Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

εγω σημερα πηρα την αρνητικη χοριακη

μαλιστα.......... τι να πω εγω τωρα? να μην στεναχωριεσαι? να μην απογοητευεσαι? δεν ξερω τι να πω.........καποιες φορες ειλικρινα δεν ξερω τι να πω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιαννούλα μου έχεις τόσο δίκιο! Μερικές φορές η ζωή γίνεται τόσο άδικη που σου κόβεται η ανάσα. Σκεφτόμουν σήμερα, και συνειδητοποίησα ότι μετά από έξι μήνες προσπαθειών ίσως πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το ενδεχόμενο κάποιου προβλήματος. Ότι δηλαδή από Σεπτέμβρη αν δεν έχει επιτευχθεί εγκυμοσύνη πρέπει να αρχίσουμε τον έλεγχο. Και λέω.. σε άλλα ζευγάρια χαρίζεται αυτό το δώρο απλόχερα και σε άλλα όχι. Αλλα έτσι είναι η ζωή. Αλλού υπερτερούμε εμείς αλλού οι άλλοι και ο κύκλος συνεχίζεται. Απλά ελπίζω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε όλοι. Και δεν είναι μόνο το θέμα των παιδιών, υπάρχουν και τα επαγγελματικά τα οικονομικά.. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ειναι να προσπαθούμε και να ελπίζουμε....

Σας φιλώ γλυκά κορίτσια μου..

Γιαννούλα μου έχεις τόσο δίκιο! Μερικές φορές η ζωή γίνεται τόσο άδικη που σου κόβεται η ανάσα. Σκεφτόμουν σήμερα, και συνειδητοποίησα ότι μετά από έξι μήνες προσπαθειών ίσως πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το ενδεχόμενο κάποιου προβλήματος. Ότι δηλαδή από Σεπτέμβρη αν δεν έχει επιτευχθεί εγκυμοσύνη πρέπει να αρχίσουμε τον έλεγχο. Και λέω.. σε άλλα ζευγάρια χαρίζεται αυτό το δώρο απλόχερα και σε άλλα όχι. Αλλα έτσι είναι η ζωή. Αλλού υπερτερούμε εμείς αλλού οι άλλοι και ο κύκλος συνεχίζεται. Απλά ελπίζω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε όλοι. Και δεν είναι μόνο το θέμα των παιδιών, υπάρχουν και τα επαγγελματικά τα οικονομικά.. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ειναι να προσπαθούμε και να ελπίζουμε....

Σας φιλώ γλυκά κορίτσια μου..

Καλημερα λιονταρινα μου γλυκια...λοιπον ακου πως εχουν τα πραγματα!!!!κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα...6 μηνες καρδουλα μου ειναι πολυ λιγο για να αρχισεις να σκεφτεσαι ενδεχομενα προβληματα...ξερεις ποσο μικρες ειναι οι πιθανοτητες μιας συλληψης???ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ!!!θα μου πεις βεβαια πως αλλα ζευγαρια πιανουν αμεσως????πες οτι παιζεις καθε εβδομαδα τζοκερ!!!!ποσες πιθανοτητες εχεις να πιασεις το πολυποθητο ζευγαρι???τι κανεις αν θελεις παααααααααααρα πολυ να κερδισεις????συνεχιζεις να παιζεις!!!!!καπως ετσι το βλεπω εγω...εμεις προσπαθουμε απο το σεπτεμβριο του 2011 και ακομα τιποτα....φυσικα και εχω σκεφτει ολα τα πιθανα ασχημα σεναρια...γιατι ετσι ειναι η φυση του ανθρωπου ...να σκεφτεται τα ασχημα ...ξερεις ο νους ειναι πολυ ευαισθητος...αφηνει πολυ ευκολα το περιθωριο στα διαβολακια εκεινα να μπαινουν και να τρωνε σιγα-σιγα το μυαλουδακι μας και να μας πειθουν πως ετσι ειναι τα πραγματα...ΑΣΧΗΜΑ!!!!ε λοιπον οχι δεν ειναι...μετα συνειδητοποιησα πως για να μας ερθει το μικρο αυτο θαυματακι πρεπει να προσπαθουμε εντατικα και οχι 3 με 4 φορες το μηνα...ετσι δεν κανεις κατι...οποτε δεν μας φταιει καποιο πιθανο προβλημα αλλα η ελλειψη συχνοτητας λογω εργασιας λογω πολλων συνθηκων της πολης....αρα λοιπον σου λεω με ολη μου την αγαπη πως δεν εχεις προβλημα αγαπη μου γλυκια....ειναι πολυ νωρις για να αγχωνεσαι....το σταδιο αυτο το περασα κι εγω...και εκλαψα και ειπα γιατι τοση αδικια σε εμας και τα σχετικα....και τι εχω φταιξει και που εχω κανει λαθος....και ολα αυτα τα στεναχωρα....υπομονη θελει κουκλα μου γλυκια...και εισαι και μικρη!!!!!εγω την αλλη κυριακη γινομαι 36 με δοξα και τιμη!!!!!χαχαχαχαχαχα....ολα καλα θα μας πανε...σε ολες μας!!!!σε φιλω και να περασεις μια ομορφη κυριακη!!!!και εννοειται μια υπεροχη εβδομαδα!!!!

2kMip2.png

Καλημερα λιονταρινα μου γλυκια...λοιπον ακου πως εχουν τα πραγματα!!!!κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα...6 μηνες καρδουλα μου ειναι πολυ λιγο για να αρχισεις να σκεφτεσαι ενδεχομενα προβληματα...ξερεις ποσο μικρες ειναι οι πιθανοτητες μιας συλληψης???ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ!!!θα μου πεις βεβαια πως αλλα ζευγαρια πιανουν αμεσως????πες οτι παιζεις καθε εβδομαδα τζοκερ!!!!ποσες πιθανοτητες εχεις να πιασεις το πολυποθητο ζευγαρι???τι κανεις αν θελεις παααααααααααρα πολυ να κερδισεις????συνεχιζεις να παιζεις!!!!!καπως ετσι το βλεπω εγω...εμεις προσπαθουμε απο το σεπτεμβριο του 2011 και ακομα τιποτα....φυσικα και εχω σκεφτει ολα τα πιθανα ασχημα σεναρια...γιατι ετσι ειναι η φυση του ανθρωπου ...να σκεφτεται τα ασχημα ...ξερεις ο νους ειναι πολυ ευαισθητος...αφηνει πολυ ευκολα το περιθωριο στα διαβολακια εκεινα να μπαινουν και να τρωνε σιγα-σιγα το μυαλουδακι μας και να μας πειθουν πως ετσι ειναι τα πραγματα...ΑΣΧΗΜΑ!!!!ε λοιπον οχι δεν ειναι...μετα συνειδητοποιησα πως για να μας ερθει το μικρο αυτο θαυματακι πρεπει να προσπαθουμε εντατικα και οχι 3 με 4 φορες το μηνα...ετσι δεν κανεις κατι...οποτε δεν μας φταιει καποιο πιθανο προβλημα αλλα η ελλειψη συχνοτητας λογω εργασιας λογω πολλων συνθηκων της πολης....αρα λοιπον σου λεω με ολη μου την αγαπη πως δεν εχεις προβλημα αγαπη μου γλυκια....ειναι πολυ νωρις για να αγχωνεσαι....το σταδιο αυτο το περασα κι εγω...και εκλαψα και ειπα γιατι τοση αδικια σε εμας και τα σχετικα....και τι εχω φταιξει και που εχω κανει λαθος....και ολα αυτα τα στεναχωρα....υπομονη θελει κουκλα μου γλυκια...και εισαι και μικρη!!!!!εγω την αλλη κυριακη γινομαι 36 με δοξα και τιμη!!!!!χαχαχαχαχαχα....ολα καλα θα μας πανε...σε ολες μας!!!!σε φιλω και να περασεις μια ομορφη κυριακη!!!!και εννοειται μια υπεροχη εβδομαδα!!!!

εκει που λεω το πολυποθητο ζευγαρι εννοουσα το πολυποθητο εξαρι...χαχαχαχαχα....

2kMip2.png

Γλυκουλα μου καταλαβαίνω τι λες, και δεν αμφιβάλλω ότι έχεις δικιο. Βέβαια να σου πω ότι εμείς εδω και τέσσερις κύκλους προσπαθουμε τις σωστές μερες, έχω πετύχει δυο φορές την ωορρηξια με υπερηχο και ξέρω ποτε ειναι.

Δυστυχώς η ευτυχώς σε όλη μου τη ζωή είμαι πολυ ρεαλιστρια οπότε κανω πάντα σκέψεις και σεναρια για όλα τα ενδεχόμενα. Και έτσι είμαι σε όλα τα θέματα που με αφορούν. Δεν στεναχωριεμαι, μπορει να αγχωνεσαι λίγο, αλλα δεν τρελενομαι. Απλά προετοιμασα τον εαυτό μου. Πραγματικά δεν με νοιάζει ποσο θα προσπαθήσω. Με νοιάζει μονο να τα καταφέρω. Με οποιονδήποτε τροπο!

Υπομονη έχω και δύναμη. Και εύχομαι να έχουμε όλες μας.. Και όλες να έχουμε καλη επιτυχια! Παραμένω αισιόδοξη και εύχομαι τα καλυτερα σε όλες μας!

Όντως πέρασα μια πολυ ομορφη Κυριακή! Μονομερή στο Ναύπλιο.

Καλη εβδομαδα σε όλες μας!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα.. καλημέρα!!!

Ας έχουμε μια ευχάριστη εβδομάδα!:cool:

Καλημέρα κοπέλες και από μένα. Σήμερα θα βάλω μπρος τη δουλειά !!! Νομίζω ότι ξεκινάνε οι γόνιμες μου μέρες. Ας ελπίσουμε να πετύχουμε όλες το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Θα πάω σήμερα στο φαρμακείο να αγοράσω το τεστάκι για την ωορηξία.

Καλημέρα Σταυρούλα!! Καλή εβδομάδα!

sindya καλημέρα! Καλές προσπάθειες σου ευχομαι!

τί έγινε κοριτσάκι???το καψαμε το πελεκούδι ή σε κουράζει η δουλειά αυτό τον μήνα????

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

τί έγινε κοριτσάκι???το καψαμε το πελεκούδι ή σε κουράζει η δουλειά αυτό τον μήνα????

Η δουλειά δουλειά και το κάψιμο κάψιμο!! Εννοείται πως το κάψαμε!Στάχτη και μπούρμπερη! χαχα.. Ευτυχώς έχω πορώσει και τον σύζυγο οπότε πήγαμε δυναμικά, και ευτυχως έρχεται το καλοκαιρι όπου θα ξεκουραστούμε λιγάκι. Εκει να δεις τι έχει να γίνει...

Εσείς? πήγαμε καλά?

Εγώ τώρα περιμένω τρίτη!

Η δουλειά δουλειά και το κάψιμο κάψιμο!! Εννοείται πως το κάψαμε!Στάχτη και μπούρμπερη! χαχα.. Ευτυχώς έχω πορώσει και τον σύζυγο οπότε πήγαμε δυναμικά, και ευτυχως έρχεται το καλοκαιρι όπου θα ξεκουραστούμε λιγάκι. Εκει να δεις τι έχει να γίνει...

Εσείς? πήγαμε καλά?

Εγώ τώρα περιμένω τρίτη!

μπράβο,μπράβο εύγε κορίτσι!!!!καλά κάνετε...!!!εμένα θα καθυστερήσει μία μέρα,οπότε πάω τετάρτη...μαζί είμαστε...!!!:D

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

μπράβο,μπράβο εύγε κορίτσι!!!!καλά κάνετε...!!!εμένα θα καθυστερήσει μία μέρα,οπότε πάω τετάρτη...μαζί είμαστε...!!!:D

Για να δούμε και αυτή τη φορά τι κάναμε! Μακάρι.. μακάρι.. μακάρι...!

Με τις ετοιμασίες του γάμου ξεκίνησες?

Για να δούμε και αυτή τη φορά τι κάναμε! Μακάρι.. μακάρι.. μακάρι...!

Με τις ετοιμασίες του γάμου ξεκίνησες?

χαχαχαχα,ωραίο,γέλασα!!!!όχι εννοειται...!!!:tongue::tongue::tongue:

ακόμη νωρίς είναι....:shock::shock::shock:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

καλημερα σε ολες τις κοριτσαρες....ετσι αισιοδοξια να ακουω και να διαβαζω!!!!για να την παλεψουμε ολες μαζι....εμενα ρε κοριτσια με πιανει ωρες ωρες η κριση της ηλικιας αν και ειναι μεγαλη βλακεια να με αγχωνει κατι τετοιο!!!αφου μεγαλοπαντρευτηκα θα γινω και μεγαλομανα!!!!δεν αλλαζει κατι αλλωστε τωρα πια!!!!οπως ειπαντε κι εσεις ερχεται και το καλοκαιρακι που δεν πολυσκεφτομαστε και ευχομαστε να μας την φερει το σπορακι και να κανει την εμφανιση του εκει που δεν το περιμενουμε!!!!αχ βρε κοριτσια δεν μπορω να σας περιγραψω τη λαχταρα μου που σκεφτομαι τη στιγμη που θα κυκλοφορω την κοιλιτσα μου και θα την καμαρωνω!!!!και φυσικα τη χαρα στο προσωπο του αντρα μου οταν θα γυριζει απο τη δουλεια και θα την χαιδευει....ευχομαι ολα τα ονειρα και οι εικονες που εχω να γινουν πολυ συντομα πραγματικοτητα και να τις μεταδωσω και σε εσας!!!!!να εισαστε σιγουρες πως θα σας τις μεταδωσω οσο πιο περιγραφικα και πειστικα γινεται μεσα απο μια αραδα μονο γραμματα....αν και θα φοβαμαι να το μοιραστω με τον οποιονδηποτε-ακομα και με τους συγγενεις μου-μεχρι να σιγουρευτουμε οταν και εφοσον θα ειμαι εγκυος!!!!αχ τι να πω?????μονο προσευχομαι να μας ερθει συντομα !!!!!να σας ερθει συντομα !!!και να ειναι η πιο απολαυστικη και δημιουργικη και ευτυχισμενη περιοδος της ζωης μας!!!!!ειναι ευλογια!!!!ειναι το υπερτατο θαυμα και το αξιζουμε ολες μας!!!!μικρες μεγαλες....χαχαχαχα.....το μεγαλες παει σε εμενα!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!σας φιλω πολυ και να εχετε μια υπεροχη εβδομαδα....με ομορφα νεα!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...