Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Κοριτσάρες τι κάνετε? Πολύ χαίρομαι που σας ακούω κεφάτες!!

Σε αντιθεση με εμενα που ειμαι να σκάσω απο την στεναχώρια.. Κριση ειναι θα μου περάσει.. Κουράστηκα βρε κορίτσια. Απο τα Χριστούγεννα που ξεκινήσαμε πέρασε και το Πάσχα και ακόμα στο περίμενε.. πόσο ακόμα ρε κορίτσια? πόσο? Το χειρότερο? Μια οικογενειακή φιλη με πολλά πολλά γυναικολογικά προβλήματα περιμένει το παιδάκι της και χωρις καν να το προσπαθήσει. Μην με παρεξηγήσετε, να ειναι καλα με το παιδάκι της, προς Θεου δεν σκεφτομαι ασχημα για την κοπέλα αλλά για μένα. Που περνάει ο καιρός χωρις αποτέλεσμα. Ποσο δυσκολο ειναι για μερικές γυναίκες! Παλι καλά που μπορώ και σας μιλάω και ξεσπάω! Να φανταστειτε, ουτε ορεξη να προσπαθήσω δεν εχω αυτον τον μηνα. Μάλλον χρειάζομαι διακοπές!

Καλημερα...!!! τι απελπισια ειναι αυτη ...κ στο λεω εγω που ειμαι η πιο απαισιοδοξη του φορουμ!

απ την αλλη ...λεγω ....εχετε κανει κανενα σπερμοδιαγραμμα??? γιατι κι εγω ..ελεγα δεν πιανω δεν πιανω .και ελεγα να κανω σαλπιγγ. και τελικα καναμε ενα σπερματακι και σκ@@τα !μηπωσ ...λεω μηπωσ να κανατε ενα??να υπαρχει ???

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σημερα ειμαι ακριβως-νταν ....34,5 ........αααααααααααααα...φρικηηηηηηηηηη

Καλημέρα κοπέλες! Ειστε πολύ γλυκές!! Ευχαριστώ για την συμπαράσταση!!

Aggelmike 28 ειμαι, καλά κατάλαβες. Δηλαδη σε τρεις μηνες τα κλεινω! Το ξέρω ότι ειμαι ακομα μικρή οτι δηλαδη εχω καιρό μπροστά μου αλλά νευριάζω με την αδικία της ζωής. Δηλαδή όπου κληρώσει!! Αυτο εχω καταλάβει εγω..

Αυτό με την Αγία Αννα δεν το ξέρω. (Πως μου ξέφυγε?) Μπορείς να με κατατοπήσεις??

Stavrouli απο χτες σιγά σιγά συνέρχομαι!! Με επιασε μια κριση απελπισίας, απαισιοδοξίας κλπ!! Ισιώνω σιγά σιγά!

Ath μου και ο γιατρός αυτό μου είπε. Να κάνουμε ενα σπερματοδιάγραμμα πρώτα. Θα το κάνουμε μόλις αδιαθετήσω. Αν και δεν νομίζω να έχει κάτι ο σύζυγος, αλλά ας το εχουμε γραμμένο και σε χαρτί. Τωρα που αδιαθέτησα νωρίτερα και δεδομένου ότι κάνω ωορρηξία την 12 - 13 ημέρα ο ντοκ. θέλει να δει μηπως δεν ανεβαίνουν πολύ οι ορμόνες μου μετά την ωορρηξία.

Αυτόν τον μήνα τον έχω χαμένο, περιμένω να περάσουν οι μέρες και να γίνουν οι εξετάσεις!!

Εσεις κοριτσάκια τι κάνετε?

Αth μου εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι? Πήγατε σε γιατρό?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπέλες! Ειστε πολύ γλυκές!! Ευχαριστώ για την συμπαράσταση!!

Aggelmike 28 ειμαι, καλά κατάλαβες. Δηλαδη σε τρεις μηνες τα κλεινω! Το ξέρω ότι ειμαι ακομα μικρή οτι δηλαδη εχω καιρό μπροστά μου αλλά νευριάζω με την αδικία της ζωής. Δηλαδή όπου κληρώσει!! Αυτο εχω καταλάβει εγω..

Αυτό με την Αγία Αννα δεν το ξέρω. (Πως μου ξέφυγε?) Μπορείς να με κατατοπήσεις??

Stavrouli απο χτες σιγά σιγά συνέρχομαι!! Με επιασε μια κριση απελπισίας, απαισιοδοξίας κλπ!! Ισιώνω σιγά σιγά!

Ath μου και ο γιατρός αυτό μου είπε. Να κάνουμε ενα σπερματοδιάγραμμα πρώτα. Θα το κάνουμε μόλις αδιαθετήσω. Αν και δεν νομίζω να έχει κάτι ο σύζυγος, αλλά ας το εχουμε γραμμένο και σε χαρτί. Τωρα που αδιαθέτησα νωρίτερα και δεδομένου ότι κάνω ωορρηξία την 12 - 13 ημέρα ο ντοκ. θέλει να δει μηπως δεν ανεβαίνουν πολύ οι ορμόνες μου μετά την ωορρηξία.

Αυτόν τον μήνα τον έχω χαμένο, περιμένω να περάσουν οι μέρες και να γίνουν οι εξετάσεις!!

Εσεις κοριτσάκια τι κάνετε?

Αth μου εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι? Πήγατε σε γιατρό?

να το το κορίτσι μου...έτσι μπράβο να ισιώνεις όχι σιγά σιγά αλλά γρήγορα γρήγορα!η αγωνία για μωράκι δεν έχει ηλικία σε καταλαβαίνω αλλά σκέψου ότι όλα θα πάνε κάλα.εχεις χρόνο να κάνεις το οτιδηποτε προκύψει!!γιατι αυτός ο μήνας θα πάει χαμένος?νομίζω ότι είσαι και στις καλές μέρες...για ξεκίνα λίγη γυμναστική σε παρακαλώ πολυ!!!!α και όσο για το σπερμοδιαγραμμα,από εκεί να ξεκινήσετε...είναι το πιο εύκολο και μη χρονοβορο....τάκα τάκα και τελέιώσταε...στην κυριολεξία τάκα τάκα...χαχαχαχα....ουπς!σορρυ...παραφέρθηκα!:shock::oops:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Aggelmike αδιαθέτησες τελικά? Κάπου έμεινα πίσω! (Μπορείτε να βάλετε απουσία)

ωραια λοιπον....χαιρομαι που ειναι καλυτερη η μερα σου σημερα...ετσι πρεπει να ειναι γλυκια μου!!!!και οσον αφορα στην ερωτηση σου αν αδιαθετησα εχω να σου πω πως οχι ακομα!!!!ειχα εχθες τρελα πονακια σαν αυτα του ερχομου της περιοδου αλλα τιποτα ακομα!!!!σημερα ειναι μια μερα σαν ολες τις αλλες μονο που ειμαι πολυ πρησμενη στο στηθος...χωρις πονους χωρις ενοχλησεις περιοδου!!!!θα κανω υπομονη μεχρι το σαββατο για να εχει να μας δειξει κατι!!!!για να δουμε λοιπον!!!σαν αφηρημενη και μουδιασμενη ειμαι....δεν εχω κανενα αγχος και καμια αγωνια!!!οτι γινει...αλλωστε ειναι πια προκαθορισμενο!!!!οτι καναμε καναμε!!!!χαχαχα.....για να δουμε!!!

2kMip2.png

Aggelmike αδιαθέτησες τελικά? Κάπου έμεινα πίσω! (Μπορείτε να βάλετε απουσία)

η αγια αννα ειναι η μητερα της παναγιας!!!!λενε πως κανει θαυματα σε οποιον την πιστευει πραγματικα ομως!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

ευχομαι να μην ειναι το σπερμα ..και να μην ειναι τπτ τελικα ...απλα σου βαζω ιδεες ...γιατι κι εμεις ..ουτε καν πηγε το μυαλο μας ...

ειπαμε απλα να κανουμε ενα ..να υπαρχει ..μια και θα εκανα εγω σαλπιγγ. και να υπηρχε ...

κ τελικα ...φαγαμε τη φολα την καλη !!!!

πατε καντε ενα ...να δειτε τι γινεται ..

εμεισ ακομα δνε πηγαμε γιατρο ..

θα κανουμε σε 8 μερεσ ενα νεο κ θα παμε ξανβα ..εχουμε και το δευτερο ...δλδ ..συνολο 3 σπερμοδ.

και βλέπουμε ...

aggelmike μακάρι να είσαι κοριτσάκι μου! Θυμόμουνα ότι είσαι λίγο μετά από εμένα γι'αυτό σε ρώτησα. Σήμερα έχω και πολλές δουλειές και δεν έχω χρόνο να σκεφτώ. Θα πάω και στην ανηψιά μου το βράδυ να με τρελάνει. Αυριο ειναι μια νέα ημέρα. (Σαν μια νέα Σκάρλετ, κι εγώ).

Ath θα κάνουμε, είναι προγραμματισμένο. Οτι είναι να γίνει θα γίνει. Μένει μόνο η ελπίδα! Καλή επιτυχία και σε σας!

aggelmike μακάρι να είσαι κοριτσάκι μου! Θυμόμουνα ότι είσαι λίγο μετά από εμένα γι'αυτό σε ρώτησα. Σήμερα έχω και πολλές δουλειές και δεν έχω χρόνο να σκεφτώ. Θα πάω και στην ανηψιά μου το βράδυ να με τρελάνει. Αυριο ειναι μια νέα ημέρα. (Σαν μια νέα Σκάρλετ, κι εγώ).

Ath θα κάνουμε, είναι προγραμματισμένο. Οτι είναι να γίνει θα γίνει. Μένει μόνο η ελπίδα! Καλή επιτυχία και σε σας!

οτι ειναι να γινει εχει γινει....υπομονη και επιμονη!!!!!μακαρι σιγουρα....θα δουμε γλυκο μου κοριτσι!!!!!σε ευχαριστω πολυ παντως!!!!και οπως ειπαμε....κανε και καμια προσευχη στην αγια αννα....κανει θαυματα!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...