Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

οτι ειναι να γινει εχει γινει....υπομονη και επιμονη!!!!!μακαρι σιγουρα....θα δουμε γλυκο μου κοριτσι!!!!!σε ευχαριστω πολυ παντως!!!!και οπως ειπαμε....κανε και καμια προσευχη στην αγια αννα....κανει θαυματα!!!

Θα κάνω! Και θα περιμένω το θαύμα! Μακάρι το δικό σου θαυματάκι να έχει γίνει! Μετά, θα πάρουμε και εμείς σειρά! Ευχαριστώ για την συμπαράσταση, όλες σας! Ειστε πολύ γλυκές! Ειμαι και εγώ λίγο γκρινιάρα και με πήρε το παράπονο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκά μου παιδιά τι κάνετε? τα κέφια μας πως ειναι? εγω μετα απο μια γερή δόση παιδιών, αφού με εξαντλησαν τα ανηψια μπορώ να πω ότι ηρέμησα! Εσείς κοριτσακια τι κάνετε?

Περιμένω νεα σας!

Γιαννουλα τι κανείς? σε χάσαμε! Θα απολαμβάνεις την ήλιο της Σαντορίνης!

Σαν άλλος κασπερ (το γνωστό φάντασμα) τετοια ωρα που μπήκα δεν ειναι κανείς!

Να περνάτε όμορφα ότι και να κανετε!

Γλυκά μου παιδιά τι κάνετε? τα κέφια μας πως ειναι? εγω μετα απο μια γερή δόση παιδιών, αφού με εξαντλησαν τα ανηψια μπορώ να πω ότι ηρέμησα! Εσείς κοριτσακια τι κάνετε?

Περιμένω νεα σας!

Γιαννουλα τι κανείς? σε χάσαμε! Θα απολαμβάνεις την ήλιο της Σαντορίνης!

Σαν άλλος κασπερ (το γνωστό φάντασμα) τετοια ωρα που μπήκα δεν ειναι κανείς!

Να περνάτε όμορφα ότι και να κανετε!

καλημερααααααα...!πώς είμαστε σήμερα?:D

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

καλημερααααααα...!πώς είμαστε σήμερα?:D

Σήμερα σταυρουλι είμαι .... Πως να το περιγράψω!! Αν μπεις στο σπίτι μου νομίζεις ότι μπήκαν κλέφτες!!! Ντουλάπες και αποθήκη όλα εξω για αλλαγή σεζόν!!!! Μια απελπισία να το πω!! Μ΄αρεσει ο σύζυγος που μου λέει: τελείωνε με τις δουλειές του σπιτιού να πάμε καμία βόλτα! καλα οι άντρες ζουν σε άλλον πλανήτη! δεν εξηγείτε! Ζήτημα αν θα έχω τελειώσει αύριο! εσύ τι κανείς? όλα καλα? κανένα νέο?

Σήμερα σταυρουλι είμαι .... Πως να το περιγράψω!! Αν μπεις στο σπίτι μου νομίζεις ότι μπήκαν κλέφτες!!! Ντουλάπες και αποθήκη όλα εξω για αλλαγή σεζόν!!!! Μια απελπισία να το πω!! Μ΄αρεσει ο σύζυγος που μου λέει: τελείωνε με τις δουλειές του σπιτιού να πάμε καμία βόλτα! καλα οι άντρες ζουν σε άλλον πλανήτη! δεν εξηγείτε! Ζήτημα αν θα έχω τελειώσει αύριο! εσύ τι κανείς? όλα καλα? κανένα νέο?

και γω αυτό τον πλανήτη τους ψάχνω εδώ και χρόνιαααααα!!!!καλά είμαι και γω αν και ο καιρός δε λέει και πολλά σήμερα..αλλά αύριο λέει 30 βαθμούς θα έχουμε εμείς εδώ πάνω!εγώ κανονίζω τις μεγαλες δουλειες να τις κάνω παρασκευή για να έχω το σάββατο ελεύθερο να κάνω ότι θέλω!!!από νέα τπτ άλλο.

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

και γω αυτό τον πλανήτη τους ψάχνω εδώ και χρόνιαααααα!!!!καλά είμαι και γω αν και ο καιρός δε λέει και πολλά σήμερα..αλλά αύριο λέει 30 βαθμούς θα έχουμε εμείς εδώ πάνω!εγώ κανονίζω τις μεγαλες δουλειες να τις κάνω παρασκευή για να έχω το σάββατο ελεύθερο να κάνω ότι θέλω!!!από νέα τπτ άλλο.

Και εδώ ο καιρος δεν λέει τίποτα! και εγω ήταν να τα κανω έχτες αλλα όλη μέρα χαζολογουσα!!! Εισαι και εσύ στις γόνιμες,ε? εγω ναι, αν θυμάμαι καλα απο τους υπερηχους μάλλον χτες η προχτές! για να δούμε!!!

Εδω δεν ξέρω τι καιρο θα κανει αλλα εύχομαι όχι 30!! δεν αντέχω πο τόσο νωρίς!!!!

Και εδώ ο καιρος δεν λέει τίποτα! και εγω ήταν να τα κανω έχτες αλλα όλη μέρα χαζολογουσα!!! Εισαι και εσύ στις γόνιμες,ε? εγω ναι, αν θυμάμαι καλα απο τους υπερηχους μάλλον χτες η προχτές! για να δούμε!!!

Εδω δεν ξέρω τι καιρο θα κανει αλλα εύχομαι όχι 30!! δεν αντέχω πο τόσο νωρίς!!!!

εγώ αυτή τη φορά έκανα και τεστ ωορρηξίας και μάλλον χθες ήταν η μέρα μου..και σήμερα ανέβηκε και η θερμοκρασία μου..τι να πω..θα δείξει!μακάρι να είναι ο μήνας μας!!

ναι ναι 30 γιατί όχι?τη λατρεύω τη ζέστη!!!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Και εμενα μ'αρεσει αλλα οχι απο τώρα! Μου αρεσει αυτη η δροσια! Οι γλυκές νυχτες που λέμε και με τον σύζυγο! Αρα την πέτυχες την ωορρηξια! σε αναμονη λοιπόν! Καλή επιτυχία να έχουμε!! Εγω την εχω βρει δυο φορες με υπέρηχο περίπου την 13 ημέρα σε κύκλο 26 ημερών! Ας σταυρώσουμε τα δάχτυλα λοιπόν! Ή όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αγγλοι : Break a leg!

Και εμενα μ'αρεσει αλλα οχι απο τώρα! Μου αρεσει αυτη η δροσια! Οι γλυκές νυχτες που λέμε και με τον σύζυγο! Αρα την πέτυχες την ωορρηξια! σε αναμονη λοιπόν! Καλή επιτυχία να έχουμε!! Εγω την εχω βρει δυο φορες με υπέρηχο περίπου την 13 ημέρα σε κύκλο 26 ημερών! Ας σταυρώσουμε τα δάχτυλα λοιπόν! Ή όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αγγλοι : Break a leg!

στην περιπτωση αυτη -για χαρη λογου-μπορουμε να πουμε break an egg!!!!!καλοοοοοοοοοοοοο?????

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Koριτσάρες μου Καλή Εβδομάδα να έχουμε!!

Η διάθεση μου πλεον στα ύψη. Χωρίς λόγο. Τελείως τρελή!

Εσεις τι κάνετε? Εγώ έκανα μια συζήτηση για δουλειά που αμα κάτσει πραγματικά θα τρελαθώ από την χαρά! Βέβαια αμα κάτσει δεν πρέπει, τουλάχιστον στην αρχή, να προσπαθώ για παιδί. Θα πρέπει δηλαδή να το αναβάλλουμε για ένα διάστημα. Τι να πω, ότι είναι τυχερό θα γίνει! Εσεις που είστε? Κανένα νέο?

Aggelmike τι κάνεις? Εκανες τεστ? Εχω αγωνία!!

Koριτσάρες μου Καλή Εβδομάδα να έχουμε!!

Η διάθεση μου πλεον στα ύψη. Χωρίς λόγο. Τελείως τρελή!

Εσεις τι κάνετε? Εγώ έκανα μια συζήτηση για δουλειά που αμα κάτσει πραγματικά θα τρελαθώ από την χαρά! Βέβαια αμα κάτσει δεν πρέπει, τουλάχιστον στην αρχή, να προσπαθώ για παιδί. Θα πρέπει δηλαδή να το αναβάλλουμε για ένα διάστημα. Τι να πω, ότι είναι τυχερό θα γίνει! Εσεις που είστε? Κανένα νέο?

Aggelmike τι κάνεις? Εκανες τεστ? Εχω αγωνία!!

γεια σου κοριτσακι μου!!!!!σου ευχομαι το καλυτερο για τη δουλεια και θα δεις πως αμα την παρεις και εχεις εκει το μυαλο σου θα κατσει και το μωρακι....συνηθως ετσι γινεται...οταν ξεχνιομαστε μας ερχονται ολα!!!!εγω αδιαθετησα την παρασκευη...αλλωστε σου ειχα πει πως δεν περιμενα πολλα πραγματα γιατι τον προηγουμενο μηνα δεν ειχαμε πολλες επαφες...οποτε προχωραμε ακαθεκτοι με τη βοηθεια του θεουλη ολα θα γινουν και συντομα!!!!

2kMip2.png

γεια σου κοριτσακι μου!!!!!σου ευχομαι το καλυτερο για τη δουλεια και θα δεις πως αμα την παρεις και εχεις εκει το μυαλο σου θα κατσει και το μωρακι....συνηθως ετσι γινεται...οταν ξεχνιομαστε μας ερχονται ολα!!!!εγω αδιαθετησα την παρασκευη...αλλωστε σου ειχα πει πως δεν περιμενα πολλα πραγματα γιατι τον προηγουμενο μηνα δεν ειχαμε πολλες επαφες...οποτε προχωραμε ακαθεκτοι με τη βοηθεια του θεουλη ολα θα γινουν και συντομα!!!!

Κορίτσι μου εισαι ένα πολυ αισιόδοξο άτομο και μ΄αρεσει ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Σιγουρα προχωράμε ακάθεκτοι και εννοείται πως με την βοήθεια του θεού θα κάνουμε και παιδάκια! Αυτός ο μηνας να ειναι και ο τυχερός! Όσο για την δουλεια μακάρι να κάτσει! Το θέλω σαν τρελη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...