Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!ελειπα στις σερρες και γιαυτο εξαφανιστηκα απο το φορουμ.....ασε που ειχαμε και δουλειες με τον συζυγο και ενα προβληματικο ιντερνετ....ολα αυτα μαζι μας εκαναν εξαφανιση της Λινας!!!! δηλαδη εμενα!!!!διαβασα ολα τα νεα σας και ειμαι χαρουμενη για ολες σας....ελευθερια μου χιλια μπραβο σας!!!με το καλο αγαπη μου!!!!ντινα μου ειδες που ολα γινονται με πιστη και χαμογελα????το κοριτσακι μου η γιαννα χαιρομαι πολυ που την ακουω να ειναι και παλι χαμογελαστη!!!!κι εμεις εδω ολα καλα ....αυτο το μην ειμαστε οριακα να ξεκινησει η ωορρηξια !!!!δηλαδη απο σημερα κατι αισθανομαι οποτε λεω να του την πεσω τωρα που θα ερθει απο τη δουλεια γιατι μετα ερχεται και η μεγαλοβδομαδα....ε!!!ας ειμαστε λιγακι τυπικοι τουλαχιστον εκεινες τις μερες....αλλα και παλι αν δεν κατσει το μαρτιο δεν μας πειραζει...ερχεται το αγαπημενο μου καλοκαιρι.....αααααα....ξεχασα να σας πω!!!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ!!!!!απο την αγωνια μου και τη στενοχωρια μου εδω και 6 μηνες που προσπαθουμε εβγαλα αιμοροιδες!!!!!χαχαχαχα....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!ελειπα στις σερρες και γιαυτο εξαφανιστηκα απο το φορουμ.....ασε που ειχαμε και δουλειες με τον συζυγο και ενα προβληματικο ιντερνετ....ολα αυτα μαζι μας εκαναν εξαφανιση της Λινας!!!! δηλαδη εμενα!!!!διαβασα ολα τα νεα σας και ειμαι χαρουμενη για ολες σας....ελευθερια μου χιλια μπραβο σας!!!με το καλο αγαπη μου!!!!ντινα μου ειδες που ολα γινονται με πιστη και χαμογελα????το κοριτσακι μου η γιαννα χαιρομαι πολυ που την ακουω να ειναι και παλι χαμογελαστη!!!!κι εμεις εδω ολα καλα ....αυτο το μην ειμαστε οριακα να ξεκινησει η ωορρηξια !!!!δηλαδη απο σημερα κατι αισθανομαι οποτε λεω να του την πεσω τωρα που θα ερθει απο τη δουλεια γιατι μετα ερχεται και η μεγαλοβδομαδα....ε!!!ας ειμαστε λιγακι τυπικοι τουλαχιστον εκεινες τις μερες....αλλα και παλι αν δεν κατσει το μαρτιο δεν μας πειραζει...ερχεται το αγαπημενο μου καλοκαιρι.....αααααα....ξεχασα να σας πω!!!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ!!!!!απο την αγωνια μου και τη στενοχωρια μου εδω και 6 μηνες που προσπαθουμε εβγαλα αιμοροιδες!!!!!χαχαχαχα....

Λίνα μου σ ευχαριστώ πάρα πολύ εύχομαο γρήγορα και σε σενα με το καλό να έρθει το μωράκι!!! και δε μου λες πωσ σου φάνηκε η πόλη μου?????

Ας με βοηθήσει κάποια. σας παρακαλώ. νιώθω τόσο μόνη και ανίκανη. χθες που τελικά δεν αδιαθέτησα ήταν η πιο ελπιδοφορά μέρα και για μένα και για τον άντρα μου. σήμερα άρχισε να πονάει η κοιλιά μου. ο άντρας μου έχει υπηρεσία και εγώ έγινα ράκος. πρώτη φορά κατάλαβα χθες πόσο πολύ θέλει ένα παιδί. νιώθω πως του παίρνω την ευτύχία κάθε φορά που αδιαθετώ. και είναι τόσο καλός μαζί μου. μου λέει να έχω πίστη και θα τα καταφέρουμε. μου λέει πως είναι νωρίς ακόμα άλλωστε προσπαθούμε μόνο 5 μήνες, μού λέει πως ήμαστε νεοι, με συνεφέρνει κάθε φορά που χάνω το κουράγιο μου. θέλω τόσο πολύ να του χαρίσω την ευτυχία. είμαι 26 χρόνων δεν έχω ούτε πείρα ζωής αλλά δυστυχώς ούτε ωριμότητα για να αντιμετώπισω ένα τέτοιο θέμα. ας με συμβουλεύσει κάποιος γιατί φοβάμαι πως θα πληγώσω τον γάμο μου. και δεν το θέλω

Ας με βοηθήσει κάποια. σας παρακαλώ. νιώθω τόσο μόνη και ανίκανη. χθες που τελικά δεν αδιαθέτησα ήταν η πιο ελπιδοφορά μέρα και για μένα και για τον άντρα μου. σήμερα άρχισε να πονάει η κοιλιά μου. ο άντρας μου έχει υπηρεσία και εγώ έγινα ράκος. πρώτη φορά κατάλαβα χθες πόσο πολύ θέλει ένα παιδί. νιώθω πως του παίρνω την ευτύχία κάθε φορά που αδιαθετώ. και είναι τόσο καλός μαζί μου. μου λέει να έχω πίστη και θα τα καταφέρουμε. μου λέει πως είναι νωρίς ακόμα άλλωστε προσπαθούμε μόνο 5 μήνες, μού λέει πως ήμαστε νεοι, με συνεφέρνει κάθε φορά που χάνω το κουράγιο μου. θέλω τόσο πολύ να του χαρίσω την ευτυχία. είμαι 26 χρόνων δεν έχω ούτε πείρα ζωής αλλά δυστυχώς ούτε ωριμότητα για να αντιμετώπισω ένα τέτοιο θέμα. ας με συμβουλεύσει κάποιος γιατί φοβάμαι πως θα πληγώσω τον γάμο μου. και δεν το θέλω

κορίτσι μου γλυκό,γιατί σε παίρνει από κάτω?τι ανικανη είναι αυτά που λες...!καταρχήν αδιαθέτησες ή απλα σε πονάει η κοιλια σου?νομίζω ότι σε κάποιο αλλο μην.σου είχες πει ότι η περίοδος σου είναι ρολοι στις 26 μέρες.έχεις δηλ.καθυστέρηση.αν δε σου ερθει κανε καλυτερα μια χοριακη που θα είναι πιο σιγουρα τα αποτελεσματα.απλα μη σε παιρνει από κατω...ο αντρας σου προσπαθει να σε κρατησει δυνατή και πρεπει να εισαι δυνατη για να συνεχιζεις τις προσπαθειες μεχρι να ερθει το επιθυμητο αποτελεσμα!5 μηνες δεν ειναι δα και το μεγαλο διαστημα...χαλαρωσε εσυ πρωτα για να χαλαρωσει κ ο αντρας σου ακολουθως..ενας γαμος δε καταστρεφεται ετσι ευκολα!!!;)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Λίνα μου σ ευχαριστώ πάρα πολύ εύχομαο γρήγορα και σε σενα με το καλό να έρθει το μωράκι!!! και δε μου λες πωσ σου φάνηκε η πόλη μου?????

κοριτσακι μου την πολη σου τη λατρευω γιατι ζουν εκει ο αδερφος μου με τη γυναικα του και το παιδι του!!!!οποτε μου αρεσει πολυ η πολη σου και την εχω επισκεφθει πολλες φορες....οποτε ειμαι πολυ fun των σερρων!!!!χαχαχαχα....σε ευχαριστω πολυ και για τις ευχες σου καλη μου και πργαμτικα σου ευχομαι μια υπεροχη εγκυμοσυνη μεχρι τελους!!!!μεχρι να ερθει στη ζωη το μωρακι σας!!!!χαιρομαι πραγματικα που μια μια παιρνουμε σειρα αργα η γρηγορα και ευχομαι σε ολες μας να ειμαστε ετσι τυχερες συντομα!!!!!καλη ανασταση σου ευχομαι αγαπημενη σερραια!!!!:-P

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Γλυκια μου μην φερεσαι ετσι στον εαυτο σου χωρις λογο!Αφου το θελετε τοσο και οι 2 θα ερθει το μωρακι τη σωστη στιγμη!Εξαλλου μονο πονεσε η κοιλια σου δεν ειδες περιοδο!Και εμενα πονουσε η κοιλια μου και ειχα δει και λιγο αιμα και λεω ηρθε παλι αλλα τελικα δεν ηρθε !!Λοιπον μην στεναχωριεσαι και να μην γινει αυτο το μηνα θα γινει τον επομενο !Προσπαθειτε μονο 5 μηνες μην χανεις το κοθραγιο σου!!Σκεψου οτι μαλλον θελει να διαλεξει το ζωδιο του το μπεμπε και θα ερθει το μηνα που θελει!!Θετικη σκεψη να εχεις και θα ερθει!Smile!

ΚΑΛΗΜΈΡΑ!!!!! Ελενα μην αγχώνεσαι τόσο πολύ και γω είχα πόνους περιόδου όταν ηρεμήσεις θα έρθει εγώ αυτό το μήνα έτρεχα σαν παλαβή με τη δουλεία το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου άλλα ως εκεί δεν έτρωγα τις ώρες μου να το σκέφτομαι το καλύτερο είναι να βρεις κάτι να σου κινήσει το ενδιαφέρον ώστε να σου αποσπάσει τη προσοχή από αυτό το θέμα. ξέρω ότι να το ξεχάσεις δε γίνεται άλλα θέλει λίγο να χαλαρώσεις!!!

κοριτσακι μου την πολη σου τη λατρευω γιατι ζουν εκει ο αδερφος μου με τη γυναικα του και το παιδι του!!!!οποτε μου αρεσει πολυ η πολη σου και την εχω επισκεφθει πολλες φορες....οποτε ειμαι πολυ fun των σερρων!!!!χαχαχαχα....σε ευχαριστω πολυ και για τις ευχες σου καλη μου και πργαμτικα σου ευχομαι μια υπεροχη εγκυμοσυνη μεχρι τελους!!!!μεχρι να ερθει στη ζωη το μωρακι σας!!!!χαιρομαι πραγματικα που μια μια παιρνουμε σειρα αργα η γρηγορα και ευχομαι σε ολες μας να ειμαστε ετσι τυχερες συντομα!!!!!καλη ανασταση σου ευχομαι αγαπημενη σερραια!!!!:-P

Λινάκι μου γλυκό σ ευχαριστώ παρά πολύ τη τετάρτη πάμε στο γιατρό να δούμε τι θα δούμε γιατί να ακούσουμε δε νομίζω !!!!!!!!! εσύ κουκλίτσα μου σε πια φάση του κύκλου είσαι εύχομαι ολόψυχα να έρθει το μωράκι σου!!!!! λοιπόν αυτό που λένε για τη μεγάλη εβδομάδα ότι όχι προσπάθειες, ξέρω ότι επειδή ο σκοπός του είναι ιερός επιτρέπεται!!!! όσο για τη πόλη μας είναι η πόλη του σουβλατζίδικου και γενικότερα της ταβέρνας !!!! καλή ανάσταση να έχουμε όλες και πάνω από όλα υγεία !!!!

Λινάκι μου γλυκό σ ευχαριστώ παρά πολύ τη τετάρτη πάμε στο γιατρό να δούμε τι θα δούμε γιατί να ακούσουμε δε νομίζω !!!!!!!!! εσύ κουκλίτσα μου σε πια φάση του κύκλου είσαι εύχομαι ολόψυχα να έρθει το μωράκι σου!!!!! λοιπόν αυτό που λένε για τη μεγάλη εβδομάδα ότι όχι προσπάθειες, ξέρω ότι επειδή ο σκοπός του είναι ιερός επιτρέπεται!!!! όσο για τη πόλη μας είναι η πόλη του σουβλατζίδικου και γενικότερα της ταβέρνας !!!! καλή ανάσταση να έχουμε όλες και πάνω από όλα υγεία !!!!

καλημερα ελευθερια μου!!!!με το καλο να το δειτε το σπορακι σας!!!!εγω βρισκομαι στη μεση περιπου του κυκλου αν δεν κανω λαθος!!!!μετα την τελευταια περιοδο δεν ειχαμε την ευκαιρια ακομα να σπειρουμε γιατι εφυγα κι εγω και τωρα ερχεται και η μεγολοβδομαδα και οχι τιποτα αλλο αλλα φευγουμε για το χωριο και θα ειμαστε με πολυ κοσμο οποτε δεν το βλεπω για πασχαλιατικο το σπορακι!!!!χαχαχαχ.....ολα θα γινουν οπως λες κι ει δεν βγαινει κατσυ....δεν με απασχολει με εμμονη πια γιατι με αυτον τον τροπο!!!!!θα ερθει οταν θελει εκεινο!!!!σε φιλω καλη μου να εισαι καλα και να χαρεις ολες τις στιγμες απο εδω και περα!!!!

2kMip2.png

καλημερα ελευθερια μου!!!!με το καλο να το δειτε το σπορακι σας!!!!εγω βρισκομαι στη μεση περιπου του κυκλου αν δεν κανω λαθος!!!!μετα την τελευταια περιοδο δεν ειχαμε την ευκαιρια ακομα να σπειρουμε γιατι εφυγα κι εγω και τωρα ερχεται και η μεγολοβδομαδα και οχι τιποτα αλλο αλλα φευγουμε για το χωριο και θα ειμαστε με πολυ κοσμο οποτε δεν το βλεπω για πασχαλιατικο το σπορακι!!!!χαχαχαχ.....ολα θα γινουν οπως λες κ εσυ ....δεν με απασχολει με εμμονη πια γιατι με αυτον τον τροπο δεν βγαινει κατι!!!!!θα ερθει οταν θελει εκεινο!!!!σε φιλω καλη μου να εισαι καλα και να χαρεις ολες τις στιγμες απο εδω και περα!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

στο πρωτο μηνυμα που σου εστειλα πηδηξε η γραμματοσειρα και εγραψε αλλα αντι αλλων!!!!χαχαχαχαχα!!!!

2kMip2.png

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΜΑΣ!!!ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!!!!ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!!ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

2kMip2.png

καλησπερα κοριτσακια μου,

τι κανετε? καλη εβδομαδα να εχουμε.

κοριτσια, πριν λιγο χτυπησε το τηλεφωνο μου και ηταν απο το ιατρειο του γυναικολογου μου.

απο το πουθενα μου ηρθαν ευχαριστα νεα.

με πηραν να μου πουν οτι βγηκε η ιστολογικη εξεταση ( δεν ειχα ιδεα οτι θα εκαναν ιστολογικη-μα καμια ιδεα-δεν μου ειπε τιποτα ο γιατρος μου μετα την αποξεση οτι θα κανουν ιστολογικη) και βγηκε καθαρη.

ειναι τεραστια η γαληνη που νιωθω αυτη τη στιγμη. ξερω πως το παιδακι μου δεν ειχε ουτε προβλημα συνδρομου, ουτε χρομωσωματων......για μια ακομα φορα μου ειπαν οτι η παλλινδρομη οφειλεται αποκλειστικα στα διαφραγματα. μου ειπε η γραμματεας του αν θελω να περιμενω να περασει η πρωτη περιοδο και μετα να κανω εξεταση για θρομβοφιλια, περισσοτερο τυπικα...ειναι απολυτα σιγουροι οτι τα διαφραγματα ειναι υπευθυνα για την παλλινδρομηση.

την ρωτησα επισης αν θα κανω υστεροσκοπηση για την αφαιρεση κξαι μου ειπε πως ναι, γιατι μου ειχαν πει οτι θα αντιμετωπισουμε το θεμα αλλα για την υστεροσκοπηση εγω απο μονη μου εκανα εικασιες.

αχχχχχχ μια ανακουφιση την ενιωσα γιατι ειχα βαρεθει να ακουω οτι η φυση σταματαει οτι ειναι προβληματικο και καλυτερα που εγινε τωρα και δεν βγηκε με συνδρομο το παιδι....και αλλα τετοια τρελα που με εριχναν ακομα περισσοτερο.

ειλικρινα νομιζω οτι μολις μου αφαιρεσαν ενα φορτιο τονων απο την πλατη μου.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...