Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου,

τι κανετε? καλη εβδομαδα να εχουμε.

κοριτσια, πριν λιγο χτυπησε το τηλεφωνο μου και ηταν απο το ιατρειο του γυναικολογου μου.

απο το πουθενα μου ηρθαν ευχαριστα νεα.

με πηραν να μου πουν οτι βγηκε η ιστολογικη εξεταση ( δεν ειχα ιδεα οτι θα εκαναν ιστολογικη-μα καμια ιδεα-δεν μου ειπε τιποτα ο γιατρος μου μετα την αποξεση οτι θα κανουν ιστολογικη) και βγηκε καθαρη.

ειναι τεραστια η γαληνη που νιωθω αυτη τη στιγμη. ξερω πως το παιδακι μου δεν ειχε ουτε προβλημα συνδρομου, ουτε χρομωσωματων......για μια ακομα φορα μου ειπαν οτι η παλλινδρομη οφειλεται αποκλειστικα στα διαφραγματα. μου ειπε η γραμματεας του αν θελω να περιμενω να περασει η πρωτη περιοδο και μετα να κανω εξεταση για θρομβοφιλια, περισσοτερο τυπικα...ειναι απολυτα σιγουροι οτι τα διαφραγματα ειναι υπευθυνα για την παλλινδρομηση.

την ρωτησα επισης αν θα κανω υστεροσκοπηση για την αφαιρεση κξαι μου ειπε πως ναι, γιατι μου ειχαν πει οτι θα αντιμετωπισουμε το θεμα αλλα για την υστεροσκοπηση εγω απο μονη μου εκανα εικασιες.

αχχχχχχ μια ανακουφιση την ενιωσα γιατι ειχα βαρεθει να ακουω οτι η φυση σταματαει οτι ειναι προβληματικο και καλυτερα που εγινε τωρα και δεν βγηκε με συνδρομο το παιδι....και αλλα τετοια τρελα που με εριχναν ακομα περισσοτερο.

ειλικρινα νομιζω οτι μολις μου αφαιρεσαν ενα φορτιο τονων απο την πλατη μου.

κοριτσακι μου χαιρομαι πολυ που ολα πηγαν τοσο καλα....οταν σου ειχα πει εγω οτι η φυση προνοει δεν εννοουσα πως εχεις εσυ καποιο προβλημα αλλα πως καμια φορα δεν γινονται ολα φυσιολογικα χωις αυτο να σημαινει πως εχεις εσυ καποιο προβλημα....ελπιζω να μη με παρεξηγησες αγαπουλα μου!!!!για καλο το ειχα πει ισα ισα που το ειπα να να ανακουφιστεις και οχι για να προβληματιστεις!!!!τελος καλο ολα καλα λοιπον....περιμενω το καφεδακι μας!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koριτσια μου Καλη Εβδομάδα να έχουμε και καλή Ανάσταση!!!

aggelmike να περάσεις υπέροχα!!! Καλό πάσχα να έχουμε!

gianna_p πολύ καλά τα νέα σου! Τωρα όπου να'ναι θα αδιαθετησεις και θα ερθεις ξανα στην πόλη μας για να διορθωθεί το προβληματάκι και μετά... μετά... κατευθείαν στο ψητό!! Γλυκούλα μου τις καλύτερες ευχές μου μεσα από την καρδιά μου!

Το υπόλοιπο καφέ που χάθηκε? Μπήκε η μεγάλη Εβδομάδα και τρέξατε στην εκκλησία? Να ειστε καλά όλα τα κοριτσάκια και να περάσουμε ενα όμορφο πάσχα!

κοριτσακι μου χαιρομαι πολυ που ολα πηγαν τοσο καλα....οταν σου ειχα πει εγω οτι η φυση προνοει δεν εννοουσα πως εχεις εσυ καποιο προβλημα αλλα πως καμια φορα δεν γινονται ολα φυσιολογικα χωις αυτο να σημαινει πως εχεις εσυ καποιο προβλημα....ελπιζω να μη με παρεξηγησες αγαπουλα μου!!!!για καλο το ειχα πει ισα ισα που το ειπα να να ανακουφιστεις και οχι για να προβληματιστεις!!!!τελος καλο ολα καλα λοιπον....περιμενω το καφεδακι μας!!!!

Λινακη μου δεν αναφερθηκα σε σενα ......ουτε να περναει κατι τετοιο απο το μυαλο σου.

Γενικα ολοι οι γνωστοι μου και οι φιλοι μου, μου το κοπαναγαν πρωι βραδυ.........χωρις να ξερουν που μπορει να οφεθλεται η παλλινδρομη αυτοι εβγαζαν τα δικα τους συμπερασματα. Ανθρωποι που περιμενα οτι θα με στηριξουν στα δυσκολα μου γυρισαν την πλατη και μασουσαν την καραμελα οτι κατι μπορει να ειχε το μωρο. Εγω μεσα μου το ηξερα οτι το μωρακι μου ηταν καλα.....τωρα ηρθε και η επιβεβαιωση. και πολυ θα χαρω να τους τριψω το αποτελεσμα στην μουρη οταν θα το εχω στα χερια μου.

οταν περνας δυσκολες στιγμες θελεις να ακους θετικα πραγματα και να εχεις ανθρωπους γυρω σου να σε εμψυχωνουν. κατι που δεν εγινε απο ατομα που πιστευα οτι θα ηταν εκει. αντιθετα χλευαζαν την κατσταση μου. Σε αυτους αναφερομαι.....αλλα τελος παντων δεν θα τους κρινω εγω αυτους ας τους κρινει ο Θεος που ειναι ικανος να κρινει.

Δεν αναφερθηκα σε σενα πιστεψε με, και ουτε που θυμομουν αν το ειχες πει.

Οσο για τον καφε.......ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι θα το πιουμε το καφεδακι μας.:D μολις κανονισω το ραντεβου με τον γιατρο μου κανονιζουμε κατευθειαν και τα υπολοιπα (που-ποτε κλπ)

φιλακια πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Koριτσια μου Καλη Εβδομάδα να έχουμε και καλή Ανάσταση!!!

aggelmike να περάσεις υπέροχα!!! Καλό πάσχα να έχουμε!

gianna_p πολύ καλά τα νέα σου! Τωρα όπου να'ναι θα αδιαθετησεις και θα ερθεις ξανα στην πόλη μας για να διορθωθεί το προβληματάκι και μετά... μετά... κατευθείαν στο ψητό!! Γλυκούλα μου τις καλύτερες ευχές μου μεσα από την καρδιά μου!

Το υπόλοιπο καφέ που χάθηκε? Μπήκε η μεγάλη Εβδομάδα και τρέξατε στην εκκλησία? Να ειστε καλά όλα τα κοριτσάκια και να περάσουμε ενα όμορφο πάσχα!

καλως την.....τι κανεις?

ασε εγω νιωθω......ΥΠΕΡΟΧΑ......εχω σχεδον την ιδια χαρα οπως οταν πηρα την θετικη χοριακη μου.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου,

τι κανετε? καλη εβδομαδα να εχουμε.

κοριτσια, πριν λιγο χτυπησε το τηλεφωνο μου και ηταν απο το ιατρειο του γυναικολογου μου.

απο το πουθενα μου ηρθαν ευχαριστα νεα.

με πηραν να μου πουν οτι βγηκε η ιστολογικη εξεταση ( δεν ειχα ιδεα οτι θα εκαναν ιστολογικη-μα καμια ιδεα-δεν μου ειπε τιποτα ο γιατρος μου μετα την αποξεση οτι θα κανουν ιστολογικη) και βγηκε καθαρη.

ειναι τεραστια η γαληνη που νιωθω αυτη τη στιγμη. ξερω πως το παιδακι μου δεν ειχε ουτε προβλημα συνδρομου, ουτε χρομωσωματων......για μια ακομα φορα μου ειπαν οτι η παλλινδρομη οφειλεται αποκλειστικα στα διαφραγματα. μου ειπε η γραμματεας του αν θελω να περιμενω να περασει η πρωτη περιοδο και μετα να κανω εξεταση για θρομβοφιλια, περισσοτερο τυπικα...ειναι απολυτα σιγουροι οτι τα διαφραγματα ειναι υπευθυνα για την παλλινδρομηση.

την ρωτησα επισης αν θα κανω υστεροσκοπηση για την αφαιρεση κξαι μου ειπε πως ναι, γιατι μου ειχαν πει οτι θα αντιμετωπισουμε το θεμα αλλα για την υστεροσκοπηση εγω απο μονη μου εκανα εικασιες.

αχχχχχχ μια ανακουφιση την ενιωσα γιατι ειχα βαρεθει να ακουω οτι η φυση σταματαει οτι ειναι προβληματικο και καλυτερα που εγινε τωρα και δεν βγηκε με συνδρομο το παιδι....και αλλα τετοια τρελα που με εριχναν ακομα περισσοτερο.

ειλικρινα νομιζω οτι μολις μου αφαιρεσαν ενα φορτιο τονων απο την πλατη μου.

Γιάννα μου καλήμερά, πολύ χάρηκα με τα νέα σου.Μπράβο κοριτσάρα μου.Την εξέταση για την θρομβοφιλιά να την κάνεις,δεν είναι τίποτα την έχω κάνει,αίμα θα σου παρουν.Καλο Πάσχα να έχουμε όλες μας και που ξέρουμε θα έρθουν και για μας οι καλές μέρες και θα σκάσουν οι εχθροί μας!!!

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε??? Γιάννα χάρηκα πολύ με τα νέα σου άλλα ποιο πολύ χάρηκα που ανακουφιστικές η ίδια. λίγο υπομονή και όλα θα πάνε μια χαρά θα έρθει η περίοδος και μετά θα δρομολογηθούν όλα!!!!

τελικά το ραντεβού μου με το γιατρό θα πάει μετά το Πάσχα απλά μου είπε να κάνω μια χοριακη ακόμη για να είμαστε σίγουροι πως όλα πάνε καλά και ευτυχώς από 84,5 πήγε 480.53 μέσα σε 3 μέρες !!!!

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε??? Γιάννα χάρηκα πολύ με τα νέα σου άλλα ποιο πολύ χάρηκα που ανακουφιστικές η ίδια. λίγο υπομονή και όλα θα πάνε μια χαρά θα έρθει η περίοδος και μετά θα δρομολογηθούν όλα!!!!

τελικά το ραντεβού μου με το γιατρό θα πάει μετά το Πάσχα απλά μου είπε να κάνω μια χοριακη ακόμη για να είμαστε σίγουροι πως όλα πάνε καλά και ευτυχώς από 84,5 πήγε 480.53 μέσα σε 3 μέρες !!!!

καλημερα εγκυουλα μας.

μια χαρα φουσκωμενη ειναι η χοριακη σου. παρα πολυ καλες οι μοναδες.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιάννα μου καλήμερά, πολύ χάρηκα με τα νέα σου.Μπράβο κοριτσάρα μου.Την εξέταση για την θρομβοφιλιά να την κάνεις,δεν είναι τίποτα την έχω κάνει,αίμα θα σου παρουν.Καλο Πάσχα να έχουμε όλες μας και που ξέρουμε θα έρθουν και για μας οι καλές μέρες και θα σκάσουν οι εχθροί μας!!!

καλημερα μονικακι.......

ποσο σου πηγε η εξεταση θυμασαι? γιατι διαβαζω κατι για 800αρια και φρικαρα.....!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια, τι κάνετε?? Εγω πρωινη πρωινη στη δουλειά και κάνει και κρύο!!! Βγες λίγο βρε ήλιε, βγες να μας ζεστάνεις!

Ελευθερία μου μπράβο!!! Η χοριακή είναι τέλεια! Ξεκουράσου τώρα και την άλλη εβδομάδα θα δεις και την κουκκιδίτσα σου!

Γιάννα μου νομίζω ότι τις εξετάσεις τις κάνεις και στο Νοσοκομείο δωρεάν. Εμένα ο γυναικολόγος μου ειπε να πάρω στο Ιπποκράτειο και μου είπαν ότι στα πλαίσια του προγεννητικού ελέγχου θα μου τις έγραφαν στο βιβλιάριο και θα τις εκανα χωρις να πληρώσω. Δεν ψάχνεις και αυτό? (Δεν τις εχω κάνει ακόμα βέβαια)

καλημερα μονικακι.......

ποσο σου πηγε η εξεταση θυμασαι? γιατι διαβαζω κατι για 800αρια και φρικαρα.....!!!

Την είχα κάνει τον Σεπτέμβριο του 2010, 3 μήνες μετά από την αποβολή μου.Στο Αραιταίειο την έκανα.650 ευρω στοίχησε.

Διαφημίσεις

Μπράβο Ελευθερία,τέλεια η χοριακή σου!!!!!!!!!!;)

ουαουουουου!!!εκτοξευτηκε!!!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

καλημερα σε ολες τις κουκλιτσες!!!!

ελειψα πολλες μερες και δεν ξερω τι γινεται....οποτε αρχιζω ευχες....

ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΦΡΣΚΟΕΓΚΥΟΥΛΕΣ.....

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ....

ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ....

Εγω απο οτι καταλαβατε δεν εχω κανενα νεο και περιμενω την ακατανομαστη...η οποια θα μου ερθει δυστυχως....

πολλα φιλιαααααααααα

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

καλημερα και απο μενα

εγω δεν εχω κανενα νεο περα του ότι η φιλη μου που σας ελεγα αν θυμάστε με την υπερδιεγερση ωοθηκώ ειναι μια χαρά και μολις χθες ανακάλυψαν στον υπέρυχο ότι εχει διδυμα!!!!!!!!!!!

Εγώ προσπάθησα και αυτον τον μήνα μόνη μου και το επόμενο ξεκιναω εξωσωματική.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...