Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

γεια σου σταυρουλακι.....

Κοριτσια μου ηρθε η περιοδος......βασικα εδω και 3 μερες το βασανιζε το θεμα εεεεε και σημερα εκανε θριαμβευτικα την εμφανιση της....!!!!! :D:D:D

βεβαια μαλλον αναβαλλω την επεμβαση για τελη Ιουνιου αντι για τελη Μαιου αλλα τι να κανω????? θα κανω υπομονη.

Γιάννα μου τι κανεις;Εγω ακόμα να αδιαθετησω!τι να πω θα περιμένω λίγο ακόμα κ μετα θα ρωτήσω τον γιατρο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιάννα μου τι κανεις;Εγω ακόμα να αδιαθετησω!τι να πω θα περιμένω λίγο ακόμα κ μετα θα ρωτήσω τον γιατρο!

Καλησπερα Ευαγγελια μου, καλα ειμαι εσυ τι κανεις?

κοιτα γενικα σχετικα γρηγορα μου ηρθε εμενα η περιοδος. μην ανησυχεις που δεν εκανε ακομα της εμφανιση της σε εσενα...μπορει να περασουν και 40 μερες. εγω σκεφτομαι πως επειδη εχω και μικρο κυκλο ισως γι αυτο να ηρθε και γρηγορα. απο τις 17/04 ξεκινησε να το βαζανιζει το θεμα, δηλαδη αν παρω σαν πρωτη μερα την 17η τοτε μου ηρθε την 25η μερα μετα την αποξεση. 24 με 25 μερες εχω κυκλο. και μην φανταστεις οτι ηρθε κανονικα........ουτε αυτη δεν ξερει τι της γινεται. μου το ειχε πει ομως ο γιατρος οτι η πρωτη περιοδος θα ειναι περιεργη, οποτε δεν ανησυχω.

μην τρελενεσαι και θα ερθει δεν θα σε ξεχασει.........το θεμα ειναι μετα να μας ξεχασει...χαχχαχαχα.:D:D:D:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Κοριτσάκια τι κάνετε? Ερήμωσε ο τόπος! Τι έγινε? Ελπίζω να είναι όλα καλά σε όλα τα κοριτσάκια!!!!

Γιαννακι μπράβο! Γιατί να το καθυστερήσεις? Παντως για ένα μήνα δεν πειράζει.. Πλησιάζεις στο επιθυμητό! Με το καλό!

καλησπερα.......

αχ ασε με γιατι ειμαι να σκασω. βγηκαν κατι εξοδα απο το πουθενα.....και δυστηχως πρεπει τουλαχιστον για ενα μηνα να το αναβαλλω το χειρουργειο. ας κανω δηλαδη και το σταυρο μου να ειναι ενας μηνας και οχι παραπανω.

Αισιοδοξω οτι ολα θα πανε καλα.......Υπομονη μαζευω και εχει ο Θεος.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα κοπελαρες μου!!!!σημερα ειμαι ιδιαιτερα ευτυχης γιατι γιορταζει ο αγαπημενος μου αντρουλης και σε λιγο θα βρεθουμε οικογενειακως να τον γιορτασουμε!!!!εχω φοβερη αισιοδοξια απο την ημερα που κοινωνησα και μετα!!!για ολα!!!!ευχομαι ολα να ειναι καλα σε ολες σας και μονο να χαμογελαμε απο εδω και στο εξης!!!!περιμενω και την περιοδο μου σε 2-3 μερες και εχω πρηστει φοβερα!!!!το στηθος μου ειναι τουμπανο-χαχαχαχα-και δεν μπορω να το βολεψω...φανταστειτε πως εχθες πηγαμε σε ενα γαμο και εβαλα ενα φορεμα καινουργιο που αγορασα πριν ενα μηνα και δεν κουμπωνε στο στηθος!!!!!αφηστε τα!!!εσκασα....χαχαχαχα.....ολα καλα λοιπον προχωραμε δυναμικα ολες μας!!!!

2kMip2.png

καλημερα κοπελαρες μου!!!!σημερα ειμαι ιδιαιτερα ευτυχης γιατι γιορταζει ο αγαπημενος μου αντρουλης και σε λιγο θα βρεθουμε οικογενειακως να τον γιορτασουμε!!!!εχω φοβερη αισιοδοξια απο την ημερα που κοινωνησα και μετα!!!για ολα!!!!ευχομαι ολα να ειναι καλα σε ολες σας και μονο να χαμογελαμε απο εδω και στο εξης!!!!περιμενω και την περιοδο μου σε 2-3 μερες και εχω πρηστει φοβερα!!!!το στηθος μου ειναι τουμπανο-χαχαχαχα-και δεν μπορω να το βολεψω...φανταστειτε πως εχθες πηγαμε σε ενα γαμο και εβαλα ενα φορεμα καινουργιο που αγορασα πριν ενα μηνα και δεν κουμπωνε στο στηθος!!!!!αφηστε τα!!!εσκασα....χαχαχαχα.....ολα καλα λοιπον προχωραμε δυναμικα ολες μας!!!!

καλημερα κοριτσακι μου ομορφο.

να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, να ειναι πολυχρονος και του χρονου να γιορτασετε με νεο μελος στην οικογενεια.

εγω ειμαι σε διαιτα....οχι επειδη εχω περιοδο και ειμαι πρησμενη....αλλα επειδη απο τον Σεπτεμβριο μεχρι τωρα εχω παρει 6 κιλακια ωραιοτατα.

με εχει πιασει τωρα μανια να αδυνατισω.....εχω παρει κρεμες συσφιξης-κυτταριτιδας-ενυδατωσης, κανω γυμναστικη.....χαχαχχαχαχαχαχ αερομπικ μεσα στο σπιτι.....χαχαχαχαχχαχαχα .....!!!!! κοιταζω και για μαγιο αυτη την περιοδο οποτε καταλαβαινεις.:evil::evil::evil::evil: θα τα χασω ομως....ειναι να μην πεισμωσω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακι μου ομορφο.

να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, να ειναι πολυχρονος και του χρονου να γιορτασετε με νεο μελος στην οικογενεια.

εγω ειμαι σε διαιτα....οχι επειδη εχω περιοδο και ειμαι πρησμενη....αλλα επειδη απο τον Σεπτεμβριο μεχρι τωρα εχω παρει 6 κιλακια ωραιοτατα.

με εχει πιασει τωρα μανια να αδυνατισω.....εχω παρει κρεμες συσφιξης-κυτταριτιδας-ενυδατωσης, κανω γυμναστικη.....χαχαχχαχαχαχαχ αερομπικ μεσα στο σπιτι.....χαχαχαχαχχαχαχα .....!!!!! κοιταζω και για μαγιο αυτη την περιοδο οποτε καταλαβαινεις.:evil::evil::evil::evil: θα τα χασω ομως....ειναι να μην πεισμωσω.

ευχαριστω πολυ αγαπη μου γλυκια...ετσι μας θελω κορμαρες το καλοκαιρι!!!!!ευχομαι και σε σενα να ειμαστε του χρονου περισσοτερες κι ας εχουμε μερικα κιλακια παραπανω!!!!!χαχαχαχα....αγαπουλα μου εσυ!!!!

2kMip2.png

κορίτσι να τον χαίρεσαι τον άντρα σου,να είναι πάντα γερός και δυνατός!!!!!ελπίζω να περάσατε όμορφα!!!:D

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Καλημέρα κοριτσακια μοΥ!!σήμερα το πρωί αδιαθετησα επιτέλους!!!ειμαι έτοιμη για να προσπαθήσω ξανά...μακάρι Παναγία μου!!!!!!

καλή αρχή για τη νέα σου προσπάθεια!!!!θετικές σκέψεις και αισιοδοξία!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Γιάννα μου μαζςψε υπομονή και ο Θεος θα σε βοηθήσει. ολα καλά θα πάνε απο εδώ και πέρα! Ενας μήνας δεν ειναι δα και πολύ καιρός. Καλή επιτυχία και να εισαι αισιοδοξη!

Ευαγγελία καλη προσπάθεια. Ασε τα ολα πίσω και ξεκίνα θετικά από την αρχή. Το ξέρω οτι ειναι δύσκολο αλλά πρέπει να προχωράμε μπροστα με ψηλα το κεφάλι και δύναμη. Καλη επιτυχία!!

Aggelmike να χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Να ειστε γεροί και ευτυχισμένοι μια ζωή! Και σύντομα να μεγαλώσετε την φαμίλια!!!!

Σταυρούλι καλησπέρα!! Φιλια σε όλα τα κοριτσακια!

Διαφημίσεις

Γιάννα μου μαζςψε υπομονή και ο Θεος θα σε βοηθήσει. ολα καλά θα πάνε απο εδώ και πέρα! Ενας μήνας δεν ειναι δα και πολύ καιρός. Καλή επιτυχία και να εισαι αισιοδοξη!

Ευαγγελία καλη προσπάθεια. Ασε τα ολα πίσω και ξεκίνα θετικά από την αρχή. Το ξέρω οτι ειναι δύσκολο αλλά πρέπει να προχωράμε μπροστα με ψηλα το κεφάλι και δύναμη. Καλη επιτυχία!!

Aggelmike να χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Να ειστε γεροί και ευτυχισμένοι μια ζωή! Και σύντομα να μεγαλώσετε την φαμίλια!!!!

Σταυρούλι καλησπέρα!! Φιλια σε όλα τα κοριτσακια!

κοριτσάκι μήπως το έριξες πολύ στη δουλεια?λέω εγώ τώρα...γιατί σα να χάθηκες όλη τη βδομαδα.....:cry::cry::cry:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

κοριτσάκι μήπως το έριξες πολύ στη δουλεια?λέω εγώ τώρα...γιατί σα να χάθηκες όλη τη βδομαδα.....:cry::cry::cry:

Κατι η δουλειά, κάτι το σπίτι που το προετοιμάζω για καλοκαίρι, κάτι προβληματάκια οικογενειακά με τρέλαναν όλη την εβδομάδα Σταυρούλι μου!

Η αλήθεια ειναι οτι στεναχωρήθηκα πολύ που αδιαθέτησα τόσο νωρίς. (σχεδόν από την 22η ημέρα). Δεν άρεσε ούτε στον γιατρό μου. Είχαμε δει την ωορρηξία με υπέρηχο και αδιαθέτησα μετα απο 10 με 11 ημέρες. Μου ειπε απο τον επόμενο μηνα θα μου μετρήσει ορμόνες. Γκαντεμιά!! Εχω φάει τεράστια φρίκη! Δεν ειμαι κα;ι η καλύτερη παρέα!! Εσυ πως πάς? ολα καλά?

Κατι η δουλειά, κάτι το σπίτι που το προετοιμάζω για καλοκαίρι, κάτι προβληματάκια οικογενειακά με τρέλαναν όλη την εβδομάδα Σταυρούλι μου!

Η αλήθεια ειναι οτι στεναχωρήθηκα πολύ που αδιαθέτησα τόσο νωρίς. (σχεδόν από την 22η ημέρα). Δεν άρεσε ούτε στον γιατρό μου. Είχαμε δει την ωορρηξία με υπέρηχο και αδιαθέτησα μετα απο 10 με 11 ημέρες. Μου ειπε απο τον επόμενο μηνα θα μου μετρήσει ορμόνες. Γκαντεμιά!! Εχω φάει τεράστια φρίκη! Δεν ειμαι κα;ι η καλύτερη παρέα!! Εσυ πως πάς? ολα καλά?

καλημέρα και μη μου πτοείσαι!!!είσαι λιονταρίνα εσύ!δεν ηξερα ότι αδιαθέτησες νωρίς!θα κάνεις δηλ.εξετάσεις αίματος για τις ορμόνες?και τι ακριβώς θα δείτε?συγχώρεσε με που είμαι ανίδεη!!!!ό,τι θες,είμαι εδώ...εγώ μια από τα ιδια...

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

καλημέρα και μη μου πτοείσαι!!!είσαι λιονταρίνα εσύ!δεν ηξερα ότι αδιαθέτησες νωρίς!θα κάνεις δηλ.εξετάσεις αίματος για τις ορμόνες?και τι ακριβώς θα δείτε?συγχώρεσε με που είμαι ανίδεη!!!!ό,τι θες,είμαι εδώ...εγώ μια από τα ιδια...

Σταυρουλι εισαι πρωινή πρωινη βλέπω! Να σου πω, κανονικά πρέπει απο την ημέρα που έγινε η ωορρηξια να περάσουν τουλάχιστον 12 με 14 ημέρες! Πρέπει τις πρώτες 7 να παραχθούν ορμονες για να κρατηθεί η γονιμοποίηση, τους προηγούμενους μήνες αδιαθετουσα την 26 ημέρα, οπότε μάλλον δεν συμβαίνει συχνά; Αυτή τη φορά αδιαθετησα την 22η ημέρα. Απο Σάββατο ( το μεγάλο, ξέρετε) είδα κάτι ροζ και χάρηκα η Χαζη μήπως έγινε το θαύμα, αλλα Κυριακή πρωί πρωί έφαγα την κρυαδά! Και ο γιατρός μου που είδε με υπερηχο την ωορρηξια μου είπε: α, τέλεια εικόνα για σύλληψη! τον κοπανας, τώρα η όχι?

Τώρα αν δει ότι ότι μετα την ωορρηξια η προγεστερονη ειναι χαμηλή να μου δίνει να την παίρνω σε φάρμακα. Και να σας πω, δεν ξέρω μήπως έχω τέτοιο πρόβλημα αφού έχω πρόβλημα και με τον θυροειδη μου. Σε κούρασα, ε? φλυαρω πολυ!

Ας έχουμε μια καλη εβδομαδα όλα τα κορίτσια! Και χρόνια πολλα σε όλους όσους γιορτάζουν!

Σταυρουλι εισαι πρωινή πρωινη βλέπω! Να σου πω, κανονικά πρέπει απο την ημέρα που έγινε η ωορρηξια να περάσουν τουλάχιστον 12 με 14 ημέρες! Πρέπει τις πρώτες 7 να παραχθούν ορμονες για να κρατηθεί η γονιμοποίηση, τους προηγούμενους μήνες αδιαθετουσα την 26 ημέρα, οπότε μάλλον δεν συμβαίνει συχνά; Αυτή τη φορά αδιαθετησα την 22η ημέρα. Απο Σάββατο ( το μεγάλο, ξέρετε) είδα κάτι ροζ και χάρηκα η Χαζη μήπως έγινε το θαύμα, αλλα Κυριακή πρωί πρωί έφαγα την κρυαδά! Και ο γιατρός μου που είδε με υπερηχο την ωορρηξια μου είπε: α, τέλεια εικόνα για σύλληψη! τον κοπανας, τώρα η όχι?

Τώρα αν δει ότι ότι μετα την ωορρηξια η προγεστερονη ειναι χαμηλή να μου δίνει να την παίρνω σε φάρμακα. Και να σας πω, δεν ξέρω μήπως έχω τέτοιο πρόβλημα αφού έχω πρόβλημα και με τον θυροειδη μου. Σε κούρασα, ε? φλυαρω πολυ!

Ας έχουμε μια καλη εβδομαδα όλα τα κορίτσια! Και χρόνια πολλα σε όλους όσους γιορτάζουν!

τί να με κουράσεις!!!πλάκα κάνεις....!εγώ πάλι λέω ότι έγινε μία φορά και μπορεί να μη σημαίνει και κάτι αλλά καλού κακού κάνε τις εξετάσεις να εισαι και σίγουρη βρε παιδάκι μου!!!σου στέλνω pm με το fb μου...αν θες κάνε με add.αν όχι πάλι,δεν έχω πρόβλημα!!!!:tongue:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...