Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 4

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

τι κανετε κοριτσακια μου γλυκα ???

εγω παλι εξαφανιστηκα ,γινεται ο χαμος στη δουλεια μου ,η μ ια παραιτηση μετα την αλλη ...

ενα μπαχαλο !

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέω την άλλη εβδομάδα άμα προλάβω να πεταχτώ για κανα μπάνιο! Εχω δουλίτσα αλλά όχι όσο παλιά. Πέρσι τέτοια εποχή δεν θυμόμουν ούτε να φάω - που λέει ο λόγος, γιατι το ντελιβερι στο γραφειο πηγαινοερχόταν - και φωναζα η χαζή, ότι δεν έχω χρόνο για παιδια, όταν με ρώταγαν. Που να το φανταστώ δηλαδή! Τώρα που έχω πολύ χρόνο, δεν γυρνάει ο τροχός! Πυ θα πάει όμως θα γυρίσει και από εδω!

Ο κήπος σου τι κάνει?

καποια στιγμη θα γυρισει,δε μπορεί!!!!;)

καλά είναι ο κηπος,εβαλα και τα ζαρζαβατικά μου και αναμενω τους καρπους!!!!!:D

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

τι κανετε κοριτσακια μου γλυκα ???

εγω παλι εξαφανιστηκα ,γινεται ο χαμος στη δουλεια μου ,η μ ια παραιτηση μετα την αλλη ...

ενα μπαχαλο !

χάθηκες,χάθηκες!!!ούτε νέα σου δεν έχουμε!!!παντού μπάχαλο είναι...

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Μπράβο Σταυρούλα! Σε λίγο θα απολαμβάνεις τον κήπο σου και χαλάλι ο κόπος!

Ath δεν πειράζει που χάθηκες, αρκει που γυρνας! Χαμός στη δουλειά, ε? Υπομονή κοριτσάκι μου! Εσύ σκέφτεσαι να παραιτηθείς?

Πάντως κορίτσια τα εργασιακά τα έχουν κάνει μαντάρα!

Μπράβο Σταυρούλα! Σε λίγο θα απολαμβάνεις τον κήπο σου και χαλάλι ο κόπος!

Ath δεν πειράζει που χάθηκες, αρκει που γυρνας! Χαμός στη δουλειά, ε? Υπομονή κοριτσάκι μου! Εσύ σκέφτεσαι να παραιτηθείς?

Πάντως κορίτσια τα εργασιακά τα έχουν κάνει μαντάρα!

καλημερα....ΟΧΙ !!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥς ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ...

αν με διωξει εινια να λαμβανω ...αρκετα...(για μενα αρκετα φαινονται ...8.500 χιλιαρικα ...)

και για καποιους αλλους ισως και οχι ..

αν δεν αλαλξει τπτ μεχρι να γινει το ..μπαμ !

μου εχουν τσακισει τα νευρα παντως ...

τι παιδια να κανεις ..ουτε σεξ ...

αστα...

Διαφημίσεις

καλημερα....ΟΧΙ !!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥς ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ...

αν με διωξει εινια να λαμβανω ...αρκετα...(για μενα αρκετα φαινονται ...8.500 χιλιαρικα ...)

και για καποιους αλλους ισως και οχι ..

αν δεν αλαλξει τπτ μεχρι να γινει το ..μπαμ !

μου εχουν τσακισει τα νευρα παντως ...

τι παιδια να κανεις ..ουτε σεξ ...

αστα...

Σε νιώθω! Πέρσι τέποια εποχή τα ίδια ζούσα! Με την διαφορά ότι το πρωην αφεντικό μου ήταν μεθύστακας και επεινε από τις 8 το πρωι! Ημουν πάρα μα πάρα πολύ τυχερή που με απέλυσε από τους πρώτους. Τυχερή γιατί όσοι δεν έφυγαν τότε είναι απλήρωτοι από τον Φλεβάρη!!

Όσο για το σεξ.... καν΄το και με νεύρα! Δεν ειναι κακή ιδέα!! Ποπο, παρασύρθηκα και εδω..

Κοριτσια καλημερα!!!!!!!! πηγα και εδω να ευχαριστησω και παλι τη λιονταρινα για τις ευχες της!! και να σας πω οτι θελω να πιστευω οτι θα ειμαι ζωντανο παραδειγμα του τιτλου του θεματος!! ισως θυμαστε το μηνυμα που σας ειχα γραψει πριν λιγες μερες για να σας δωσω κουραγιο!!! σας ειχα πει οτι περιμενω πειροδο για να ξεκινησω την τριτη μου εξωσωματικη!!! ε λοιπον η περιοδος δεν ηρθε ποτε!!! χθες εμαθα οτι ειμαι εγκυος και παρακαλω το Θεό να πανε ολα καλα αυτη τη φορα!!!! ειναι απιστευτο ξεκινησαμε με αζωοσπερμια με μηδεν σπερματοζωαρια και βιοψια ορχεων ενα χρονο πριν, πριν 2 μηνες βγηκανε εκατομμυρια σπερματοζωαρια με 96% και μολις 2% κινητικοτητα και τωρα εμεινα εγκυος φυσιολογικα!!! μην χανεται το κουραγιο και την ελπιδα σας!! ο Θεός ειναι μεγάλος!!!!!!!!!!!!!!!

mary μου πραγματι ο θεος ειναι πολυ μεγαλος και καλοψυχος....ειμαι πολυ χαρουμενη για εσενα και τον αντρα σου και το πλασματακι που θα εχετε σε λιγους μηνες στην αγκαλια σας....ειναι οντως μια εικονα που δινει σε ολες μας κουραγιο και δυναμη και πιστη....και χαιρομαι πολυ που τη μοιραστηκες μαζι μας και σε ευχαριστω πολυ για αυτο....ειναι κατι πολυ προσωπικο κι ομως μας το ειπες...ευχομαι τα καλυτερα γλυκια μου και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη...με ενα πανεμορφο και υγειεστατο μωρο στην αγκαλια σου!!!!και καταληγουμε πως δεν θελει αγχος και εμμονη....σωστα????μονο πιστη και θεληση και προσπαθεια και αγαπη!!!!σε ευχαριστω και παλι!!!!

2kMip2.png

Κοριτσιαααααααααα...........

καλησπερα σας, ειχα μερες να σας επισκεφτω .....τι μου κανετε? εχουμε κανενα ευχαριστο νεο? δεν διαβασα να δω τι εχει γινει οσο καιρο δεν σας παρακολουθουσα. πως περνατε?

εγω ημουν με πυρετο τις τελευταιες μερες, ταλαιπωρηθηκα λιγακι αλλα τωρα ειμαι μια χαρα. Γενικοτερα εχω τρεξιμο παντα τετοια εποχη γιατι ξεκιναει η σεζον και γινεται ενα κομφουζιο. Αλλα τι να κανω ???? Μονο τον σταυρο μου που δεν ειμαι εγεγραμμενη στις λιστες του οαεδ.....χαχαχα.....!!!!

εσεις? ολες καλα?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Aggelmike εγω δεν έχω νεα! Ελπίζω να ειναι καλα! Και να απολαμβάνουν την εγκυμοσυνη τους!

Gianna!!!!!! Που εισαι βρε κοπελια!!!! περαστικά σου εύχομαι !

Πρόσεχε τώρα με τον πυρετό γιατι ο καιρος ειναι περίεργος μην ξανακυλησεις!!! Ποσο ζηλεύω που εισαι σε νησί Κί ας μην έχω έρθω ποτέ Σαντορίνη!!! Εδω καλα! Τα ίδια! Εσυ? ποτε θα έρθεις προς ρεα μεριά?

Διαφημίσεις

καλημερα κορίτσια μου τι κάνετε??? δεν σασ ξέχασα μπαίνω και διαβάζω τα νέα σας!! όλα πάνε μια χαρά έκανα τισ αιματολογικέσ εξετάσεις είναι πολυ καλές και τη τρίτη έχω ραντεβού με το γιατρό για να τισ δούμε!!! η εγκυμοσυνη πάει καλά έχω πονάκια στη κοιλιά αρκετά, αλλά ο γιατροσ μου ότι είναι φυσιολογικά. εσείσ τι κάνετε έχουμε κάνενα χαρμόσυνο νέο ???

καλημερα κορίτσια μου τι κάνετε??? δεν σασ ξέχασα μπαίνω και διαβάζω τα νέα σας!! όλα πάνε μια χαρά έκανα τισ αιματολογικέσ εξετάσεις είναι πολυ καλές και τη τρίτη έχω ραντεβού με το γιατρό για να τισ δούμε!!! η εγκυμοσυνη πάει καλά έχω πονάκια στη κοιλιά αρκετά, αλλά ο γιατροσ μου ότι είναι φυσιολογικά. εσείσ τι κάνετε έχουμε κάνενα χαρμόσυνο νέο ???

Κοριτσακι μου καλημερα...χαιρομαι πολυ που παει καλα η εγκυμοσυνη σου και ετσι καλα να συνεχιστει....τα πονακια αυτα που νιωθεις ειναι γλυκα οταν σκεφτεσαι πως προερχονται απο το μωρακι σας οποτε να τα απολαμβανεις....εμεις καλα ειμαστε....σχεδιαζουμε τις διακοπες μας και καπου στο πισω μερος του μυαλου μας ειναι και το ονειρο μας!!!!σε φιλω πολυ και να προσεχεις!!!!εισαστε δυο πια!!!!!μακια πολλα!!!!:D

2kMip2.png

Aggelmike εγω δεν έχω νεα! Ελπίζω να ειναι καλα! Και να απολαμβάνουν την εγκυμοσυνη τους!

Gianna!!!!!! Που εισαι βρε κοπελια!!!! περαστικά σου εύχομαι !

Πρόσεχε τώρα με τον πυρετό γιατι ο καιρος ειναι περίεργος μην ξανακυλησεις!!! Ποσο ζηλεύω που εισαι σε νησί Κί ας μην έχω έρθω ποτέ Σαντορίνη!!! Εδω καλα! Τα ίδια! Εσυ? ποτε θα έρθεις προς ρεα μεριά?

Ναι το νησι μας ειναι αλλο πραγμα........εκανα και το πρωτο μου μπανιο πριν 2 εβδομαδες περιπου, αλλα η θαλασσα ηταν.....απαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπα μπουυυυυυυυυυυυυυζι....κρυσταλλο.

προς Ρεα το βλεπω να ερχομαι απο τον αλλο μηνα...

υπομονη μεχρι τοτε

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα σε ολες τις κουκλες!!!

τι κανετε??

επιτελους σαββατο ...οχι οτι κουραστικα στη δουλεια ...παω και καθομαι ..δεν εχω ..δεν ερχονται ..νεα θεματα και καθομαι ..

παιζω φεισμπουκ και ενα παιχνιδι το ικαριαμ οποια το ξερει ...αλλα βαριεμαι ..να βαριεμαι να μπαινω στο ιντερνετ πια?!!! αν ειναι δυνατον ..!κι ομως...

δεν θελω να τουσ βλεπω ..οχι οτι πηζω .αυτο θελω να πω ..

λοιπον..πειτε μου τε ...νεα καλα !!!

τι παιζει ?? κανα πολυ καλο νεο ???

εμεις ...καναμε και τριτο σπερμα ...θα το παρουμε αν οχι σημερα...τι δευτερα...

αηντε να δουμε!!! παντω ενασ ενδοκρινολογοσ μας ειπε...(πηγε ο δικο σμου για κατι ασχετο και πιασανε την κουβεντα και γι αυτο ...)οτι με το δεευτερο σπερμοδιαγραμμα ...πιανεισ και παιδι ...(εννοω χωρισ εξωσωμ.)

ναι μεν λιγα...αλλα παιζει να πιασεισ φυσιολογικα ...

εγω αγωνιω για το τριτο τι θα εδειξε ..

πολυ αγωνια ..!

αν μας το δωσει αυτοσ ο βλακασ ο μικροβιολογοσ σημερα ...(ο βλακασ που σασ ελεγα τισ αλλεσ φορεσ...)

εγω την αγωνια!!!!να δω τι γινεται ...

π[ιστευω το τριτο που καναμε θα δειξει πια μια εικονα για το τι πρεπιε να ακολουθησουμε ,.

ο θεος ειναι μεγαλος .!!! αυτα....

περιμενω νεα σας!

φιλια

καλημερα σε ολες τις κουκλες!!!

τι κανετε??

επιτελους σαββατο ...οχι οτι κουραστικα στη δουλεια ...παω και καθομαι ..δεν εχω ..δεν ερχονται ..νεα θεματα και καθομαι ..

παιζω φεισμπουκ και ενα παιχνιδι το ικαριαμ οποια το ξερει ...αλλα βαριεμαι ..να βαριεμαι να μπαινω στο ιντερνετ πια?!!! αν ειναι δυνατον ..!κι ομως...

δεν θελω να τουσ βλεπω ..οχι οτι πηζω .αυτο θελω να πω ..

λοιπον..πειτε μου τε ...νεα καλα !!!

τι παιζει ?? κανα πολυ καλο νεο ???

εμεις ...καναμε και τριτο σπερμα ...θα το παρουμε αν οχι σημερα...τι δευτερα...

αηντε να δουμε!!! παντω ενασ ενδοκρινολογοσ μας ειπε...(πηγε ο δικο σμου για κατι ασχετο και πιασανε την κουβεντα και γι αυτο ...)οτι με το δεευτερο σπερμοδιαγραμμα ...πιανεισ και παιδι ...(εννοω χωρισ εξωσωμ.)

ναι μεν λιγα...αλλα παιζει να πιασεισ φυσιολογικα ...

εγω αγωνιω για το τριτο τι θα εδειξε ..

πολυ αγωνια ..!

αν μας το δωσει αυτοσ ο βλακασ ο μικροβιολογοσ σημερα ...(ο βλακασ που σασ ελεγα τισ αλλεσ φορεσ...)

εγω την αγωνια!!!!να δω τι γινεται ...

π[ιστευω το τριτο που καναμε θα δειξει πια μια εικονα για το τι πρεπιε να ακολουθησουμε ,.

ο θεος ειναι μεγαλος .!!! αυτα....

περιμενω νεα σας!

φιλια

εγώ θέλω να πιστεύω ότι τα νέα σας από το σπερμοδ.θα είναι ακόμη καλύτερα!!!θα περιμένουμε τις εξελίξεις...

κατά τ'άλλα από μένα όπως τα ξέρεις...άλλος ένας μήνας τπτ!φιλιά πολλά!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...