Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

εννοειται πως ειμαι ευδιαθετη....γιατι να α ετμην ειμαι αλλωστε?????χαχαχχα....παντσι ειμαι...χαμογελαστη και χαρουμενη!!!!!κι εγω τωρα καθομαι στο μπλακονακι μου και απολαμβανω εναν παγωμενο εσπρεσσο και σκεφτομαι και αναλογιζομαι....να παω να μην παω γυμναστηριο????Χαχαχαχαχα.....βαριεμαι φριχτα αλλα νομιζω πως πρεπει να παω αλλιως τσαμπα πληρωνω!!!!χααχαχα...:P

εχω κανει τα τρελα λαθη στις λεξεις μου απο τη βιασυνη μου να σου γραψω....χαχαχαχα....πολυ πλακα..ελπιζω να καταλαβαινεις τι σου γραφω!!!!χιιχιχιχ:tongue:

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω κανει τα τρελα λαθη στις λεξεις μου απο τη βιασυνη μου να σου γραψω....χαχαχαχα....πολυ πλακα..ελπιζω να καταλαβαινεις τι σου γραφω!!!!χιιχιχιχ:tongue:

Τα κατάλαβα όλα!!!!

Γυμναστήριο να πας! Μια απόφαση είναι! Εγώ είμαι στο γραφείο αλλά δεν εχω καθόλου - μα καθόλου - όρεξη για δουλειά! Ψάχνω ξενοδοχεία για διακοπές! Ωραία είμαι και εγώ!

Πάντα έτσι να είσαι.. γελαστή και χαρούμενη! Και εμείς που γκρινιάζουμε τι καταλάβαμε? Τίποτα.. τίποτα.. τίποτα! Θα ακολουθήσω λοιπόν τον ρυθμό σου!

Τα κατάλαβα όλα!!!!

Γυμναστήριο να πας! Μια απόφαση είναι! Εγώ είμαι στο γραφείο αλλά δεν εχω καθόλου - μα καθόλου - όρεξη για δουλειά! Ψάχνω ξενοδοχεία για διακοπές! Ωραία είμαι και εγώ!

Πάντα έτσι να είσαι.. γελαστή και χαρούμενη! Και εμείς που γκρινιάζουμε τι καταλάβαμε? Τίποτα.. τίποτα.. τίποτα! Θα ακολουθήσω λοιπόν τον ρυθμό σου!

ξερεις τι λεει η κολλητη και κουμπαρα μου?????μα πως γινεται να χανεται ο κοσμος και εσυ να εισαι τοσο ρομαντικη και αισιοδοξη?????οποτε καλα θα κανεις γιατι μονο σε καλο βγαινει αν εχεις καλη διαθεση....πιστεψε με κουκλα μου....παντα μα παντα μου ερχονται ολα καλα...και ας γκρινιαζω που και που...ετσι για αλλαγη...οσον αφορα το γυμναστηριο....αποφασισα πως θα παω αυριο τελικα γιατι ακομα δεν εχω χωνψει....ααχαχαχαχαχα....και κλεινει σε μια ωρα το ατιμο...χιχιχι.τη γλιτωσα παλι....θα παω αυριο πρωι να το ευχαριστηθω κιολας!!!!:-P

2kMip2.png

ξερεις τι λεει η κολλητη και κουμπαρα μου?????μα πως γινεται να χανεται ο κοσμος και εσυ να εισαι τοσο ρομαντικη και αισιοδοξη?????οποτε καλα θα κανεις γιατι μονο σε καλο βγαινει αν εχεις καλη διαθεση....πιστεψε με κουκλα μου....παντα μα παντα μου ερχονται ολα καλα...και ας γκρινιαζω που και που...ετσι για αλλαγη...οσον αφορα το γυμναστηριο....αποφασισα πως θα παω αυριο τελικα γιατι ακομα δεν εχω χωνψει....ααχαχαχαχαχα....και κλεινει σε μια ωρα το ατιμο...χιχιχι.τη γλιτωσα παλι....θα παω αυριο πρωι να το ευχαριστηθω κιολας!!!!:-P

Εγώ γενικά ειμαι πολύ γκρινιάρα - το παραδέχομαι! Αλλά ειμαι αισιοδοξη συνήθως! Που και που με πιάνει καμια κρίση θλίψης αλλά προσπαθώ με νύχια και με δόντια να την πολεμάω!!

Γυμναστηριάκι δηλαδή γιοκ για σήμερα! Δεν πειράζει, απόλαυσε ενα δροσερό βραδάκι! Και εγώ σχολάω σε λίγο, οπότε θα ψήσω τον σύζυγο να βολτάρουμε!

Καλέ, γιατί κλείνει το γυμναστήριο σε μία ώρα? Αυτά συνήθως κλείνουν αργά. Αυτό που πήγαινα εγώ κλείνει 12.

Εγώ γενικά ειμαι πολύ γκρινιάρα - το παραδέχομαι! Αλλά ειμαι αισιοδοξη συνήθως! Που και που με πιάνει καμια κρίση θλίψης αλλά προσπαθώ με νύχια και με δόντια να την πολεμάω!!

Γυμναστηριάκι δηλαδή γιοκ για σήμερα! Δεν πειράζει, απόλαυσε ενα δροσερό βραδάκι! Και εγώ σχολάω σε λίγο, οπότε θα ψήσω τον σύζυγο να βολτάρουμε!

Καλέ, γιατί κλείνει το γυμναστήριο σε μία ώρα? Αυτά συνήθως κλείνουν αργά. Αυτό που πήγαινα εγώ κλείνει 12.

αυτο κλεινει στις 20.00...ειναι ανοιχτο απο τις 08.00 το προι γιατι ειναι μονο για γυναικες...κυκλικη γυμναστικη αν εχεις υπ'οψιν σου!!!!!καλα θα κανεις να πας βολτουλα...ειναι ομορφη η βραδυα.....φιλακια πολλααααααα!!!!!!!!!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

αυτο κλεινει στις 20.00...ειναι ανοιχτο απο τις 08.00 το προι γιατι ειναι μονο για γυναικες...κυκλικη γυμναστικη αν εχεις υπ'οψιν σου!!!!!καλα θα κανεις να πας βολτουλα...ειναι ομορφη η βραδυα.....φιλακια πολλααααααα!!!!!!!!!!!!

Καλό βράδυ και σε σένα!!

Κοριτσια καλημερα!!!!!!!! πηγα και εδω να ευχαριστησω και παλι τη λιονταρινα για τις ευχες της!! και να σας πω οτι θελω να πιστευω οτι θα ειμαι ζωντανο παραδειγμα του τιτλου του θεματος!! ισως θυμαστε το μηνυμα που σας ειχα γραψει πριν λιγες μερες για να σας δωσω κουραγιο!!! σας ειχα πει οτι περιμενω πειροδο για να ξεκινησω την τριτη μου εξωσωματικη!!! ε λοιπον η περιοδος δεν ηρθε ποτε!!! χθες εμαθα οτι ειμαι εγκυος και παρακαλω το Θεό να πανε ολα καλα αυτη τη φορα!!!! ειναι απιστευτο ξεκινησαμε με αζωοσπερμια με μηδεν σπερματοζωαρια και βιοψια ορχεων ενα χρονο πριν, πριν 2 μηνες βγηκανε εκατομμυρια σπερματοζωαρια με 96% και μολις 2% κινητικοτητα και τωρα εμεινα εγκυος φυσιολογικα!!! μην χανεται το κουραγιο και την ελπιδα σας!! ο Θεός ειναι μεγάλος!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Κοριτσια καλημερα!!!!!!!! πηγα και εδω να ευχαριστησω και παλι τη λιονταρινα για τις ευχες της!! και να σας πω οτι θελω να πιστευω οτι θα ειμαι ζωντανο παραδειγμα του τιτλου του θεματος!! ισως θυμαστε το μηνυμα που σας ειχα γραψει πριν λιγες μερες για να σας δωσω κουραγιο!!! σας ειχα πει οτι περιμενω πειροδο για να ξεκινησω την τριτη μου εξωσωματικη!!! ε λοιπον η περιοδος δεν ηρθε ποτε!!! χθες εμαθα οτι ειμαι εγκυος και παρακαλω το Θεό να πανε ολα καλα αυτη τη φορα!!!! ειναι απιστευτο ξεκινησαμε με αζωοσπερμια με μηδεν σπερματοζωαρια και βιοψια ορχεων ενα χρονο πριν, πριν 2 μηνες βγηκανε εκατομμυρια σπερματοζωαρια με 96% και μολις 2% κινητικοτητα και τωρα εμεινα εγκυος φυσιολογικα!!! μην χανεται το κουραγιο και την ελπιδα σας!! ο Θεός ειναι μεγάλος!!!!!!!!!!!!!!!

πραγματικα ο Θεός να σε ευλογεί συνέχεια με αυτό τον τρόπο....!!!απιστευτο ακουγεται και όμως είναι αληθινό!!!εύχομαι μία τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!είστε παραδειγμα για όλες μας!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Θα σου πω μόνο ότι συγκινήθηκα και ένιωσα απίστευτη χαρά! Είσαι λαμπρό παράδειγμα, και σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα για σένα και το μπουμπουκάκι σου!

Διαφημίσεις

Σταυρούλι μου τι κάνεις?

Μαζί περιμένουμε αυρίο?

Πολλά πολλά φιλιά!

καλα ειμαι...καθομαι και αραζωωωωω...φυσιολογικα την παρασκευη περιμενω και μάλλον ερχεται η ατιμη!!!!:evil::evil::evil:

εσυ τι λέει?

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

καλα ειμαι...καθομαι και αραζωωωωω...φυσιολογικα την παρασκευη περιμενω και μάλλον ερχεται η ατιμη!!!!:evil::evil::evil:

εσυ τι λέει?

Στα ίδια, εγώ αύριο αλλά και εγώ νομίζω ότι πάμε για τον επομενο μήνα. Ευτυχως, εχω αρκετή δουλίτσα και δεν το πολυσκέφτομαι, ασε που καλοκαιριάζει και ολο θέλω να βολτάρω!

Στα ίδια, εγώ αύριο αλλά και εγώ νομίζω ότι πάμε για τον επομενο μήνα. Ευτυχως, εχω αρκετή δουλίτσα και δεν το πολυσκέφτομαι, ασε που καλοκαιριάζει και ολο θέλω να βολτάρω!

μακάρι να έχεις δουλειά για να απασχολείται και το μυαλουδάκι σου!από βόλτες κα μεις αλλο τπτ!μόνο στη θαλασσα δε πηγαμε ακόμη!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

μακάρι να έχεις δουλειά για να απασχολείται και το μυαλουδάκι σου!από βόλτες κα μεις αλλο τπτ!μόνο στη θαλασσα δε πηγαμε ακόμη!

Λέω την άλλη εβδομάδα άμα προλάβω να πεταχτώ για κανα μπάνιο! Εχω δουλίτσα αλλά όχι όσο παλιά. Πέρσι τέτοια εποχή δεν θυμόμουν ούτε να φάω - που λέει ο λόγος, γιατι το ντελιβερι στο γραφειο πηγαινοερχόταν - και φωναζα η χαζή, ότι δεν έχω χρόνο για παιδια, όταν με ρώταγαν. Που να το φανταστώ δηλαδή! Τώρα που έχω πολύ χρόνο, δεν γυρνάει ο τροχός! Πυ θα πάει όμως θα γυρίσει και από εδω!

Ο κήπος σου τι κάνει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...