Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καλημερα κορίτσια μου!!!όλα καλα????όλα καλα!!!!!!!έτσι μπράβο...

λιονταρίνα βλεπω βραδυνες βαρδιες χτυπας στο parentscafe...!!!έλα και είναι οι μέρες οι καλές!!!!!!

γιαννα μου ελπίζω σε ένα καλό αποτέλεσμα και γρηγορα στη μαχη ξανα!!!να σας ζήσει βρε και το ανηψι!!!!όσο για τη μηχανη και τη θυλακιτιδα που λες εγω δε παρουσιαζω προβλημα στα ποδια και μασχαλες αλλα στο μπικινι μάλλον με ενόχλησε και βλέπω ηδη δύο γρουμπαλακια(οπως τα λεω εγω).θέλει απολεπιση συχνα,αυτό ξέρω...

aggelmike,καλημερα!!!να σου πω την αληθεια το σκεφτομαι κ γω το λειζερ...!τα φιλια μου και καλά να περνας!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aggelmike καλημέρα και σε σένα! Μια ομορφη μέρα με πολυ αερα!!!!

Καλημέρα και στη Γιαννα, και στο όμορφο νησι της!

Σταυρουλα μου καλημέρα και σε σένα!!! Βραδινές κυρίως γιατι τότε χαλαρώνω! να σήμερα είμαι και πρωινη! Αλλα παω εφορία οπότε θα φύγω πάλι!

Βλέπω εμπειρία με silk έχουμε όλες! Ποπο τι βάσανο αυτές οι τρίχες! εγω λέιζερ κανω μονο πρόσωπο, ειναι και ακριβουτσικο! Έχετε ακούσει για αυτήν την συσκευη λέιζερ που ειναι για το σπιτι ? γούρλωσε το μάτι οταν είδα την διαφημιση..

Aggelmike καλημέρα και σε σένα! Μια ομορφη μέρα με πολυ αερα!!!!

Καλημέρα και στη Γιαννα, και στο όμορφο νησι της!

Σταυρουλα μου καλημέρα και σε σένα!!! Βραδινές κυρίως γιατι τότε χαλαρώνω! να σήμερα είμαι και πρωινη! Αλλα παω εφορία οπότε θα φύγω πάλι!

Βλέπω εμπειρία με silk έχουμε όλες! Ποπο τι βάσανο αυτές οι τρίχες! εγω λέιζερ κανω μονο πρόσωπο, ειναι και ακριβουτσικο! Έχετε ακούσει για αυτήν την συσκευη λέιζερ που ειναι για το σπιτι ? γούρλωσε το μάτι οταν είδα την διαφημιση..

:shock::shock::shock: καλο ξεμπερδεμα με την εφορια!!!!!εγω silkστα πόδια κανα συστηματικα 4 χρόνια και έχω ξεμπερδεψει σχεδον....τώρα για τη συσκευη που λες την είδα και γω...αλλά η κεφαλη που χρησιμοποιεί μετα απο έναν αριθμο χρησεων θέλει αλλαγη...οπότε δε ξέρω αν όντως βγαίνει οικονομικα!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

καλημερα κοριτσαρες μου,

Νενα καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα......ή μαλλον γρήγορα θετικα αποτελεσματα. Αντε γιατι εχουμε καιρο να ακουσουμε ευχαριστο. ειναι η σειρα σου νομιζω τωρα.

Λιονταρινα μου λογιστρια κι εσυ ???????? κι εγωωωωωω ρε φιλεναδα....αστα ο καιρος αυτος ειναι για βαλεριανες και λεξοτανιλ.

Ρε κοριτσια να εκανα λειζερ αλλα ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ? εν το μεταξυ η κατασταση δεν παλευεται...ειναι πολυ αντιαισθητικο. και κυριως το προβλημα το εχω στο κατω μερος του ποδιου-στο καλαμι- και μονο απο μπροστα. να θελω να βαλω ενα φορεματακι και να μην μπορω. θα παω στον δερματολογο μηπως και μου δωσει καμια κρεμουλα......γιατι δεν παλευεται. και να πω οτι δεν προσεχω το δερμα μου????? μεσα στις κρεμες ειμαι ......και καθε μερα που κανω μπανιο κανω και με τη λουφα απολεπιση και δωστου ενυδατικες και τιποτα.

any way....θα το αντιμετωπισω και αυτο.

Λοιπον εχτες μιλησα με την γραμματεα του γιατρου μου. υστεροσκοπηση επεμβατικη θα κανουμε στο Ρεα.....την λυπητερη δεν μου την ανακοινωσε ακομα....περιμενω τηλεφωνο. και ετσι οπως το υπολογιζω μαλλον 23/06 θα μου πει να την κανω......ακομα ομως δεν γνωριζω οριστικη ημερομηνια. θα σας ενημερωσω

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα κοριτσαρες μου,

Νενα καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα......ή μαλλον γρήγορα θετικα αποτελεσματα. Αντε γιατι εχουμε καιρο να ακουσουμε ευχαριστο. ειναι η σειρα σου νομιζω τωρα.

Λιονταρινα μου λογιστρια κι εσυ ???????? κι εγωωωωωω ρε φιλεναδα....αστα ο καιρος αυτος ειναι για βαλεριανες και λεξοτανιλ.

Ρε κοριτσια να εκανα λειζερ αλλα ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ? εν το μεταξυ η κατασταση δεν παλευεται...ειναι πολυ αντιαισθητικο. και κυριως το προβλημα το εχω στο κατω μερος του ποδιου-στο καλαμι- και μονο απο μπροστα. να θελω να βαλω ενα φορεματακι και να μην μπορω. θα παω στον δερματολογο μηπως και μου δωσει καμια κρεμουλα......γιατι δεν παλευεται. και να πω οτι δεν προσεχω το δερμα μου????? μεσα στις κρεμες ειμαι ......και καθε μερα που κανω μπανιο κανω και με τη λουφα απολεπιση και δωστου ενυδατικες και τιποτα.

any way....θα το αντιμετωπισω και αυτο.

Λοιπον εχτες μιλησα με την γραμματεα του γιατρου μου. υστεροσκοπηση επεμβατικη θα κανουμε στο Ρεα.....την λυπητερη δεν μου την ανακοινωσε ακομα....περιμενω τηλεφωνο. και ετσι οπως το υπολογιζω μαλλον 23/06 θα μου πει να την κανω......ακομα ομως δεν γνωριζω οριστικη ημερομηνια. θα σας ενημερωσω

αντε μπραβο κοπελαρα μου.....αντε αν ξενοιασεις και να απολαυσεις μετα.....αντε σε περιμενω!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Gianna μου λογίστρια κι εγώ!!! Είμαστε συνάδελφοι δηλαδή!!! Αχ τι καλά!! Θα σε συμβουλεύομαι όποτε εχω θέματα!! Έχετε και εσείς τους πελάτες με υπογλώσσια? Εγώ λέω αντί για καραμέλες να βάλουμε στο μπολ υπογλώσσια, ηρεμιστικά κλπ!!! Μιλάμε για δύσκολες μέρες!

23/6 είναι Σάββατο (το ξέρω γιατί έχω να πάω σε γάμο) μήπως σε βάλει την Παρασκευή? Εγώ μένω πολύ κοντά στο Ρέα. Αν θες να μαζευτούμε να τα πούμε!!

Όσο για τις τριχούλες συμφωνώ απόλυτα! Πρέπει η κοσμετολογία να επιληφθεί του θέματος άμεσα!!!

1800 η επεμβαση κανενα 300αρι η εξεταση θρομβοφιλιας εεεεε βαλτε και τα εξοδα μου εισιτηρια-ταξι κλπ .......υπολογιστε τα εσεις γιατι εγω δεν εχω το κουραγιο.......

καλο χειμωνα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

1800 η επεμβαση κανενα 300αρι η εξεταση θρομβοφιλιας εεεεε βαλτε και τα εξοδα μου εισιτηρια-ταξι κλπ .......υπολογιστε τα εσεις γιατι εγω δεν εχω το κουραγιο.......

καλο χειμωνα.

Καλέ τι κοστολόγιο είναι αυτό? Η καρδιά μου με έπιασε. Γιάννα για αυτήν την επέμβαση δεν καλύπτει τίποτα ο εοππυ? Εμένα ο γιατρός μου είναι και στο ικα, θες να τον ρωτήσω αν καλύπτει κάτι το ταμείο? Γιατί βρε παιδί μου τόσα λεφτά τους δίνουμε, γιατί δεν μπορούν να μας καλύψουν? Αμάν πια.

Γιαννούλα μου είναι μόνο άλλο ένα εμπόδιο που καλείσαι να περάσεις. Θα τα καταφέρουμε όμως, ε? Θα πάρεις τον αντρούλη σου από το χεράκι και θα τα λύσετε όλα.

καλο χειμωνα.

Είναι πραγματικά απαράδεκτοι!!!! Τόσα χρήματα;;;; Παίζουν με τον πόνο της κάθε γυναίκας;;;κανονικά επειδή είναι για ιερό σκοπό θα έπρεπε να παίρνουν ελάχιστα τουλάχιστον από τους ενδιαφερόμενους!!!αγαπούλα μου θα τελειώσει και αυτό!!! Θα τα καταφέρετε και θα συνεχίσετε!!!! Άλλο ένα κακό όνειρο θα λάβει τέλος!!!

2kMip2.png

η τιμη που σας ειπα αφορα την αμοιβη του γιατρου μου και το ρεα. απο το ποσο αυτο τα 850 αντιστοιχουν στο μαιευτηριο και ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ το ποσο που καλυβει ο εοππυ. δυστηχως ο γιατρος μου τις επεμβασεις αυτες τις κανει μονο σε ιδιωτικο. θα μου πειτε τωρα γιατι δεν παω σε δημοσιο? χωρις ομως τον γιατρο μου? να εμπιστευτω να μου κανει μια τετοια επεμβαση καποιος που δεν ξερω? επεμβαση στην μητρα ειναι ρε κοριτσια....μια βλακεια να γινει και......... καταλαβαινεται.

ωχ ποσα να αντεξω ακομα????? δεν μπορω...εχω απελπιστει.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

η τιμη που σας ειπα αφορα την αμοιβη του γιατρου μου και το ρεα. απο το ποσο αυτο τα 850 αντιστοιχουν στο μαιευτηριο και ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ το ποσο που καλυβει ο εοππυ. δυστηχως ο γιατρος μου τις επεμβασεις αυτες τις κανει μονο σε ιδιωτικο. θα μου πειτε τωρα γιατι δεν παω σε δημοσιο? χωρις ομως τον γιατρο μου? να εμπιστευτω να μου κανει μια τετοια επεμβαση καποιος που δεν ξερω? επεμβαση στην μητρα ειναι ρε κοριτσια....μια βλακεια να γινει και......... καταλαβαινεται.

Δηλαδή πόσο είναι η αρχική τιμή? Φωτιά οι τιμές. Να κάνεις ότι λέει η καρδιά σου, εννοείται πως θες τον γιατρό σου, έναν γιατρό που εμπιστεύεσαι. Εχεις όλα τα δίκια του κόσμου. Με την βοήθεια του Θεού θα τα προσπεράσεις όλα τα εμπόδια. Κι αν σήμερα όλα μοιάζουν βουνό από αύριο θα βρείτε τον τρόπο που θα σας βοηθήσει. πολύ σύντομα θα περάσει κι αυτό, και θα τα αφήσεις όλα πίσω σου.

Δηλαδή πόσο είναι η αρχική τιμή? Φωτιά οι τιμές. Να κάνεις ότι λέει η καρδιά σου, εννοείται πως θες τον γιατρό σου, έναν γιατρό που εμπιστεύεσαι. Εχεις όλα τα δίκια του κόσμου. Με την βοήθεια του Θεού θα τα προσπεράσεις όλα τα εμπόδια. Κι αν σήμερα όλα μοιάζουν βουνό από αύριο θα βρείτε τον τρόπο που θα σας βοηθήσει. πολύ σύντομα θα περάσει κι αυτό, και θα τα αφήσεις όλα πίσω σου.

ελα ντε? ποσο μπορει να ειναι η αρχικη? δηλαδη αυτοι οι ανθρωποι δεν βλεπουν τι γινεται? δεν εχουν νιωσει την κριση στο πετσι τους? και να φανταστειτε οτι το ρεα ειναι απο τα πιο οικονομικα ιδιωτικα μαιευτηρια. και παλι καλα να λεω γιατι υπαρχουν κοριτσια που πληρωσαν και 4000 ευρω....ναι καλα διαβασατε 4000 ευρω σε ιασω.

για μια επεμβαση που κραταει 30 λεπτα και ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.πας κανεις την επεμβαση καθεσαι κανενα δυωρο μετα να ξεμαστουρωσεις απο την ναρκωση και περνεις τα μπογαλακια σου και σπιτι σου. δηλαδη αν εμενα και μεσα ποσα θα ζηταγανε?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Έχεις Καλές σχέσεις με το γιατρό σου;;;τουλάχιστον να σου κάνει μια εξυπηρέτηση εξόφλησης;;;;

2kMip2.png

Έχεις Καλές σχέσεις με το γιατρό σου;;;τουλάχιστον να σου κάνει μια εξυπηρέτηση εξόφλησης;;;;

ντρεπομαι βρε Λινα μου, τι να του πω? κανε μου την επεμβαση και βαλε μου δοσεις?

κι εγω δεν φανταζομουν τοσα πολλα χρηματα.....υπολογιζα περιπου στα 1000 ευρω ολη την διαδιακασια. μολις που ειπε η γραμματεας του ποσο θα παει εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου.

εχω στεναχωρεθει πολυ. να μην την κανω δεν γινεται. ας ειχα την οικονομικη ανεση και ας εδινα και παραπανω αλλα τωρα...... :(

ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ ΘΕΛΩ .....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ.?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ελα ντε? ποσο μπορει να ειναι η αρχικη? δηλαδη αυτοι οι ανθρωποι δεν βλεπουν τι γινεται? δεν εχουν νιωσει την κριση στο πετσι τους? και να φανταστειτε οτι το ρεα ειναι απο τα πιο οικονομικα ιδιωτικα μαιευτηρια. και παλι καλα να λεω γιατι υπαρχουν κοριτσια που πληρωσαν και 4000 ευρω....ναι καλα διαβασατε 4000 ευρω σε ιασω.

για μια επεμβαση που κραταει 30 λεπτα και ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.πας κανεις την επεμβαση καθεσαι κανενα δυωρο μετα να ξεμαστουρωσεις απο την ναρκωση και περνεις τα μπογαλακια σου και σπιτι σου. δηλαδη αν εμενα και μεσα ποσα θα ζηταγανε?

Καλά εντάξει, το σύστημα υγείας είναι για κλάματα..Εντάξει καταλαβαίνω μία εξτρά αμοιβή στον γιατρό, αλλά νομίζω ότι η τιμή είναι εξωφρενική, στην εποχή που ζούμε θα έπρεπε να είχαν μειωθεί αρκετά. Αυτό που προτείνει η aggelmike γίνεται? Δηλαδή να εξοφλήσεις το Ρεα και τον γιατρο σου σε δύο δόσεις πχ

Παρ΄όλα αυτά, γνωρίζοντας ότι το οικονομικό μας καίει όλους, κάνε λίγη υπομονή και χαλάλι. Δυστυχώς όσο και να στεναχωρηθείς η τιμή δεν αλλάζει, είναι μία δυσκολία που θα περάσει. Άλλωστε ο σκοπός αξίζει Γιαννούλι! Θα τα αφήσεις όλα πίσω σου σύντομα και θα σε απασχολεί μόνο το μωράκι σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...