...βρε καρδουλα μου εμεις οι λιιιιιιγο πιο μεγαλες απλα θα προσπαθησουμε λιιιιγο περισσοτερο...αν χασουμε κι αλλο χρονο βαζοντας αγχος στη ζωη μας για αυτο το θεμα τοτε το χασαμε το τρενο...οποτε μην ασχολεισαι καθολου...απλα απολαμβανε τις στιγμες σας και θα ερθει...σου ειπα οτι κι εμεις προσπαθουμε απο τον σεπτεμβριο;;;και δεν εχω ξαναμεινει εγκυος στο παρελθον ουτε ο αντρας μου εχει αφησει καμια αλλη...οποτε ειμαστε εντελως στο αγνωστο..το μονο που ξερουμε ειναι οτι εχουμε την αγαπη μας την επιθυμια μας και την υπομονη μας...και φυσικα την πιστη μας...απλα απολαμβανοθμε τον ερωτα μας λιγι πιο πολυ γιατι μετα αναγκαστικα θα μειωθουν αυτες οι στιγμες...οποτε απολαυσε το καλη μου...μη σε φοβιζει τιποτα!!!!

Γεια χαρά Λίνα μου. Όπως το είπες. Εμείς οι λίγοοοοο μεγάλες πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο αποβάλλοντας όσο περισσότερο άγχος μπορούμε (γίνεται;). Έτσι θα τα λέμε τα νέα μας από δω. Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...