Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κουκλες μου, τι κανετε? Χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες και με το καλο να γιορτασουμε κι εμεις αυτη τη μερα του χρονου.

Ντινα ειδες που ολα πανε απο το καλο στο καλυτερο? κι ετσι θα συνεχισουν να πηγαινουν, να εισαι σιγουρη γι'αυτο. το βιντεακι πολυ ωραιο και συγκινητικο.

Ο καιρος εχει τρελαθει λιγο.....να εχω την θαλασσα διπλα μου και να μην μπορω να την χαρω.....ολο συννεφια ηταν σημερα. που θα παει θα στρωσει κι αυτος......

Περασε αλλο ενα σαββατοκυριακο ετσι.....και αυριο παλι Δευτερα και παλι δουλεια......επικρατει ενα χαος στο γραφειο. δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω.....με βλεπω να δουλευω και κανενα σκ μηπωσ μαζεψω λιγο τα αμαζευτα. κι ετσι θα παει η κατασταση μεχρι τελος Ιουνιου........γενικοτερα εχουμε μια ζωη μεσα στο αγχος ρε φουστη μου.....και για κατουρημα να παμε αγχοσ εχουμε......που θα παει αυτη η κατασταση?

εχω αρχισει να απελπιζομαι.........

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλησπερα κουκλες μου, τι κανετε? Χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες και με το καλο να γιορτασουμε κι εμεις αυτη τη μερα του χρονου.

Ντινα ειδες που ολα πανε απο το καλο στο καλυτερο? κι ετσι θα συνεχισουν να πηγαινουν, να εισαι σιγουρη γι'αυτο. το βιντεακι πολυ ωραιο και συγκινητικο.

Ο καιρος εχει τρελαθει λιγο.....να εχω την θαλασσα διπλα μου και να μην μπορω να την χαρω.....ολο συννεφια ηταν σημερα. που θα παει θα στρωσει κι αυτος......

Περασε αλλο ενα σαββατοκυριακο ετσι.....και αυριο παλι Δευτερα και παλι δουλεια......επικρατει ενα χαος στο γραφειο. δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω.....με βλεπω να δουλευω και κανενα σκ μηπωσ μαζεψω λιγο τα αμαζευτα. κι ετσι θα παει η κατασταση μεχρι τελος Ιουνιου........γενικοτερα εχουμε μια ζωη μεσα στο αγχος ρε φουστη μου.....και για κατουρημα να παμε αγχοσ εχουμε......που θα παει αυτη η κατασταση?

εχω αρχισει να απελπιζομαι.........

μην απελπιζεσαι φιλενάδα μου!!!θα έρθουν και καλύτερες μέρες!!!κάθε είδους!!! Του χρόνου θα είμαστε με τα μωρά μας αγκαλιά και δεν θα μας νοιάζει αν βρέχει αν χιονίζει αν έχει ήλιο γιατί στη καρδιά και στην αγκαλιά μας θα έχουμε τους δικούς μας ήλιους!!!!

2kMip2.png

Κορίτσια μου τι κάνετε?

Εγώ πολύ δουλειά, υποχρεώσεις και... final 4!!! Δε το συζητώ.. Ολυμπιακος ως το κόκκαλο! Και η σημερινή νύχτα αξέχαστη! Γύρισα πίσω πολλά χρόνια, όταν ήμουν ενεργός φίλαθλος που ζούσε την αγωνία της ομάδας. Ξαναεγινα 20!

Στα δικά μας τώρα..

Ath...... πήρα μεγάλη χαρά!!! Αν στο δεύτερο σας είπε ο ενδοκρινολόγος ότι γίνεται και φυσιολογική σύλληψη, φαντάσου τώρα! Μπράβο ρε κορίτσι! Μπράβο! Μην χάνεις την αισιοδοξία σου! Φαντάζομαι ότι προσπαθείτε κανονικά, ε? Αντε βουρ!!!!!

Γιάννα μου υπομονή! Και μην αγχώνεσαι για την δουλειά! - Το λέω εγώ αυτό που μόνο που δεν κοιμόμουν στο γραφείο από το άγχος. Άσε που τώρα μου λείπει αυτή η ένταση! Αχ πάω για Δαφνί! Στανταράκι!

Aggelmike εγώ την ωορρηξία την έχω δει δυο φορές με υπέρηχο. Σε κύκλο 26 ημερών κάνω ωορρηξία την 13 με 14. Σε κάθε γυναίκα είναι διαφορετικά. Πάντως εγώ θέλω του χρόνου να έχω το ζουζούνι μου και έξω ας έχει παγετό! Θα κουκουλωθώ με το μωρό μου στο πάπλωμα!!!!

Κορίτσια μου, όνειρα γλυκά και καλό ξημέρωμα!!! Σας φιλώ... ερυθρόλευκα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!!

Τι κάνετε κορίτσια?

Γιαννα μου τι κανείς ? πως ειναι το όμορφο νησί σου? κανά μπαλάκι έκανες?

καλησπερα, ειμαι πολυ καλα, εσυ πως εισαι?

σημερα απο το πρωι ο καιρος εχει τρελαθει. ξεκινησε με λιακαδα αλλα με αρκετο κρυο, στην πορεια γλυκανε λιγακι και ξαφνικα τυφωνασ κατρινα....μαυρισε ο ουρανος και εβαλε τρελο αερα. ξεκινησε η βροχουλα για κανενα τεταρτο και απο τοτε και μετα το εχει παει με συννεφια.

ενα μπανιο εχω κανει μονο και ηταν τοσο παγωμενη η θαλασσα που το σκεφτομαι να ξανα παω....βεβαια πηγα και τελος απριλη οποτε λογικο ηταν να ειναι τοσο παγωμενη. και εδω η θαλασα ειναι ανοιχτη....πελαγος.....βαθυα νερα. (εννοω οτι δεν εχει κολπους με ρηχα νερα.)

παρολα αυτα ομως εχουμε το ωραιοτερο νησι του κοσμου και οπως κι αν ειναι με συννεφια ή ηλιο ειναι παντα φανταστικο....... :D

καλε που ειναι οι υπολοιπες......????????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ρε κοριτσια μου ,εχω ενα θεμα ...

μου ηρθε περιοδος την τριτη, με καφε αιμα μετα κοκκινο ...μετα καφε παλι ...και τωρα παω γιατι ειχα πονουσ ακομα .,,,και ειδα παλι κατακοκκινο αιμα και λιγα...κομματια (σας αηδιασα αλλα καταλαβατε τι εννοω κομματια.) υποτιθεται πωσ ειμαι στην 4 μερα περιοδου και βγαζω ετσι κομματια??

τρομαζω ...σκεφτομαι "κακα" πραγματα και αγχωνομαι -τρελλενομαι ...

λετε να ειναι απ τισ αλλαγεσ του καιρου ??

πειτε μου κατι ,αλα μην με τρομαξετε πολυ πλιζ .:cry:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Γιαννα μου όντως μένεις στο ωραιότερο νησί! όσο γιατί νερο, ειναι όντως κρύο! Και στην Αθήνα παλιο καιρο έχει, όλη μέρα βρέχει!

Τα υπόλοιπα κοριτσακια έχω καιρο να τα ακούσω!

Ath τα κομμάτια που βλέπεις ειναι το ενδομητριο. Δηλαδή το εσωτερικό της μήτρας που μεγαλώνει στα πρωτα μισά του κύκλου και αν έχει γίνει γονιμοποίηση εκεί εγκαθίσταται το εμβρυα. Αλλιώς αποβάλλεται με την περιοδο. Οπότε λογικά δεν πρέπει να ειναι κάτι ανησυχητικό. Κι εγω δεν έχω κάθε μήνα την ίδια ποσότητα. πέρσι είχα ένα ωχρο αιματωμα (κάπως έτσι λέγεται αλλα δεν ειναι τίποτα το σοβαρό) και αποβλήθηκε με την περιοδο οπότε ήταν λίγο πιο βαριά. Αν ανησυχείς πάντως γιατι δε ρωτάς τον γιατρο σου?

Βρε μήπως είχες καμία βίοχημικη?

ρε κοριτσια μου ,εχω ενα θεμα ...

μου ηρθε περιοδος την τριτη, με καφε αιμα μετα κοκκινο ...μετα καφε παλι ...και τωρα παω γιατι ειχα πονουσ ακομα .,,,και ειδα παλι κατακοκκινο αιμα και λιγα...κομματια (σας αηδιασα αλλα καταλαβατε τι εννοω κομματια.) υποτιθεται πωσ ειμαι στην 4 μερα περιοδου και βγαζω ετσι κομματια??

τρομαζω ...σκεφτομαι "κακα" πραγματα και αγχωνομαι -τρελλενομαι ...

λετε να ειναι απ τισ αλλαγεσ του καιρου ??

πειτε μου κατι ,αλα μην με τρομαξετε πολυ πλιζ .:cry:

Ντινακη καλημερα,

μην τρελενεσαι βρε χαζο. αυτο που περιγραφεις μπορει να ειναι απο ενα απλο κρυωμα (π.χ. αν κανεις μπανια στη θαλασσα) ή απο το ενδομητριο (οπως ακριβως εξηγησε η λιονταρινα). η βιοχημικη δεν εχει αυτα τα συμπτωματα και δεν θα ειχε καν περιοδο σε περιπτωση βιοχημικης. ειχε γνωστη μου περασει μια βιοχημικη και δεν ειχε περιοδο. ετσι και το καταλαβε. εκανε χοριακη και το εξακριβωσε γιατι τα τεστ βγαιναν αρνητικα. κι εγω εχω καποιες φορες αυτα τα "κομματια" και καποιες αλλες οχι. μην ανυσηχεις αδικα δεν νομιζω να ειναι κατι ασχημο. το αποκλειω δηλαδη. γιατι ομως δεν κανεις ενα τηλεφωνο στον γυναικολογο σου? αυτος θα σε κατατοπισει καλυτερα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα σε ολες ..

αφου ρε κοριτσια μου εχω πει οτι δεν μπορουμε να πιασουμε ετσι μπεμπε ...τι βιοχημικεσ μοου λετε...

αφου ειπαμε ..δεν ....πολυ λιγα σπερματα...!:confused:

εγω λεω οτι βγαζω κομματια ...αλλα τα εβγαλα ...την τεταρτη μερα.στην αρχη το αιμα ηταν καφε ..μετα εγινε κοκκινο .μετα παλι καφε ....και μετα αντι να τελειωνει ..ασ πουμε ..που εχουμε καφε ..ξαναεβγαλα εντονο κοκκινο οπωσ πρωτη μερα με κομματια ..δεν ειπα οτι δεν ξερω τι εινα τα κομματια ..απλα τα εβγαλα ....αργαααααααα...

αυτο με κανει να ανησυχω ....στο γιατρο πρπειε να παω ουτωσ η αλλωσ μετα την περιοδο ...εχω συνεννοηθει ηδη ...για αλλουσ λογουσ ..

καλημερα σε ολες ..

αφου ρε κοριτσια μου εχω πει οτι δεν μπορουμε να πιασουμε ετσι μπεμπε ...τι βιοχημικεσ μοου λετε...

αφου ειπαμε ..δεν ....πολυ λιγα σπερματα...!:confused:

εγω λεω οτι βγαζω κομματια ...αλλα τα εβγαλα ...την τεταρτη μερα.στην αρχη το αιμα ηταν καφε ..μετα εγινε κοκκινο .μετα παλι καφε ....και μετα αντι να τελειωνει ..ασ πουμε ..που εχουμε καφε ..ξαναεβγαλα εντονο κοκκινο οπωσ πρωτη μερα με κομματια ..δεν ειπα οτι δεν ξερω τι εινα τα κομματια ..απλα τα εβγαλα ....αργαααααααα...

αυτο με κανει να ανησυχω ....στο γιατρο πρπειε να παω ουτωσ η αλλωσ μετα την περιοδο ...εχω συνεννοηθει ηδη ...για αλλουσ λογουσ ..

Γεια σας κορίτσια. Κι εγώ είμαι νέα στην παρέα σας. Επιθυμώ και εγώ να μείνω έγκυος, αλλά εδώ και ένα χρόνο τίποτα!:cry:

Καλημέρα καλημέρα!!!

Τι κάνετε κορίτσια?

Γιαννα μου τι κανείς ? πως ειναι το όμορφο νησί σου? κανά μπαλάκι έκανες?

τι ειναι το ..μπαλακι ?? μπανακι σιγουρα θα εννοουσες ε???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...