Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

κοριτσια μου κοριτσια μου .,....αισιως φτασαμε ...τα 28 εκατομυριααααααααααααααααααααααα....

ποια ευρω και μ@@κιες ...δεν με νοιαζουν!!!!

απο εκει που ειχαμε στο πρωτο ...συνολο σπρεματ. 650.000 ΜΟΝΟΟΟΟ

φτασαμε μεσα σε 3 μηνες τα 28 εκατομυριααααααααα

απο βιοσημοτητα κινητικοτητα ..ειχαμε 0 % στο δευτερο ...20% και τωρα...35 %

πιστευω ανεβαινουμε πολυ καλα ..!!!!

και τελευταια ,,αν και εινια λιγο παλι για φυσιολ. συλληψη ..αλλα παντα ελπιζουμε ,,,

στν εκσπερματιση ...στο πρωτο ..1,000 μονο ...στο δευτερο ...1.5 εκατομριο και στο τριτο ...3.5 εκατομυρια ,,,

κατι εινια κι αυτο .ε?????

αυτα τα νεα μας !! και επισησ λεει απο κατω ..οτι εχει .."αφθονοι σπερμοκυσεις" ππου σημαινει ...οτι ο οργανισμοσ ειναι διατεθημενοσ να βγαλει πολυ περισσοτερα ,να γεννησει, να παραγει δηλαδη ...

(αυτο μου ειπε ο μικροβιολογοσ ...)

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :P:p:p:p

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξεχασα να πω ...χωρισ καμια αγωγη ....με τσιγαρο φουλ...κλπ....

χωρισ χαπια -βιταμινες...

πωπωπωπωπω τι χαρά είναι αυτή!!!χαμογελασε το χειλάκι μου βρε παιδί μου!!!!!μπράβο ρε κορίτσι...είδες που όλα ειναι δυνατόν να γίνουν?δε χρειάζεται να πτοούμαστε μόνο....!!!ο Θεός είναι μεγάλος και δε μας αφήνει στα δύσκολα!!!!!!!

ξέρεις τώρα,ε????βουρ στον πατσαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

ρε κοριτσια ...εχω πεθανει στο γελιο ..αλαλ δεν μπορω!!

διαβαζα διαφορα περι σπερματοσ και πηγα σε μια σελιδα και διαβασα αυτο ...

εχω λιωσει .....:P:p;):tongue:

χααχχααχαχαχαχαχ

" Ορχιδόμετρο Prader

Ειδικό όργανο για την μέτρηση του όγκου των όρχεων"

οκ ..δεν λεω ..ειναι επιστημονες αυτοι που τα γραφουν αλλα μου ηρθε καπως!!!

http://www.pkarkalousos.gr/Web_Lessons/Lessons/Biological_Fluids/Biological_Fluids_Present_Theory/Check_Male_System_Karkalousos.pdf

ρε κοριτσια ...εχω πεθανει στο γελιο ..αλαλ δεν μπορω!!

διαβαζα διαφορα περι σπερματοσ και πηγα σε μια σελιδα και διαβασα αυτο ...

εχω λιωσει .....:P:p;):tongue:

χααχχααχαχαχαχαχ

" Ορχιδόμετρο Prader

Ειδικό όργανο για την μέτρηση του όγκου των όρχεων"

οκ ..δεν λεω ..ειναι επιστημονες αυτοι που τα γραφουν αλλα μου ηρθε καπως!!!

http://www.pkarkalousos.gr/Web_Lessons/Lessons/Biological_Fluids/Biological_Fluids_Present_Theory/Check_Male_System_Karkalousos.pdf

τρεληηηηηηηηηηη!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

τρεληηηηηηηηηηη!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

ρε συ ? το διαβασεσ??? τι γελιο ρε γ@@μωτο ....:-P:razz::-P

ρε συ ? το διαβασεσ??? τι γελιο ρε γ@@μωτο ....:-P:razz::-P

φιλεναδα να σου πω ενα περιστατικο????ζευγαρι φιλικο μου που ταλαιπωρηθηκε αρκετα μεχρι να κανουν τον παρουλη τους ..τους ειχαν βγαλει πως ο αντρας της εχει αδυναμο σπερμα και ο οποιος δεν καπνιζει....κι ομως χωρις θεραπεια μολις αποβαλλανε το αγχος τους αμεσως ηρθε και ο γιος.....οποτε ειδες που ολα γινονται?????ειδες που τα θαυματα δεν υπαρχουν μονο στα παραμυθια????

2kMip2.png

ρε κοριτσια αυτο το τικερακι για την ωορρηξια λεει βλακειες....μου λεει οτι εχω ωορρηξια σημεα αλλα εγω την ενοωσα κανονικοτατα προχθες.....αααααααααα.....χαζο...

σου λεει καπου να βαλεισ τισ ημερεσ πριν την ωορηξια απ την περιοδο ...εκει λοιπον .ισωσ χρειαζεται διορθωση ..δλδ ..οχι 14 μερεσ ..αλλα 15 ...για κοιτα το ...;)

σου λεει καπου να βαλεισ τισ ημερεσ πριν την ωορηξια απ την περιοδο ...εκει λοιπον .ισωσ χρειαζεται διορθωση ..δλδ ..οχι 14 μερεσ ..αλλα 15 ...για κοιτα το ...;)

και τι σημαινει αυτο με τις 14 η τις 15 μερες????

2kMip2.png

Διαφημίσεις

και τι σημαινει αυτο με τις 14 η τις 15 μερες????

αν εχεισ περιοδο καθε 30 μερεσ πχ ...γονιμεσ εχεισ οχι στη μεση ...αλαλ 14 μερεσ πριν την περιοδο ...δλδ στισ 16 του μηνοσ ...

αυτο το ..14 αρι ...μερικεσ φορεσ ειναι και 15 μερεσ ...αυτο παιζει λοιπον ...μια-δυο μερεσ ...πανω κατω ..

γι αυτο θα πρεπιε να μετρηθεισ σε γυναικολογο συστηματικα καθε μηνα ..ναμαθεισ ακριβωσ ποτε εχεισ ωορηξια και απο κει περα υπολογιζεισ ...ποσεσ μερεσ μετα εχεισ περιοδο ....

καταλαβεσ τπ τ??

δλδ ..σε νε ακυκλο 28ημερων ...ειτε αφαιρεσεισ 14 μερεσ ειτε στη μεση του κυκλου ειναι παλι 14 μερεσ ή η 14η μερα του κυκλου ..(συμπιπτουν) ...

σε υπολιπο κυκλο ομωσ....οχι ...αλα και παλι δεν ξερεισ αν εινια οντωσ 14 μερεσ ...η παραπνω ...αυτο πλεον γι ανα πεσεισ ..νταν ..μονο με γυναικολογο ..αλλα και παλι μπορει να αλλαξει ο κυκλοσ ..δεν ειναι κατι στανταρ!

αν εχεισ περιοδο καθε 30 μερεσ πχ ...γονιμεσ εχεισ οχι στη μεση ...αλαλ 14 μερεσ πριν την περιοδο ...δλδ στισ 16 του μηνοσ ...

αυτο το ..14 αρι ...μερικεσ φορεσ ειναι και 15 μερεσ ...αυτο παιζει λοιπον ...μια-δυο μερεσ ...πανω κατω ..

γι αυτο θα πρεπιε να μετρηθεισ σε γυναικολογο συστηματικα καθε μηνα ..ναμαθεισ ακριβωσ ποτε εχεισ ωορηξια και απο κει περα υπολογιζεισ ...ποσεσ μερεσ μετα εχεισ περιοδο ....

καταλαβεσ τπ τ??

δλδ ..σε νε ακυκλο 28ημερων ...ειτε αφαιρεσεισ 14 μερεσ ειτε στη μεση του κυκλου ειναι παλι 14 μερεσ ή η 14η μερα του κυκλου ..(συμπιπτουν) ...

σε υπολιπο κυκλο ομωσ....οχι ...αλα και παλι δεν ξερεισ αν εινια οντωσ 14 μερεσ ...η παραπνω ...αυτο πλεον γι ανα πεσεισ ..νταν ..μονο με γυναικολογο ..αλλα και παλι μπορει να αλλαξει ο κυκλοσ ..δεν ειναι κατι στανταρ!

εχω μετρηθει και υπολογιζονται απο τη 13η - 15η μερα του κυκλου μου!!!!εχω σχετικα σταθερο κυκλο 27-29 ημερων οποτε μου ειναι σχετικα ευκολο να τις υπολογισω....απλα ετσι για την πλακα με το τικερακι...γιατι μου εβγαζε οτι εχω ωορρηξια τη 16η μερα σε κυκλο 29 ημερων...που και παλι αν το υπολογισεις δεν ειναι σωστο...τελος παντων...δεν τρεχει τιποτα...ετσι ρωτησα μηπως και ειχει καποιο κολπακι το τικερακι....σε ευχαριστω πολυ ντινακι μου!!!!

2kMip2.png

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα!

χρονια πολλα στισ μαμαδες μασ ,και στισ μελλουσες μαμαδες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...