Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. 5ος μηνας προσπαθειων και τίπτοα. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ. ΕΙΜΑΙ 26 ΧΡΟΝΩΝ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ.....................

ελενα μου καλη ηρεμησε....ολες μας τα περναμε αυτα μεχρι να πιασουμε....ολες μας ειμαστε αισιοδοξες οταν πρωτοπαντρευομαστε και νομιζουμε πως ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο...ομως δεν ειναι....ειναι πολυ λιγες οι πιθανοτητες καθε μηνα ....αν λοιπον κανετε συχνα ερωτα και το απολαμβανετε ομως-χωρις την εμμονη ιδες στο κεφαλι πως τωρα το κανουμε για να πιασουμε μωρο-καποια στιγμη θα πιασετε μωρακι....θα μου πεις γιατι αλλες κοπελες πιανουν με τη μια φορα....ε τι να κανουμε αλλες ειναι πιο τυχερες αλλες ειναι πιο κωλοφαρδες....γιατι ειναι να πιασεις τη στιγμη....εγω ειμαι 36 και βρισκομαστε στον 8ο μηνα προσπαθειων και τιποτα ακομα....εχω σκεφτει τα πιο ακραια τα πιο αστεναχωρα πραγματα αλλα μονο κακο κανω στον εαυτο μου και στην προσαπθεια μας!!!!οποτε δεν θελει τιποτα απο ολα αυτα....το ξερω πως δεν ειναι ευκολο να το κανεις αυτο...ουτε κι εγω το εχω καταφερει ακριβως ακομα....εχω κι εγω σκεψεις περιεργες ακομα....αναρωτιεμαι κι εγω ακομα....και ειμαι 36 ...εισαι μονο 26....μην το ξεχνας αυτο....παρε λιγο θαρρος....νιωσε αισιοδοξη οπως στις αρχες του γαμου σας....δεν ειναι καταναγκαστικο εργο η δημιουργια μιας νεας ζωης...ειναι το πιο ομορφο πραγμα στον κοσμο και μαλλον αυτο και Αυτος ξερει ποτε να ερθει....ενταξει γλυκια μου?????

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. 5ος μηνας προσπαθειων και τίπτοα. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ. ΕΙΜΑΙ 26 ΧΡΟΝΩΝ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ.....................

Μην σε παίρνει από κάτω! Προσπάθησε να χαλαρώσεις και θα δεις που όταν είναι να έρθει θα έρθει μόνο του! Εμείς είμαστε στον δεύτερο μήνα προσπαθειών, αλλά την πρώτη φορά κι εγώ περίμενα να πιάσω με τη μία. Δεν είναι έτσι όμως! Ψυχραιμία καλή διάθεση και συνεχίζουμε τον αγώνα! ;)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΡΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ!!!!!!!!!!!

Σταμάτα γιατί θα βάλω τα κλάματα! :tongue::tongue::tongue:

Κοριτσια συγγνωμη που επεμβαινω στο θεμα σας απλα θελω να σας πω να μην απογοητευεστε με τοσο λιγο καιρο προσπαθειων.. συνηθως οι γιατροι λενε ενα χρονο γιατι αυτο ειναι το φυσιολογικο ειτε εισαι 20 ετων ειτε 35.. μετα δυσκολευουν τα πραγματα.. θα σας πω και εγω εν ταχη τη δικια μου ιστορια.. προσπαθουσαμε ενα χρονο και δως του καθε μηνα συμπτωματα εγκυμοσυνης τεστ και δεκαδες ασκοπα ευρω.. στο χρονο ψαχτηκαμε και ανακαλυψαμε αζωοσπερμια δηλαδη μηδεν σπερματοζωαρια στο σπερματικο υγρο.. καταλαβαινετε λοιπον οτι το τοσο σοβαρο μας προβλημα μου φανηκε πελωριο και αστειες πραγματικα ολες εκεινες οι φορες που πριν το μαθουμε απογοητευομουν και εκλαιγα για καθε μηνα που μου ερχοταν περιοδος!! μην ακουω λοιπον για κλαμματα και απογοητευσεις με τη περιοδο υπαρχουν πολυ σοβαρα προβληματα εκει εξω!!! τωρα ετοιμαζομαι για την τριτη μου εξωσωματικη και θυμαμαι γελωντας τις φορες που αδιαθετουσα!! εχετε πιστη και υπομονη και το μωρο θα ερθει!!! παρτε το χαλαρα και ολες σε λιγους μηνες θα μεινετε εγκυες! να ειστε σιγουρες για αυτο!! το μωρο ομως δεν ειναι παραγγελια για να πουμε τωρα το θελουμε ερχεται!! το στελνει οποτε θελει ο Κύριος! και εγω νομιζα οτι με το που κοψω τα αντισυλλιπτικα και κανουμε ελευθερα θα τα καταφερω στον πρωτο μηνα.. αλλα για μας υπηρχαν αλλα σχεδια!! μπηκα μονο να σας δωσω κουραγιο!!! καλη συνεχεια σε ολες σας!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

Γλυκά μου κορίτσια πολλές ανοιξιάτικες καλησπέρες!! Μήπως να πω καλοκαιρινές? Πολύ ζέστη βρε παιδί μου!

Για αρχή, aggelmike τα σέβη μου! Ζητώ αυτόγραφο! Πάντως μιλάς τόσο ωραία, χρησιμοποιείς τον λόγο πολύ σωστά! Well done..

Σταυρούλι μου δυστυχώς εμένα με αγχώσανε, δεν μου έβγαζε ωορρηξία, οι γραμμές ήταν αχνές άστα! Κόντεψα να σκάσω, αλλά μετά πήγα στο γιατρό και τα βρήκε όλα καλά. Μπορεί βέβαια να είχε επηρεαστεί το δείγμα και από την ουρολοίμωξη! Άκου γκαντεμιά, να κάνεις τεστ ωορρηξίας όταν κόλλησα ουρολοίμωξη! Εσένα δεν σε αγχώνει, οπότε καλά κάνεις! Συνέχισε ότι σε ευχαριστεί!!

Ελενα μου και εμένα με πήρε από κάτω όταν αδιαθέτησα, και εγώ στον πέμπτο μήνα είμαι. Όμως την άλλη μέρα τα είδα όλα πάλι αισιόδοξα! Έτσι γλυκιά μου? Είσαι μικρή ακόμα για να σε πιάσει ο πανικός! Χαλάρωσε και αν μέχρι τον Σεπτέμβρη δεν έχεις μείνει έγκυος τότε μίλα με τον γυναικολόγο σου για να δεις τι θα σου προτείνει! Εμένα ο δικός μου έτσι μου είπε πιο πολύ για να ηρεμήσω μάλλον!!

Maryy καλησπέρα! Σου εύχομαι καλή επιτυχία! Η τρίτη θα είναι και η τυχερή σου προσπάθεια!!

Ποπο, πόσο φλυάρησα.....

Κοριτσια συγγνωμη που επεμβαινω στο θεμα σας απλα θελω να σας πω να μην απογοητευεστε με τοσο λιγο καιρο προσπαθειων.. συνηθως οι γιατροι λενε ενα χρονο γιατι αυτο ειναι το φυσιολογικο ειτε εισαι 20 ετων ειτε 35.. μετα δυσκολευουν τα πραγματα.. θα σας πω και εγω εν ταχη τη δικια μου ιστορια.. προσπαθουσαμε ενα χρονο και δως του καθε μηνα συμπτωματα εγκυμοσυνης τεστ και δεκαδες ασκοπα ευρω.. στο χρονο ψαχτηκαμε και ανακαλυψαμε αζωοσπερμια δηλαδη μηδεν σπερματοζωαρια στο σπερματικο υγρο.. καταλαβαινετε λοιπον οτι το τοσο σοβαρο μας προβλημα μου φανηκε πελωριο και αστειες πραγματικα ολες εκεινες οι φορες που πριν το μαθουμε απογοητευομουν και εκλαιγα για καθε μηνα που μου ερχοταν περιοδος!! μην ακουω λοιπον για κλαμματα και απογοητευσεις με τη περιοδο υπαρχουν πολυ σοβαρα προβληματα εκει εξω!!! τωρα ετοιμαζομαι για την τριτη μου εξωσωματικη και θυμαμαι γελωντας τις φορες που αδιαθετουσα!! εχετε πιστη και υπομονη και το μωρο θα ερθει!!! παρτε το χαλαρα και ολες σε λιγους μηνες θα μεινετε εγκυες! να ειστε σιγουρες για αυτο!! το μωρο ομως δεν ειναι παραγγελια για να πουμε τωρα το θελουμε ερχεται!! το στελνει οποτε θελει ο Κύριος! και εγω νομιζα οτι με το που κοψω τα αντισυλλιπτικα και κανουμε ελευθερα θα τα καταφερω στον πρωτο μηνα.. αλλα για μας υπηρχαν αλλα σχεδια!! μπηκα μονο να σας δωσω κουραγιο!!! καλη συνεχεια σε ολες σας!!!

mary μου καλησπερα...εισαι ενα ζωντανο παραδειγμα πιστης και αισιοδοξιας παρα την εκβαση της δικης σας ιστοριας...νομιζω πως μεχρι το περας του ενος χρονου ειναι ματαιο να αγχωνομαστε και να βαζουμε προβληματα στο μυαλο μας που ισως και να υπαρχουν ισως και οχι...καλα τα λες...σε συγχαιρω λοιπον για την πιστη σου και ειμαι σιγουρη πως με τετοια λαχταρα για ενα μωρακι ολα θα σου ερθουν καλα αυτη τη φορα....εγω τουλαχιστον θα προσευχομαι για εσενα...μακαρι ολες μας να ξεχασουμε λιγο το αγχος μας και να χαλαρωσουμε....οπως ειπαμε και νωριτερα δεν ερχεται σε ολες μας κατα παραγγελια....σε ευχαριστω προσωπικα!!!!

2kMip2.png

Γλυκά μου κορίτσια πολλές ανοιξιάτικες καλησπέρες!! Μήπως να πω καλοκαιρινές? Πολύ ζέστη βρε παιδί μου!

Για αρχή, aggelmike τα σέβη μου! Ζητώ αυτόγραφο! Πάντως μιλάς τόσο ωραία, χρησιμοποιείς τον λόγο πολύ σωστά! Well done..

Σταυρούλι μου δυστυχώς εμένα με αγχώσανε, δεν μου έβγαζε ωορρηξία, οι γραμμές ήταν αχνές άστα! Κόντεψα να σκάσω, αλλά μετά πήγα στο γιατρό και τα βρήκε όλα καλά. Μπορεί βέβαια να είχε επηρεαστεί το δείγμα και από την ουρολοίμωξη! Άκου γκαντεμιά, να κάνεις τεστ ωορρηξίας όταν κόλλησα ουρολοίμωξη! Εσένα δεν σε αγχώνει, οπότε καλά κάνεις! Συνέχισε ότι σε ευχαριστεί!!

Ελενα μου και εμένα με πήρε από κάτω όταν αδιαθέτησα, και εγώ στον πέμπτο μήνα είμαι. Όμως την άλλη μέρα τα είδα όλα πάλι αισιόδοξα! Έτσι γλυκιά μου? Είσαι μικρή ακόμα για να σε πιάσει ο πανικός! Χαλάρωσε και αν μέχρι τον Σεπτέμβρη δεν έχεις μείνει έγκυος τότε μίλα με τον γυναικολόγο σου για να δεις τι θα σου προτείνει! Εμένα ο δικός μου έτσι μου είπε πιο πολύ για να ηρεμήσω μάλλον!!

Maryy καλησπέρα! Σου εύχομαι καλή επιτυχία! Η τρίτη θα είναι και η τυχερή σου προσπάθεια!!

Ποπο, πόσο φλυάρησα.....

liontarina μου σε ευχαριστω για τα ομορφα σου λογια....οτι μπορω κανω και οτι μπορω θα λεω προκειμανου να ειμαστε ολες λιιιιιιιιιγο πιο χαλαρες και να απολαμβανουμε...οχι να αγγαρευουμε κατι τοοοοοοοσο ομορφο!!!!ηρθε το καλοκαιρακι αλλωστε και ολα ειναι λιιιιιιγο πιο χαλαρα...ας ευχηθουμε να παει και το μυαλο μας διακοπες μαζι με εμας!!!!μπας και μας κανει καμια εκπληξη το μικρουλι και τσουπ ερθει!!!!!!σε φιλω πολυ!!!!

2kMip2.png

αχ ελενα το καλο αργει να γινει υπομονη κ χωρις ανχος η καλυτερα μην το σκεφτεσαι καθολου..:D

εγω προσπαθουσα πολυ περισσοτερο καιρο απο σενα κ τιποτα,το χα παρει αποφαση το μονο που ελεγα ενταξη δεν μπορω να κανω παιδια δεν ειμαι η μοναδικη:oops:(το πορισμα αυτο το εβγαλα μονη μου χωρις να παω σε γιατρο:shock:)κ να τα κλαματα το ανχος,ωσπου περσι το καλοκαιρι αφου ποια το χα παρει αποφαση κ τερμα ποια το ανχος:),ξεκιναει τον Αυγουστο η καθυστερηση η ερωτηση μου ααα καλα δεν παω καλα μαλλον εχω χασει το μετρημα τον μερων της περιοδουν.περναει μια βδομαδα εγω βουτιες στην παραλια,κουβαλημα γιατι ειχαμε κ μετακομιση,περναει δευτερη βδομαδα τιποτα ακομα,εγω περα βρεχει,να ναι καλα ο αντρουλης μου ομως που πηγε κ μου πηρε τεστ εγκυμοσυνη:P(αυτος δεν το εβαλε ποτε κατω)κ να το θετικο τεστ στα χερια μου;)...ενταξη μπορει η εγκυμοσυνη να μην πηγε καλα αλλα στην συλληψη πανω απο ολα φταιει το ανχος κ οτι το σκεφτομαστε συνεχεια..

ΕΜΕΙΣ(ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ)ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣΤΕ Κ ΕΓΚΥΕΣ δεν γινονται ομως ετσι αυτα

idavarwvhrzbu3ws.png

Διαφημίσεις

Σταυρούλα Χρόνια Πολλά!!!!!

Πολύχρονη, πάντα ευτυχισμένη με υγεία, πολύ πολύ αγάπη και σύντομα ένα μωρό (ένα τουλάχιστον!! χαχα)

γλυκό μου λιονταράκι,σέυχαριστώ πολυ!και για σενα σύντομα και άνα και δύο και τρία,βρε και τέσσερα μη σου πω μωράκια!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Βρε κοριτσάκια τι κάνετε? Που είστε?

Μπήκα και εχτες αλλά δεν είδα καμιά και επειδή είχα δουλίτσα, βγήκα! Ελπίζω να είστε καλά!!!!

γεια σου κοριτσακι μ ου...απο οτι βλεπω και βλεπεις μαλλον μας επιασαν οι ζεστες και δεν πολυ μπαινω ουτε κι εγω μεσα....παω για μπανακια και βολτιτσες....ειμαι πολυ πολυ καλα και σε λιγο λεω να παω κανενα γυμναστηριο!!!!

2kMip2.png

Aχ ποσο σε ζηλεύω που πας για μπάνιο! Λέω και εγώ την άλλη εβδομάδα να ξεκινήσω! Μακάρι να τα καταφέρω. Πολύ χαίρομαι που νιώθεις έτσι ευδιάθετη. Και εγώ έτσι είμαι! Αγαπώ πολύ αυτόν τον καιρό. Αγαπώ και το καλοκαίρι!!!! Αντε να πάμε διακοπούλες!!!!!

Βολτίτσες πολλές δεν προλαβαίνω να κάνω αλλά κάθομαι στο μπαλκονάκι μου και απολαμβάνω την δροσούλα!

Aχ ποσο σε ζηλεύω που πας για μπάνιο! Λέω και εγώ την άλλη εβδομάδα να ξεκινήσω! Μακάρι να τα καταφέρω. Πολύ χαίρομαι που νιώθεις έτσι ευδιάθετη. Και εγώ έτσι είμαι! Αγαπώ πολύ αυτόν τον καιρό. Αγαπώ και το καλοκαίρι!!!! Αντε να πάμε διακοπούλες!!!!!

Βολτίτσες πολλές δεν προλαβαίνω να κάνω αλλά κάθομαι στο μπαλκονάκι μου και απολαμβάνω την δροσούλα!

εννοειται πως ειμαι ευδιαθετη....γιατι να α ετμην ειμαι αλλωστε?????χαχαχχα....παντσι ειμαι...χαμογελαστη και χαρουμενη!!!!!κι εγω τωρα καθομαι στο μπλακονακι μου και απολαμβανω εναν παγωμενο εσπρεσσο και σκεφτομαι και αναλογιζομαι....να παω να μην παω γυμναστηριο????Χαχαχαχαχα.....βαριεμαι φριχτα αλλα νομιζω πως πρεπει να παω αλλιως τσαμπα πληρωνω!!!!χααχαχα...:P

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...