Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Γλυκούλα εγκυούλα τι κάνεις? Εύχομαι να είναι όλα τέλεια! Να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου και να αλλάζεις τον αέρα μας με μωρουδιακό!!

aggelmike τι κάνεις? Βρε κορίτσι, να σε ρωτήσω, το όνομα σου είναι Λίνα? Γιατί τόσο καιρό θέλω να σε φωνάξω με το όνομα σου και φοβάμαι μην κάνω λάθος!!

Γιάννα μου θα ψηφίσεις και θα μας έρθεις? Με το καλό να μας έρθεις!

Μην αγχώνεσαι και μην στεναχωριέσαι, είναι ταλαιπωρία αλλά ο καιρός θα περάσει γρήγορα!

Το πόσο δε σε ζηλεύω για την θάλασσα δεν φαντάζεσαι! Εγώ την θάλασσα της Αθήνας τις φοβάμαι λίγο γιατί είμαι ευαίσθητη με ουρολοιμώξεις. Όποτε ψάχνω τριήμερο να αποδράσω!

Γλυκά μου κορίτσια μπήκα βραδιάτικα σαν τον κάσπερ και μιλάω μόνη μου!! Σήμερα παρέλαβα τις φωτογραφίες του γάμου μου και κάθησα μέχρι τώρα να τις ξεμπερδέψω! Αλλά μου έφτιαξαν α...

Μακάρι αύριο να σας πετύχω... Σας φιλώ γλυκά!

Ναι κοριτσακι μου Λινα με λενε απο το Στυλιανη!!" καλημερουδια...αληθεια κσι το δικο δου ποιο εινσι;;;

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου ολα πάνε μια χαρα με το μωράκι μας χθες κάναμε αυχενικη είναι μια χαρα!!! εγώ έχω παχύνει έβαλα 6 κιλά!!:( αν θέλετε μια συμβουλή όσεσ καπνίζουν κόψτε το από τώρα γιατι μέτα είναι ακόμα ποιο δύσκολο περιμένω να ακούσω (διαβάσω) τα νέα σας! άντε θέλουμε παρέα !!!!!

καλημερα κοριτσακια μου ολα πάνε μια χαρα με το μωράκι μας χθες κάναμε αυχενικη είναι μια χαρα!!! εγώ έχω παχύνει έβαλα 6 κιλά!!:( αν θέλετε μια συμβουλή όσεσ καπνίζουν κόψτε το από τώρα γιατι μέτα είναι ακόμα ποιο δύσκολο περιμένω να ακούσω (διαβάσω) τα νέα σας! άντε θέλουμε παρέα !!!!!

Ου ου ου απο τωρα 6 κιλα???μεσα στην υγεια σε βρισκω κοριτσακι μου....μπραβο...εγω ειμαι πολυ χαλαρη με το τσιγαρο..2 την ημερα και αν....αντε να δουμε...

2kMip2.png

Ναι κοριτσακι μου Λινα με λενε απο το Στυλιανη!!" καλημερουδια...αληθεια κσι το δικο δου ποιο εινσι;;;

Γιώτα από το Παναγιώτα! Αισχρό, το ξέρω, αλλά τι να κάνω? Με αυτό πορεύομαι! Καλημέρα και σε σένα!

Γιώτα από το Παναγιώτα! Αισχρό, το ξέρω, αλλά τι να κάνω? Με αυτό πορεύομαι! Καλημέρα και σε σένα!

αντε καλε...πολυ ομορφο ειναι το ονοματακι σου!!!!πορευσου με μερηφανια μαζι του!!!!για φαντασου να σε ελεγαν οδυσσεια?????χαχχαχαχαχα....αστειευομαι!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

αντε καλε...πολυ ομορφο ειναι το ονοματακι σου!!!!πορευσου με μερηφανια μαζι του!!!!για φαντασου να σε ελεγαν οδυσσεια?????χαχχαχαχαχα....αστειευομαι!!!!

Αστα βρε Λινα, δε μ'αρεσει καθόλου.. Με κάτι τέτοια με παρηγορεί ο άντρας μου. Π.χ. Φαντάζεται να σε λέγανε Πουλχερια; Οπότε το διασκεδάζουμε!

Αστα βρε Λινα, δε μ'αρεσει καθόλου.. Με κάτι τέτοια με παρηγορεί ο άντρας μου. Π.χ. Φαντάζεται να σε λέγανε Πουλχερια; Οπότε το διασκεδάζουμε!

παναγιωτα μου γλυκια και ομορφη....εχεις ενα υπεροχο ονομα!!!!!και θα γινεις μια υπεροχη παναγιωτομανουλα!!!!

2kMip2.png

εγω που θα ειμαι η λινομαμα??????χαχαχαχα....θα λενε στα παιδια μας...τινος εισαι εσυ????της κυρα λινας????χαχαχαχαχα....

2kMip2.png

παναγιωτα μου γλυκια και ομορφη....εχεις ενα υπεροχο ονομα!!!!!και θα γινεις μια υπεροχη παναγιωτομανουλα!!!!

Ετσι όπως το είδα μου φάνηκε σαν παγωτομανούλα! Και ναι, ναι, της κυρά - Λίνας θα λένε! Τουλάχιστον θα τα ξεχωρίζουνε γιατί τα ονόματα δεν είναι και τόσο συχνά! Οπότε θα γίνουν σταρ από μικρά! χαχα!!

Πως πέρασες την μέρα σου? Πάλι ζέστη δεν είχαμε?

Ετσι όπως το είδα μου φάνηκε σαν παγωτομανούλα! Και ναι, ναι, της κυρά - Λίνας θα λένε! Τουλάχιστον θα τα ξεχωρίζουνε γιατί τα ονόματα δεν είναι και τόσο συχνά! Οπότε θα γίνουν σταρ από μικρά! χαχα!!

Πως πέρασες την μέρα σου? Πάλι ζέστη δεν είχαμε?

Η ημερα μου ηταν υπεροχη...πηγα με την κουμπαρα μου για μπανιο στο πορτο ραφτη και ηταν η θαλασσα μια μαγεια.

.μετα γυρισα σπιτι και μαγειρεψα και πριν λιγο σηκωθηκαμε απο το τραπεζι..ομορφα πολυ...πρεπει εντωμεταξυ να ειμαι απο εχθες σε διαδικασια ωορρηξιας και εχω μικροπονακια...και ορεξουλες...χα χα...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Η ημερα μου ηταν υπεροχη...πηγα με την κουμπαρα μου για μπανιο στο πορτο ραφτη και ηταν η θαλασσα μια μαγεια.

.μετα γυρισα σπιτι και μαγειρεψα και πριν λιγο σηκωθηκαμε απο το τραπεζι..ομορφα πολυ...πρεπει εντωμεταξυ να ειμαι απο εχθες σε διαδικασια ωορρηξιας και εχω μικροπονακια...και ορεξουλες...χα χα...

Πολυ ομορφη εικόνα!!

Τρέξε όμως τώρα, αφού εισαι στις "καλές" μερες κλείσε το νετ και διασκεδάστε το μέχρι τελικής πτώσης! βουρ!!! Αφού έχεις ορεξουλες.. Πρέπει και να χορτασεις!

Εγω παω βόλτα με την κολλητουλα μου, (μπράβο μου παντρεμένη γυναικα!) οπότε θα σου στείλω μια γλυκιά καληνύχτα και σου εύχομαι να περάσετε μια ομορφη νύχτα καλοκαιριού!!

καλημερα σε ολες!!! τι κανετε? χαθηκα εντελλως...

τελικα ...απολυθηκα και πλεον θα ειμαι σπιτι ....

και οι δυο ανεργοι ....

ο δικος μου πρεπει να κανει και χειρουργειο για κιρσοκυλη ..

perfecttttt.........

ολα λοιπον βαινουν ...κα(λ)ως για μας ...

καλημερα..:(

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

και οι δυο ανεργοι ....

perfecttttt.........

καλημερα ντινακι....κοιτα καθε πραγμα γινεται για καποιο λογο και συνηθως για καλο...δες οτι το θετικο ειναι πως θα εχετε περισσοτερο χρονο τωρα να λυσετε οοοοολα τα θεματακια σας και να εισαστε ηρεμοι να αφοσιωθειτε στο ερχομενο μωρακι σας....κι εγω ελεγα τι θα κανω τωρα που ειμαι ανεργη απο το φεβρουαριο-απο επιλογη μου βεβαια-αλλα τελικα βρισκω πραγματακια και κανω...και περισσοτερο προετοιμαζω το εδαφος για το μωρακι μας....και ψυχολογικα και πρακτικα....οποτε ολα θα πανε καΛως καλη μου!!!!

2kMip2.png

και οι δυο ανεργοι ....

perfecttttt.........

Ντίνα μου καλησπέρα. Η φάση που περνάς, καταλαβαίνω δεν είναι η καλύτερη, είναι δύσκολος ο δρόμος. Τα ίδια πέρασα πέρσι, που απολύθηκα μετά από ένα διάστημα με πολλούς καβγάδες στην δουλειά. Στην δική μου περίπτωση ήταν όντως για καλό γιατί εγώ πήρα την αποζημίωση μου ενώ οι συνάδελφοί μου είναι απλήρωτοι κανά τετράμηνο πεντάμηνο και χωρίς δώρο Πάσχα βέβαια. Ελπίζω να σου βγει σε καλό ότι κι αν γίνει.

Ηρέμησε και φτιάξε το πλάνο σου. Καλή επιτυχία στο χειρουργείο. Σου εύχομαι, πραγματικά, να πάνε όλα καλά, σε όλους τους τομείς. Οτι χρειαστείς, θα είμαστε εδώ. Σε φιλώ γλυκα..:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...