Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Τώρα διάβασα και το υπόλοιπο ποστ! Να μην ντρέπεσαι, όλοι πρέπει να δείχνουν κατανόηση, αλλά δεν χάνεις και τίποτα να ρωτήσεις. Όμως όχι την γραμματέα τον ίδιο τον γιατρό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ντρεπομαι βρε Λινα μου, τι να του πω? κανε μου την επεμβαση και βαλε μου δοσεις?

κι εγω δεν φανταζομουν τοσα πολλα χρηματα.....υπολογιζα περιπου στα 1000 ευρω ολη την διαδιακασια. μολις που ειπε η γραμματεας του ποσο θα παει εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου.

εχω στεναχωρεθει πολυ. να μην την κανω δεν γινεται. ας ειχα την οικονομικη ανεση και ας εδινα και παραπανω αλλα τωρα...... :(

ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ ΘΕΛΩ .....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ.?

Τέτοιες εποχές σε τέτοια θέματα δεν θέλουν ντροπές αγάπη μου!!!! Όπως κ εκείνοι έχουν το θάρρος και ζητάνε έτσι κ εμείς πρέπει να μάθουμε να ζητάμε!!! Δεν όλους!!! Όταν ζητάς με σωστό τρόπο κερδίζεις αγάπη μου!!!δοκίμασε το και δεν θα βγεις χαμένη!!! Πίστεψε με!!!

2kMip2.png

Καλά εντάξει, το σύστημα υγείας είναι για κλάματα..Εντάξει καταλαβαίνω μία εξτρά αμοιβή στον γιατρό, αλλά νομίζω ότι η τιμή είναι εξωφρενική, στην εποχή που ζούμε θα έπρεπε να είχαν μειωθεί αρκετά. Αυτό που προτείνει η aggelmike γίνεται? Δηλαδή να εξοφλήσεις το Ρεα και τον γιατρο σου σε δύο δόσεις πχ

Παρ΄όλα αυτά, γνωρίζοντας ότι το οικονομικό μας καίει όλους, κάνε λίγη υπομονή και χαλάλι. Δυστυχώς όσο και να στεναχωρηθείς η τιμή δεν αλλάζει, είναι μία δυσκολία που θα περάσει. Άλλωστε ο σκοπός αξίζει Γιαννούλι! Θα τα αφήσεις όλα πίσω σου σύντομα και θα σε απασχολεί μόνο το μωράκι σου!

βρε κοριτσια φοβαμαι.......

πριν απο 2 μηνες εκανα αποξεση γιατι παλλινδρομησε η κυηση μου. περασα τεραστειο σοκ και εκανα υπομονη να περασουν 2 περιοδοι. ενδιαμεσα αναγκαζομαι να αναβαλλω για ενα μηνα την επεμβαση λογο οικονομικων που ηρθαν απο το πουθενα. τωρα που ηρθε η δευτερη περιοδος και ημουν αισιοδοξη οτι τον αλλο μηνα θα ανεβω, ακουω το ποσο που χρειαζεται και θελω σιγουρα αλλα ενα διμηνο για να μαζεψω τα χρηματα.

και ζουμε σε μια χωρα που το μελλον της ειναι αβεβαιο. που δεν ξερω αν αυριο θα εχω κι αλλη μειωση μισθου. και γενικα το μυαλο μου παει στο χειροτερο. γιατι αν για καποιο λογο δεν μπορεσω να κανω την υστεροσκοπηση "ΤΩΡΑ" δεν ξερω αν θα ειμαι σε θεση να την κανω "αυριο". και χωρις την υστεροσκοπηση ξερω οτι μανουλα δεν προκειται να γινω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

πριν απο 2 μηνες εκανα αποξεση γιατι παλλινδρομησε η κυηση μου. περασα τεραστειο σοκ και εκανα υπομονη να περασουν 2 περιοδοι. ενδιαμεσα αναγκαζομαι να αναβαλλω για ενα μηνα την επεμβαση λογο οικονομικων που ηρθαν απο το πουθενα. τωρα που ηρθε η δευτερη περιοδος και ημουν αισιοδοξη οτι τον αλλο μηνα θα ανεβω, ακουω το ποσο που χρειαζεται και θελω σιγουρα αλλα ενα διμηνο για να μαζεψω τα χρηματα.

και ζουμε σε μια χωρα που το μελλον της ειναι αβεβαιο. που δεν ξερω αν αυριο θα εχω κι αλλη μειωση μισθου. και γενικα το μυαλο μου παει στο χειροτερο. γιατι αν για καποιο λογο δεν μπορεσω να κανω την υστεροσκοπηση "ΤΩΡΑ" δεν ξερω αν θα ειμαι σε θεση να την κανω "αυριο". και χωρις την υστεροσκοπηση ξερω οτι μανουλα δεν προκειται να γινω.

Κοριτσάκι μου ξέρω τώρα πως όλα είναι μαύρα!!! Όμως αύριο που ξημερώνει άλλη μέρα και όλα είναι αλλιώς θα αρχίσεις να βλέπεις πως υπάρχουν λύσεις!!! Και θα την βρείτε μαζί με τον άντρα σου!!! Σε παρακαλώ μη σε ακούω έτσι!!!! Ε καρδούλα μου;;;;

2kMip2.png

Κοριτσάκι μου ξέρω τώρα πως όλα είναι μαύρα!!! Όμως αύριο που ξημερώνει άλλη μέρα και όλα είναι αλλιώς θα αρχίσεις να βλέπεις πως υπάρχουν λύσεις!!! Και θα την βρείτε μαζί με τον άντρα σου!!! Σε παρακαλώ μη σε ακούω έτσι!!!! Ε καρδούλα μου;;;;

συγνωμη ρε κοριτσια σας μαυρισα τη ψυχη κι εσας βραδυατικα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Gianna μου λογικό είναι να φοβάσαι, για τα οικονομικά δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι εσυ θα γίνεις μία πολύ γλυκιά μανούλα!

Η αλήθεια είναι ότι πέρασες μεγάλο σοκ, δεν ήταν και λίγο όλο αυτό. οσο για τα λεφτά, δεν μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει? Ο αντρούλης σου τι λέει? Βάλτε τα όλα κάτω, και θα βρείτε την λύση. Ψάξτε κάθε πιθανό σενάριο. Μην απελπίζεσαι Γιαννα μου. Όλα θα γίνουν

συγνωμη ρε κοριτσια σας μαυρισα τη ψυχη κι εσας βραδυατικα.

Συγγνώμη να μην ζητάς.. Εμείς εδώ ακούμε και τα όμορφα και τα άσχημα. Πες τα εσύ να ξεσπάσεις και μην ανησυχείς!! Πες μας τώρα για τα άσχημα και τον Σεπτέμβρη θα περιμένουμε και τα ευχάριστα!

Διαφημίσεις

τι να κανουμε... προχωραμε και παμε παρακάτω

κουκλα μου οντω παμε παρακατω....ετσι για να εχεις και συμπαρασταση εμενα μου ηρθε περιοδος σημερα.....ειδες???δεν εισαι μονη σου!!!!!χαχαχαχα...βεβαια εγω δεν περιμενα κατι αυτο το μηνα αλλα δεν πειραζει να ξερεις πως ειναι κι αλλες μαζι σου!!!!!παμε για αλλα...ουουουου...απο μηνες μπροστα μας μπολικους!!!!!!

2kMip2.png

τι να κανουμε... προχωραμε και παμε παρακάτω

Nένα μου, λυπάμαι πολυ.. Τώρα πονάει και ειναι φυσιολογικό, πάρε τον χρόνο σου να ηρεμησεις και όλα θα πανε καλα! Θα πάμε παρακάτω και θα τα καταφερουμε! Αφού δεν πέτυχε αυτή η προσπαθεια, θα πετύχει η επόμενη.. Σε φιλω γλυκα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...