Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Κοριτσακια γλυκά καλησπέρα..

Aggelmike συμφωνώ χίλια τα εκατό με το Σταυρουλι.. Εισαι η πηγή της αισιοδοξίας μας! Απο εσένα αντλούμε δύναμη!

Και μένα ο αντρουλης μου ειναι τόσο γλυκος! Μου έλεγε σήμερα ότι δεν θελει παιδί άμα ειναι να στεναχωριεμαι τόσο, και ότι και αν γίνει θα είμαστε μια γροθιά πάντα μαζί και αγαπημένοι.. Έτσι αποφασίσαμε για το σπερμοδιαγραμμα μπάς και ηρεμησουμε λίγο, εμένα ο γιατρός μου είχε πει να το κάνουμε μετα τους έξι μήνες! Μάλλον ξέρει την τρέλα μου, και μου το είπε για να με ξαποστειλει!

Και πραγματικά αυτός ο καιρος να μην βοηθάει καθόλου! Μα καθόλου!

Sindya περιμένεις στα γενέθλια του άντρα μου! ας ειναι τυχερή η μέρα!

Εγω περιμένω τριτη αλλα δεν νομίζω να φτάσουμε μέχρι εκεί!!

Σας φιλω γλυκα και σας εύχομαι ένα όμορφο γλυκό βραδυ......

Καλό μήνα σε όλα τα κορίτσια! Μπήκε το ζεστό καλοκαιράκι.Μακάρι όλες να αποκτήσουμε αυτό που επιθυμούμε πολύ πολύ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλό μήνα να έχουμε κοριτσάκια! Ερχεται ένα ζεστό και πάνω από ολα γόνιμο καλοκαίρι!!!

καλο μηναααααααααααααααααααα!!!ειναι ο αγαπημενος μου!!!και ιατι εχω γενεθλια και γιατι παντρευτηκα!!!!χαχα....

2kMip2.png

καλο μηναααααααααααααααααααα!!!ειναι ο αγαπημενος μου!!!και ιατι εχω γενεθλια και γιατι παντρευτηκα!!!!χαχα....

Λοιπόν.. λοιπόν.. τότε σου εύχομαι να τριτώσει!! Δηλαδή να είναι ο αγαπημένος σου γιατί έχεις γενέθλια, γιατί παντρεύτηκες και γιατί θα μάθεις την πιο όμορφη είδηση της ζωής σου!!

Λοιπόν.. λοιπόν.. τότε σου εύχομαι να τριτώσει!! Δηλαδή να είναι ο αγαπημένος σου γιατί έχεις γενέθλια, γιατί παντρεύτηκες και γιατί θα μάθεις την πιο όμορφη είδηση της ζωής σου!!

Ειναι η πιο ομορφη ευχη που εχω λαβει...η πιο πολυποθητη...ανταποδιδω κουκλα μου....τα καλυτερα απο εδω και μπρος....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, καιρό έχουμε να ακούσουμε την ATH μας! Εχει κανείς νέα? Να είναι καλά και να περνά όμορφα..

Εχω και για άλλα κορίτσια ανησυχίες.. αλλά μία μία!

Aggelmike τα περιμένω τα καλύτερα! Εχω αφήσει πόρτες ανοιχτές, παράθυρα όλα!!

Γιάννα μου καλό μήνα και σε σένα! Και καλό καλοκαίρι! Τι κάνεις?

καλα ειμαι......λιγο κουρασμενη, γιατι μας παιδεψαν οι τελευταιες μερες του Μαιου στη δουλεια....αλλα εχω ενα ωραιοτατο τριημερο μπροστα μου να ξεκουραστω. ηδη εχω κανονισει για αυριο να την βγαλω στην παραλια.

εσυ εισαι καλα?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλα ειμαι......λιγο κουρασμενη, γιατι μας παιδεψαν οι τελευταιες μερες του Μαιου στη δουλεια....αλλα εχω ενα ωραιοτατο τριημερο μπροστα μου να ξεκουραστω. ηδη εχω κανονισει για αυριο να την βγαλω στην παραλια.

εσυ εισαι καλα?

Καλά, και εμείς λίγο ζοριστήκαμε αυτές τις μέρες, και μέχρι να ανακοινωθεί και η παράταση των δηλώσεων λέγαμε ότι θα δουλέψουμε και την Δευτέρα. Αλλά τελικά.. την τσακώσαμε την αργία!

Πόσο σε ζηλεύω (για την παραλία...) Εγώ θα ξεκουραστώ κάνοντας την διαδρομή κρεβάτι - καναπές!

Κανόνισες τελικά πότε θα ανέβεις?

Διαφημίσεις

Καλά, και εμείς λίγο ζοριστήκαμε αυτές τις μέρες, και μέχρι να ανακοινωθεί και η παράταση των δηλώσεων λέγαμε ότι θα δουλέψουμε και την Δευτέρα. Αλλά τελικά.. την τσακώσαμε την αργία!

Πόσο σε ζηλεύω (για την παραλία...) Εγώ θα ξεκουραστώ κάνοντας την διαδρομή κρεβάτι - καναπές!

Κανόνισες τελικά πότε θα ανέβεις?

μμμμμμμ......καλη ερωτηση.

κοιτα, κατα 60 % θα ανεβω αυτο το μηνα. βεβαια ακομα δεν ειναι τιποτα δεδομενο. αν δεν πληρωθουμε δεν μπορω να κανονισω κατι. εχουμε βλεπεις και αυτο το θεμα. (ο αντρας μου 2 μηνες απληρωτος και εγω πληρωνομαι με 1 μηνα καθυστερηση ) . εν το μεταξυ πρεπει να ανεβω συγκεκριμενες ημερες μετα την περιοδο, δεν μπορω ας πουμε να κανω την επεμβαση την 20η μερα του κυκλου.....αν καταλαβα καλα θελει την 10η μερα......

κι ετσι ακομα εχω αγνοια......θα δουμε

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μμμμμμμ......καλη ερωτηση.

κοιτα, κατα 60 % θα ανεβω αυτο το μηνα. βεβαια ακομα δεν ειναι τιποτα δεδομενο. αν δεν πληρωθουμε δεν μπορω να κανονισω κατι. εχουμε βλεπεις και αυτο το θεμα. (ο αντρας μου 2 μηνες απληρωτος και εγω πληρωνομαι με 1 μηνα καθυστερηση ) . εν το μεταξυ πρεπει να ανεβω συγκεκριμενες ημερες μετα την περιοδο, δεν μπορω ας πουμε να κανω την επεμβαση την 20η μερα του κυκλου.....αν καταλαβα καλα θελει την 10η μερα......

κι ετσι ακομα εχω αγνοια......θα δουμε

Δυστυχώς αυτά τα προβλήματα με τα εργασιακά μας δυσκολεύουν πολύ.

Όπως και να έχει είσαι πολύ κοντά στην διαδικασία αυτή. Και αν δεν προλάβετε τον Ιούνιο και ο Ιούλιος κοντά είναι. Μόνο μην αγχώνεσαι και μην στεναχωριέσαι.. Έτσι γλυκιά μου? Εγώ σου στέλνω πολλές πολλές ευχές για γρήγορη απαλλαγή από τα εμπόδια σου!!

Δυστυχώς αυτά τα προβλήματα με τα εργασιακά μας δυσκολεύουν πολύ.

Όπως και να έχει είσαι πολύ κοντά στην διαδικασία αυτή. Και αν δεν προλάβετε τον Ιούνιο και ο Ιούλιος κοντά είναι. Μόνο μην αγχώνεσαι και μην στεναχωριέσαι.. Έτσι γλυκιά μου? Εγώ σου στέλνω πολλές πολλές ευχές για γρήγορη απαλλαγή από τα εμπόδια σου!!

σε ευχαριστω πολυ.

η αληθεια ειναι οτι μετα το ποσο που ακουσα επεσα παρα πολυ ψυχολογικα......ομως βρηκα το κουραγιο και συνηλθα. αν συνεχιζα ετσι θα αρρωσταινα......και ειπα ΟΧΙ. επεφτα για υπνο και δεν μπορουσα να ανασανω απο την στεναχωρια μου. ενιωθα μπροστα στο στηθος ενα βαρος και ενα πονο....εεεε και λεω δεν γινεται δουλεια ετσι....τι τωρα?τι τον αλλο μηνα?δεν με πηραν και τα χρονια. και ευτυχως συνηλθα. ειμαι αρκετα καλα. οτι ειναι εξαλλου γραφτο να γινει...θα γινει. ας περναμε καλα τις μερες της ζωης μας γιατι πισω ο χρονος δνε γυρναει.

εσυ κυρια μου γιατι κρεβατι -καναπε? παρε τον αντρουλη σου και πατε για μπανακι..........ειπαμε μπηκε το καλοκαιρακι.....:D:D:D:D:D:D:D:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

σε ευχαριστω πολυ.

η αληθεια ειναι οτι μετα το ποσο που ακουσα επεσα παρα πολυ ψυχολογικα......ομως βρηκα το κουραγιο και συνηλθα. αν συνεχιζα ετσι θα αρρωσταινα......και ειπα ΟΧΙ. επεφτα για υπνο και δεν μπορουσα να ανασανω απο την στεναχωρια μου. ενιωθα μπροστα στο στηθος ενα βαρος και ενα πονο....εεεε και λεω δεν γινεται δουλεια ετσι....τι τωρα?τι τον αλλο μηνα?δεν με πηραν και τα χρονια. και ευτυχως συνηλθα. ειμαι αρκετα καλα. οτι ειναι εξαλλου γραφτο να γινει...θα γινει. ας περναμε καλα τις μερες της ζωης μας γιατι πισω ο χρονος δνε γυρναει.

εσυ κυρια μου γιατι κρεβατι -καναπε? παρε τον αντρουλη σου και πατε για μπανακι..........ειπαμε μπηκε το καλοκαιρακι.....:D:D:D:D:D:D:D:D

Γιάννα μου έτσι αισιόδοξη να είσαι. Δεν κερδίζεις κάτι με τον ένα μήνα. Και τον άλλο μήνα μια χαρά είναι! Να γεμίζουμε την ζωή μας με όμορφες στιγμές! Αυτό μετράει!

Όσο για εμάς, ο σύζυγος αύριο δουλεύει οπότε θα είμαι σόλο! Και είπαμε την Κυριακή μα ξεκουραστούμε γιατί από την επόμενη εβδομάδα μας περιμένουν γάμοι και βαφτίσια διπλοβάρδια. Και τα μισά μάλιστα είναι εκτός Αθηνών. Την Δευτέρα κάτι θα κάνουμε!! Ελπίζω τουλάχιστον!

Πρέπει να πάω στα γενέθλια της κολλητούλας, οπότε σε καληνυχτώ! Χάρηκα πολύ που σε άκουσα καλύτερα! Να περάσεις ένα όμορφο βραδάκι! Φιλάκια!

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι μου κάνετε?

όλα καλά? Εγώ αδιαθέτησα από χτες το βράδυ, γεγονός που δεν με στεναχώρησε η ιδέα αφού θα ξεκινήσουμε εξετασούλες! Α, επιβεβαίωσα και την γνωμάτευση μου (σαν γνήσιος γιατρός, χαχα) ότι κάτι δεν πάει καλά στον κύκλο μου. Βρε κορίτσια, τον ένα μήνα ο κύκλος είναι 23 ημερών και τον επόμενο 26 με 27. Και όλα αυτα το διάστημα που προσπαθούμε!! Μέχρι τότε? Ρολόι ο κύκλος! Μιλάμε για γκαντεμιά! Anyway... θα δω τους γιατρούς μου αυτήν την εβδομάδα και βλέπουμε...

Ελπίζω να χαίρεστε τον ήλιο και να περνάτε καλά!!

Άντε να έχουμε κανα ευχάριστο απο τα υπόλοιπα κοριτσάκια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...