Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Kαλημέρα.. Καλημέρα!!!!!!

Νενα θέλω ΤΌΟΟΟΣΟ να κολλήσω απο την φίλη σου! Πάντα ήθελα δίδυμα! Καλή εγκυμοσύνη να έχει και σύντομα να τις κάνεις παρέα!!

Μαράκι τι κάνεις? Σε είχαμε έννοια εδω!! Γιατί είσαι απαισιόδοξη? Που το ξέρεις ότι θα αδιαθετήσεις? Οσο το ξέρεις εσύ αλλό τοσο και εγώ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπημένες φίλες δεν σας ξέχασα όλα πάνε μια χαρά την Τρίτη θα ακούσουμε καρδούλα!!! εύχομαι ολόψυχα σε όλες η φετινή ανάσταση να συμβολίσει τον ερχομό αυτών των παιδιών που τόσο λαχταρούμε!! καλή ανάσταση μέσα από τη καρδιά μου σε όλες σας!!!!

κουκλακια μου,

Χρονια Πολλα, Χριστός Ανέστη. Υγεια και χαρα ευχομαι σε ολες σας και στις οικογενειες σας. Και του χρόνου να ειμαστε καλα να χαρουμε την Ανάσταση του Θεανθρωπου.

να χαιρεστε τα παιδακια σας οι ήδη μανουλες, καλη εγκυμοσυνη σε ολες τις εγκυμονουσες μας και με το καλο να φουσκωσουν συντομα οι κοιλιτσες σε ολες τις υπολοιπες.

Ελπιζω να περασατε καλα και να φαγατε και καλα......εγω παντως ΕΣΚΑΣΑ.

φιλακια σε ολες

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ΚαλημΕΡΑ κ χρόνια πολλα σε όλα τα κορίτσια!!!εύχομαι να εχετε πάντα την υγεία σας εσείς κ οι οικογένειες σας!!να γίνουν όλα τα όνειρα μας πραγματικότητα!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γλυκά, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

Να είμαστε καλα, να έχουμε την υγεία μας και να απολαμβάνουμε την ζωή μας! Με τους ανθρώπους που αγαπάμε βέβαια!

Και μια ευχουλα... Του χρόνου με τα ζουζουνια μας!!!

Για τις μανουλες, να χαίρονται τα παιδάκια τους! Γέρα και τυχερά!

Και για τις εγκυουλες μας, μια καλη και τελοιομηνη εγκυμοσυνη!

Βάλαμε μπρος για καλοκαίρι τώρα!!!! Βουρ στις παραλίες! (υπερβολή ως το κόκκαλο....)

Σας φιλώ γλυκά!!!

Χρονια πολλα και από μένα, κριμα που τελειωσαν οι γιορτές και από σήμερα άρχισε η δουλειά και από αυριο η διαιτα!!!!! Πρεπει να χάσω τουλάχιστον 5-6 κιλά τα οποια δεν τα εβαλα τωρα αλλα απο το περσινό καλοκαιρι μέχρι τωρα. Ελπίζω να τα καταφέρω γιατι δεν ειμαι και πολυ σε ψυχολογία διαιτας.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Χρονια πολλα και από μένα, κριμα που τελειωσαν οι γιορτές και από σήμερα άρχισε η δουλειά και από αυριο η διαιτα!!!!! Πρεπει να χάσω τουλάχιστον 5-6 κιλά τα οποια δεν τα εβαλα τωρα αλλα απο το περσινό καλοκαιρι μέχρι τωρα. Ελπίζω να τα καταφέρω γιατι δεν ειμαι και πολυ σε ψυχολογία διαιτας.

χαχαχαχα....κι εγω απο αυριο ξεκιναω διαιτα....για να χασω 6 κιλα......τα οποια δεν πηρα τωρα αλλα απο περυσι το καλοκαιρι.....χαχχαχαχαχχαχα

τυχαιο???? δεν νομιζω........

bhXOp3.png

ofRSp2.png

χαιρετε-χαιρετε κι απο μενα!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ..ΑΛΗΘΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ !!!

ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ...και να μας βοηθησει ολες να πιασουμε μπεμπακια πολλα ..με τον εναν ή με τον αλλον τροπο !

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοπελαρες μου!!!μολις επιστρεψαμε απο φανταστικες διακοπες στο χωριο μας!!!!απιστευτη ξεκουραση και απολαυση!!!!χριστος ανεστη και παντα χαρες να μας βρισκουνε!!!!!

2kMip2.png

καλημερα!!!που χαθήκατε βρε όλες?κανένα νέο έχουμεεεεε??

γεια σου σταυρουλακι.....

Κοριτσια μου ηρθε η περιοδος......βασικα εδω και 3 μερες το βασανιζε το θεμα εεεεε και σημερα εκανε θριαμβευτικα την εμφανιση της....!!!!! :D:D:D

βεβαια μαλλον αναβαλλω την επεμβαση για τελη Ιουνιου αντι για τελη Μαιου αλλα τι να κανω????? θα κανω υπομονη.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

γεια σου σταυρουλακι.....

Κοριτσια μου ηρθε η περιοδος......βασικα εδω και 3 μερες το βασανιζε το θεμα εεεεε και σημερα εκανε θριαμβευτικα την εμφανιση της....!!!!! :D:D:D

βεβαια μαλλον αναβαλλω την επεμβαση για τελη Ιουνιου αντι για τελη Μαιου αλλα τι να κανω????? θα κανω υπομονη.

αντε βρε ηρθε επιτελους, κριμα αν πρεπει να την αναβαλεις για ενα μηνα ευχομαι να καταφέρεις να την κανεις νωριτερα και να αρχίσεις να μετρας αντιστροφα. Αντε κοριτσακι τιποτα δεν ειναι η υστεροσκοπηση και να πονεσεις λιγο μετα θα βγεις με ενα χαμογλο και θα πεις ότι τώρα είμαι ετοιμη και ξεκιναω!!!!! Καλη επιτυχια!!!!:D:D:D:D:D

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Κοριτσάκια τι κάνετε? Ερήμωσε ο τόπος! Τι έγινε? Ελπίζω να είναι όλα καλά σε όλα τα κοριτσάκια!!!!

Γιαννακι μπράβο! Γιατί να το καθυστερήσεις? Παντως για ένα μήνα δεν πειράζει.. Πλησιάζεις στο επιθυμητό! Με το καλό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...