Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Κορίτσι μου εισαι ένα πολυ αισιόδοξο άτομο και μ΄αρεσει ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Σιγουρα προχωράμε ακάθεκτοι και εννοείται πως με την βοήθεια του θεού θα κάνουμε και παιδάκια! Αυτός ο μηνας να ειναι και ο τυχερός! Όσο για την δουλεια μακάρι να κάτσει! Το θέλω σαν τρελη!

δεν γινεται διαφορετικα κουκλακι μου!!!!αν μας γινει εμμονη ιδεα οτι δεν μπορουμε παει χαθηκαμε...αλλωστε κανεις δεν μας ειπε οτι δεν μπορουμε...μονο το μυαλο μας μας κανει τετοια παιχνιδια...αρρωστημενα παιχνιδια....ολες μας μπορουμε....αρκει να εχουμε υπομονη και επιμονη!!!!πριν απο πολλαααααααααα χρονια ημουνα βολτα στην επιδαυρο και ειχα πει πως καποια στιγμη θελω να παιξω εναν ρολο εδω σε αυτο το μαγικο αρχαιο θεατρο μας!!!!το ηθελα τοοοοοοσο πολυ ωσπου μετα απο λιγα χρονια -αφου το δουλευα καλα στο μυαλο μου-επαιξα τον πιο ομορφο ρολο της θεατρικης μου πορειας...και ημουνα ευτυχισμενη...η επιμονη και η ειπθυμια μου εγιναν μια τεραστια δυναμη που εφτασε μεχρι τον θεουλη και εγινε πραγματικοτητα....ετσι πιστευω πως θα γινει και με τα μωρακια μας!!!μην νομιζεις πως δεν με πιανουν απογοητευσεις και πως δεν στενοχωριεμαι οταν μου ερχεται η περιοδος...αλλα προσπαθω να θυμηθω πως ηταν οταν δεν με ενοιαζε αν θα μεινω η οχι εγκυος...και προσπαθω να ζω με αυτο το συναισθημα εχοντας βεβαια παντα την πιστη μου στο μωρακι μας που θα ερθει...συντομα....καθε δακρυ μου -οταν αυτο ερχεται στα μιατια μου- και καθε χαμογελο μου που ειναι συνεχως στα χειλη μου ειναι ενα ακομα βηματακι πιο κοντα στο μωρακι μας!!!!ετσι μου αρεσει να το σκεφτομαι....και θα ερθει...την καταλληλη στιγμη!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τον πιασατε τον ....Μάη???

εγω ναι και σφιχτα -σφιχτα..αντε να δουμε ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Καλό μήνα!!!

Καλό δημιουργικό και αναπαραγωγικό μήνα! Σε όλους τους τομείς!!

Aggelmike από οσο κατάλαβα, ανήκεις στον χώρο του θεάματος?

Πάντως, μπράβο για την αισιοδοξία σου, μας δίνεις δύναμη, σίγουρα με τέτοια ενέργεια θα πάνε όλα τέλεια!

Νένα καλή επιτυχία!! Πολλές ευχές και πολύ θετική ενέργεια σου στέλνω! Να μας ενημερώσεις!

ath_gal1 καλημέρα! Μην τον σφίγγεις πολύ τον Μάη.. και σκάσει!! Και εμεις τον πιάσαμε.. αλλά δεν λέμε να τον αφήσουμε!

Τι καλά που θα ήταν να είναι και σήμερα αργία!!

Σταυρούλι τι κάνεις γλυκειά μου? Ολα καλά?

Διαφημίσεις

χαιρετώ και εδώ τις κοπελιές!!!καλό μήνα να έχουμε....εγώ πάλι που έπιασα το μάη με ενα τριανταφυλλο και αμέσως εριξε τα πεταλα του να το παρω σαν κακό οιωνό?:shock: πλάκα κάνω,δε πτοούμαι εγώ από τέτοια!!!!φιλάκια κοριτσάρες!!!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

χαιρετώ και εδώ τις κοπελιές!!!καλό μήνα να έχουμε....εγώ πάλι που έπιασα το μάη με ενα τριανταφυλλο και αμέσως εριξε τα πεταλα του να το παρω σαν κακό οιωνό?:shock: πλάκα κάνω,δε πτοούμαι εγώ από τέτοια!!!!φιλάκια κοριτσάρες!!!!!!

καλημεραααααααααα!!!!!εγω εφτιαξα ενα στεφανακι σαν την παλαμη μου απο τα λουλουδακια του μπαλκονιου μου!!!!!ηταν πολυ τρυφερουλι!!!!!!εννοειται πως δεν πρεπει να το παρεις σαν κακο οιωνο....οι κακοι οιωνοι ειναι μονο μεσα στο μυαλο μας!!!!!

2kMip2.png

κοριτσακι μου να σε ρωτησω κατι????αυτο το τικερακι που εχεις το γαλαζιο με τα βατραχακια τι δειχνει????

2kMip2.png

Καλό μήνα!!!

Καλό δημιουργικό και αναπαραγωγικό μήνα! Σε όλους τους τομείς!!

Aggelmike από οσο κατάλαβα, ανήκεις στον χώρο του θεάματος?

Πάντως, μπράβο για την αισιοδοξία σου, μας δίνεις δύναμη, σίγουρα με τέτοια ενέργεια θα πάνε όλα τέλεια!

Νένα καλή επιτυχία!! Πολλές ευχές και πολύ θετική ενέργεια σου στέλνω! Να μας ενημερώσεις!

ath_gal1 καλημέρα! Μην τον σφίγγεις πολύ τον Μάη.. και σκάσει!! Και εμεις τον πιάσαμε.. αλλά δεν λέμε να τον αφήσουμε!

Τι καλά που θα ήταν να είναι και σήμερα αργία!!

Σταυρούλι τι κάνεις γλυκειά μου? Ολα καλά?

ναι λιονταρινα μου γλυκια...δουλεω 13 χρονια στο θεατρο, σε μουσικες σκηνες και τα σχετικα!!!!!ευτυχως ειμαι απο τις τυχερες που μπορω και επιλεγω τωρα πια αν και ποτε θα δουλεψω!!!ειναι μια μεγαλη αγαπη το θεατρο που καπως καλα και ικανοποιητικα ζω και απο αυτο!!!!

2kMip2.png

κοριτσακι μου να σε ρωτησω κατι????αυτο το τικερακι που εχεις το γαλαζιο με τα βατραχακια τι δειχνει????

είναι το τικεράκι απο το fertility friend.com,μία σελίδα που γράφεις τα σχετικά με την περιοδο όπως θερμομετρηση,τυχόν τεστ ωορρηξίας και σου βγάζει διαγραμμα για το πότε έγινε η ωορρηξία!!έχει πλάκα..αν πατησεις πάνω στο δικό μου,θα σε βγάλει στο διαγραμμα μου!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

είναι το τικεράκι απο το fertility friend.com,μία σελίδα που γράφεις τα σχετικά με την περιοδο όπως θερμομετρηση,τυχόν τεστ ωορρηξίας και σου βγάζει διαγραμμα για το πότε έγινε η ωορρηξία!!έχει πλάκα..αν πατησεις πάνω στο δικό μου,θα σε βγάλει στο διαγραμμα μου!!

α πα πα πα πα!!!!αυτο ειναι ακρως αγχωτικο καλεεεεεεεεεεεεε!!!!!!ουουουουουου!!!!!σαν το τεστ ωορρηξιας της clearblue!!!!!!πω πω πω πω!!!!μακριααααααααααα!!!!!αντε καλε...ας κανουμε ερωτα ελευθερα και να το απολαμβανουμε!!!!ολα αυτα μας βαζουνε σε ενα τριπακι που δεν ξεφευγεις μετα....και το μονο που εχεις στο μυαλο σου οταν εισαι με τον συντροφο σου ειναι "αντε να τελειωνει" μπας και πιασουμε το σπορο!!!!!δεν θελω και τετοια αγχη!!!!!!χαχαχαχαχα....στην καθεμια μας βεβαια λειτουργει διαφορετικα....μια φιλη ας πουμε μολιε πηρε τεστ ωορρηξιας σε 3 μηνες εμεινε εγκυος αφου εμαθε τις γονιμες μερες της!!!!εγω τις εμαθα οποτε εκεινες τις μερες απλα εντεινουμε τις προσπαθειες....

2kMip2.png

α πα πα πα πα!!!!αυτο ειναι ακρως αγχωτικο καλεεεεεεεεεεεεε!!!!!!ουουουουουου!!!!!σαν το τεστ ωορρηξιας της clearblue!!!!!!πω πω πω πω!!!!μακριααααααααααα!!!!!αντε καλε...ας κανουμε ερωτα ελευθερα και να το απολαμβανουμε!!!!ολα αυτα μας βαζουνε σε ενα τριπακι που δεν ξεφευγεις μετα....και το μονο που εχεις στο μυαλο σου οταν εισαι με τον συντροφο σου ειναι "αντε να τελειωνει" μπας και πιασουμε το σπορο!!!!!δεν θελω και τετοια αγχη!!!!!!χαχαχαχαχα....στην καθεμια μας βεβαια λειτουργει διαφορετικα....μια φιλη ας πουμε μολιε πηρε τεστ ωορρηξιας σε 3 μηνες εμεινε εγκυος αφου εμαθε τις γονιμες μερες της!!!!εγω τις εμαθα οποτε εκεινες τις μερες απλα εντεινουμε τις προσπαθειες....

εγω δεν αγχωνομαι με άλλα πιο σοβαρα πράγματα και θα με αγχωσει αυτό το προγραμματάκι?απλά έχω καταλάβει πολλά για το σώμα μου,μου δείχνει την ωορρηξία και πραγματικά το βλέπω και σαν παιχνιδάκι,σαν το μαντεψε ποιος αλλά εδώ κολλάει το μάντεψε πότε!;)όσο για το "άντε να τελειώνει"δε παίζει,τουλάχιστον όχι σε μένα...είμαστε και 11 χρόνια μαζί,τα κουμπιά μας τα έχουμε μάθει:oops:;)!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

εγω δεν αγχωνομαι με άλλα πιο σοβαρα πράγματα και θα με αγχωσει αυτό το προγραμματάκι?απλά έχω καταλάβει πολλά για το σώμα μου,μου δείχνει την ωορρηξία και πραγματικά το βλέπω και σαν παιχνιδάκι,σαν το μαντεψε ποιος αλλά εδώ κολλάει το μάντεψε πότε!;)όσο για το "άντε να τελειώνει"δε παίζει,τουλάχιστον όχι σε μένα...είμαστε και 11 χρόνια μαζί,τα κουμπιά μας τα έχουμε μάθει:oops:;)!

σιγουρα κοριτσακι μου...αλλωστε ειπαμε σε καθεμια μας λειτουργει διαφορετικα καθε πραγμα.....καλα κανεις και το κανεις αφου σε ευχαριστει κιολας.....εμενα νομιζω πως θα με αγχωνε.....τελος παντων....ολα καλα....μακαρι ολες μας να βρεθουμε με ενα μωρακι αγκαλια συντομα....με η χωρις σχεδιαγραμμα....χαχαχα....

2kMip2.png

σιγουρα κοριτσακι μου...αλλωστε ειπαμε σε καθεμια μας λειτουργει διαφορετικα καθε πραγμα.....καλα κανεις και το κανεις αφου σε ευχαριστει κιολας.....εμενα νομιζω πως θα με αγχωνε.....τελος παντων....ολα καλα....μακαρι ολες μας να βρεθουμε με ενα μωρακι αγκαλια συντομα....με η χωρις σχεδιαγραμμα....χαχαχα....

μακάρι για όλες μας....!!!καλημέρααααααααα:D

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. 5ος μηνας προσπαθειων και τίπτοα. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ. ΕΙΜΑΙ 26 ΧΡΟΝΩΝ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ.....................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...