Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι μου κάνετε?

όλα καλά? Εγώ αδιαθέτησα από χτες το βράδυ, γεγονός που δεν με στεναχώρησε η ιδέα αφού θα ξεκινήσουμε εξετασούλες! Α, επιβεβαίωσα και την γνωμάτευση μου (σαν γνήσιος γιατρός, χαχα) ότι κάτι δεν πάει καλά στον κύκλο μου. Βρε κορίτσια, τον ένα μήνα ο κύκλος είναι 23 ημερών και τον επόμενο 26 με 27. Και όλα αυτα το διάστημα που προσπαθούμε!! Μέχρι τότε? Ρολόι ο κύκλος! Μιλάμε για γκαντεμιά! Anyway... θα δω τους γιατρούς μου αυτήν την εβδομάδα και βλέπουμε...

Ελπίζω να χαίρεστε τον ήλιο και να περνάτε καλά!!

Άντε να έχουμε κανα ευχάριστο απο τα υπόλοιπα κοριτσάκια!!

δε πειράζει λιονταράκι μου....κάντε τις εξετάσεις σας να δεις τί γίνεται για να χαλαρώσετε και λίγο,γιατί απ'ότι βλέπω τον αναστατώνεις τον κύκλο σου από το αγχος(?)!!!θα περιμένω νέα σου!!!μέχρι τότε σε φιλώ!!!;)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια τι κάνετε? Εγώ καλά! Ζεσταίνομαι αφόρητα! |Και είμαι μακριά και από θάλασσα... κρίμα!

Εσείς τι νέα? Όλα βαίνουν καλώς?

ολα καλα κοριτσαρα μου!!!!καλημερα...επιτελους αρχισε το καλοκαιρακι....εμεις καλα...ησυχα....ξεκιναω εναν γολγοθα με ενα δοντι μου αλλα σιγα το πραγμα τα εχω συνηθισει....απλα θα με ταλαιπωρησει λιγακι σε βαθος χρονου γιατι εχει κανει συριγγιο στον ουρανισκο μου ενα ηδη απονευρωμενο δοντι και θελει καθαρισμα και αντιβιωση για να θεραπευθει....παω παρασκευη στον οδοντιατρο και ο θεος βοηθος....κατα τα αλλα ηρεμα και ομορφα....

2kMip2.png

ολα καλα κοριτσαρα μου!!!!καλημερα...επιτελους αρχισε το καλοκαιρακι....εμεις καλα...ησυχα....ξεκιναω εναν γολγοθα με ενα δοντι μου αλλα σιγα το πραγμα τα εχω συνηθισει....απλα θα με ταλαιπωρησει λιγακι σε βαθος χρονου γιατι εχει κανει συριγγιο στον ουρανισκο μου ενα ηδη απονευρωμενο δοντι και θελει καθαρισμα και αντιβιωση για να θεραπευθει....παω παρασκευη στον οδοντιατρο και ο θεος βοηθος....κατα τα αλλα ηρεμα και ομορφα....

Δόντι? Απαπα καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι! Τρέχα να το φτιάξεις γιατί τώρα που θα μείνεις εγκυούλα δεν θα μπορείς να κάνεις ακτινογραφίες!! Ουτε να πάρεις αντιβίωση!

(Καθε φορά που πάω με ρωτάει ο οδοντίατρος: Δε πιστεύω να είσαι έγκυος? Αμα είσαι να σταματήσω.. Ρε φίλε.. με τον πόνο μου παίζεις???)

Ωραίο το καλοκαίρι αλλά έχει και η ζέστη βρε παιδί μου!!! Το ΣΚ θα έχουμε 35 βαθμούς! Και δεν προλαβαίνω να πάω σε θάλασσα.. what a pitty...

Να πάτε εσείς και να βουτήξετε και για μένα!!

γεια σας και απο εμενα.........

με την Λινα μου τα ειπαμε σημερα.......δυστηχως τραβαει ζορι με το δοντακι της.

λιονταρακι μου εσυ τι κανεις? ζεστενεσαι εεε?????

πως περασατε το 3ημερο?

εγω σουπερ....ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ μεχρι αηδιας, αλλα το χρειαζομουν. στην παραλια ανασκελα την εβγαλα....χαχαχαχα:D:D:D:D:D:D:D

εγω εχω την τυχη να εχω την θαλασσα διπλα μου....ειναι στα θετικα του να μενεις σε νησι. και την απολαμβανω με την πρωτη ευκαιρια.

οπως ελεγα και στην Λινα κατα πασα πιθανοτητα θα ανεβω την εβδομαδα μετα τις εκλογες.......απο δευτερα θα ξερω οριστικα τι θα γινει. ειμαι πολυ ηρεμη ομως. κουραστηκα να αγχωνομαι και να στεναχωριεμαι...οτι ειναι να γινει θα γινει.

κατα τα αλλα .......ηρεμια........;)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα.........

με την Λινα μου τα ειπαμε σημερα.......δυστηχως τραβαει ζορι με το δοντακι της.

λιονταρακι μου εσυ τι κανεις? ζεστενεσαι εεε?????

πως περασατε το 3ημερο?

εγω σουπερ....ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ μεχρι αηδιας, αλλα το χρειαζομουν. στην παραλια ανασκελα την εβγαλα....χαχαχαχα:D:D:D:D:D:D:D

εγω εχω την τυχη να εχω την θαλασσα διπλα μου....ειναι στα θετικα του να μενεις σε νησι. και την απολαμβανω με την πρωτη ευκαιρια.

οπως ελεγα και στην Λινα κατα πασα πιθανοτητα θα ανεβω την εβδομαδα μετα τις εκλογες.......απο δευτερα θα ξερω οριστικα τι θα γινει. ειμαι πολυ ηρεμη ομως. κουραστηκα να αγχωνομαι και να στεναχωριεμαι...οτι ειναι να γινει θα γινει.

κατα τα αλλα .......ηρεμια........;)

ετσι ειναι αγαπουλα μου!!!!!!να μεν εχω το δοντι μου ευτυχως ομως δεν με ποναει.....αλλα πρεπει να φτιαχτει γιατι αφου υπαρχει συριγγιο πρεπει να φυγει γιατι ενα συριγγιο στο στομα εγκυμονει κινδυνους για την καρδια και τους νεφρους μακροχρονια!!!!!ολα καλα ομως θα πανε...καλυτερα που βγηκε τωρα οπως ειπε και η λιονταρινα μας γιατι μετα δεν θα μπορουσα να το φτιαξω!!!!

2kMip2.png

Δόντι? Απαπα καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι! Τρέχα να το φτιάξεις γιατί τώρα που θα μείνεις εγκυούλα δεν θα μπορείς να κάνεις ακτινογραφίες!! Ουτε να πάρεις αντιβίωση!

(Καθε φορά που πάω με ρωτάει ο οδοντίατρος: Δε πιστεύω να είσαι έγκυος? Αμα είσαι να σταματήσω.. Ρε φίλε.. με τον πόνο μου παίζεις???)

Ωραίο το καλοκαίρι αλλά έχει και η ζέστη βρε παιδί μου!!! Το ΣΚ θα έχουμε 35 βαθμούς! Και δεν προλαβαίνω να πάω σε θάλασσα.. what a pitty...

Να πάτε εσείς και να βουτήξετε και για μένα!!

μα κι εμενα οταν πηγα να βγαλω την πανοραμικη με ρωτησαν αν ειμαι εγκυος γιατι απαγορευεται και η ακτινοβολια και η αντιβιωση...οποτε ας τα κανω ολα τωρα γιατι μετα οπως ειπες κι εσυ....ποτε δεν ξερεις τι μας επιφυλασσει το καλοκαιρακι που τοοοοοοοοοοοοοσο αγαπω...χαχαχα....σε φιλω πολυ!!!!

2kMip2.png

Γεια σας και από μένα μετά από λίγο καιρό. Περιμένω περίοδο 13 Ιουνίου , με κύκλο 28 ημερών. Επαφή είχα στις γόνιμες μέρες όπως σας είχα πει ( έλεγχος με τεστ). Σήμερα 7 μέρες πριν από την περίοδο έκανα τεστ από αυτά που λένε ότι ανιχνεύουν εγκυμοσύνη ακόμα και 10 μέρες πριν την περίοδο καθώς και 5 μέρες μετά τη σύλληψη. Αρνητικότατο!!! Το τεστ είναι το mum or not αν το ξέρετε. Νιώθω χάλια γιατί ένιωθα ότι ίσως αυτή τη φορά να ήμουν έγκυος. Τι να πω! Τον επόμενο μήνα πάλι!

Γεια σας και από μένα μετά από λίγο καιρό. Περιμένω περίοδο 13 Ιουνίου , με κύκλο 28 ημερών. Επαφή είχα στις γόνιμες μέρες όπως σας είχα πει ( έλεγχος με τεστ). Σήμερα 7 μέρες πριν από την περίοδο έκανα τεστ από αυτά που λένε ότι ανιχνεύουν εγκυμοσύνη ακόμα και 10 μέρες πριν την περίοδο καθώς και 5 μέρες μετά τη σύλληψη. Αρνητικότατο!!! Το τεστ είναι το mum or not αν το ξέρετε. Νιώθω χάλια γιατί ένιωθα ότι ίσως αυτή τη φορά να ήμουν έγκυος. Τι να πω! Τον επόμενο μήνα πάλι!

Βρε γλυκό μου κορίτσι, συμπάσχω απόλυτα στην αγωνία σου αλλά μην απογοητεύεσαι με αυτά τα τεστ. Βγαίνουν αρνητικά ακόμα και με καθυστέρηση κάποιες φορές. Δεν σημαίνει ότι δεν τα καταφέρατε αυτόν τον μήνα!! Οι ελπίδες σου είναι ακόμα ζωντανές!

Βρε γλυκό μου κορίτσι, συμπάσχω απόλυτα στην αγωνία σου αλλά μην απογοητεύεσαι με αυτά τα τεστ. Βγαίνουν αρνητικά ακόμα και με καθυστέρηση κάποιες φορές. Δεν σημαίνει ότι δεν τα καταφέρατε αυτόν τον μήνα!! Οι ελπίδες σου είναι ακόμα ζωντανές!

Μακάρι να είναι όπως τα λες. Τι ψυχοφθόρο πράγμα που είναι αυτό τελικά !!! :confused: Εύχομαι ειλικρινά από τα βάθη της καρδιάς μου όλες εσείς οι κοπέλες που ακόμα επιμένετε, να έχετε ένα αίσιο τέλος!!! Ένα μικρό μωράκι να κρατούμε, να χαιδεύουμε, να ταίζουμε , να φιλάμε ...

Διαφημίσεις

Μακάρι να είναι όπως τα λες. Τι ψυχοφθόρο πράγμα που είναι αυτό τελικά !!! :confused: Εύχομαι ειλικρινά από τα βάθη της καρδιάς μου όλες εσείς οι κοπέλες που ακόμα επιμένετε, να έχετε ένα αίσιο τέλος!!! Ένα μικρό μωράκι να κρατούμε, να χαιδεύουμε, να ταίζουμε , να φιλάμε ...

βρε γλυκια μου...συγγνωμη μου θα το πω ετσι ωμα αλλα εισαι λιγο υπερβολικη....για αρχη μην εχεις τοοοοοοοοοοοσο αγχος....οσο και να προσπαθειτε αν εισαι μεσα στο αγχος δεν θα γινει τιποτα...εδω κανεις τεστ με καθυστερηση μεγαλη και παλι σου βγαινει αρνητικο και τελικα εισαι εγκυος...ποσο μαλλον αν το κανεις πολλες μερες πριν την περιοδο σου!!!μην μπαινεις σε αυτο το τριπακι δεν κανει καλο!!!καθολου ομως...και στην ψυχολογια σας κυριως...καθε φορα που θα ερχεσαι σε επαφη δεν θα το απολαμβανεις και καθε φορα που θα περιμενεις περιοδο κα θα σου ερχεται θα απογοητευεσαι ολο και περισσοτερο...πως να σε πεισω οτι δεν ειναι καλο αυτο που κανεις στον εαυτο σου???ποσο καιρο προσπαθειτε βρε κουκλα μου και σε εχει πιασει τετοιο αγχος???ασε που μπαινεις σε εξοδα χωρις λογο και νοημα...αυτο το μικρουλι θα ερθει οπως και να εχει παρεις δεν παρεις τεστ...ξερει ποτε εκεινο...αν εσεις προσπαθειτε εντατικα και ηρεμα και χαλαρα εκεινο θα ερθει....μην κανεις τα καλα τα δικα μου που απο τον τεταρτο μηνα προσπαθειων ειπα στο γιατρο μου οτι μαλλον εχουμε προβλημα....και αυτος μου απαντησε πως εχω προβλημα στο μυαλο....χαχαχαχ..καλα μου εκανε...χαλιεσαι πολυ και δεν ειναι καλο για την αναπαραγωγη σου αυτο...στελνεις λαθος μηνυματα στα αυγουλακια σου!!!και δεν ειναι γονιμα...ηρεμα και ολα θα ερθουν!!!!

2kMip2.png

βρε γλυκια μου...συγγνωμη μου θα το πω ετσι ωμα αλλα εισαι λιγο υπερβολικη....για αρχη μην εχεις τοοοοοοοοοοοσο αγχος....οσο και να προσπαθειτε αν εισαι μεσα στο αγχος δεν θα γινει τιποτα...εδω κανεις τεστ με καθυστερηση μεγαλη και παλι σου βγαινει αρνητικο και τελικα εισαι εγκυος...ποσο μαλλον αν το κανεις πολλες μερες πριν την περιοδο σου!!!μην μπαινεις σε αυτο το τριπακι δεν κανει καλο!!!καθολου ομως...και στην ψυχολογια σας κυριως...καθε φορα που θα ερχεσαι σε επαφη δεν θα το απολαμβανεις και καθε φορα που θα περιμενεις περιοδο κα θα σου ερχεται θα απογοητευεσαι ολο και περισσοτερο...πως να σε πεισω οτι δεν ειναι καλο αυτο που κανεις στον εαυτο σου???ποσο καιρο προσπαθειτε βρε κουκλα μου και σε εχει πιασει τετοιο αγχος???ασε που μπαινεις σε εξοδα χωρις λογο και νοημα...αυτο το μικρουλι θα ερθει οπως και να εχει παρεις δεν παρεις τεστ...ξερει ποτε εκεινο...αν εσεις προσπαθειτε εντατικα και ηρεμα και χαλαρα εκεινο θα ερθει....μην κανεις τα καλα τα δικα μου που απο τον τεταρτο μηνα προσπαθειων ειπα στο γιατρο μου οτι μαλλον εχουμε προβλημα....και αυτος μου απαντησε πως εχω προβλημα στο μυαλο....χαχαχαχ..καλα μου εκανε...χαλιεσαι πολυ και δεν ειναι καλο για την αναπαραγωγη σου αυτο...στελνεις λαθος μηνυματα στα αυγουλακια σου!!!και δεν ειναι γονιμα...ηρεμα και ολα θα ερθουν!!!!

ετσι ακριβωσ είναι και γω εφαγα μισθους στα τεστ μερα παρα μερα 8-10 μέρεσ πριν τη περίοδο είναι πολυ λάθοσ αντίδραση όταν αποφάσισα πωσ δεν θα πάρω άλλο τεστ και ότι ακόμα και αν δε μείνω έγκυος η ζωη μου θα είναι μια χαρά τότε έμεινα. και με μια μόνο επαφή στισ γόνιμες μέρες!!! ευχομαι ολόψυχα να διαβάσω τα χαρμόσυνα για όλεσ σασ κάθε μέρα μπαίνω και λέω να δω τι κάνουν τα κορίτσια!!

ετσι ακριβωσ είναι και γω εφαγα μισθους στα τεστ μερα παρα μερα 8-10 μέρεσ πριν τη περίοδο είναι πολυ λάθοσ αντίδραση όταν αποφάσισα πωσ δεν θα πάρω άλλο τεστ και ότι ακόμα και αν δε μείνω έγκυος η ζωη μου θα είναι μια χαρά τότε έμεινα. και με μια μόνο επαφή στισ γόνιμες μέρες!!! ευχομαι ολόψυχα να διαβάσω τα χαρμόσυνα για όλεσ σασ κάθε μέρα μπαίνω και λέω να δω τι κάνουν τα κορίτσια!!

κοριτσακι μου γλυκο ευχομαι ολα να πηγαινουν τελεια....πολυ χαρηκα που μπηκες και μας αφησες μια πνοη μελλουσας μανουλας!!!!να εισαι παντα καλα!!!

2kMip2.png

Γλυκούλα εγκυούλα τι κάνεις? Εύχομαι να είναι όλα τέλεια! Να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου και να αλλάζεις τον αέρα μας με μωρουδιακό!!

aggelmike τι κάνεις? Βρε κορίτσι, να σε ρωτήσω, το όνομα σου είναι Λίνα? Γιατί τόσο καιρό θέλω να σε φωνάξω με το όνομα σου και φοβάμαι μην κάνω λάθος!!

Γιάννα μου θα ψηφίσεις και θα μας έρθεις? Με το καλό να μας έρθεις!

Μην αγχώνεσαι και μην στεναχωριέσαι, είναι ταλαιπωρία αλλά ο καιρός θα περάσει γρήγορα!

Το πόσο δε σε ζηλεύω για την θάλασσα δεν φαντάζεσαι! Εγώ την θάλασσα της Αθήνας τις φοβάμαι λίγο γιατί είμαι ευαίσθητη με ουρολοιμώξεις. Όποτε ψάχνω τριήμερο να αποδράσω!

Γλυκά μου κορίτσια μπήκα βραδιάτικα σαν τον κάσπερ και μιλάω μόνη μου!! Σήμερα παρέλαβα τις φωτογραφίες του γάμου μου και κάθησα μέχρι τώρα να τις ξεμπερδέψω! Αλλά μου έφτιαξαν πολύ την διάθεση!!

Μακάρι αύριο να σας πετύχω... Σας φιλώ γλυκά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...