Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

τι ειναι το ..μπαλακι ?? μπανακι σιγουρα θα εννοουσες ε???

Ναι μπανακι εννοούσα, αυτή η αυτόματη διόρθωση με έχει ξεφτιλησει παντού! Που να δείτε τα mail! Για να μην πω για τα μηνυματα!

Νομίζω ότι ο γιατρός σου θα σε κατατοπησει πλήρως! Πάντως δε νομίζω ότι ειναι κάτι το ανησυχητικό. Don't worry my dear!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια. Κι εγώ είμαι νέα στην παρέα σας. Επιθυμώ και εγώ να μείνω έγκυος, αλλά εδώ και ένα χρόνο τίποτα!:cry:

Καλώς μας ήρθες! Καλη επιτυχια στις επόμενες προσπάθειες! Έχετε κανει εξετάσεις? εμείς προσπαθούμε έξι μήνες αλλα ακόμη τίποτα! Υπομονη και πάλι υπομονη!

hello,hello,hello κοπελιες!τι κανουμε?όλα καλά?ακούω νεα σας....:D

Σταυρούλι μου όλα καλά! Καιρό έχουμε να τα πούμε! Εσύ όλα καλά? Από νέα άλλο τίποτα! Τα ίδια!

Μόνο για τα εκκαθαριστικά της εφορίας μπορώ να σας πω και δυστυχώς όχι καλά νέα! Έχει πιαστεί το κεφάλι μου!

Τα δικά σου?

κοριτσακια καλημερες πολλες....με τα παρατσουκλια που εχουμε ολες εδω δεν ξερεις ποια γιορταζει και ποτε....οποτε ευχομαι χρονια πολλα σε οσες κοπελες εχουν σημερα την τιμητικη τους!!!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

ανταποδιδω και γω ευχές σε όσες γιορτάζουν!!!!

liontarina τι νεα από τα εκκαθαριστικα???:tongue::tongue::tongue: φανταζομαι έχει πέσει δουλεια,ε?κ γω μια από τα ιδια...

aggelmike χάνεσαι και συ...ελπίζω να είσαι καλά!!!;)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

ανταποδιδω και γω ευχές σε όσες γιορτάζουν!!!!

liontarina τι νεα από τα εκκαθαριστικα???:tongue::tongue::tongue: φανταζομαι έχει πέσει δουλεια,ε?κ γω μια από τα ιδια...

aggelmike χάνεσαι και συ...ελπίζω να είσαι καλά!!!;)

το ξερω μωρε...αλλα να μια ο καλος καιρος μια οι βολτουλες....ε που ορεξη για σπιτι και ποσο μαλλον για internet!!!!δεν σας ξεχνω ομως...τωρα πια μου εχετε γινει απαραιτητες...τροπος ζωης που λενε.....χαχαχα....

2kMip2.png

το ξερω μωρε...αλλα να μια ο καλος καιρος μια οι βολτουλες....ε που ορεξη για σπιτι και ποσο μαλλον για internet!!!!δεν σας ξεχνω ομως...τωρα πια μου εχετε γινει απαραιτητες...τροπος ζωης που λενε.....χαχαχα....

απαραίτητες δε λες τπτ! ;) κ γω το'χω φάει το κολληματάκι μου να πω την αληθεια!!!!κάνε καμιά βόλτα και για μας γιατί μόνο χθες είχε καλο καιρο,άντε και σήμερα...από αυριο το κόβω να βρεχει πάλι!!!

φιλιαααααααααααα

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Σταυρούλι άστα με τα εκκαθαριστικά!! Νομίζω ότι φέτος θα κάνουν τρελές πωλήσεις τα υπογλώσσια! Βρε κορίτσια αισθάνομαι τόσο άσχημα λες και τα λεφτά τα παίρνουμε εμείς! Μας κοιτάνε με ένα βλέμμα.. απόγνωσης!!

Εγω μπαίνω καθημερινά, κάνω τις βόλτες μου στο καφέ!

Ελπιζω να είστε όλες καλά!!

Aggelmike καλά κάνεις και βολτάρεις! Να περνάτε καλά!!!!

Βρε ATH.... σήμερα γιορτάζεις? Αν έχω καταλάβει καλά (καλά αυτό είναι σίγουρο, η ευφυΐα μου φτάνει ταβάνι) σε λένε Ντίνα δλδ από Κωνσταντίνα!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ!!

Σου στέλνω πολλές πολλές ευχές για ότι επιθυμεί η καρδούλα σου!!!!

Και εννοείται πολλές ευχές για ένα ζιζάνιο!!!

Χρονια πολλά και σε όλους όσους γιορτάζουν!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσοπουλακια μου τι κανετε?

sindya καλως ορισες στην παρεα μας. ελπιζω να σου φερουμε γουρι και να εχεις συντομα ευχαριστα για ανακοινωση. λειπει και η γουρλου της παρεας η κοκι....

Αληθεια κανενα νεο απο το κοκακι δεν εχουμε ε?

εγω αδιαθετησα την Κυριακη. η δευτερη περιοδος ειναι αυτη. υπο αλλες συνθηκες τωρα θα ετοιμαζα βαλιτσες αλλα δυστηχως ακομα η βαλιτσα παραμενει στην ντουλαπα. τον αλλο μηνα ομως θα πω αντιο στα διαφραγματα ο κοσμος να χαλασει. σε λιγο θα παρω και τον γιατρο μου τηλεφωνο να τον ενημερωσω οτι αδιαθετησα για να μου πει και συγκεκριμενες πληροφοριες που θελω.....οπως που θα κανω την επεμβαση ποσο θα κοστισει κλπ. θα σας ενημερωσω αργοτερα επι του θεματος.

την κυριακη εγινα επισημα θεια.......γεννησε η νυφη μου την ζουζουνιτσα μας. ειναι και οι δυο πολυ καλα. λογο δουλειας και οικονομικων δεν μπορεσα να ανεβω και κοντεβω να τρελαθω που εχει ερθει στον κοσμο η ανηψια μου και εγω δεν ειμαι εκει να την γνωρισω. αααααααχχχχχχχχχ αυτα ειναι τα ασχημα οταν ζεις στην επαρχια και ας εισαι και σε τετοιο νησι που ειμαι εγω.

οπως καταλαβαινετε πεφτει πολυ υπομονη αυτες τις μερες και μαζευω μαζευω τοσο που φοβαμαι μην ξεσπασω σε κανεναν που δεν φταιει.

και κατι ασχετο τωρα.....

κανω αποτριχωση με το σιλκεπιλ. ομως μου γυρνανε οι τριχες μεσα στο δερμα με αποτελεσμα να δημιουργειται σπυρακι. στην αρχη επιανα και τα εσκαγα και οπου το ειχα κανει τωρα εχει μεινει σημαδι........μαλλον πολλα σημαδια και ειναι πολυ αντιαισθητικο. αντιμετωπιζει καμια σας τετοιο θεμα? εχετε μηπως ακουσει τι θα μπορουσα να κανω για να φυγουν τα παλιο σημαδια?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Κοριτσια τι μου κανετε? εχουμε καιρο να τα πουμε

Τα δικα μου νεα ειναι ότι έκανα εξωσωματική και σε λίγες μέρες περιμένω τα αποτελέσματα. Δεν ειμαι τρελλα αισιοδοξη... θα δουμε.

Gianna Λόγω της δουλειας μου -ειμαι αισθητικός- θα πρέπει να σου πω ότι με όλα αυτά τα μηχανήματα δύσκολα θα μπορέσεις να αποτρεψεις τον εγκλωβισμό των τριχών. Αρχικά θα σου πρότεινα να κανεις κερί αντι για μηχανημα. Οπως και να έχει όμως για αν βοηθηθείς λίγο περισσότερο θα πας να πάρεις ενα προιον που λέγετε ΕΥΑ ΒIKINI υπάρχει και στα Φαρμακεια και στον Μασουτη. Μετα την αποτρίχωση θα το απλώνεις στα σημεία που υπάρχει το προβλημα για λίγες μέρες καθε μέρα. Μετά από λίγες μέρες όταν αρχίσουν να ξανατσιμπάνε οι τρίχες για να βγουνε θα τρίβεσαι σε αυτά τα σημεια καθε φορα που κανεις μπανιο με καποιο σκληρο σφουγγαρι ή λουφα. Οχι να γδαρθεις αλλά να τα κανεις ένα καθημερινό πήλιγκ. Αυτά ελπίζω να σε βοηθήσουν.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Gianna μου τι κανείς? να σας ζήσει το μωράκι!Γερο και τυχερό!

Μιλήσες με τον γιατρο σου? κανε λιγάκι υπομονη και πολυ σύντομα θα μοιάζουν όλα ένα καλο ονειρο. Στο εύχομαι πραγματικά, μονο χαρές να έχετε απο εδω και στο εξής!

Τώρα, όσο για το άλλο, έκανα και εγω silk αλλα μιλάμε τρομερή αποτυχία, εκτός ότι έβγαζα κι εγω σπυρακια μετα είχα και φαγουρα στα πόδια με αποτέλεσμα το βραδυ που κοιμομουν έκανα σημάδια απο το ξησιμο! Φρίκη! το έκοψα και ξαναγύρισα στο ξυραφι. Εγω βάζω πάντα πολυ ενυδατική και φεύγουν τα σημάδια.

Nena καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου! Μακάρι να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα! Στο εύχομαι ολόψυχα!!!!

Gianna μου τι κανείς? να σας ζήσει το μωράκι!Γερο και τυχερό!

Μιλήσες με τον γιατρο σου? κανε λιγάκι υπομονη και πολυ σύντομα θα μοιάζουν όλα ένα καλο ονειρο. Στο εύχομαι πραγματικά, μονο χαρές να έχετε απο εδω και στο εξής!

Τώρα, όσο για το άλλο, έκανα και εγω silk αλλα μιλάμε τρομερή αποτυχία, εκτός ότι έβγαζα κι εγω σπυρακια μετα είχα και φαγουρα στα πόδια με αποτέλεσμα το βραδυ που κοιμομουν έκανα σημάδια απο το ξησιμο! Φρίκη! το έκοψα και ξαναγύρισα στο ξυραφι. Εγω βάζω πάντα πολυ ενυδατική και φεύγουν τα σημάδια.

Nena καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου! Μακάρι να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα! Στο εύχομαι ολόψυχα!!!!

καλημερουδια γλυκια λιονταρινα!!!!!

2kMip2.png

Κοριτσοπουλακια μου τι κανετε?

sindya καλως ορισες στην παρεα μας. ελπιζω να σου φερουμε γουρι και να εχεις συντομα ευχαριστα για ανακοινωση. λειπει και η γουρλου της παρεας η κοκι....

Αληθεια κανενα νεο απο το κοκακι δεν εχουμε ε?

εγω αδιαθετησα την Κυριακη. η δευτερη περιοδος ειναι αυτη. υπο αλλες συνθηκες τωρα θα ετοιμαζα βαλιτσες αλλα δυστηχως ακομα η βαλιτσα παραμενει στην ντουλαπα. τον αλλο μηνα ομως θα πω αντιο στα διαφραγματα ο κοσμος να χαλασει. σε λιγο θα παρω και τον γιατρο μου τηλεφωνο να τον ενημερωσω οτι αδιαθετησα για να μου πει και συγκεκριμενες πληροφοριες που θελω.....οπως που θα κανω την επεμβαση ποσο θα κοστισει κλπ. θα σας ενημερωσω αργοτερα επι του θεματος.

την κυριακη εγινα επισημα θεια.......γεννησε η νυφη μου την ζουζουνιτσα μας. ειναι και οι δυο πολυ καλα. λογο δουλειας και οικονομικων δεν μπορεσα να ανεβω και κοντεβω να τρελαθω που εχει ερθει στον κοσμο η ανηψια μου και εγω δεν ειμαι εκει να την γνωρισω. αααααααχχχχχχχχχ αυτα ειναι τα ασχημα οταν ζεις στην επαρχια και ας εισαι και σε τετοιο νησι που ειμαι εγω.

οπως καταλαβαινετε πεφτει πολυ υπομονη αυτες τις μερες και μαζευω μαζευω τοσο που φοβαμαι μην ξεσπασω σε κανεναν που δεν φταιει.

και κατι ασχετο τωρα.....

κανω αποτριχωση με το σιλκεπιλ. ομως μου γυρνανε οι τριχες μεσα στο δερμα με αποτελεσμα να δημιουργειται σπυρακι. στην αρχη επιανα και τα εσκαγα και οπου το ειχα κανει τωρα εχει μεινει σημαδι........μαλλον πολλα σημαδια και ειναι πολυ αντιαισθητικο. αντιμετωπιζει καμια σας τετοιο θεμα? εχετε μηπως ακουσει τι θα μπορουσα να κανω για να φυγουν τα παλιο σημαδια?

γιαννα μου αγαπημενη σε καταλαβαινω...καποτε κι εγω ειχα ενα τετοιο περιστατικο με γυρισμενη τριχα απο μηχανη κι εγω...οποτε παρατα τις μηχανες γιατι μονο προβληματα δημιουργουν....φαντασου οτι ειχε γυρισει τοοοοοοοοσο πολυ-την αμελησα βεβαια κι εγω- οπου στο τελος αναγκαστηκα και εκανα μικροεπεμβασουλα με τοπικη αναισθησια γιατι ειχε δημιουργηθει ολοκληρη τριχια μεσα....απο εκει και μερα απευθυνθηκα σε λειζερ που με εσωσε αλλα ειναι λιγο ακριβο...ομως το αποτελεσμα ειναι μονιμο και ξενοιαζεις....αυτα ειχα κι εγω να σου πω απο την εμπειρια μου!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...