Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καλημερα σε ολες τις κοριτσαρες....ετσι αισιοδοξια να ακουω και να διαβαζω!!!!για να την παλεψουμε ολες μαζι....εμενα ρε κοριτσια με πιανει ωρες ωρες η κριση της ηλικιας αν και ειναι μεγαλη βλακεια να με αγχωνει κατι τετοιο!!!αφου μεγαλοπαντρευτηκα θα γινω και μεγαλομανα!!!!δεν αλλαζει κατι αλλωστε τωρα πια!!!!οπως ειπαντε κι εσεις ερχεται και το καλοκαιρακι που δεν πολυσκεφτομαστε και ευχομαστε να μας την φερει το σπορακι και να κανει την εμφανιση του εκει που δεν το περιμενουμε!!!!αχ βρε κοριτσια δεν μπορω να σας περιγραψω τη λαχταρα μου που σκεφτομαι τη στιγμη που θα κυκλοφορω την κοιλιτσα μου και θα την καμαρωνω!!!!και φυσικα τη χαρα στο προσωπο του αντρα μου οταν θα γυριζει απο τη δουλεια και θα την χαιδευει....ευχομαι ολα τα ονειρα και οι εικονες που εχω να γινουν πολυ συντομα πραγματικοτητα και να τις μεταδωσω και σε εσας!!!!!να εισαστε σιγουρες πως θα σας τις μεταδωσω οσο πιο περιγραφικα και πειστικα γινεται μεσα απο μια αραδα μονο γραμματα....αν και θα φοβαμαι να το μοιραστω με τον οποιονδηποτε-ακομα και με τους συγγενεις μου-μεχρι να σιγουρευτουμε οταν και εφοσον θα ειμαι εγκυος!!!!αχ τι να πω?????μονο προσευχομαι να μας ερθει συντομα !!!!!να σας ερθει συντομα !!!και να ειναι η πιο απολαυστικη και δημιουργικη και ευτυχισμενη περιοδος της ζωης μας!!!!!ειναι ευλογια!!!!ειναι το υπερτατο θαυμα και το αξιζουμε ολες μας!!!!μικρες μεγαλες....χαχαχαχα.....το μεγαλες παει σε εμενα!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!σας φιλω πολυ και να εχετε μια υπεροχη εβδομαδα....με ομορφα νεα!!!!

πόσο όμορφα τα λες......!!!!!:-):smile::-)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πόσο όμορφα τα λες......!!!!!:-):smile::-)

εχω αυτο το χαρισμα απο μικρη...εγραφα στο σχολειο εκθεση 20....χαχαχαχαχα.....πραγματικα το πιστευω πως οταν κατι το θελουμε πααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααρα πολυ ομως γινεται πραγματικοτητα....το συμπαν και ο καλος ο Θεουλης ακουει...απλα εχει κι αυτος το προγραμμα του και την σειρα των πραγματων!!!!!ελπιζω να εχουμε κοντινο εισητηριο στον μαγικο κοσμο της μητροτητας!!!!!

2kMip2.png

εχω αυτο το χαρισμα απο μικρη...εγραφα στο σχολειο εκθεση 20....χαχαχαχαχα.....πραγματικα το πιστευω πως οταν κατι το θελουμε πααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααρα πολυ ομως γινεται πραγματικοτητα....το συμπαν και ο καλος ο Θεουλης ακουει...απλα εχει κι αυτος το προγραμμα του και την σειρα των πραγματων!!!!!ελπιζω να εχουμε κοντινο εισητηριο στον μαγικο κοσμο της μητροτητας!!!!!

Πραγματικά βρε πουλάκι μου τα λες πολύ ωραία! Ποπο τι αισιοδοξία μεταφέρουν τα μηνύματα σου! Όσο για την ηλικία έχω να σου πω μόνο ότι στις δικές μας τις εποχές είσαι ακόμα πιτσιρίκα!! Να θυμάσαι ότι όταν η φύση θέλει τότε τίποτα δεν την σταματά! Και σίγουρα όχι η ηλικία. Μακάρι σύντομα να ζήσουμε όλες αυτές τις ξεχωριστές στιγμές, και να μοιραζόμαστε τις αναμνήσεις αυτές! Που θα πάει θα μας κλείσει και εμάς το μάτι ο πελαργός!

Πραγματικά βρε πουλάκι μου τα λες πολύ ωραία! Ποπο τι αισιοδοξία μεταφέρουν τα μηνύματα σου! Όσο για την ηλικία έχω να σου πω μόνο ότι στις δικές μας τις εποχές είσαι ακόμα πιτσιρίκα!! Να θυμάσαι ότι όταν η φύση θέλει τότε τίποτα δεν την σταματά! Και σίγουρα όχι η ηλικία. Μακάρι σύντομα να ζήσουμε όλες αυτές τις ξεχωριστές στιγμές, και να μοιραζόμαστε τις αναμνήσεις αυτές! Που θα πάει θα μας κλείσει και εμάς το μάτι ο πελαργός!

ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι!!!!!;)

2kMip2.png

Τι γίνεται ρε κορίτσια ; Πού χαθήκατε όλες; Εγώ τέσταρα την ωορηξία μου, εκαμεταλλεύτηκα τις γόνιμές μου μέρες και τώρα περιμένω. Ελπίζω να πέτυχε αυτή τη φορά. Θέλω να μείνω έγκυος τόσο πολύ !!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια γλυκά, τι κάνετε?

Εγώ καλά, ο καιρός χάλια και η δουλειά μια έτσι μία αλλιώς!

sindya καλή επιτυχία!!!! Με τεστάκια την τσέκαρες? Μακάρι να πετύχατε! Σε αναμονή λοιπον!

Έρχεται και τριήμερο αλλά εμείς λέμε μπας και δουλέψουμε.. Ακόμα το σκεφτόμαστε. Να ανοίξουμε.. μα μην ανοίξουμε...

Από μένα νέα μηδέν... από εσάς??

Καλημέρα κοριτσια γλυκά, τι κάνετε?

Εγώ καλά, ο καιρός χάλια και η δουλειά μια έτσι μία αλλιώς!

sindya καλή επιτυχία!!!! Με τεστάκια την τσέκαρες? Μακάρι να πετύχατε! Σε αναμονή λοιπον!

Έρχεται και τριήμερο αλλά εμείς λέμε μπας και δουλέψουμε.. Ακόμα το σκεφτόμαστε. Να ανοίξουμε.. μα μην ανοίξουμε...

Από μένα νέα μηδέν... από εσάς??

καλημέρα λιονταρίνα!!!και παό μένα νέα γιοκ...στην αναμονή αλλά πιο χαλαρά από τις άλλες φορες!!!να μη δουλεψετε......!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

καλημέρα λιονταρίνα!!!και παό μένα νέα γιοκ...στην αναμονή αλλά πιο χαλαρά από τις άλλες φορες!!!να μη δουλεψετε......!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εγώ Σταυρούλα δεν αναμένω τίποτα, είμαι σίγουρη ότι δεν έγινε κάτι και αυτόν τον μήνα, έχω όλα τα συμπτώματα της περιόδου που έχω πάντα. Αποφασίσαμε με τον σύζυγο να κάνουμε σπερμοδιάγραμμα την άλλη εβδομάδα και μετά βλέπουμε. Βασικά έχω ήδη μιλήσει με τον γιατρό και είπαμε μπας και αρχίσουμε το ψάξιμο. Είμαι πολύ ήρεμη βέβαια μη σου πω και αισιόδοξη ότι τώρα θα πάνε όλα καλά. Τελείως τρελή?

Δεν θα δουλέψουμε.. τελεία.. Ισως πάμε για μπανάκι!!

καλημερα και απο εμενα κοριτσαρες....εγω ειμαι μια καλη νοικοκυρα...σημερα εφτιαξα μουσακα!!!!μιαμ μιαμ!!!κι εμεις ειμαστε καλα αλλα πιο χαλαρα αυτο το μηνα...λογω δουλειας του συζυγου!!!αλλωστε τωρα ερχονται οι γονιμες μας!!!!εχουμε γαμο το σαββατο του κουμπαρου μας οποτε εχουμε ετοιμασιες!!!γιουπιιιιιιιιιιιιι!!!!!αυτος οκαιρος μονο με εχει καταβαλλει λιγακι....δεν ξερω τι φταιει...η συννεφια που με κανει και εμενα λιγο συννεφιασμενη....η βροχη που μια ερχεται μια φευγει και με κανει και εμενα λιγο μελαγχολικη!!!!δεν ξερω....εχω ετσι ενα πεσμενο συναισθμα....αλλα νομιζω πως μολις βγει ο ηλιος θα αλλαξει το μεσα μου!!!!θελω να ειμαι χαμογελαστη και αισιοδοξη γιατι απεχθανομαι τη μιζερια και οταν εχω τετοια συναισθηματα νευριαζω με τον εαυτο μου!!!!αλλα τωρα λιγο πριν μιλησα με τον αντρουλη μου και αμεσως μου εφτιαξε η διαθεση....εχει αυτο το χαρισμα βλεπετε να με κανει παντα να χαμογελαω!!!!ολα καλα θα πανε....χαιρομαι που εχω εσας κι ας μη σας ξερω και σας λεω τα εσωψυχα μου!!!!εισαστε μια γλυκια παρεουλα της ημερας και των ωρων της μοναξιας!!!!και σας ευχαριστω γιαυτο!!!ας χαμογελαμε λοιπον για να πανε ολα καλα μεσα μας....και απο εκει αρχιζουν ολα...απο μεσα μας...μας εχουν κανει να μη χαμογελαμε βρε κοριτσια με ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας και δεν μου αρεσει καθολου αυτο!!!!ας προσευχηθουμε λοιπον να αποκτησουμε ολες μας συντομα το θαυμα της ζωης ,την ελπιδα της ζωης !!!!τα μωρακια μας!!!!σας φιλω πολυ!!!!

2kMip2.png

Ναι με τεστάκια έλεγξα την ωορρηξία μου. Περιμένω λοιπόν μέχρι τα μέσα Ιουνίου για να ξέρω, Εύχομαι σε όλες σας καλή επιτυχία!!!:)

Διαφημίσεις

Ναι με τεστάκια έλεγξα την ωορρηξία μου. Περιμένω λοιπόν μέχρι τα μέσα Ιουνίου για να ξέρω, Εύχομαι σε όλες σας καλή επιτυχία!!!:)

καλη επιτυχια κοριτσακι μου!!!οτι καλυτερο σου ευχομαι απο την ψυχη μου!!!!μονο μια συμβουλη αν μου επιτρεπεις....μην σου γινει εμμονη γιατι μετα θα στενοχωριεσαι αδικα....οπως κι εγω....χαλαρα με πολλη αγαπη και πιστη στο θαυματακι που θα ερθει στην ωρα του!!!!φιλακια απο εμενα!!!!

2kMip2.png

Εγώ Σταυρούλα δεν αναμένω τίποτα, είμαι σίγουρη ότι δεν έγινε κάτι και αυτόν τον μήνα, έχω όλα τα συμπτώματα της περιόδου που έχω πάντα. Αποφασίσαμε με τον σύζυγο να κάνουμε σπερμοδιάγραμμα την άλλη εβδομάδα και μετά βλέπουμε. Βασικά έχω ήδη μιλήσει με τον γιατρό και είπαμε μπας και αρχίσουμε το ψάξιμο. Είμαι πολύ ήρεμη βέβαια μη σου πω και αισιόδοξη ότι τώρα θα πάνε όλα καλά. Τελείως τρελή?

Δεν θα δουλέψουμε.. τελεία.. Ισως πάμε για μπανάκι!!

αχχχχ τί να πω τώρα ότι δε σε καταλαβαίνω?????κ γω σήμερα νομίζω ότι θα μου έρθει...διαισθηση για άλλη μία φορά!!!αστα,βράστα που λένε αλλά δε ρίχνω τη ψυχολογία μου!!!όλα καλά θα πάνε!!! κάντε και το σπερμοδ.να δείτε τί παίζει και σ'αυτό το κομμάτι γιατί η ομάδα δε βλέπω να πετάει αν συνεχίσουμε ετσι!κ γω αυτό σκέφτομαο,κάθε μήνα έλεγα θα κανουμε και στο θα μέναμε....

να πάτε για μπανάκι γιατί ο καιρός προβλέπεται πολύυυυυ ζεστός!!!!:cool::cool::cool:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

καλημερα και απο εμενα κοριτσαρες....εγω ειμαι μια καλη νοικοκυρα...σημερα εφτιαξα μουσακα!!!!μιαμ μιαμ!!!κι εμεις ειμαστε καλα αλλα πιο χαλαρα αυτο το μηνα...λογω δουλειας του συζυγου!!!αλλωστε τωρα ερχονται οι γονιμες μας!!!!εχουμε γαμο το σαββατο του κουμπαρου μας οποτε εχουμε ετοιμασιες!!!γιουπιιιιιιιιιιιιι!!!!!αυτος οκαιρος μονο με εχει καταβαλλει λιγακι....δεν ξερω τι φταιει...η συννεφια που με κανει και εμενα λιγο συννεφιασμενη....η βροχη που μια ερχεται μια φευγει και με κανει και εμενα λιγο μελαγχολικη!!!!δεν ξερω....εχω ετσι ενα πεσμενο συναισθμα....αλλα νομιζω πως μολις βγει ο ηλιος θα αλλαξει το μεσα μου!!!!θελω να ειμαι χαμογελαστη και αισιοδοξη γιατι απεχθανομαι τη μιζερια και οταν εχω τετοια συναισθηματα νευριαζω με τον εαυτο μου!!!!αλλα τωρα λιγο πριν μιλησα με τον αντρουλη μου και αμεσως μου εφτιαξε η διαθεση....εχει αυτο το χαρισμα βλεπετε να με κανει παντα να χαμογελαω!!!!ολα καλα θα πανε....χαιρομαι που εχω εσας κι ας μη σας ξερω και σας λεω τα εσωψυχα μου!!!!εισαστε μια γλυκια παρεουλα της ημερας και των ωρων της μοναξιας!!!!και σας ευχαριστω γιαυτο!!!ας χαμογελαμε λοιπον για να πανε ολα καλα μεσα μας....και απο εκει αρχιζουν ολα...απο μεσα μας...μας εχουν κανει να μη χαμογελαμε βρε κοριτσια με ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας και δεν μου αρεσει καθολου αυτο!!!!ας προσευχηθουμε λοιπον να αποκτησουμε ολες μας συντομα το θαυμα της ζωης ,την ελπιδα της ζωης !!!!τα μωρακια μας!!!!σας φιλω πολυ!!!!

μπράβο τη νοικοκυρούλα μας!!!!εσύ το πνεύμα της αισιοδοξίας κοίτα να μη πέφτεις ψυχολογικά γιατί στα δικά σου λογια στηριζόμαστε!!!!άιντε μπράβο!!!:tongue::tongue::tongue:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Κοριτσακια γλυκά καλησπέρα..

Aggelmike συμφωνώ χίλια τα εκατό με το Σταυρουλι.. Εισαι η πηγή της αισιοδοξίας μας! Απο εσένα αντλούμε δύναμη!

Και μένα ο αντρουλης μου ειναι τόσο γλυκος! Μου έλεγε σήμερα ότι δεν θελει παιδί άμα ειναι να στεναχωριεμαι τόσο, και ότι και αν γίνει θα είμαστε μια γροθιά πάντα μαζί και αγαπημένοι.. Έτσι αποφασίσαμε για το σπερμοδιαγραμμα μπάς και ηρεμησουμε λίγο, εμένα ο γιατρός μου είχε πει να το κάνουμε μετα τους έξι μήνες! Μάλλον ξέρει την τρέλα μου, και μου το είπε για να με ξαποστειλει!

Και πραγματικά αυτός ο καιρος να μην βοηθάει καθόλου! Μα καθόλου!

Sindya περιμένεις στα γενέθλια του άντρα μου! ας ειναι τυχερή η μέρα!

Εγω περιμένω τριτη αλλα δεν νομίζω να φτάσουμε μέχρι εκεί!!

Σας φιλω γλυκα και σας εύχομαι ένα όμορφο γλυκό βραδυ......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...