Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσακια μοΥ!!σήμερα το πρωί αδιαθετησα επιτέλους!!!ειμαι έτοιμη για να προσπαθήσω ξανά...μακάρι Παναγία μου!!!!!!

Αντε βρε Ευαγγελια μου με το καλο. ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα. Θα το δεις.

ο γιατρος σου, σου ειχε πει οτι μετα την πρωτη περιοδο μπορεις να ξεκινησεις προσπαθειες ? Σε ρωταω επειδη συνηθως λενε μετα τις 2 περιοδους. Για δες το......

φιλακια πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατι η δουλειά, κάτι το σπίτι που το προετοιμάζω για καλοκαίρι, κάτι προβληματάκια οικογενειακά με τρέλαναν όλη την εβδομάδα Σταυρούλι μου!

Η αλήθεια ειναι οτι στεναχωρήθηκα πολύ που αδιαθέτησα τόσο νωρίς. (σχεδόν από την 22η ημέρα). Δεν άρεσε ούτε στον γιατρό μου. Είχαμε δει την ωορρηξία με υπέρηχο και αδιαθέτησα μετα απο 10 με 11 ημέρες. Μου ειπε απο τον επόμενο μηνα θα μου μετρήσει ορμόνες. Γκαντεμιά!! Εχω φάει τεράστια φρίκη! Δεν ειμαι κα;ι η καλύτερη παρέα!! Εσυ πως πάς? ολα καλά?

Αααααα σε βρισκω σουπερ κι εσενα......Υπομονη κοπελια και ολα θα γινουν, Γιατι αν δεν κανουμε και λιγο υπομονη θα τρελαθουμε στο τελος.

καλησπερα και στο σταυρουλακι.....

να χαιρεστε τους Γιωργηδες και της Γεωργιες σας.....σιγουρα θα εχετε καποιον-α......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Αααααα σε βρισκω σουπερ κι εσενα......Υπομονη κοπελια και ολα θα γινουν, Γιατι αν δεν κανουμε και λιγο υπομονη θα τρελαθουμε στο τελος.

καλησπερα και στο σταυρουλακι.....

να χαιρεστε τους Γιωργηδες και της Γεωργιες σας.....σιγουρα θα εχετε καποιον-α......

γεια σου και σενα γιάννααααα....!!!!:D

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

κοριτσακια μου καλημερα και χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν!!!!να σας ρωτησω κατι που με ρωτησε ια φιλη και δεν ηξερα να της απαντησω????εχει κυκλο 26-29 ημερων!!!και αυτο το μηνα ενιωσε την ωορρηξια της -βλεποντας αρκετη βλεννη στο εσωρουχο της-προς το τελος του κυκλου δηλαδη γυρω στην 20η μερα του κυκλου!!! υπαρχει περιπτωση να συνεβη τοτε η ωορρηξια της????

2kMip2.png

Γιάννα μου κάνω πολύ υπομονή! λιγο στραβώνω στην αρχή αλλά ισιώνω γρήγορα! Εσύ πως τα πας? Εχει ωραίο καιρό στο νησί? καλά, σε ζηλεύω οσο δεν πάει!!

Χρονια πολλά σε όλους τους εορταζόμενους!!!!

Σταυρούλι έχεις πμ!

Aggelmike βεβαίως και μπορεί! μπορεί να ήταν και δευτερή. Σπάνιο αλλά γίνεται μερικές φορές!!

Διαφημίσεις

Γιάννα μου κάνω πολύ υπομονή! λιγο στραβώνω στην αρχή αλλά ισιώνω γρήγορα! Εσύ πως τα πας? Εχει ωραίο καιρό στο νησί? καλά, σε ζηλεύω οσο δεν πάει!!

Χρονια πολλά σε όλους τους εορταζόμενους!!!!

Σταυρούλι έχεις πμ!

Aggelmike βεβαίως και μπορεί! μπορεί να ήταν και δευτερή. Σπάνιο αλλά γίνεται μερικές φορές!!

ευχαριστω κοριτσακι μου!!!!θα την ενημερωσω γιατι αγωνια....εχει πρησμενο στηθος και λιγα πονακια περιμενει περιοδο σε πολυ λιγες μερες !!!!!φιλιααααααααααα....

2kMip2.png

Καλώς την!!!! Πως πάνε τα κέφια τόσο όμορφη μέρα;;;;

ουουου μια χαρούλα είμαι!!!βγήκα έξω,έκανα τα ψώνια μου,πήγα είδα το ξαδερφάκι του άντρα μου που είναι το μωρό της ζωής μου,το λατρεύω και γρήγορα γρήγορα μαγείρεψα και περιμένω το καμάρι να έρθει από τη δουλειά!!!εσυ?????????:D

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

ουουου μια χαρούλα είμαι!!!βγήκα έξω,έκανα τα ψώνια μου,πήγα είδα το ξαδερφάκι του άντρα μου που είναι το μωρό της ζωής μου,το λατρεύω και γρήγορα γρήγορα μαγείρεψα και περιμένω το καμάρι να έρθει από τη δουλειά!!!εσυ?????????:D

Εγώ τακτοποίησά τα παπούτσια μου και τα ρούχα μου!!!! Ήρθε ο άντρουλης μου από το μάθημα του και περιμένουμε έναν θείο να πιούμε καφέ!!!! Καλό περνάμε και οι δύο ε;;;;

2kMip2.png

Εγώ τακτοποίησά τα παπούτσια μου και τα ρούχα μου!!!! Ήρθε ο άντρουλης μου από το μάθημα του και περιμένουμε έναν θείο να πιούμε καφέ!!!! Καλό περνάμε και οι δύο ε;;;;

εννοείται!!!!!!!:D;)καλά θα ήταν να ήμασταν κάθε μέρα έτσι!!!!!:shock:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Κοριτσάρες τι κάνετε? Πολύ χαίρομαι που σας ακούω κεφάτες!!

Σε αντιθεση με εμενα που ειμαι να σκάσω απο την στεναχώρια.. Κριση ειναι θα μου περάσει.. Κουράστηκα βρε κορίτσια. Απο τα Χριστούγεννα που ξεκινήσαμε πέρασε και το Πάσχα και ακόμα στο περίμενε.. πόσο ακόμα ρε κορίτσια? πόσο? Το χειρότερο? Μια οικογενειακή φιλη με πολλά πολλά γυναικολογικά προβλήματα περιμένει το παιδάκι της και χωρις καν να το προσπαθήσει. Μην με παρεξηγήσετε, να ειναι καλα με το παιδάκι της, προς Θεου δεν σκεφτομαι ασχημα για την κοπέλα αλλά για μένα. Που περνάει ο καιρός χωρις αποτέλεσμα. Ποσο δυσκολο ειναι για μερικές γυναίκες! Παλι καλά που μπορώ και σας μιλάω και ξεσπάω! Να φανταστειτε, ουτε ορεξη να προσπαθήσω δεν εχω αυτον τον μηνα. Μάλλον χρειάζομαι διακοπές!

Σε αντιθεση με εμενα που ειμαι να σκάσω απο την στεναχώρια.. Κριση ειναι θα μου περάσει.. Κουράστηκα βρε κορίτσια. Απο τα Χριστούγεννα που ξεκινήσαμε πέρασε και το Πάσχα και ακόμα στο περίμενε.. πόσο ακόμα ρε κορίτσια? πόσο? Το χειρότερο? Μια οικογενειακή φιλη με πολλά πολλά γυναικολογικά προβλήματα περιμένει το παιδάκι της και χωρις καν να το προσπαθήσει. Μην με παρεξηγήσετε, να ειναι καλα με το παιδάκι της, προς Θεου δεν σκεφτομαι ασχημα για την κοπέλα αλλά για μένα. Που περνάει ο καιρός χωρις αποτέλεσμα. Ποσο δυσκολο ειναι για μερικές γυναίκες! Παλι καλά που μπορώ και σας μιλάω και ξεσπάω! Να φανταστειτε, ουτε ορεξη να προσπαθήσω δεν εχω αυτον τον μηνα. Μάλλον χρειάζομαι διακοπές!

Αγάπη μου γλυκιά πες μου λίγο το 28 στο όνομα σου προσδιορίζει την ηλικία σου!!!! Γιατί αν είναι έτσι να μη σκας καθόλου!!! Είσαι πολύ νέα αλλά με πολύ άγχος από ότι καταλαβαίνω!!!!ξέχνα το ένα μήνα να δεις για πότε θα έρθει!!! Κάνε κάτι άλλο!!!πείσμωσε με το γεγονόςη και πες όχι δεν θέλω!!!! Και θα το δεις να έρχεται και δεν ιατν πιστεύεις!!!!και καμία προσευχή στην αγία Άννα!!!!ναι γλυκιά μου;;;

2kMip2.png

τώρα είδα στα πεταχτα το μην.σου...κάτσε να γυρίσω από τις δουλειες που εχω να κανω και θα σε περιλάβω ένα χεράκι.....!!!;)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...